Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Τις δευτερες δεν δουλευει μετοπου ερχομαι φευγει,οχι οχι να ερθεις ,θα βρω κατι να πω,θα πω την νυφη μου να του κανει τα κεφια,για να ειναι κεφατος να με αφησει,χαχα

ok, θα έρθω τότε, γύρω στις 12.30 είναι καλά?

και συνεχίζω ....

αδερφέ μου sory

μα έχω για σήμερα meeting story,

μην ανησυχείς

η τουλούμπα είναι έτοιμη από βραδύς

βάλε εσύ σιρόπι

γιατί θα έρθει η πελάτισσα μας

η γνωστή, ναι βρε η πόπη.

μην σκιάζεσαι δεν εχω βρει αγόρι

θα βγω με κάτι φίλες που τραβάνε ζόρι

κι άμα πλακώσει πελατεία

ε τι να κάνουμε είναι το μαγαζί γωνία

μια μέρα θέλω να ξεσκάσω

τουλούμπες μπακλάβες να τα ξεχάσω...

Νομίζω πρέπει να του το απαγγείλεις, θα την τσεπώσουμε την αδειούλα εεεεεε???????

url]

Διαφημίσεις

ρε κουμπάρα, μήπως και εγώ τελικά Δευτέρα που είπα να έρθω, θα σε ενοχλώ?

Αν υπάρχει πρόβλημα μου λες και κανονίζουμε κάποια στιγμή που θα είσαι out of work, δεν έχω πρόβλημα, μου λες τι σε βολεύει και κανονίζουμε.

όσο για τον brother, απλά τα πράγματα, όπως είπε και η kale,

αδερφέ μου sory

μην ανησυχείς

βάλε εσύ σιρόπι

κι αμα δεν που πει μετά "α, αδερφούλα έχεις πυρετό, φύγε, να το κοιτάξεις" να μη με λένε Ζέττα .....

Τσουπ να η αδειούλα..... χιχιχι

:tongue::tongue::)

χαχχαχαχχαχααα ΄

γεια σου βρε ζετάκι

πάντα έτοιμη με το στιχάκι!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

βρε μικρό... εδώ βαράμε με το κιλό τις ορμόνες και δεν ανοιγοκλείνουμε βλέφαρο, ο μπράδερ θα μας φοβερίσει???? τσκ! τσκ!

Καλα λες ηρθε η ωρα να σηκωσω το αναστημα μου[που δεν ειναι και μεγαλο]θα κανω επανασταση,η επανασταση του καφε,γιουριαααααα

χαχχαχαχχαχααα ΄

γεια σου βρε ζετάκι

πάντα έτοιμη με το στιχάκι!

καλε κυρία δικαιούμαι και εγώ ένα 5 ????

αααχχχ με φάγαν τα κυκλώματα

δικούς μου στίχους δεν άκουσαν ¨ονόματα¨

url]

ok, θα έρθω τότε, γύρω στις 12.30 είναι καλά?

και συνεχίζω ....

αδερφέ μου sory

μην ανησυχείς

βάλε εσύ σιρόπι

μην σκιάζεσαι δεν εχω βρει αγόρι

θα βγω με κάτι φίλες που τραβάνε ζόρι

κι άμα πλακώσει πελατεία

ε τι να κάνουμε είναι το μαγαζί γωνία

μια μέρα θέλω να ξεσκάσω

τουλούμπες μπακλάβες να τα ξεχάσω...

Νομίζω πρέπει να του το απαγγείλεις, θα την τσεπώσουμε την αδειούλα εεεεεε???????

καλοοοοοοο.ναι ενταξει ειναι η ωρα.

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια τα νεύρα μου....

ερωτα είχες δίκιο, τα σταμάτησα νωρίς τα τεστ ωορηξίας, περίοδος γιοκ ακόμα, άρα η ωορηξία ήταν μετά τις 25-26 του μηνός και εγώ σταμάτησα τα τεστάκια στις 24, όχι ότι θα γινόταν τίποτα δηλαδή αφού ο αντρούλης μου δεν είχε τελειώσει ακόμα την αντιβίωση αλλά να μωρε κρίμα τα 54?.Από δω και πέρα μόνο με υπέρηχο...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Λοιπόν κορίτσια τα νεύρα μου....

ερωτα είχες δίκιο, τα σταμάτησα νωρίς τα τεστ ωορηξίας, περίοδος γιοκ ακόμα, άρα η ωορηξία ήταν μετά τις 25-26 του μηνός και εγώ σταμάτησα τα τεστάκια στις 24, όχι ότι θα γινόταν τίποτα δηλαδή αφού ο αντρούλης μου δεν είχε τελειώσει ακόμα την αντιβίωση αλλά να μωρε κρίμα τα 54?.Από δω και πέρα μόνο με υπέρηχο...

ΝΑΙ ΒΡΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ... ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ..!!!!!!!!!!!!

ΕΙΧΕΣ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ..?????

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Ζετάκι οργιάζεις πάλι σήμερα....ετσι σε θέλω...μες την τρελή χαρά...

