Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Τα λες πολύ όμορφα ❤️

Σαν να ακούω για την μάνα μου. Δλδ αν μου έλεγες είναι χαμένες δίδυμες αδερφές θα έλεγα ναι. Ξεκάθαρα! Κι εγώ είμαι πολύ περιφανή για όσα έχω καταφέρει, όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό άνθρωπο - σκληρή όπως λέει και η μάνα μου 😂

Εμένα πάντως μου έφτασαν κι ας έπαιρνα 300 δόση, γιατί κάποια στιγμή αλλάξαμε σε meriofert όταν μπήκε ο ανταγωνιστής. Εσυ μόνο Gonal και ανταγωνιστή σου έχει; Θα τον ρωτήσεις εννοείται πριν ξεκινήσετε να είσαι σίγουρη. 

Έχω gonal για αρχή και κάποια στιγμή ανταγωνιστή το orgalutran. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Επέστρεψα....

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!! :oops::oops:

Καλα λέγατε....:roll:

b0216.gif

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ...ουτε καν κύστες.....στην αρχη οταν της ειοα για 65 μέρες φοβήθηκε για κύστες...ηταν και πρησμένο το μερος...αλλα τελικα ειναι το εντερο μου......:cool::cool:

Εκανα ωοορηξια απλα αργησα...οι ωοθήκες μου ειναι μια χαρα, το ενδομήτριο για τα δεδομενα μου μια χαρα...Απλα αργησε ο ηδη μακρυς κύκλος μου λόγω καλοκαιριου και....αγχους.....:oops:

Ειπε οτι εχει πολλες κοπελες με σταθερο κιολας κύκλο που λόγω καλοκαιριού ειχαν καθυστερηση αυτο το μήνα χωρις λογο..απλα ετσι...

Μου ειπε οτι θα μου ρθει σε καμια εβδομαδα και κατι αλλα επειδη δε θελω να το διακινδυνέψω να εχω αιμα στη Αθήνα θα παρω τα primolut να μου ερθει σίγουρα κατα τη Δευτέρα-Τρίτη ώστε και ορμονικες να κανω (δεν επηρεαζονται απο τα χάπια - το ρώτησα) και στην Αθήνα να ειμαι καθαρή

Χαιρομαι που επέστρεψες! Μας έλειψες!

Παρε και μια δευτερη γνώμη για τα γυαλακια και βλεπεις...

Είδες βρε χαζούλι..τίποτα δεν είναι, απλά έχεις έναν πολύ LARGE κύκλο.

Σε καλο θα σου βγει πάντως, θα είσαι έτοιμη για την Αθήνα.

Κοίτα και η αδελφή μου-σου χω ξαναπει-και μετα τις γέννες συνεχίζει να έχει μεγάλο κύκλο ,40- 50μέρες και αναγκάζεται να παίρνει χάπια για να της ερθει.

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο'μενα.

Ευχομαι να εισαστε ολες καλα!

Οποια κοριτσια ειναι να ξεκινησουν προσπαθεια ευχομαι καλη επιτυχεια! ____________________________________________________________

Γεια σας!

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Mπράβο Εφάκι μου...άντε να σου έρθει και η ακατονόμαστη...να κάνεις και τις εξετασούλες και να είσαι έτοιμη για την τυχερή σου προσπάθεια.

Το βιβλίο...δεν με χαλάει σαν story....με χαλάει που είναι τόσο πολύ τεράστιο και κουράζομαι να το διαβάζω...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Είδες βρε χαζούλι..τίποτα δεν είναι, απλά έχεις έναν πολύ LARGE κύκλο.

Σε καλο θα σου βγει πάντως, θα είσαι έτοιμη για την Αθήνα.

Κοίτα και η αδελφή μου-σου χω ξαναπει-και μετα τις γέννες συνεχίζει να έχει μεγάλο κύκλο ,40- 50μέρες και αναγκάζεται να παίρνει χάπια για να της ερθει.

b0216.gif

Mπράβο Εφάκι μου...άντε να σου έρθει και η ακατονόμαστη...να κάνεις και τις εξετασούλες και να είσαι έτοιμη για την τυχερή σου προσπάθεια.

Το βιβλίο...δεν με χαλάει σαν story....με χαλάει που είναι τόσο πολύ τεράστιο και κουράζομαι να το διαβάζω...

b0225.gif

Eγω περιμενα ανα εχω απο 5 κυστες εως κατι θανατηφορο....:roll:

Αφου ειναι ολα καλα προχωραμε! :P

Εγω θα ξεκινήσω το 3ο τωρα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Eχθες κατα τις 00:30 ξαπλωνα και διαβαζα το βιβλιαρακι μου...

Το μωρο εβλεπε μια απο τις κλασσικες κουραστικες πολιτικες συζητησεις :rolleyes:

Ερχεται καποια στιγμη εκει που ημουν μεσα στο αγχος να αναλυσουμε το σπερμοδιαγραμμα....:cool::cool: και τι θα κανουμε....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Toυ ειπα να κουλάρει να δουμε τι θα μας πουνε οι γιατροι χεχεεχεχεχεεχ!! 8)8):cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλημέρα....

