Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Να 'μαι κι εγώ. ..

Εμείς είμαστε καλά, ο μπεμπούλης μια χαρά, έκανε και τσισα οσο ήμουν εκεί (το ενα λεπτό ήταν η ουρηθρα του γεμάτη και μετά την ειδε το γιατρός άδεια! )

Στις 10 του μήνα πάω για Β επιπέδου!

Ο γιατρός λέει κάθε 11 αλλάζω μήνα οχι κάθε 18 οπότε είμαι μια βδομάδα παραπάνω, αλλά εγώ δεν πειράζει ας μετράω με την παλιά ημερομηνία.

Η συσπαση λέει ήταν κάτι τυχαίο, να μη δώσω παραπάνω σημασία και ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΩ ΊΝΤΕΡΝΕΤ!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ,

πολύ χαίρομαι, πάντα να είναι όλα καλά μπας και ηρεμήσεις και εσύ κάνα λεπτό ....

Βέβαια για τη σύσπαση μην το πεις πανού να λες ... μην με συγχύζεται γτ είμαι επιρρεπής ... εγώ μετά την ανακάλυψη του Leiden έτσι λέω ... μη με συγχύζεται γτ είμαι και επιρρεπής στα εγκεφαλικά ... :tongue::tongue::tongue::):):) χιχιι και κοκο κάνουν μετά ... μέντες η κολόνα μην πάθω όντως κάνα εγκεφαλικό ...

url]

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου,τι κάνετε???Πώς πάνε τα κέφια σήμερα???

Δημητρούλα πολύ χαίρομαι με τα νεάκια σου.Μια χαρά ο Δημητράκης μας!!!Άντε να ηρεμήσεις λίγο.Βασικά και εγώ την εγκυμοσύνη σου μια εβδομάδα μετά τη μέτραγα.

Διδυμάκι μου μην μου στεναχωριέσαι.Για την Κρήτη κάτσε να δούμε πρώτα τι θα γίνει.Για το σπέρμα πραγματικά τι να πω.Ξέρω πόσο σοκαριστικό είναι ένα τέτοιο αποτέλεσμα.Σκέψου όμως πως για το αντράκι σου είναι ακόμα πιο σοκαριστικό.Για το τσιγάρο δεν ξέρω τι να πω.Εμένα το έκοψε και τα αποτελέσματα ήταν χειρότερα από πριν.Βέβαια εμένα έχει και κιρσοκήλη που παίζει και αυτή το ρόλο της.Το σημαντικό είναι να μην πέσει τελείως η ψυχολογία του.Πάντως και η διατροφή παίζει κάποιο ρόλο και δεν μπορούμε να συγκρινόμαστε με χώρες τις Αφρικής γιατί εκεί κάνουν παιδιά στα 20 το αργότερο που ό,τι και αν κάνει ο άλλος πόσο να έχει χαλάσει το σπέρμα.Ο σύγχρονος τρόπος ζωής καταστρέφει το σπέρμα,άρα όλα παίζουν ρόλο και ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.Βέβαια όταν δουλεύεις όλη μέρα δεν γίνεται να μαγειρεύεις κιόλας,οπότε αυτό που λέει η Αναστασία είναι πολύ σωστό.

Λινάκι καλά κάνεις και κάνεις πρώτα τη θεραπεία.Δεν ξέρω αν επηρεάζουν ή όχι,αλλά όπως και να έχει καλύτερα να είσαι σίγουρη.Άλλωστε δεν σε βιάζει τίποτα να ξεκινήσεις αμέσως.

Αθανασία μου γλυκιά σίγουρα τσιμπίσαμε τα κιλάκια μας το καλοκαίρι γι'αυτό και εγώ θέλω να τρώμε λίγο πιο σωστά τώρα.

Ζεττάκι μου όλα καλά???

Σοκολατίτσα μου χθες είχα αφήσει όντως τον υπολογιστή ανοιχτό και φαινόταν να είμαι online.

Διαφημίσεις

Ρουμπίδι που είσαι???

Πως πήγε σήμερα??

Εγώ τα έχω φτύσει με το σίδερο...

Πάω να φάω τα λέμε μετά...

Πωπω έχω και εγώ σίδερο και δεν την παλεύω καθόλου.Πρέπει να το κάνω όμως το απογευματάκι οπωσδήποτε!!!:evil::evil::evil:

Καλή όρεξη φιλενάδα!!!

Κουραστηκες στη δουλειά? Πως πάτε, τελειωνετε?

Εγώ καλά. .. τα ίδια. ..

