Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Έχω ξυπνήσει 05.30 το πρωί κ πίνω καφέ στην κουζίνα. Ξύπνησα από τις δυνατές αστραπές και βροντές. Έξω ρίχνει χαλάζι. Προσπαθώ να σκεφτώ τον τρόπο που θα μπορέσω να πάω για τη χοριακή αλλά δε βρίσκω λύση. Με αυτό τον καιρό, δεν μπορούμε να πάμε με τον άντρα μου και τον μικρό στο διαγνωστικό! Είναι 20 λεπτά απόσταση. Ούτε μόνη μου μπορώ να πάω. Δεν οδηγώ συχνά και φοβάμαι να το πάρω το αμάξι με αυτό τον καιρό. Για να πάρω ραδιοταξί να με πάει και να με φέρει.. είναι πολυ μεγάλο το κοστος. Υποθέτω κάποιες ξέρετε τα κόστη των ταξί στην επαρχία. Άσε ότι δεν έχω τόσα μετρητά! Δεν ξέρω τι να κάνω! Η πιο εύκολη λύση, αν κόψει λίγο αυτός ο κατακλυσμος, να πεταχτεί ο άντρας μου σε κάποιο φαρμακείο, που δεν έχουμε και πολύ κοντά, και να μου πάρει ένα τεστ. Και οκ.. ξέρετε ότι τα απεχθάνομαι τα τεστ.. αλλά δε μπορώ να μην κάνω τίποτα 9η μέρα. Άντε να ηρεμήσω και να κοιμηθώ εγώ τώρα..! 

Ααα τι ωραία γούρι η βροχή!! Θα στρώσει πάντως ο καιρός!! Μπορεί να τα καταφέρεις πιο μετά κάποια στιγμή . 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου.Και εγώ το ίδιο θα ένιωθα.Κάντε μια κουβέντα ήρεμα και ωραία.Δείξε ότι αυτό που σε νοιάζει πιο πολύ απ'όλα είναι να είναι εκείνος καλά και ότι το θέμα παιδί έρχεται σε δεύτερη μοίρα.Ότι χρειάζεται να κάνετε από κοινού μια προσπάθεια αν θέλετε να κάνετε παιδάκι.Μην του δείξεις ότι εσύ προσπαθείς και εκείνος όχι.Ξέρω ότι πιθανότατα τα έχεις κάνει όλα αυτά ξανά,αλλά οι άντρες χρειάζονται χρόνο και δεν μπορούν εύκολα να αποδεχτούν ότι εκείνοι έχουν κάποιο πρόβλημα.Τι να κάνουμε βρε διδυμάκι οι άντρες είναι σαν τα μικρά παιδιά και δυστυχώς πάντα σε εμάς πέφτει ο κλήρος να βγάζουμε το φίδι από την τρύπα!!!

Tην εκανα την ηρεμη κουβεντα...και ειπε οτι θα ξεκινησει ηλεκτρονικο τσιγαρο :) και οτι το εργαστηριο αυτο δε το εχει εμπιστοσυνη θα την ξανακανει την εξεταση :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΧΛΑΠΑΚΙΑΣΟΥΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟ ΑΠΟ ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΓΑΛΑ!!!! Μιαμ μιαμ!

Tην εκανα την ηρεμη κουβεντα...και ειπε οτι θα ξεκινησει ηλεκτρονικο τσιγαρο :) και οτι το εργαστηριο αυτο δε το εχει εμπιστοσυνη θα την ξανακανει την εξεταση :rolleyes:

αν βολέψει κάποια στιγμή μέσα στο χειμώνα θα ξαναέρθουμε Σέρρες αλλά σίγουρα θα είναι ΣΚ, οπότε δεν ξέρω αν θα βολεύει να σε δω .... :(

βρε συ Εφάκι σε ποιο κέντρο κάνατε ??? μήπως είναι καμια βιοιατρικη που είναι σουπερ μάρκετ ????

Πρέπει να το αποφασίσει πάντως να το κόψει το τσιγάρο ...

url]

αν βολέψει κάποια στιγμή μέσα στο χειμώνα θα ξαναέρθουμε Σέρρες αλλά σίγουρα θα είναι ΣΚ, οπότε δεν ξέρω αν θα βολεύει να σε δω .... :(

βρε συ Εφάκι σε ποιο κέντρο κάνατε ??? μήπως είναι καμια βιοιατρικη που είναι σουπερ μάρκετ ????

