Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Να 'μαι κι εγώ. ..

Εφη μου ο Τσίλι Μπιλι είχε πει ότι το τσιγάρο καταστρέφει το σπέρμα- Τελεία και παύλα.

Αυτό με το φαγητό delivery δε το σχολιάζω!

Δεν έχει καμία σχέση!

Ενας γιατρός μας είχε πει εμάς "ε τότε με αυτή τη λογική στην Αφρική που δυστυχώς ο κόσμος πεινάει δε θα έπρεπε να έχει μείνει κανένα σπέρμα"...

Τον είχα ρωτήσει κι εγώ αυτό εννοώ.

Περίεργο πάντως να μην έχει κιρσικηλη με τέτοιο αποτέλεσμα.

Stay cool ακόμα και με ΕΝΑ σπέρμα, παιδί κάνεις.

Εμείς είμαστε καλά, ο μπεμπούλης μια χαρά, έκανε και τσισα οσο ήμουν εκεί (το ενα λεπτό ήταν η ουρηθρα του γεμάτη και μετά την ειδε το γιατρός άδεια! )

Στις 10 του μήνα πάω για Β επιπέδου!

Ο γιατρός λέει κάθε 11 αλλάζω μήνα οχι κάθε 18 οπότε είμαι μια βδομάδα παραπάνω, αλλά εγώ δεν πειράζει ας μετράω με την παλιά ημερομηνία.

Η συσπαση λέει ήταν κάτι τυχαίο, να μη δώσω παραπάνω σημασία και ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΩ ΊΝΤΕΡΝΕΤ!!!!!!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Σταμάτα πουλάκι μου και άρχισα διατροφή σήμερα....

Σε κόβω να σου ερχεται σήμερα η ακατανόμαστη..

Φιλιά

Διατροφή ναι, δίαιτα όχι!

Είσαι φοβερή σε κιλά, μην ακούω για δίαιτα!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Να 'μαι κι εγώ. ..

Εφη μου ο Τσίλι Μπιλι είχε πει ότι το τσιγάρο καταστρέφει το σπέρμα- Τελεία και παύλα.

Δεν έχει καμία σχέση!

Ενας γιατρός μας είχε πει εμάς "ε τότε με αυτή τη λογική στην Αφρική που δυστυχώς ο κόσμος πεινάει δε θα έπρεπε να έχει μείνει κανένα σπέρμα"...

Εμείς είμαστε καλά, ο μπεμπούλης μια χαρά, έκανε και τσισα οσο ήμουν εκεί (το ενα λεπτό ήταν η ουρηθρα του γεμάτη και μετά την ειδε το γιατρός άδεια! )

Ο γιατρός λέει κάθε 11 αλλάζω μήνα οχι κάθε 18 οπότε είμαι μια βδομάδα παραπάνω, αλλά εγώ δεν πειράζει ας μετράω με την παλιά ημερομηνία.

Η συσπαση λέει ήταν κάτι τυχαίο, να μη δώσω παραπάνω σημασία και ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΩ ΊΝΤΕΡΝΕΤ!!!!!!!

Μπράβο μωρό μου.......

ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.......

ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ.....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

:DXAIRETO OLO TO PAREAKI...!!!:D

EISTE OLES KALA????

EGW KALA EIMAI EVALA EPITELOUS TOUS PROVLIMATISMOUS MOU SE TAKSI KAI PHRA ORISTIKH APOFASI SINEXIZO KANONIKA TH THERAPIA GIA NA IPOXORISH H KOLPITIDA KAI OTAN TELEIOSW TA FARMAKAKIA THA KSANAKANW EPESEKSETASH NA DW AN IPOXORISE KAI AN EINAI OK PROTA O THEOS KSEKINAW TA FARMAKAKIA GIA THN EKSOSOMATIKH TON ALLO MHNA KAI ELPIZO ME THETIKA APOTELESMATA.

KAPOU STO GOOGLE DIAVASA AN KATALAVA SWSTA OTI TA CLUE CELLES PROKALOUN APOTIXIA SE MIA EGKIMOSINH ENW KAI OI DIO GIATROI MOU LENE OXI TWRA TI NA PW EGW PISTEYW OTI EKEI HTAN TO PROVLIMA KAI DEN SINEXIZOTAN H EGKIMOSINH KAI OTI AUTH TH FORA THA TA KATAFERW MEXRI TO TELOS.

