Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Έχω ξυπνήσει 05.30 το πρωί κ πίνω καφέ στην κουζίνα. Ξύπνησα από τις δυνατές αστραπές και βροντές. Έξω ρίχνει χαλάζι. Προσπαθώ να σκεφτώ τον τρόπο που θα μπορέσω να πάω για τη χοριακή αλλά δε βρίσκω λύση. Με αυτό τον καιρό, δεν μπορούμε να πάμε με τον άντρα μου και τον μικρό στο διαγνωστικό! Είναι 20 λεπτά απόσταση. Ούτε μόνη μου μπορώ να πάω. Δεν οδηγώ συχνά και φοβάμαι να το πάρω το αμάξι με αυτό τον καιρό. Για να πάρω ραδιοταξί να με πάει και να με φέρει.. είναι πολυ μεγάλο το κοστος. Υποθέτω κάποιες ξέρετε τα κόστη των ταξί στην επαρχία. Άσε ότι δεν έχω τόσα μετρητά! Δεν ξέρω τι να κάνω! Η πιο εύκολη λύση, αν κόψει λίγο αυτός ο κατακλυσμος, να πεταχτεί ο άντρας μου σε κάποιο φαρμακείο, που δεν έχουμε και πολύ κοντά, και να μου πάρει ένα τεστ. Και οκ.. ξέρετε ότι τα απεχθάνομαι τα τεστ.. αλλά δε μπορώ να μην κάνω τίποτα 9η μέρα. Άντε να ηρεμήσω και να κοιμηθώ εγώ τώρα..! 

καλημέρα!  Σε ποια περιοχή πάνω κάτω είσαι και βρέχει τόσο?? Ζηλεύω😀

Ε ναι καλύτερα τεστ, δεν θα τρέχεις με τέτοιο καιρό.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Σουφλέ σοκολάτα....

ΚΕΡΔΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑ

Οι δικοι μου λουκουμαδες ειναι σκουροι αυτοι της φωτο ειναι ξανθοι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΖΕΤΤΑΚΙ το βραδυ που θα παω σπιτι θα φαω:

35519476.jpg

Πηρα εχθες:

ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΜΟΚΑ

ΚΑΡΠΟΥΖΙ

COOKIES

ΜΠΑΝΑΝΑ

8)8)8):cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Λοιπόν ακου να σου πω τι θα έκανα εγώ....

Οταν έρθετε στην Αθήνα εκεί που όλα τα έξοδα κάντε ένα ακόμα....το καλύτερο εργαστήρι στην Ελλάδα για σπέρμα είναι ο Λυμπερόπουλος...κάντε εκεί ένα σπερμοδιάγραμμα για να πάρετε και απαντήσεις σχετικά με την μορφολογία.

Συγγνώμη που πετάγομαι σα τη φούτσα, συμφωνώ εκατο τοις εκατό με την Αναστασία. .

Μην κάνεις στο Τσίλι Μπιλι σπερμοδιαγραμμα. .

Αν θες να κάνεις ενα και καλό, κάντε στο Λυμπερόπουλο.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΑΓΩΤΟ ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΝΟΥΣΑ ΟΛΑ....:roll:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Συγγνώμη που πετάγομαι σα τη φούτσα, συμφωνώ εκατο τοις εκατό με την Αναστασία. .

Στον τσιλι παω για ΝΚ και καρυοτυπο...δεν ξερω αν κανουν σπερμοδιαγραμμα...και να κανουν δε θα κανουμε μαλλον...ποιος ο λογος?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Μου αρέσουν οι λουκουμάδες αλλά με χαλάει η λαδιλα το στομάχι. ... άσε και τη χοληστερίνη. ..

εμενα με ποναιε πολυ το στομαχι σημερα...δεν ξερω γιατι :(:(:(

Μακαρι να μου ρθει περιοδος να κανω τις ορμονικες μου...να μην παω ουτε στην γιατρο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Σασακιιιιιι μάντεψε. ..

Το είπα στη κολόνα. ... ξέρεις τι μου είπε. ..

Αμα θες μωρό να σε παω και αμα σε θέλει και η φιλενάδα σου. .. Εγώ θα σας το χαλάσω?

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!

Αντε πατε ..θα περασετε τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μικρό σκούρο και ζουμερό. ... δε το λιγουρευομαι..

Να μου έλεγες κανένα μεγάλο, να πω ναι!

Χεχεχεχε!

χιχιιχιχιχιχιχι!!!!!!!;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Που είσαι αγάπη μου???

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλώς τη φούστα. .. παρε και μια μπλούζα να είσαι κομπλέ. ...

Όλα καλά μικρή μου?

url]

Σασακιιιιιι μάντεψε. ..

Το είπα στη κολόνα. ... ξέρεις τι μου είπε. ..

Αμα θες μωρό να σε παω και αμα σε θέλει και η φιλενάδα σου. .. Εγώ θα σας το χαλάσω?

Λοιπόν μη κάθεσαι...ετοίμασε δυο πραγματάκια και αυριο το πρωι ξεκινήστε....

Ο ξενώνας μου ειναι έτοιμος....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...