Σήμερα είχα μόνο μαθήματα.Στο φροντιστήριο δεν πήγα γιατί σήμερα είχαμε μαστόρους και δεν θα μπορούσαμε να τακτοποιήσουμε τίποτα.Οπότε αύριο πάλι!!!

Διαφημίσεις

Σήμερα είχα μόνο μαθήματα.Στο φροντιστήριο δεν πήγα γιατί σήμερα είχαμε μαστόρους και δεν θα μπορούσαμε να τακτοποιήσουμε τίποτα.Οπότε αύριο πάλι!!!

Ναντιακι μου σε αφηνω... με ζητάει η κολόνα. .. θέλει να δούμε ταινία. .. φιλάκια

url]

Που είσαι βρε κοριτσάκι ???

Μην αγχώνεσαι, έχω feeling σου το πα, πάλι σέρρες σε βλέπω... θα έρθω το χειμώνα εκεί να σε δω ...

μάλλον μαζί θα το κλαίμε το 50ρικο οπότε παρηγορήσου ... μάλλον για κύστη πάλι εγώ ... αλλά δεν μπορώ να αγχωθώ τώρα ... ακόμα κάνω διακοπές ...

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΧΛΑΠΑΚΙΑΣΟΥΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟ ΑΠΟ ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΓΑΛΑ!!!! Μιαμ μιαμ!

Διδυμάκι μου μην μου στεναχωριέσαι.Για την Κρήτη κάτσε να δούμε πρώτα τι θα γίνει.Για το σπέρμα πραγματικά τι να πω.Ξέρω πόσο σοκαριστικό είναι ένα τέτοιο αποτέλεσμα.Σκέψου όμως πως για το αντράκι σου είναι ακόμα πιο σοκαριστικό.Για το τσιγάρο δεν ξέρω τι να πω.Εμένα το έκοψε και τα αποτελέσματα ήταν χειρότερα από πριν.Βέβαια εμένα έχει και κιρσοκήλη που παίζει και αυτή το ρόλο της.Το σημαντικό είναι να μην πέσει τελείως η ψυχολογία του.Πάντως και η διατροφή παίζει κάποιο ρόλο και δεν μπορούμε να συγκρινόμαστε με χώρες τις Αφρικής γιατί εκεί κάνουν παιδιά στα 20 το αργότερο που ό,τι και αν κάνει ο άλλος πόσο να έχει χαλάσει το σπέρμα.Ο σύγχρονος τρόπος ζωής καταστρέφει το σπέρμα,άρα όλα παίζουν ρόλο και ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.Βέβαια όταν δουλεύεις όλη μέρα δεν γίνεται να μαγειρεύεις κιόλας,οπότε αυτό που λέει η Αναστασία είναι πολύ σωστό.

Διδυμη ψυχή τι να πω...τον ειδα οτι στεναχωρεθηκε αλλα 1,5 χρονο τωρα μονο στεναχωριεται :twisted: δεν ειδα και καμια αλλαγη...:roll:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ηρθα μαγαζι αλλα νυσταζω..θελω σκοτεινο δωματιο με δροσια, παγωτο και υπνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΧΛΑΠΑΚΙΑΣΟΥΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟ ΑΠΟ ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΓΑΛΑ!!!! Μιαμ μιαμ!

Διδυμη ψυχή τι να πω...τον ειδα οτι στεναχωρεθηκε αλλα 1,5 χρονο τωρα μονο στεναχωριεται :twisted: δεν ειδα και καμια αλλαγη...:roll:

Καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου.Και εγώ το ίδιο θα ένιωθα.Κάντε μια κουβέντα ήρεμα και ωραία.Δείξε ότι αυτό που σε νοιάζει πιο πολύ απ'όλα είναι να είναι εκείνος καλά και ότι το θέμα παιδί έρχεται σε δεύτερη μοίρα.Ότι χρειάζεται να κάνετε από κοινού μια προσπάθεια αν θέλετε να κάνετε παιδάκι.Μην του δείξεις ότι εσύ προσπαθείς και εκείνος όχι.Ξέρω ότι πιθανότατα τα έχεις κάνει όλα αυτά ξανά,αλλά οι άντρες χρειάζονται χρόνο και δεν μπορούν εύκολα να αποδεχτούν ότι εκείνοι έχουν κάποιο πρόβλημα.Τι να κάνουμε βρε διδυμάκι οι άντρες είναι σαν τα μικρά παιδιά και δυστυχώς πάντα σε εμάς πέφτει ο κλήρος να βγάζουμε το φίδι από την τρύπα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...