μπουμπού μου εσύ....

αφού αν δεις στο μπαμπινιώτη στο λεξικό δίπλα στη φράση

¨μες την τρελή χαρά¨ δεν έχουν την ναταλία εμένα έχουν,

άσε και το άλλο μου προτείναν να με βάλουν και πάνω στα la vas qui rit (η αγελάδα που γελάει) και απο κάτω θα λέει με σήμα την τρελή....

ζουζού μου σίγουρα τα σταμάτησες νωρίς τα τεστάκια, εγώ που έπαιρνα τα φθηνά τα h@m@ test πάντα μου δείχναν 17-19 μέρα (τσεκαρισμένο και με γιατρό) και τελικώς και της εγκυμοσύνης τους ήταν αξιόπιστο. Αν θα ξαναμπεις στη διαδικασία με τεστάκια εγώ σου λέω να τα πάρεις γιατί και είναι φθηνά και τσεκαρισμένα δουλεύουν (φίλη έμεινε έγκυος μετά απο 4 μήνες με αυτά).

url]

Διαφημίσεις

μπουμπού μου εσύ....

αφού αν δεις στο μπαμπινιώτη στο λεξικό δίπλα στη φράση

¨μες την τρελή χαρά¨ δεν έχουν την ναταλία εμένα έχουν,

άσε και το άλλο μου προτείναν να με βάλουν και πάνω στα la vas qui rit (η αγελάδα που γελάει) και απο κάτω θα λέει με σήμα την τρελή....

ζουζού μου σίγουρα τα σταμάτησες νωρίς τα τεστάκια, εγώ που έπαιρνα τα φθηνά τα h@m@ test πάντα μου δείχναν 17-19 μέρα (τσεκαρισμένο και με γιατρό) και τελικώς και της εγκυμοσύνης τους ήταν αξιόπιστο. Αν θα ξαναμπεις στη διαδικασία με τεστάκια εγώ σου λέω να τα πάρεις γιατί και είναι φθηνά και τσεκαρισμένα δουλεύουν (φίλη έμεινε έγκυος μετά απο 4 μήνες με αυτά).

Αχ βρε Ζετάκι, τι απίστευτη αίσθηση του χιούμορ είναι αυτή που έχεις?

Ελάτε και εσείς Αθήνα στη συνάντηση...τι είναι ένα τσιγάρο δρόμος(που είπε και μια άλλη φίλη, δεν θυμάμαι ποιά σε ποιά)...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Αχ βρε Ζετάκι, τι απίστευτη αίσθηση του χιούμορ είναι αυτή που έχεις?

Ελάτε και εσείς Αθήνα στη συνάντηση...τι είναι ένα τσιγάρο δρόμος(που είπε και μια άλλη φίλη, δεν θυμάμαι ποιά σε ποιά)...

γμτ μου να ξέρες πόσο πολύ το θέλω, αλλά και πόσο mission impossible είναι. είναι αρκετά δύσκολο τη συγκεκριμένη περίοδο να κατέβω Αθήνα, άντε μέχρι Βόλο θα έπαιρνα το bus και θα κατέβαινα αλλά Αθήνα .... πολύ ζόρι....

μωρέ καλά έλεγα μικρή, μαμά εγώ πότε θα μάθω να πετάω ???? :tongue:

Να για κάτι τέτοια λένε μάθε τέχνη ....;)

url]

Zetta & Evmorfia συναντηθείτε Δευτέρα και μιλάμε για την Παρασκευή να δω και γω πως θα πάει το πρόγραμμα....;););););)

Ευμορφία λέω να ρθούμε απο το μαγαζι φωνάζοντας "ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΚΑΝΕ ΠΕΡΑ ΚΑΝΕ ΠΕΡΑ" και να τον τρελάνουμε με το μίλημα...θα σε αφήσει σίγουρα να φύγεις...Εγω θα βγάζω στιχους με τη ζεττα, εσυ θα τραγουδάς και η Harry θα χορευει....Σιγα μη μας θέλει στο μαγαζι :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Οχι βρε μικρούλι, σε όλες μαζί θα το ανακοινώσει...

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΛΕΣ "ΜΙΚΡΟΥΛΗ"..!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ...!!!!!!!!!!!!

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ...ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΝΙΩΘΩ... ΜΙΚΡΟ ΤΡΕΛΟ ΠΙΠΙΝΙ..!!!!!!!!

Zetta & Evmorfia συναντηθείτε Δευτέρα και μιλάμε για την Παρασκευή να δω και γω πως θα πάει το πρόγραμμα....;););););)

Ευμορφία λέω να ρθούμε απο το μαγαζι φωνάζοντας "ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΚΑΝΕ ΠΕΡΑ ΚΑΝΕ ΠΕΡΑ" και να τον τρελάνουμε με το μίλημα...θα σε αφήσει σίγουρα να φύγεις...Εγω θα βγάζω στιχους με τη ζεττα, εσυ θα τραγουδάς και η Harry θα χορευει....Σιγα μη μας θέλει στο μαγαζι :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΑΧ, ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ....!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ....!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...