Πρέπει να το αποφασίσει πάντως να το κόψει το τσιγάρο ...

Μακαρι να βολεψει..θελω πολύ να σε δω...

Σε ανδρολογικο κεντρο το καναμε...

Ρε συ Ζεττακι μου...τον Γεναρη ηταν 2 εκατομμυρια...χονδρικα που μας το πε το κεντρο...στην εξωσω..παντοτε ειμασταν στο εκατομμυριο...λογικο ειναι το 600.000....δυστυχως.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Μακαρι να βολεψει..θελω πολύ να σε δω...

Σε ανδρολογικο κεντρο το καναμε...

Ρε συ Ζεττακι μου...τον Γεναρη ηταν 2 εκατομμυρια...χονδρικα που μας το πε το κεντρο...στην εξωσω..παντοτε ειμασταν στο εκατομμυριο...λογικο ειναι το 600.000....δυστυχως.....

Εδω Σαλονικα ή εκεί σε εσας?

Μεγάλη διάφορα κάντε ξανά ένα για επαλήθευση κάπου αλλού.

url]

Εδω Σαλονικα ή εκεί σε εσας?

Μεγάλη διάφορα κάντε ξανά ένα για επαλήθευση κάπου αλλού.

Στη Σαλόνικα...θεωρειται καλο κεντρο...δυσκολο να εκανε λαθος...και ας ελπιζει το μωρο σε ονειρα απατηλα...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Μονο μη μου πεις στη Ζι.......

εχεις πμ

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Μονο μη μου πεις στη Ζι.......

Που εισαι μαρη? Το ειδες το πμ? :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

εχεις πμ

Το είδα. .... Συγγνώμη που θα στο πω.... αλλά παντε και κάπου αλλού. ...

Εμείς πήγαμε 2 φορές εκεί για τις σπερματεγ.... και τελικά μου φάνηκε πως είναι μόνο διαφήμιση αυτό το κέντρο. ... συλλεγανε το σπέρμα και δεν μετρουσε καν ποσότητα ταχύτητα και όλα πολύ καλά μας έλεγαν πόσο καλά ρωτούσαμε και μας έλεγε ... ε δεν το είδα πόσο αλλά πολύ καλό είναι.

url]

Το είδα. .... Συγγνώμη που θα στο πω.... αλλά παντε και κάπου αλλού. ...

Εμείς πήγαμε 2 φορές εκεί για τις σπερματεγ.... και τελικά μου φάνηκε πως είναι μόνο διαφήμιση αυτό το κέντρο. ... συλλεγανε το σπέρμα και δεν μετρουσε καν ποσότητα ταχύτητα και όλα πολύ καλά μας έλεγαν πόσο καλά ρωτούσαμε και μας έλεγε ... ε δεν το είδα πόσο αλλά πολύ καλό είναι.

Η αληθεια ειναι οτι και μενα μου το κανε αυτο..στην κατατμηση παρακαλουσα για το αποτελεσμα...καθε μερα το ξαναεβλεπε για επιβεβαιωση...και αναρωτιουμουν ....ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ???

Ξερεις κανενα καλο να μου στειλεις πμ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Η αληθεια ειναι οτι και μενα μου το κανε αυτο..στην κατατμηση παρακαλουσα για το αποτελεσμα...καθε μερα το εβλεπε...και αναρωτιουμουν ....ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ???

Ξερεις κανενα καλο να μου στειλεις πμ?

Το βάζουν σε ψυγείο. .. αλλά σου είπα... έρχεται ο άλλος για σπερματεγχ... και δεν ελέγχεις τα τυπικά? Δλδ αν ήταν κακό το σπέρμα .... τζάμπα η σπερματ...

Συγνώμη βρε κοριτσάκι που στο είπα. .. αλλά εγώ δεν έμεινα ευχαριστημενη.

Για μένα πάνε καλύτερα να πατε σε καποιο κέντρο εξω... ή εκεί που πάω εγω ή στο άλλο απέναντι. ... τους θεωρώ και τους 2 πολύ αξιόπιστους. .. εκεί που πάμε εμείς πάντως είμαι ικανοποιημενη

url]

Εφη να κάνετε και αλλού σπερμόδιαγραμμα....η αλήθεια είναι βέβαια ότι από ότι μας έχουν πει και εμάς το σπέρμα έχει και τα πολύ πάνω του και τα πολύ κάτω του...και ότι μια μέτρηση δεν είναι ποτέ ίδια με κάποια άλλη... ίσως ήταν μια κακή μέτρηση.

