Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Τα 5ης μέρας μπαίνουν 5η μέρα και τα 6ης μπαίνουν 6η μέρα. Ή και λίγο αργότερα σε ώρες. Όχι νωρίτερα απ' όσο ξέρω. Τώρα τι έπαιξε με αυτό τον γιατρό.. δεν έχω καταλάβει!! 

Προτιμούσε λέει να με πάει με τροποποιημένο κύκλο με προετοιμασία δλδ ενδομητρίου με φάρμακα (όχι φυσικά όπως ήμασταν μετά την ωοληψια) για να το βάλει 5η ημέρα. Κάπως τώρα μετράω τις μέρες που σου είπαν εσένα κ εμένα κ έχω καεί. Είναι κ αργά🤣 

Προσπαθησε να χαλαρώσεις! Μη κάνεις τα καλα τα δικά μου που κοιμήθηκα 2 ώρες πριν τη χοριακη. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Η πηνελοπη που ειναι????????????????????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Μη γελάς...ξεφτίλα είχα γίνει...

Οχι ...εγινες διασημη!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Τι να θυμηθώ ρε?

Πάλι κάτι έχασα? ?

Ελειπες???Δε θυμάμαι....

Αλλά πριν λίγο καιρό όταν πληκτρολογούσες στο google koula mares έβγαινε ένα μνμ δικό μου....όχι και πολύ καλό...

Κάτσε να το βρω....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Αη μαρη....

Κατι εχω φιλενάδα...δεν ειναι φυσιολογικο..εγω μονο ποτε θα πεθανω δεν ξέρω...

Ή προωρη εμμηνόπαυση ή κύστη ή κανε ινωμύωμα ή κατι πιο σοβαρο....

Ειναι δυνατον 65 μερες? :(:(:(:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Το άμεσο σύμπτωμα της πρόωρης ωοθηκικής ανεπάρκειας είναι η αμηνόρροια ή η αραιομηνόρροια. Για αμηνόρροια μιλάμε όταν υπάρχει διακοπή του κύκλου έμμηνης ρύσης για τουλάχιστον 6 μήνες. Στις περιπτώσεις αραιομηνόρροιας, οι κύκλοι της περιόδου απέχουν μεταξύ τους περισσότερες από 35 ημέρες και είναι λιγότεροι από 8 το χρόνο. Τόσο η αραιομηνόρροια όσο και η αμηνόρροια οφείλονται στην ελάττωση του αριθμού των ωοθυλακίων, που συνοδεύεται από αύξηση των γοναδοτροπινών και πτώση των οιστρογόνων. Σαν αποτέλεσμα, η γυναίκα δεν μπορεί να μείνει έγκυος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Κατι εχω φιλενάδα...δεν ειναι φυσιολογικο..εγω μονο ποτε θα πεθανω δεν ξέρω...

Ή προωρη εμμηνόπαυση ή κύστη ή κανε ινωμύωμα ή κατι πιο σοβαρο....

Ειναι δυνατον 65 μερες? :(:(:(:(

Ρε Εφη...τι είναι αυτά που λες??

Νομίζω ότι πριν προδικάσουμε οτιδήποτε θα πρέπει να μιλήσεις με τους γιατρούς ...να δούμε και τι γίνεται με τον κύκλο σου....

Σε παρακαλώ όμως μη σκέφτεσαι έτσι.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ρε Εφη...τι είναι αυτά που λες??

Νομίζω ότι πριν προδικάσουμε οτιδήποτε θα πρέπει να μιλήσεις με τους γιατρούς ...να δούμε και τι γίνεται με τον κύκλο σου....

Σε παρακαλώ όμως μη σκέφτεσαι έτσι.

Θα παω αυριο στις 10 στη δικη μου...θα ρθω και Αθηνα (ελπίζω..) και να δουμε...

παντως Ανασταστουλα δε μου φαινεται και πολυ σόι όλο αυτο..εσυ θες να με καθησυχάσεις αλλα να δεις που κατι δεν παει καλα...

ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΣ?????????????????????????????????????

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια.Να μαι και εγώ.

Εφάκι και εγώ πιστεύω ότι άμα είναι να κάνετε νέο σπερμοδιάγραμμα να πάτε στον Λύμπε.Και επειδή ως γνωστόν πια το σπέρμα έχει τα πάνω του και τα κάτω του μπορεί απλώς να ήταν μια άτυχη λήψη,αυτό όμως πράγματι δεν μειώνει το πρόβλημα.Απ'ότι κατάλαβα ο άντρας σου είναι σε άρνηση να το αποδεχτεί και γι'αυτό ζητάει επανεξέταση.Και με τον δικό μου το ίδιο είχε γίνει και είχαμε κάνει επανεξέταση.Μια από τα ίδια.Το θέμα είναι να αντιληφθεί ότι υπάρχει πρόβλημα και να δείτε από κοινού πως θα το αντιμετωπίσετε χωρίς και ο ίδιος να νιώθει άσχημα.Εγώ θυμάμαι είχα τον άντρα μου εδώ για καιρό χάλια.

Αναστασία μου ούτε εγώ ξέρω για την ιστορία με την google.

Καλησπέρα κοριτσάκια.Να μαι και εγώ.

Εφάκι και εγώ πιστεύω ότι άμα είναι να κάνετε νέο σπερμοδιάγραμμα να πάτε στον Λύμπε.Και επειδή ως γνωστόν πια το σπέρμα έχει τα πάνω του και τα κάτω του μπορεί απλώς να ήταν μια άτυχη λήψη,αυτό όμως πράγματι δεν μειώνει το πρόβλημα.Απ'ότι κατάλαβα ο άντρας σου είναι σε άρνηση να το αποδεχτεί και γι'αυτό ζητάει επανεξέταση.Και με τον δικό μου το ίδιο είχε γίνει και είχαμε κάνει επανεξέταση.Μια από τα ίδια.Το θέμα είναι να αντιληφθεί ότι υπάρχει πρόβλημα και να δείτε από κοινού πως θα το αντιμετωπίσετε χωρίς και ο ίδιος να νιώθει άσχημα.Εγώ θυμάμαι είχα τον άντρα μου εδώ για καιρό χάλια.

Αναστασία μου ούτε εγώ ξέρω για την ιστορία με την google.

Δε θελω να ειμαι σκληρή ναντιουλα αλλα το θεμα με το σπερμα κοντευουμε να κλεισουμε 2 χρονια που το ανακαλυψαμε...ΠΟΤΕ δεν τον εκανα να νιωσει ασχημα...αλλα πρεπει και αυτος να αναλαβει τις ευθυνες του...Περασαν 2 χρονια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...