Τι κάνεις Μόρφω???

Το κανόνισες τελικά το χειρουργείο...καλή επιτυχία να έχεις κοπέλα μου....ευχομαι να είναι το τελευταίο που θα κάνεις...

Λαμπρινούλα μου...τρέχεις και εσύ μωρό μου....δεν πειράζει που θα βάλει γυαλάκια η μικρή σου...και καλά θα κάνεις να πάρεις και την δευτερη γνώμη που θες.

Εμένα σήμερα μου ήρθε η Αλέκα...άρα περίπου στις 20 του άλλου ξεκινάω...

καλά είμαι....λίγο αγχωμένη και φοβισμένη θα έλεγα ...αλλα καλά...

Eχθες κατα τις 00:30 ξαπλωνα και διαβαζα το βιβλιαρακι μου...

Το μωρο εβλεπε μια απο τις κλασσικες κουραστικες πολιτικες συζητησεις :rolleyes:

Ερχεται καποια στιγμη εκει που ημουν μεσα στο αγχος να αναλυσουμε το σπερμοδιαγραμμα....:cool::cool: και τι θα κανουμε....

Ελα μωρέ το καημενούλι το αντράκι σου...:)

Αγχώνεται και αυτός.

Τί νομίζεις δεν θέλει ένα μικρό ξανθούλι ,να τρέχει και να τον φωνάζει μπαμπά???

Θέλει αλλά όπως είπε και η Νάντια είναι σαν μικρά παιδιά. Εχουν και τη σιγουριά ότι εμείς θα φροντίσουμε τα πάντα και δεν νοιάζονται.

Αν δεν βγάλω εγώ τις βιταμίνες που πρέπει να πάρει, δεν υπάρχει περίπτωση να τις πιει.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου,τι κάνετε???

Είδες Εφάκι μου που πήγαν όλα καλά???Μην βάζεις βρε αγαπούλα κακές σκέψεις στο μυαλό σου και προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο.

Μορφάκι μου όλα θα πάνε καλά με την επέμβαση,θα δεις.Καταλαβαίνω τον φόβο σου και είναι και λογικός ύστερα από τόσα χειρουργία,αλλά σκέψου ότι μετά θα είσαι έτοιμη για το μπεμπάκι σου.

Λαμπρινούλα μου να μην κουράζεσαι και να πάρεις και δεύτερη γνώμη.Αλλά και γυαλάκια να χρειαστεί η μικρούλα μας δεν πειράζει κοριτσάκι μου,μόνο το παιδάκι σου να είναι καλά.

Άντε Αναστασία μου να ξεκινήσεις και εσύ με το καλό κοριτσάρα μου.Το μωράκι μας είναι στο δρόμο.

Αθανασία μου εσύ πότε λες να ξεκινήσεις???Όσο για την συνάδελφο μην της δίνεις σημασία.Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι να μας σπάνε τα νεύρα.

Λινάκι μου πως πάει η θεραπεία???Όλα καλά???Τελικά τα σταμάτησες τα υπόθετα και θα τα ξεκινήσεις ξανά μετά την περίοδο???

Το Νελάκι και η Αννούλα που χάθηκαν????Ανιτάκι εσύ που είσαι???

Φιλιά σε όλες!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου,τι κάνετε???

Είδες Εφάκι μου που πήγαν όλα καλά???Μην βάζεις βρε αγαπούλα κακές σκέψεις στο μυαλό σου και προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο.

Μορφάκι μου όλα θα πάνε καλά με την επέμβαση,θα δεις.Καταλαβαίνω τον φόβο σου και είναι και λογικός ύστερα από τόσα χειρουργία,αλλά σκέψου ότι μετά θα είσαι έτοιμη για το μπεμπάκι σου.

Λαμπρινούλα μου να μην κουράζεσαι και να πάρεις και δεύτερη γνώμη.Αλλά και γυαλάκια να χρειαστεί η μικρούλα μας δεν πειράζει κοριτσάκι μου,μόνο το παιδάκι σου να είναι καλά.

Άντε Αναστασία μου να ξεκινήσεις και εσύ με το καλό κοριτσάρα μου.Το μωράκι μας είναι στο δρόμο.

Αθανασία μου εσύ πότε λες να ξεκινήσεις???Όσο για την συνάδελφο μην της δίνεις σημασία.Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι να μας σπάνε τα νεύρα.

Λινάκι μου πως πάει η θεραπεία???Όλα καλά???Τελικά τα σταμάτησες τα υπόθετα και θα τα ξεκινήσεις ξανά μετά την περίοδο???

Το Νελάκι και η Αννούλα που χάθηκαν????Ανιτάκι εσύ που είσαι???

Φιλιά σε όλες!!!

γειά σου νάντι....με έπιασε μια απογοήτευση...δεν ξέρω με τόσα χειρουργεία.....αν καταφέρω ποτέ να κάνω μωρό....τέλος πάντων....εσύ τι κάνεις;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...