Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Έχω ξυπνήσει 05.30 το πρωί κ πίνω καφέ στην κουζίνα. Ξύπνησα από τις δυνατές αστραπές και βροντές. Έξω ρίχνει χαλάζι. Προσπαθώ να σκεφτώ τον τρόπο που θα μπορέσω να πάω για τη χοριακή αλλά δε βρίσκω λύση. Με αυτό τον καιρό, δεν μπορούμε να πάμε με τον άντρα μου και τον μικρό στο διαγνωστικό! Είναι 20 λεπτά απόσταση. Ούτε μόνη μου μπορώ να πάω. Δεν οδηγώ συχνά και φοβάμαι να το πάρω το αμάξι με αυτό τον καιρό. Για να πάρω ραδιοταξί να με πάει και να με φέρει.. είναι πολυ μεγάλο το κοστος. Υποθέτω κάποιες ξέρετε τα κόστη των ταξί στην επαρχία. Άσε ότι δεν έχω τόσα μετρητά! Δεν ξέρω τι να κάνω! Η πιο εύκολη λύση, αν κόψει λίγο αυτός ο κατακλυσμος, να πεταχτεί ο άντρας μου σε κάποιο φαρμακείο, που δεν έχουμε και πολύ κοντά, και να μου πάρει ένα τεστ. Και οκ.. ξέρετε ότι τα απεχθάνομαι τα τεστ.. αλλά δε μπορώ να μην κάνω τίποτα 9η μέρα. Άντε να ηρεμήσω και να κοιμηθώ εγώ τώρα..! 

Ααα τι ωραία γούρι η βροχή!! Θα στρώσει πάντως ο καιρός!! Μπορεί να τα καταφέρεις πιο μετά κάποια στιγμή . 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Αντικειμενικά ανάμεσα στα δύο εργαστήρια ο Λυμπε είναι καλύτερο εργαστήριο...αν είναι να κάνετε εξέταση τότε κάντε την εκεί...

Συμφωνω ...απλα στον Τσιλι δινουμε μονο αιμα ή και σπερμα? (ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΑΛΙ...:):):) να τα διαβασει κανεις....:P:p:p:p)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Βαφλα....

οχι....αλλα κοντα εισαι...ουτε κρεπα...ας βοηθησω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Δε θέλω να ξέρω. . Σταμάτα μαρη με τα παγωτά. .. τα γλυκά. .. μου τρέχουν τα σάλια. ..

Πες μαρη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Οποια το βρει εχει δωρο...ενα σπερμοδιαγραμμα!!! :P:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Συμφωνω ...απλα στον Τσιλι δινουμε μονο αιμα ή και σπερμα? (ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΑΛΙ...:):):) να τα διαβασει κανεις....:P:p:p:p)

Αχ ρε Εφάκι σε μπερδέψαμε....

Ακου....μη κάνεις τίποτα...πήγαινε στους γιατρούς και θα σου πουν αυτοί τι θα κάνεις....έτσι και αλλιώς δεν την γλιτώνουμε την εξώσω άρα τι 500000 τι 5000000....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Ζεττααααα...

Ξέρεις τι σκεφτόμουν????

Αφου έχει ακόμα άδεια η κολόνα...δεν τον παίρνεις να έρθετε κανα δυο μερούλες να σας φιλοξενήσω????Θα περάσουμε πολύ ωραία...τι λές????

Χμμμμμ δεν είναι κακή ιδέα. .. το θέμα είναι να ψησω τη κολόνα. ...

Πολύ καλό πάντως ακούγεται. ... αλλά βρε Σασακι ποσες ώρες είναι ?

url]

Αχ ρε Εφάκι σε μπερδέψαμε....

Ακου....μη κάνεις τίποτα...πήγαινε στους γιατρούς και θα σου πουν αυτοί τι θα κάνεις....έτσι και αλλιώς δεν την γλιτώνουμε την εξώσω άρα τι 500000 τι 5000000....

Σωστα..ας παω και αν μου ξαναζητησουν σπερμοδιαγραμμα νεο..ευκαιρια να ξαναρθω αθηνα...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Χμμμμμ δεν είναι κακή ιδέα. .. το θέμα είναι να ψησω τη κολόνα. ...

Πολύ καλό πάντως ακούγεται. ... αλλά βρε Σασακι ποσες ώρες είναι ?

Ελα ρε 4 ωρίτσες είναι περιπου....

Ελα ψήσε την κολόνα....

Λες να τον πάρω και εγώ κανα τηλ.

Εφη τσιζκεικ....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Οποια το βρει εχει δωρο...ενα σπερμοδιαγραμμα!!! :P:p

Ειναι μικρο....σκουρο...και ζουμερο....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εβαλα 2 κιλα στις διακοπες...σε μια εβδομαδα εχασα το 1 και μου εμεινε 1...αλλα δεν εχω σταματημο...αρα βλεπω να το ξαναβαζω γιατι τρωω:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ελα ρε 4 ωρίτσες είναι περιπου....

Ελα ψήσε την κολόνα....

Λες να τον πάρω και εγώ κανα τηλ.

Εφη τσιζκεικ....

Παρε παρε... θα γελάσουμε. ...

Ειναι μικρο....σκουρο...και ζουμερο....

Δαμάσκηνο- βανίλια

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...