Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Έχω ξυπνήσει 05.30 το πρωί κ πίνω καφέ στην κουζίνα. Ξύπνησα από τις δυνατές αστραπές και βροντές. Έξω ρίχνει χαλάζι. Προσπαθώ να σκεφτώ τον τρόπο που θα μπορέσω να πάω για τη χοριακή αλλά δε βρίσκω λύση. Με αυτό τον καιρό, δεν μπορούμε να πάμε με τον άντρα μου και τον μικρό στο διαγνωστικό! Είναι 20 λεπτά απόσταση. Ούτε μόνη μου μπορώ να πάω. Δεν οδηγώ συχνά και φοβάμαι να το πάρω το αμάξι με αυτό τον καιρό. Για να πάρω ραδιοταξί να με πάει και να με φέρει.. είναι πολυ μεγάλο το κοστος. Υποθέτω κάποιες ξέρετε τα κόστη των ταξί στην επαρχία. Άσε ότι δεν έχω τόσα μετρητά! Δεν ξέρω τι να κάνω! Η πιο εύκολη λύση, αν κόψει λίγο αυτός ο κατακλυσμος, να πεταχτεί ο άντρας μου σε κάποιο φαρμακείο, που δεν έχουμε και πολύ κοντά, και να μου πάρει ένα τεστ. Και οκ.. ξέρετε ότι τα απεχθάνομαι τα τεστ.. αλλά δε μπορώ να μην κάνω τίποτα 9η μέρα. Άντε να ηρεμήσω και να κοιμηθώ εγώ τώρα..! 

καλημέρα!  Σε ποια περιοχή πάνω κάτω είσαι και βρέχει τόσο?? Ζηλεύω😀

Ε ναι καλύτερα τεστ, δεν θα τρέχεις με τέτοιο καιρό.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

επειδη ειχαμε παντα απο σπερμα απο 200.000 εώς το πολυ 5.000.000 δεν την ξανακανουμε τωρα...δεν υπαρχει λογος...ας παμε στους γιατρους και βλεπουμε ούτως ή άλλως δε θα δειξουμε λαθος δεδομενα στους γιατρους....καπου εκει ειμαστε...:(

Λοιπόν ακου να σου πω τι θα έκανα εγώ....

Οταν έρθετε στην Αθήνα εκεί που όλα τα έξοδα κάντε ένα ακόμα....το καλύτερο εργαστήρι στην Ελλάδα για σπέρμα είναι ο Λυμπερόπουλος...κάντε εκεί ένα σπερμοδιάγραμμα για να πάρετε και απαντήσεις σχετικά με την μορφολογία.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω άλλο ανδρολογικο και αυτό σχετικά καινούριο είναι αν θυμάμαι καλά άνοιξε το 2011, εκτός αν ήταν αλλου πριν πάει εκεί που είναι τώρα.

Μπορεί να μην έχουν ανδρολογικο αλλά έχουν βιολόγους που σκέψου ότι για τις εξω αυτοι επεξεργαζονται το σπέρμα.

Ουρολόγο μετά αν θέλετε να πάτε. Θα ψάξω λίγο και μέχρι την Παρασκευή Σάββατο πιστεύω θα μπορώ να σου πω.

Βρήκα ακομα ενα...δεν ξέρω αν ισχυει..

Μαι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Δεν είδαμε εγω κοιμήθηκα. ... το φαστ φουριους το τελευταίο. ..

Θα βγούμε λίγο πιο ύστερα. .. θα πάμε στην κουνιαδα μου.

Εσείς τι θα κάνετε?

Θα βγούμε το βραδάκι...θέλει το μωρό να δει μπαλίτσα...χαλαραααα....

Ρε συ Ζεττάκι να σου πω κάτι?

I81rp3.png

Λοιπόν ακου να σου πω τι θα έκανα εγώ....

Οταν έρθετε στην Αθήνα εκεί που όλα τα έξοδα κάντε ένα ακόμα....το καλύτερο εργαστήρι στην Ελλάδα για σπέρμα είναι ο Λυμπερόπουλος...κάντε εκεί ένα σπερμοδιάγραμμα για να πάρετε και απαντήσεις σχετικά με την μορφολογία.

Δεν ξερω....θα δουμε .....ουτως ή αλλως σου ειπα απο 3 διαφορετικα μας το εχουν βγαλει πανω κατω το ιδιο...δεν ειναι οτι υπάρχουν οι μεγαλες αποκλισεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Βρήκα ακομα ενα...δεν ξέρω αν ισχυει..

Μαι....

Στείλε μου πμ.... δεν το ξέρω μάλλον. ..

Θα βγούμε το βραδάκι...θέλει το μωρό να δει μπαλίτσα...χαλαραααα....

Ρε συ Ζεττάκι να σου πω κάτι?

Να μου πεις ότι θέλεις. .. ακούω.

url]

Διαφημίσεις

Στείλε μου πμ.... δεν το ξέρω μάλλον. ..

Σου στειλα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΑΩ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ :confused::confused::confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Δεν ξερω....θα δουμε .....ουτως ή αλλως σου ειπα απο 3 διαφορετικα μας το εχουν βγαλει πανω κατω το ιδιο...δεν ειναι οτι υπάρχουν οι μεγαλες αποκλισεις...

Ξέρεις δεν είναι κακή ιδέα αυτό που λέει η Αναστασία... ίσα ίσα που θα του πει να κόψει και το τσιγάρο. . Σκεψου το... μπορει και να σε συμφέρει τελικά.

url]

Σωστό αυτό που λες...αλλά ο Λυμπε κάνει την ανάλυσει στο μικροσκόπιο με το μάτι...άρα θα μπορέσει να σου βγάλει αποτέλεσμα για τις μορφές...

Τέλος πάντων δεν χάνεις να τους κάνεις έστω ένα τηλ.

I81rp3.png

Ζεττααααα...

Ξέρεις τι σκεφτόμουν????

Αφου έχει ακόμα άδεια η κολόνα...δεν τον παίρνεις να έρθετε κανα δυο μερούλες να σας φιλοξενήσω????Θα περάσουμε πολύ ωραία...τι λές????

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Σωστό αυτό που λες...αλλά ο Λυμπε κάνει την ανάλυσει στο μικροσκόπιο με το μάτι...άρα θα μπορέσει να σου βγάλει αποτέλεσμα για τις μορφές...

Τέλος πάντων δεν χάνεις να τους κάνεις έστω ένα τηλ.

Απλα...θα παμε και στον Τσιλι θα δωσουμε σπερμα εκει ή μονο αιμα? Πως θα ξαναδωσει και στον Λυμπε? Δε χρειαζεται αποχη καποιες μερες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Απλα...θα παμε και στον Τσιλι θα δωσουμε σπερμα εκει ή μονο αιμα? Πως θα ξαναδωσει και στον Λυμπε? Δε χρειαζεται αποχη καποιες μερες?

Αντικειμενικά ανάμεσα στα δύο εργαστήρια ο Λυμπε είναι καλύτερο εργαστήριο...αν είναι να κάνετε εξέταση τότε κάντε την εκεί...

I81rp3.png

Σου στειλα...

Δεν το ξέρω. .. αυτός είναι ουρολόγος?

Δε θέλω να ξέρω. . Σταμάτα μαρη με τα παγωτά. .. τα γλυκά. .. μου τρέχουν τα σάλια. ..

url]

ΑΚΟΥΩ...να δω ποια εχει καλη προβλεψη....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...