Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Τα 5ης μέρας μπαίνουν 5η μέρα και τα 6ης μπαίνουν 6η μέρα. Ή και λίγο αργότερα σε ώρες. Όχι νωρίτερα απ' όσο ξέρω. Τώρα τι έπαιξε με αυτό τον γιατρό.. δεν έχω καταλάβει!! 

Προτιμούσε λέει να με πάει με τροποποιημένο κύκλο με προετοιμασία δλδ ενδομητρίου με φάρμακα (όχι φυσικά όπως ήμασταν μετά την ωοληψια) για να το βάλει 5η ημέρα. Κάπως τώρα μετράω τις μέρες που σου είπαν εσένα κ εμένα κ έχω καεί. Είναι κ αργά🤣 

Προσπαθησε να χαλαρώσεις! Μη κάνεις τα καλα τα δικά μου που κοιμήθηκα 2 ώρες πριν τη χοριακη. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Εφη. ... μην ακούω μαλ@κίες!

Η κουμπαρα μου είχε περίοδο ανα τρεις μήνες!

Πηρε εξι μήνες αντισυλληπτικα και μετα τρεις φορές χάπια ωορηξιας (δε θυμάμαι πως λεγόταν) και την τριτη φορά επιασε δίδυμα!

Και μετά καπάκι ξαναεμεινε!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Θα παω αυριο στις 10 στη δικη μου...θα ρθω και Αθηνα (ελπίζω..) και να δουμε...

παντως Ανασταστουλα δε μου φαινεται και πολυ σόι όλο αυτο..εσυ θες να με καθησυχάσεις αλλα να δεις που κατι δεν παει καλα...

ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΣ?????????????????????????????????????

Ρε γλυκό μου κορίτσι αντιλαμβάνομαι την ανησυχία σου,αλλά το τελευταίο διάστημα δεν κάνεις καμία θετική σκέψη και αυτό δεν είναι καθόλου καλό.Μήπως σε αυτό το άρθρο γράφει και ηλικίες που μπορεί να συμβεί αυτό???Μήπως να αφήσεις τους γιατρούς να κάνουν διάγνωση από το να κάνεις μόνη σου μέσω ιντερνετ????Θα το ξαναπώ.Δεν κάνει να διαβάζουμε από το ίντερνετ γιατί εμείς δεν έχουμε την επιστημονική βάση να τα αξιολογίσουμε όπως πρέπει.Στο ίντερνετ γράφεται από το πιο απλό μέχρι το πιο κουλό περιστατικό.

Η περιοδός σου γενικά πως συμπεριφερόταν όλα αυτά τα χρόνια???

Εφη δεν προσπαθώ να σε καθησυχάσω...ένα βήμα τι φορά έχουμε πει....ναι?ναι.

Καλώς το Ναντιάκι...λοιπόν πριν λίγο καιρό όταν πληκρολογούσες στο google koula mares...έβγαζε το εξής μνμ....το είχα γράψει εγώ...

Παντως Ζεττάκι να ξέρεις και το σεξ δεν με πιάνει...για κανα δυωρο μόνο...μετα τι θα κάνω???Ολη την ώρα καβάλα στο αλογο δεν γίνεται....δεν αφήνει και ο γιατρός..παρα μέρα έχει πει...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ρε γλυκό μου κορίτσι αντιλαμβάνομαι την ανησυχία σου,αλλά το τελευταίο διάστημα δεν κάνεις καμία θετική σκέψη και αυτό δεν είναι καθόλου καλό.Μήπως σε αυτό το άρθρο γράφει και ηλικίες που μπορεί να συμβεί αυτό???Μήπως να αφήσεις τους γιατρούς να κάνουν διάγνωση από το να κάνεις μόνη σου μέσω ιντερνετ????Θα το ξαναπώ.Δεν κάνει να διαβάζουμε από το ίντερνετ γιατί εμείς δεν έχουμε την επιστημονική βάση να τα αξιολογίσουμε όπως πρέπει.Στο ίντερνετ γράφεται από το πιο απλό μέχρι το πιο κουλό περιστατικό.

