Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Τα λες πολύ όμορφα ❤️

Σαν να ακούω για την μάνα μου. Δλδ αν μου έλεγες είναι χαμένες δίδυμες αδερφές θα έλεγα ναι. Ξεκάθαρα! Κι εγώ είμαι πολύ περιφανή για όσα έχω καταφέρει, όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό άνθρωπο - σκληρή όπως λέει και η μάνα μου 😂

Εμένα πάντως μου έφτασαν κι ας έπαιρνα 300 δόση, γιατί κάποια στιγμή αλλάξαμε σε meriofert όταν μπήκε ο ανταγωνιστής. Εσυ μόνο Gonal και ανταγωνιστή σου έχει; Θα τον ρωτήσεις εννοείται πριν ξεκινήσετε να είσαι σίγουρη. 

Να τις γνωρίσουμε να γίνουν κολλητές δλδ 🤣

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Εφάκι καλημέρα!!!

Πώς είσαι? Δεν ήρθε η ρημάδα??

Τσάμπα οι μπακλαβάδολουκουμαδοβαφλοκρεποσουφλέδες???:-D:-D:-D

Κοριτσάκι διαβασα τί σου είπαν οι ζουζουνες και συμφωνώ απόλυτα.

Οταν έρθετε με το καλό, ας κάνει η κολόνα μιά εξέταση στον Λυμπε ή στο sper..ab. Είναι οι καλύτεροι. Ο δικός μου έκανε στο lab, τέτοια εξέταση δεν είχα ξαναδεί. Λες και τα πήραν ένα-ένα και τα εξετάζανε. Εκεί του είπε ο υπεύθυνος και για το τσιγάρο.

Και γνώμη μου, πήγαινε πρώτα στους γυναικολόγους και τέλος στον Τσιλι.

Στο λέω γιατί ο Τσιλι δεν είναι γυναικολόγος να σε εξετάσει, είναι ανοσολόγος και εξετάζει άλλους παράγοντες.

Όταν γυρίσεις από το γιατρό να μας πεις.

Αντε και ότι νεότερο έχω θα σου πω.

Διαφημίσεις

Zettaki γύρισε ο Κέρβερος μιά βδομάδα νωρίτερα.

Αλλά επειδή μου την έχει δώσει, την γράφω εκεί πιάνει

μόνο ανεξίτηλο μελάνι , κάνω σμίκρυνση το παράθυρο και

θα γράφω, όποτε θέλω.

Αρκετά με την καταπίεση.. Θέλω να μιλάω με τις φιλενάδες μου.

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Εφάκι καλημέρα!!!

Πώς είσαι? Δεν ήρθε η ρημάδα??

Τσάμπα οι μπακλαβάδολουκουμαδοβαφλοκρεποσουφλέδες???:-D:-D:-D

Κοριτσάκι διαβασα τί σου είπαν οι ζουζουνες και συμφωνώ απόλυτα.

Οταν έρθετε με το καλό, ας κάνει η κολόνα μιά εξέταση στον Λυμπε ή στο sper..ab. Είναι οι καλύτεροι. Ο δικός μου έκανε στο lab, τέτοια εξέταση δεν είχα ξαναδεί. Λες και τα πήραν ένα-ένα και τα εξετάζανε. Εκεί του είπε ο υπεύθυνος και για το τσιγάρο.

Και γνώμη μου, πήγαινε πρώτα στους γυναικολόγους και τέλος στον Τσιλι.

Στο λέω γιατί ο Τσιλι δεν είναι γυναικολόγος να σε εξετάσει, είναι ανοσολόγος και εξετάζει άλλους παράγοντες.

Όταν γυρίσεις από το γιατρό να μας πεις.

Αντε και ότι νεότερο έχω θα σου πω.

Zettaki γύρισε ο Κέρβερος μιά βδομάδα νωρίτερα.

Αλλά επειδή μου την έχει δώσει, την γράφω εκεί πιάνει

μόνο ανεξίτηλο μελάνι , κάνω σμίκρυνση το παράθυρο και

θα γράφω, όποτε θέλω.

Αρκετά με την καταπίεση.. Θέλω να μιλάω με τις φιλενάδες μου.

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Aθανασια μηπως ο κερβερος ειναι υπευθυνη για τιποτα μετατάξεις-αποσπασεις να ρθω να της δωσω ενα χερι ξυλο που τα χω μαζεμενα?...δε θα φανεις εσυ! Θα εχω λογο! χιιχιχιχιιχιχ :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: θα με αθωωσει το δικαστηριο και θα απαλλαγεις και συ!!!