KATHE FORA POU KSEKINOUSA PROSPATHIA EKANA ALLES EKSETASIS KAI DEN EKANA THN PIO APLI KAI THN PIO SIMANTIKH.

TELOS PANTON MI SAS ZALISO PALI ME TA DIKA MOU:oops:

MPIKA NA SAS PW ENA GEIA NA DW NEAKIA SAS OTI EISTE OLES KALA KAI NA SAS ENIMEROSO KAI TA DIKA MOU.

TA FILIA MOU OOOOOOOOLLES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διατροφή ναι, δίαιτα όχι!

Είσαι φοβερή σε κιλά, μην ακούω για δίαιτα!

Διατροφή Δημητρούλα, δηλαδή από όλα αλλά περιορισμένα και όχι όλα μαζί .

Πάχυνα αγάπη τώρα το καλοκαίρι, κάτι οι μπύρες κάτι το βραδυνό τσίμπημα τα πήρα. Μην νομίζεις τα έχω τα κιλάκια μου. Βασικά είμαι γύρω στα 10 κιλά πιο πάνω από το γάμο. Λοιπόν σε 5 χρόνια γάμου 10 κιλά και χωρίς τη δικαιολογία του παιδιού.. Αστα να πάνε..

Το νινάκι την κατούρησε τη μανούλα???

Ψυχούλα μου όμορφη να είσαι καλά να σε χαρεί η μανούλα και ο πατερούλης σου... Ακούει ο Δημητράκης ???

Διαφημίσεις

:DXAIRETO OLO TO PAREAKI...!!!:D

EISTE OLES KALA????

EGW KALA EIMAI EVALA EPITELOUS TOUS PROVLIMATISMOUS MOU SE TAKSI KAI PHRA ORISTIKH APOFASI SINEXIZO KANONIKA TH THERAPIA GIA NA IPOXORISH H KOLPITIDA KAI OTAN TELEIOSW TA FARMAKAKIA THA KSANAKANW EPESEKSETASH NA DW AN IPOXORISE KAI AN EINAI OK PROTA O THEOS KSEKINAW TA FARMAKAKIA GIA THN EKSOSOMATIKH TON ALLO MHNA KAI ELPIZO ME THETIKA APOTELESMATA.

KAPOU STO GOOGLE DIAVASA AN KATALAVA SWSTA OTI TA CLUE CELLES PROKALOUN APOTIXIA SE MIA EGKIMOSINH ENW KAI OI DIO GIATROI MOU LENE OXI TWRA TI NA PW EGW PISTEYW OTI EKEI HTAN TO PROVLIMA KAI DEN SINEXIZOTAN H EGKIMOSINH KAI OTI AUTH TH FORA THA TA KATAFERW MEXRI TO TELOS.

KATHE FORA POU KSEKINOUSA PROSPATHIA EKANA ALLES EKSETASIS KAI DEN EKANA THN PIO APLI KAI THN PIO SIMANTIKH.

TELOS PANTON MI SAS ZALISO PALI ME TA DIKA MOU:oops:

MPIKA NA SAS PW ENA GEIA NA DW NEAKIA SAS OTI EISTE OLES KALA KAI NA SAS ENIMEROSO KAI TA DIKA MOU.

TA FILIA MOU OOOOOOOOLLES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kάνεις την καλύτερη δουλεια που περιμενεις...Ασε να λενε οι γιατροι...μολις δεις οτι σου βγει καθαρη η εξεταση τοτε ξεκινα. ;)

Να 'μαι κι εγώ. ..

Δεν έχει καμία σχέση!

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙ παντα καλα νεα να μας λες! Να σε βλεπω αισιοδοξη και χαρουμενη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Σταμάτα πουλάκι μου και άρχισα διατροφή σήμερα....

Σε κόβω να σου ερχεται σήμερα η ακατανόμαστη..

Φιλιά

NA MOY ΡΘΕΙ :twisted::twisted::twisted:..ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟ 50ΑΡΙ...

Ξερετε το ανεκδοτο με τον Τοτο?

