Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΣΚ@ΤΑ!

Εχω φαει τρελη ηττα...σα να μου εριξες καυτο νερο...ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ και το κωλιτσιγαρο..αει σηχτηρι πια! :twisted::twisted::twisted:

Σπερμοδιαγραμμα: 0,1 εκατομ/ml (δηλαδή100.000/ml !!!!!!!!!!!!!!!!!!)

To ειδα και δεν το πιστευα, πηρα στο κεντρο να ρωτησω αν το διαβαζα σωστα ή ξεχασα και τα μαθηματικα που ξερω...:twisted::twisted::twisted::twisted:

Τωρα τελευταια τον επιασε τροπαρι οτι φταιει που δε τρωμε μαγειρεμενο φαγητο καθε μερα....

Κορίτσι ήρεμα!!!!

Γράψε αναλυτικά τα αποτελεσματα όταν έχεις χρόνο..

Διαφημίσεις

Κορίτσι ήρεμα!!!!

Γράψε αναλυτικά τα αποτελεσματα όταν έχεις χρόνο..

Ολικος σπερμ/ρίων: <0,1 εκατ/ml

Oλικός αριθμός σπερμ/ρίων: <0,6 εκατ/εσπερμ.

Ζωντανα: 50%

Ζωηρή: 6%

Νωθρή: 17%

Μη προωθητική 24%

Ακίνητα: 53%

ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ :twisted::twisted::twisted::twisted:

ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑΝ...:twisted::twisted:

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ εξοργιζομαι γιατι βαρεθηκα με το τσιγαρο πια...ειλικρινα...και τωρα βρηκε θεμα που δεν προλαβαινουμε να τρωμε καθε μερα μαγειρεμενο φαγητο....ασε με....:evil:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Εφάκι αγαπούλα μου εισαι λιγο φορτισμενη...απο τη μια οι μεταταξεις και απο την άλλη το σπερμοδιαγραμμα εχεις παθει κοκομπλοκο....ρε κορίτσι, θα πατε που θα πατε για εξωσωματική μην δινεις και τόση σημασία...Υπάρχουν τεχνικές γι'αυτες τις περιπτώσεις...

Φοβαμαι Πηνελόπη 2 πράγματα:

1. Μη καποια στιγμή δεν εχουμε καθόλου ετσι που ελαττώνονται....

2. Ακομα και για εξωσωματικη πρεπει να εχουμε εναν αξιοπρεπη αριθμο....οχι ελαχιστα με τοσες πολλες τερατομορφιες....και δεδομενου τις 2 βιοχημικες φοβαμαι μηπως φταιει το σπερμα...Δεν ξερω...

Κουραστηκα και βαρεθηκα.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Φοβαμαι Πηνελόπη 2 πράγματα:

1. Μη καποια στιγμή δεν εχουμε καθόλου ετσι που ελαττώνονται....

2. Ακομα και για εξωσωματικη πρεπει να εχουμε εναν αξιοπρεπη αριθμο....οχι ελαχιστα με τοσες πολλες τερατομορφιες....και δεδομενου τις 2 βιοχημικες φοβαμαι μηπως φταιει το σπερμα...Δεν ξερω...

Κουραστηκα και βαρεθηκα.....

Λυπάμαι που θα στο πω αλλά φταις και εσύ που σκοτώνεσαι......

Μη πας αγάπη μου στο φαρμακείο και κάτσε στο σπιτάκι σου να κάνεις τις δουλίτσες και να ετοιμάζεις και το σπιτικό το φαγητάκι...

Τρέξε σαν το Βέγγο και μετά πες και ευχαριστώ....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Ολικος σπερμ/ρίων: <0,1 εκατ/ml

Oλικός αριθμός σπερμ/ρίων: <0,6 εκατ/εσπερμ.

Ζωντανα: 50%

Ζωηρή: 6%

Νωθρή: 17%

Μη προωθητική 24%

Ακίνητα: 53%

ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ :twisted::twisted::twisted::twisted:

ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑΝ...:twisted::twisted:

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ εξοργιζομαι γιατι βαρεθηκα με το τσιγαρο πια...ειλικρινα...και τωρα βρηκε θεμα που δεν προλαβαινουμε να τρωμε καθε μερα μαγειρεμενο φαγητο....ασε με....:evil:

Ρε Έφη πόση ήταν η ποσότητα του σπέρματος ?

Μήπως ήταν αγχωομένος ο άνθρωπος και δεν εκσπερμάτισε καλά?

Και όσον αφορά το τσιγάρο, πόσα τσιγάρα κάνει φαρμακοποιός άνθρωπος;

Ρε Έφη πόση ήταν η ποσότητα του σπέρματος ?

Μήπως ήταν αγχωομένος ο άνθρωπος και δεν εκσπερμάτισε καλά?

Και όσον αφορά το τσιγάρο, πόσα τσιγάρα κάνει φαρμακοποιός άνθρωπος;

6 ml ηταν η ποσοτητα. Τουλαχιστον 1 πακετο τη μερα κανει. Πιστευω και παραπανω, λεει οχι. Στην εξωσω του γεναρη ειχαμε συνολο 2 εκατομμυρια, τωρα πεσαμε στο συνολο 600.000

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

6 ml ηταν η ποσοτητα. Τουλαχιστον 1 πακετο τη μερα κανει. Πιστευω και παραπανω, λεει οχι. Στην εξωσω του γεναρη ειχαμε συνολο 2 εκατομμυρια, τωρα πεσαμε στο συνολο 600.000

Κιρσοκήλη έχει??

Ορμόνες έχει πάρει? Βιταμίνες?

Πάντως στο spermlab είπανε στο Δημήτρη

πως το τσιγάρο, τα κιλά δεν φταίνε.

Είπανε πως έχουν δει ναρκομανείς να έχουν τιμές καταπληκτικές.

Κιρσοκήλη έχει??

Ορμόνες έχει πάρει? Βιταμίνες?

Πάντως στο spermlab είπανε στο Δημήτρη

πως το τσιγάρο, τα κιλά δεν φταίνε.

Είπανε πως έχουν δει ναρκομανείς να έχουν τιμές καταπληκτικές.

κιρσοκηλη δεν εχει. Το τσιγαρο μας ειπαν φταιει για τερατοσπερμιες και οχι τοσο για την ποσοτητ. Αλλλους τους επηρεαζει, αλλους οχι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

κιρσοκηλη δεν εχει. Το τσιγαρο μας ειπαν φταιει για τερατοσπερμιες και οχι τοσο για την ποσοτητ. Αλλλους τους επηρεαζει, αλλους οχι..

Έφη σε ουρολόγο πήγατε?

Στην επιτροπή θα σου ζητησουν ,νομίζω γνωμάτευση από ουρολόγο για το παθολογικό σπέρμα.

Διαφημίσεις

Έφη σε ουρολόγο πήγατε?

Στην επιτροπή θα σου ζητησουν ,νομίζω γνωμάτευση από ουρολόγο για το παθολογικό σπέρμα.

Σε ολα εχουμε παει.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...