Ζεττάκι τι ταινία είδατε?Θα βγείτε σήμερα?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Το βάζουν σε ψυγείο. .. αλλά σου είπα... έρχεται ο άλλος για σπερματεγχ... και δεν ελέγχεις τα τυπικά? Δλδ αν ήταν κακό το σπέρμα .... τζάμπα η σπερματ...

Συγνώμη βρε κοριτσάκι που στο είπα. .. αλλά εγώ δεν έμεινα ευχαριστημενη.

Για μένα πάνε καλύτερα να πατε σε καποιο κέντρο εξω... ή εκεί που πάω εγω ή στο άλλο απέναντι. ... τους θεωρώ και τους 2 πολύ αξιόπιστους. .. εκεί που πάμε εμείς πάντως είμαι ικανοποιημενη

Oχι καλα εκανες...και μενα δε μου κατσε κανα 2 φορες καλα να σου πω....

Οταν ηταν να κανουμε κατατμηση ειπε να το κανουμε μετα τα χριστουγεννα γιατι το κανει με ειδικο τροπο που θελει πολυ χρονο και επρεπε να κλεισουν για γιορτες και δε θα προλαβαιναν...και οταν πηγαμε μετα τα χριστουγεννα το εκανε πολυ γρηγορα ..καμια σχεση με οσα μου ειχε πει...και παλι ομως πηρα 100 φορες τηλ..

Απλα ρε συ ζεττακι τα αλλα ειναι κεντρα εξωσω δεν ειναι ανδρολογικα κεντρα...:rolleyes: δε τα χω εμπιστοσυνη...Ανδρολογικο αλλο στη Σαλονικα δεν υπάρχουν?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Εφη να κάνετε και αλλού σπερμόδιαγραμμα....η αλήθεια είναι βέβαια ότι από ότι μας έχουν πει και εμάς το σπέρμα έχει και τα πολύ πάνω του και τα πολύ κάτω του...και ότι μια μέτρηση δεν είναι ποτέ ίδια με κάποια άλλη... ίσως ήταν μια κακή μέτρηση.

επειδη ειχαμε παντα απο σπερμα απο 200.000 εώς το πολυ 5.000.000 δεν την ξανακανουμε τωρα...δεν υπαρχει λογος...ας παμε στους γιατρους και βλεπουμε ούτως ή άλλως δε θα δειξουμε λαθος δεδομενα στους γιατρους....καπου εκει ειμαστε...:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Δεν είδαμε εγω κοιμήθηκα. ... το φαστ φουριους το τελευταίο. ..

Θα βγούμε λίγο πιο ύστερα. .. θα πάμε στην κουνιαδα μου.

Εσείς τι θα κάνετε?

Oχι καλα εκανες...και μενα δε μου κατσε κανα 2 φορες καλα να σου πω....

Οταν ηταν να κανουμε κατατμηση ειπε να το κανουμε μετα τα χριστουγεννα γιατι το κανει με ειδικο τροπο που θελει πολυ χρονο και επρεπε να κλεισουν για γιορτες και δε θα προλαβαιναν...και οταν πηγαμε μετα τα χριστουγεννα το εκανε πολυ γρηγορα ..καμια σχεση με οσα μου ειχε πει...και παλι ομως πηρα 100 φορες τηλ..

Απλα ρε συ ζεττακι τα αλλα ειναι κεντρα εξωσω δεν ειναι ανδρολογικα κεντρα...:rolleyes: δε τα χω εμπιστοσυνη...Ανδρολογικο αλλο στη Σαλονικα δεν υπάρχουν?

Δεν ξέρω άλλο ανδρολογικο και αυτό σχετικά καινούριο είναι αν θυμάμαι καλά άνοιξε το 2011, εκτός αν ήταν αλλου πριν πάει εκεί που είναι τώρα.

Μπορεί να μην έχουν ανδρολογικο αλλά έχουν βιολόγους που σκέψου ότι για τις εξω αυτοι επεξεργαζονται το σπέρμα.

Ουρολόγο μετά αν θέλετε να πάτε. Θα ψάξω λίγο και μέχρι την Παρασκευή Σάββατο πιστεύω θα μπορώ να σου πω.

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...