Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Tελικά δε το γλυτώνω το 50αρι...εκλεισα αυριο το πρωι ραντεβου με τη γιατρο μου...64 μερες αυριο....καμια κυστη θα χω....

Ολα στραβα...

Περιμενω και το σπερμοδιαγραμμα του μωρου σημερα.....Εχω ΠΟΛΛΗ ΑΓΩΝΙΑ να δω τι τιμες θα εχουμε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!! Γυρισα και απο τις 2 σφουγγαρίζω αλλαζω σεντονια εβαλα πλυντηρια και τωρα εκανα μπανακι και προσπαθω να χαλαρωσω μιας και η μικρη κατεβηκε στην γιαγια της. Περασαμε υπεροχα συνηθισα την εξοχη και τωρα μου φαινεται καπως. Δεν προλαβα να διαβασω νεα σας να με συγχωρεσετε σιγα σιγα θα μπαινω στο κλιμα. Ποιες ξεκιναμε δυναμικα τον Σεπτεμβρη? Αναστασια, Αννιτακι και...

Δημητρουλα ολα οκ ε?

Ναντια περασατε καλα?

Πηνελοπη σε ευχαριστω για τις πληροφοριες σχετικα με την κορτιζονη κι εγω πιστευω οτι δεν θα χρειαστει.

Christine διδυμομανουλα πως παμε τα μωρακια μεγαλώνουν ε δεν ειναι ενα ονειρο?

Λινακι μου με το καλο να ξαναπροσπαθησετε οσο για την αντιβιωση μην παρεις μονη σου συμβουλεψου γυναικολογο.

Ντανιελα σας εκοψαν το ρευμα ε? ελπίζω να επανήλθατε σιγα σιγα.

Αντε γιατι εχουμε πολλα μωρα να κάνουμε αυτο το χειμωνα εγκυμοσύνες γεννητουρια χαμος. εγω πάλι ειδα μερικα αυτοκολλητα που κολλησε ο ανδρας μου στο δωματιο του μικρου και μου φανηκε πολυ περιεργο στο τελος θα γεννησω και δεν θα το πιστευω ακόμα. Αντε να παω την Τριτη να τον δω.

Φιλια σε ολες ! Μου λειψατε.

Μορφακι μου τι διαβαζω ταλαιπωρείσαι? πανω απο ολα η υγεια μας κι ολα θα ερθουν ! Σας φιλω γλυκα .:cool:

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!!!!

Μμμμμμ ωραία ιδέα,αλλά πρώτον πρέπει να κάνουμε και εγώ και το αντράκι λίγη δίαιτα και δεύτερον εγώ δεν είμαι πολύ μεγάλη φαν της καρμπονάρας όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό.

ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ!

μου φέρανε ντομάτες απο το χωριό....και αρχίζουν να χαλάνε...οπότε θα κάνω στραπατσάδα...

ΜΠΛΙΑΧ!

Εγώ λατρεύω το κρεμμύδι και όπου μπορώ το χώνω.Μερικές φορές αν έχω μπορεί να βάλω και άλλα χρώματα πιπεριών ή και άλλα υλικά,όπως λουκάνικο ή γαλοπούλα ή ο,τιδήποτε μου κατέβει στο κεφάλι και νομίζω ότι ταιριάζει.Βασικά σχεδόν ποτέ δεν ακολουθώ συνταγές κατά γράμμα.Τώρα όμως θα την φτιάξω μόνο με λαχανικά.

ΚΑΙ ΓΩ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙ!!!! :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημέραααααααα.......

Εφάκι για να παίρνουμε λίγο τα πάνω μας σιγά σιγά.....έλα σιγά σιγά λέμεεεεεε...

Καλημέρα ομορφη!

Φιλενάδα δε το γλύτωσα το 50αρακι αυριο....κλαψ! και μαζευω και λεφτα για αθήνα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Εφη καλημέρα!!!!!!!

Τί κάνεις βρε κοριτσάκι??/

Δεν σε διαβάζω καλά... Περίμενε βρε πουλάκι μου θα δούμε τί γίνει.

Άκουσα πως το ΣΚ δουλεύανε τα παιδιά για τις μετατάξεις και σήμερα θα τις στείλουν στο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Δεν είναι σίγουρο αλλά μάλλον θέλουν να τελειώσουν πριν το τέλος της βδομάδας. Οπότε κάνε κράτει, ίσως δεν πας Κρήτη..Θα σου τηλεφωνήσω όταν ξέρω κάτι περισσότερο.