ΔΕν ηρθε η ρημαδα..και εχω μια κοιλια τουμπανο! :( Σκεφτηκα και μηπως λόγω στενωσης δεν κατεβαίνει το αιμα, το εχω ξαναπαθει αρα καλα κανω και παω γιατι το αιμα πρεπει να φυγει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΟΧΙ ρε γαμώτο!!!

Αλλά δεν θα σε άφηνα.

ΔΙότι αφενός είναι συνονόματή σου, αφετέρου

είναι 1.80 και καμιά 150 κιλά-πώς είμαι εγώ καμιά σχέση.

Δαβίδ- Γολιάθ κατασταση... Ασε πολύ γέλιο..

Λοιπόν τράβα στο γιατρό και ίσως οταν γυρίσεις να σου έχω

νεότερα με τις μετατάξεις.

Αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα...θα δείξει..

Καλή επιτυχία και φιλιά πολλά.

Καλημέρα κοριτσάκια μου...

Εφη διαβάζουμε το ίδιο βιβλίο...εγώ είμαι στις πιο σκοτεινές στην αρχή....δεν με πολυενθουσιάζει, θα ήθελα να είναι πιο σύντομο.....με ψιλοκουράζει....βέβαια γούστα είναι αυτά....

Ρε συ πως γίνεται να μην σου κατεβαίνει το αίμα από τη στένωση??Τόσο μεγάλο πρόβλημα έχεις?

Αθανασία μου καλά έκανες με την νταρντάνα...άστη να λυσσάει....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλιτσες μου!

Δεν μπηκα χθες ειχαμε οφθαλμιατρο με την μικρη η οποια φυσικα παλι δεν στραβωνε το ματακι της στο γιατρο κι ετσι ειπαμε οτι μαλλον θα βαλει βοηθητικα γυαλακια αλλα να παμε και στο Παιδων να ειμαστε σίγουροι γιατι εκει εχουν τροπο να εξεταζουν τα παιδια βλέπουμε ελπίζω πριν γεννησω να τελειωσουμε με αυτο το θεμα. Εχω ακουσει και για μια Χρουσου στο cosmos κηφισιας θα παω κι εκει.

Μορφακι μου καλήτερα?

Πηνελοπη που εισαι ολα καλα τα διδυμακια σου?

Εφακι μου ελπίζω να σου ερθει σύντομα και να ηρεμήσεις και φυσικα να πανε ολα καλα με τις μεταταξεις.

Maranth πολλα φιλια εσυ πως εισαι?

Αναστασια μου κι εμενα μου ελειψες ζουζουνα μου ξεκινας σιγα σιγα ε?

Αννιτακι γλυκο που χαθηκες?

Φιλια πολλα σε ολες σήμερα εχω γιατρο να δουμε και τον μπεμπη!:-D

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

καλημέρα....

Καλημέρα....

Τι κάνεις Μόρφω???

Το κανόνισες τελικά το χειρουργείο...καλή επιτυχία να έχεις κοπέλα μου....ευχομαι να είναι το τελευταίο που θα κάνεις...

Λαμπρινούλα μου...τρέχεις και εσύ μωρό μου....δεν πειράζει που θα βάλει γυαλάκια η μικρή σου...και καλά θα κάνεις να πάρεις και την δευτερη γνώμη που θες.

Εμένα σήμερα μου ήρθε η Αλέκα...άρα περίπου στις 20 του άλλου ξεκινάω...

I81rp3.png

Καλημέρα....

Τι κάνεις Μόρφω???

Το κανόνισες τελικά το χειρουργείο...καλή επιτυχία να έχεις κοπέλα μου....ευχομαι να είναι το τελευταίο που θα κάνεις...

Λαμπρινούλα μου...τρέχεις και εσύ μωρό μου....δεν πειράζει που θα βάλει γυαλάκια η μικρή σου...και καλά θα κάνεις να πάρεις και την δευτερη γνώμη που θες.

Εμένα σήμερα μου ήρθε η Αλέκα...άρα περίπου στις 20 του άλλου ξεκινάω...

Να πω κι εγώ μια σύντομη καλημερα πριν παω να χωθώ στα άδυτα του σιδερου.....

Γυναικαρα μου, καλή επιτυχία σου εύχομαι, μέσα από την καρδούλα μου.

Παρακαλάω για σένα να πάνε όλα καλά και να σε βοηθήσει ο Άγιος Εφραίμ ο Θαυματουργός.

Γιατί όμως πάει 20/09?

Ποιά μέρα του κύκλου ξεκινάς φάρμακα? Σήμερα έχουμε 27/08.