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ!!!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Δε θελω να ειμαι σκληρή ναντιουλα αλλα το θεμα με το σπερμα κοντευουμε να κλεισουμε 2 χρονια που το ανακαλυψαμε...ΠΟΤΕ δεν τον εκανα να νιωσει ασχημα...αλλα πρεπει και αυτος να αναλαβει τις ευθυνες του...Περασαν 2 χρονια...

Το ξέρω ρε αγαπούλα και έχεις δίκιο να έχεις παράπονα γιατί πια πρέπει να το ξεπεράσει και να το αποδεχτεί.Κανείς δεν αμφισβητεί τον ανδρισμό του,αλλά δυστυχώς πολλοί άντρες δεν μπορούν να το χωνέψουν.Είναι το ευαίσθητο σημείο τους!!!

Διαφημίσεις

Επειδη ειχα παντα ασταθη κυκλο επαιρνα 10 χρονια αντισυλληπτικα...:rolleyes:

Τα εκοψα το 2011 και αμεσως ανακαλύψαμε καιμ ολα τα συναφη....ασταθης κυκλος...προβλημα στο σπερμα, στενωση....και η συνεχεια γνωστη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Πηρε εξι μήνες αντισυλληπτικα και μετα τρεις φορές χάπια ωορηξιας (δε θυμάμαι πως λεγόταν) και την τριτη φορά επιασε δίδυμα!

Πέστα ρε κοπελιά να ησυχάσει λίγο!!!Λέμε τώρα!!!

Ατσα η κουμπαρα! :) Μπράβο τους!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλώς το Ναντιάκι...λοιπόν πριν λίγο καιρό όταν πληκρολογούσες στο google koula mares...έβγαζε το εξής μνμ....το είχα γράψει εγώ...

Παντως Ζεττάκι να ξέρεις και το σεξ δεν με πιάνει...για κανα δυωρο μόνο...μετα τι θα κάνω???Ολη την ώρα καβάλα στο αλογο δεν γίνεται....δεν αφήνει και ο γιατρός..παρα μέρα έχει πει...

Χαχαχα!

Γεια σου ρε Αναστασία με τις ορέξεις σου τις αστείρευτες! !

Θεά!

Μπράβο ρε!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλά δεν υπάρχει αυτό!!!Πολύ γέλιο!!!!

Διαφημίσεις

Χαχαχα!

Γεια σου ρε Αναστασία με τις ορέξεις σου τις αστείρευτες! !

Θεά!

Μπράβο ρε!

Καλά δεν υπάρχει αυτό!!!Πολύ γέλιο!!!!

Μη γελάτε ρε...πλάκα κάναμε με τη Ζέττα...τι με περάσατε εγώ είμαι καλό κορίτσι....

Και αυτή η google το πιο άσχετο πέταξε για πρώτο μνμ.....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ εγινε διασημη...:P:p:p

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ εδωσα τη διιαιτα σου στη μαμα μου! Της τονισα ομως να τη τηρησει πιστα για να δει αποτελεσμα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ εγινε διασημη...:P:p:p

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ εδωσα τη διιαιτα σου στη μαμα μου! Της τονισα ομως να τη τηρησει πιστα για να δει αποτελεσμα!

Την πρώτη εννοείς τη Μοντίνιακ?

Είναι θαυματουργή αυτή.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Επειδη ειχα παντα ασταθη κυκλο επαιρνα 10 χρονια αντισυλληπτικα...:rolleyes:

Τα εκοψα το 2011 και αμεσως ανακαλύψαμε καιμ ολα τα συναφη....ασταθης κυκλος...προβλημα στο σπερμα, στενωση....και η συνεχεια γνωστη...

Μόλις σε ρώτησα θυμήθηκα ότι σε είχα ξαναρωτήσει και μου το είχες ξαναπεί.Άρα λοιπόν ο κύκλος σου ήταν πάντα έτσι πως λοιπόν σου έχουν έρθει όλα αυτά στο μυαλό???Να πω ότι ήταν ρολόι και ξαφνικά άλλαζε να το καταλάβω να σκέφτεσαι έτσι,αλλά αφού πάντα έτσι ήταν πως σου περνάνε αυτά από το μυαλό????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...