Οσον αφορά τον κύκλο σου, πάρε τηλέφωνο το γιατρό σου, θα σκάσεις κορίτσι μου τόσες μέρες καθυστέρηση. Φιλάκια και καλή δύναμη..

Μόρφω μου όλα καλά θα πάνε κορίτσι. Φτιάξε την κήλη σου να είσαι ΟΚ! με την εγκυμοσύνη και βλέπεις με το οικονομικό. Δεν μπορώ σου πώ τί να κάνεις με τον σύζυγο αλλά επειδή και οι δυό το θέλετε (το παιδί) ας σε βοηθάει λίγο και αυτός με το σπίτι τουλάχιστον, αφού εσύ δουλεύεις περισσότερο.Οσον αφορά τα οικονομικά σε καταλαβαίνω...κάθε μήνα αποταμιεύω και εγώ 50 ή100 ευρώ και τσοντάρω στο ρημαδοδάνειο. Μας μάδησε αυτο τον χρόνο η κωλοεφορία.

Αστα να πάνε..

Δημητρούλα ευτυχώς όλα καλά για σένα και τον Δημητράκη .

Ξεκουράσου ,μην αγχώνεσαι. Ολα καλά θα πάνε κουκλίτσα μου.

Γράψε μας τα αποτελέσματα.

Νέλλη τί νέα? Έκανες την εξέταση?

Ειρηνάκι περιμένω τηλέφωνο...

Ζέττα θα ήθελα πάρα πολύ να έρθω πάνω να σε δείρω.

Τί είπαμε?? Ακόμα δεν τον είδαμε .. Θα πάνε όλα καλά,μην αγχώνεσαι.

Δεν είναι τίποτα το μακρύ πρωτόκολλο. Νιώθεις λίγο σαν junky αλλά εντάξει δεν διαρκεί πολύ και αφού θα έχεις το αποτελεσμα που θέλεις θα το διαγράψεις από τη μνήμη σου αμέσως!!

Νάντια μου καλή αρχή στο φροντιστήριο!!

Εϊσαι γεννημένη για τάξη, παιδί μου εσύ. Μπορώ να γραφτώ και εγώ να μου κάνεις μάθημα???:-D:-D

Λαμπρινή μου καλωσόρισες!!! Μην κουράζεσαι πολύ.

Nastazia καλά να περάσετε κορίτσι... και γειώστε τους όλους!!!

Dada μου καλωσορίσατε κορίτσι.

Ωραία ξεκούραση με τα πεθερικά... Στη δουλειά υπομονή κάνε, τί άλλο και ας ελπίσουμε οτι θα καλυτερέψουν οι συνθήκες.

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα ομορφη!

Φιλενάδα δε το γλύτωσα το 50αρακι αυριο....κλαψ! και μαζευω και λεφτα για αθήνα...

Δεν πειράζει μωρό μου...εσύ να είσαι καλά...κόψε από κάπου αλλού....

Τι ώρα θα έχουμε τα αποτελέσματα του σπερμοδιαγράμματος?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Δεν πειράζει μωρό μου...εσύ να είσαι καλά...κόψε από κάπου αλλού....

Τι ώρα θα έχουμε τα αποτελέσματα του σπερμοδιαγράμματος?

Ειπαν θα μου τα στειλουν με email..αν δε τα χω ως το απγευματακι θα παρω τηλ!

Εφη καλημέρα!!!!!!!

Τί κάνεις βρε κοριτσάκι??/

Δεν σε διαβάζω καλά... Περίμενε βρε πουλάκι μου θα δούμε τί γίνει.

Άκουσα πως το ΣΚ δουλεύανε τα παιδιά για τις μετατάξεις και σήμερα θα τις στείλουν στο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Δεν είναι σίγουρο αλλά μάλλον θέλουν να τελειώσουν πριν το τέλος της βδομάδας. Οπότε κάνε κράτει, ίσως δεν πας Κρήτη..Θα σου τηλεφωνήσω όταν ξέρω κάτι περισσότερο.

Οσον αφορά τον κύκλο σου, πάρε τηλέφωνο το γιατρό σου, θα σκάσεις κορίτσι μου τόσες μέρες καθυστέρηση. Φιλάκια και καλή δύναμη..