Την 25η?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλιτσες μου!

Δεν μπηκα χθες ειχαμε οφθαλμιατρο με την μικρη η οποια φυσικα παλι δεν στραβωνε το ματακι της στο γιατρο κι ετσι ειπαμε οτι μαλλον θα βαλει βοηθητικα γυαλακια αλλα να παμε και στο Παιδων να ειμαστε σίγουροι γιατι εκει εχουν τροπο να εξεταζουν τα παιδια βλέπουμε ελπίζω πριν γεννησω να τελειωσουμε με αυτο το θεμα. Εχω ακουσει και για μια Χρουσου στο cosmos κηφισιας θα παω κι εκει.

Μορφακι μου καλήτερα?

Εφακι μου ελπίζω να σου ερθει σύντομα και να ηρεμήσεις και φυσικα να πανε ολα καλα με τις μεταταξεις.

Γειά σου Λαμπρινούλα μου!

Εύχομαι όλα καλά να πανε με το μπεμπούλη σου!

Το ίδιο και για την κόρη σου, Εντάξει πιστεύω δεν είναι τίποτα.

Καλά κάνεις όμως και το ψάχνεις, είσαι σούπερ.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Να πω κι εγώ μια σύντομη καλημερα πριν παω να χωθώ στα άδυτα του σιδερου.....

Γυναικαρα μου, καλή επιτυχία σου εύχομαι, μέσα από την καρδούλα μου.

Παρακαλάω για σένα να πάνε όλα καλά και να σε βοηθήσει ο Άγιος Εφραίμ ο Θαυματουργός.

Γιατί όμως πάει 20/09?

Ποιά μέρα του κύκλου ξεκινάς φάρμακα? Σήμερα έχουμε 27/08.

Την 25η?

Αγάπη καλημέρα...

Η επόμενη περίοδος ξεκινάει περίπου στις 20....

Είπαμε έχω 25αρι κύκλο....άρα κάπου εκεί θα ξεκινήσω.

I81rp3.png

Επέστρεψα....

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!! :oops::oops:

Καλα λέγατε....:roll:

b0216.gif

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ...ουτε καν κύστες.....στην αρχη οταν της ειοα για 65 μέρες φοβήθηκε για κύστες...ηταν και πρησμένο το μερος...αλλα τελικα ειναι το εντερο μου......:cool::cool:

Εκανα ωοορηξια απλα αργησα...οι ωοθήκες μου ειναι μια χαρα, το ενδομήτριο για τα δεδομενα μου μια χαρα...Απλα αργησε ο ηδη μακρυς κύκλος μου λόγω καλοκαιριου και....αγχους.....:oops:

Ειπε οτι εχει πολλες κοπελες με σταθερο κιολας κύκλο που λόγω καλοκαιριού ειχαν καθυστερηση αυτο το μήνα χωρις λογο..απλα ετσι...

Μου ειπε οτι θα μου ρθει σε καμια εβδομαδα και κατι αλλα επειδη δε θελω να το διακινδυνέψω να εχω αιμα στη Αθήνα θα παρω τα primolut να μου ερθει σίγουρα κατα τη Δευτέρα-Τρίτη ώστε και ορμονικες να κανω (δεν επηρεαζονται απο τα χάπια - το ρώτησα) και στην Αθήνα να ειμαι καθαρή

Καλημερα κουκλιτσες μου!

Μορφακι μου καλήτερα?

Χαιρομαι που επέστρεψες! Μας έλειψες!

Παρε και μια δευτερη γνώμη για τα γυαλακια και βλεπεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Αγάπη καλημέρα...

Η επόμενη περίοδος ξεκινάει περίπου στις 20....

Είπαμε έχω 25αρι κύκλο....άρα κάπου εκεί θα ξεκινήσω.

ME TO KAΛΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ ΣΟΥ!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου...

Εφη διαβάζουμε το ίδιο βιβλίο...εγώ είμαι στις πιο σκοτεινές στην αρχή....δεν με πολυενθουσιάζει, θα ήθελα να είναι πιο σύντομο.....με ψιλοκουράζει....βέβαια γούστα είναι αυτά....

Ρε συ πως γίνεται να μην σου κατεβαίνει το αίμα από τη στένωση??Τόσο μεγάλο πρόβλημα έχεις?

Αθανασία μου καλά έκανες με την νταρντάνα...άστη να λυσσάει....

Το 1ο ηταν καλύτερο....εμενα με συγκλονισε...το 2ο ειναι πιο κουλ...πιο αγαπησιαρικο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...