Μου λεει η γιατρος: " ελα μηπως υπαρχει εγκυμοσυνη"

b0201.gif

b0215.gif

Δεν ηθελα να την στεναχωρησω...οτι δεν ειμαι εγκυος απλα με νοιαζει να μου ρθει για να κανω ορμονικες να τις εχω στην Αθηνα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

οτι απο το ανδρολογικο κεντρο μου ειπαν για μια αλλη εξεταση του σπερματος:

ΜΟΡΙΑΚΗ ΚΥΤΤΑΡΟΓΕΝΕΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ (TEXNIKH FISH)

new_life_serv_10.jpgΟι πιο συχνές χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι οι ανευπλοειδίες (περισσότερα ή λιγότερα χρωμοσώματα του φυσιολογικού) και οι δομικές χρωμοσωμικές ανωμαλίες (πχ. μετατοπίσεις γενετικού υλικού από το ένα χρωμόσωμα στο άλλο). Οι παραπάνω ανωμαλίες μπορεί να δημιουργήσουν μορφολογικές και βιοχημικές διαταραχές στα έμβρυα των ζευγαριών που τις φέρουν.

Για τη συγκεκριμένη εξέταση απαιτείται δείγμα σπέρματος, σε ουροσυλλέκτη, που αποστέλλεται το συντομότερο στο εργαστήριο. Με τη χρήση του φθορίζοντος υβριδισμού (FISH) αναλύεται ένας μεγάλος αριθμός σπερματοζωαρίων και με αυτόν τον τρόπο μπορούν να μελετηθούν οι πιθανές ανωμαλίες που φέρουν τα σπερματοζωάρια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Kάνεις την καλύτερη δουλεια που περιμενεις...Ασε να λενε οι γιατροι...μολις δεις οτι σου βγει καθαρη η εξεταση τοτε ξεκινα. ;)

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙ παντα καλα νεα να μας λες! Να σε βλεπω αισιοδοξη και χαρουμενη!

................................

Διαφημίσεις

Να 'μαι κι εγώ. ..

Δεν έχει καμία σχέση!

Dimitroula euxomai panta na exeis kala apotelesmata wraia na neakia sou me to dimitrouli pou ekana tsisakia tou poli gliko!

τσα ... τι κάνετε σουσουράδες μου ????

ποια είναι εδώ ???

πάω για ένα σύντομο flash back να διαβάσω τα νεότερα και επανέρχομαι ...

Ειμαι κι εγω εδω αλλα μπαινοβγαινω απο το κιν και δεν εχω διαβασει κι εγω τι γραφουν τα κοριτσια:(

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Ζέττα θα ήθελα πάρα πολύ να έρθω πάνω να σε δείρω.

Τί είπαμε?? Ακόμα δεν τον είδαμε .. Θα πάνε όλα καλά,μην αγχώνεσαι.

Δεν είναι τίποτα το μακρύ πρωτόκολλο. Νιώθεις λίγο σαν junky αλλά εντάξει δεν διαρκεί πολύ και αφού θα έχεις το αποτελεσμα που θέλεις θα το διαγράψεις από τη μνήμη σου αμέσως!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

γεια σου Αθανασάκι μου τι κάνεις ????

ελπίζω όλα καλά, η καινούρια συνάδλφος σε "ελέγχει" ακόμα ???

Να ξαναεξηγήσω .... γτ με παρεξηγήσετε βρε κορίτσια...

Δεν με χαλάει το πρωτόκολλο μακρύ κοντό το ίδιο μου είναι (εχω ξανακάνει μακρύ 2 φορές), με το τελικό αποτέλεσμα αγχώνομαι, φοβάμαι οτι πάλι μεταξεταστέα θα μείνω ...

αυτά ... εν συντομία .... απλά φοβάμαι βρε κορίτσια ...δεν με νοιάζουν ουτε οι ορμόνες ουτε τα τρυπήματα ... αυτά μου είναι παιχνιδάκια ....

url]

Καλημέρα ομορφη!

Φιλενάδα δε το γλύτωσα το 50αρακι αυριο....κλαψ! και μαζευω και λεφτα για αθήνα...

Που είσαι βρε κοριτσάκι ???

Μην αγχώνεσαι, έχω feeling σου το πα, πάλι σέρρες σε βλέπω... θα έρθω το χειμώνα εκεί να σε δω ...

μάλλον μαζί θα το κλαίμε το 50ρικο οπότε παρηγορήσου ... μάλλον για κύστη πάλι εγώ ... αλλά δεν μπορώ να αγχωθώ τώρα ... ακόμα κάνω διακοπές ...

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...