Επειδη την Παρασκευη γινοταν πανικος εδω και ειχα εγω τις μεταταξεις :rolleyes:την εκανα την αιτηση στριμωχτα, βιαστικα και βλακωδως....:cool::cool: και εκανα και λαθος :rolleyes: εβαλα λιγοτερα μορια..ΞΑΝΘΙΑ!

Εκει που δήλωσα δεν παιρνω...γι αυτο και δεν εχω αγωνια...απλα θελω να βγουνε γρηγορα οι μεταταξεις (που δεν παίρνω) ώστε να προχωρήσουν στις αποσπάσεις που ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΑΝ φετος!!!

Εσυ τι κανεις κοριτσαρα μου???

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Α..και ενα καλο νέο!!

Η εφορια μας βγηκε με το μωρο ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ...σημαίνει ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ! Μπορει να παρουμε 1 ευρω πισω αλλα δε με νοιαζει...σημασια εχει οτι ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ..αλλα με τοσα που δωσαμε στους γιατρους 1 χρονο...ΑΛΟΙΜΟΝΟ αν πληρωναμε κιολας...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Άκουσα πως το ΣΚ δουλεύανε τα παιδιά για τις μετατάξεις και σήμερα θα τις στείλουν στο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Δεν είναι σίγουρο αλλά μάλλον θέλουν να τελειώσουν πριν το τέλος της βδομάδας.

Kαι μεις περιμέναμε να βγουνε σημερα....:rolleyes::cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ειπαν θα μου τα στειλουν με email..αν δε τα χω ως το απγευματακι θα παρω τηλ!

Επειδη την Παρασκευη γινοταν πανικος εδω και ειχα εγω τις μεταταξεις :rolleyes:την εκανα την αιτηση στριμωχτα, βιαστικα και βλακωδως....:cool::cool: και εκανα και λαθος :rolleyes: εβαλα λιγοτερα μορια..ΞΑΝΘΙΑ!

Εκει που δήλωσα δεν παιρνω...γι αυτο και δεν εχω αγωνια...απλα θελω να βγουνε γρηγορα οι μεταταξεις (που δεν παίρνω) ώστε να προχωρήσουν στις αποσπάσεις που ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΑΝ φετος!!!

Εσυ τι κανεις κοριτσαρα μου???

Δόξα τω Θεώ καλά είμαστε!!!

Ψόφησα το ΣΚ με το σπίτι, κούρεψα και την Αντζυ μου.

Οπότε θα φτιάξω το απόγευμα τη φανουρόπιτά μου γιατί αύριο γιορτάζει η εκκλησία μας και η περιοχή μου (Αγ. Φανούριος) και θα γράψω και τα ονοματάκια μας. Αντε να μας φανερώσει ο Αγιος κανά πιτσίνι..

Οταν έχεις τα αποτελέσματα να μας πεις.. Ευχομαι όλα καλά να είναι κοριτσάκι. Αν έρθεις με το καλό το Σεπτέμβρη θα τα πούμε οπωσδήποτε..

Διαφημίσεις

Α..και ενα καλο νέο!!

Η εφορια μας βγηκε με το μωρο ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ...σημαίνει ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ! Μπορει να παρουμε 1 ευρω πισω αλλα δε με νοιαζει...σημασια εχει οτι ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ..αλλα με τοσα που δωσαμε στους γιατρους 1 χρονο...ΑΛΟΙΜΟΝΟ αν πληρωναμε κιολας...

Και εμάς μας βγήκε επιστροφή αλλά θα την πάρουμε???

Τουλάχιστον δεν πληρώνουμε. Είχαμε γύρω στα 4.000 τα έξοδα ΄

για εξωσ+Τσιλι +λοιποί γιατροί.

Και εμάς μας βγήκε επιστροφή αλλά θα την πάρουμε???

Τουλάχιστον δεν πληρώνουμε. Είχαμε γύρω στα 4.000 τα έξοδα ΄

για εξωσ+Τσιλι +λοιποί γιατροί.

Και μεις ειχαμε γυρω στα 7,500 αλλα δηλωσαμε μονο 3,500 γιατι το μωρο δεν ηθελε να δει η λογιστρια οτι ειναι απο εξωσω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΣΚ@ΤΑ!

Εχω φαει τρελη ηττα...σα να μου εριξες καυτο νερο...ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ και το κωλιτσιγαρο..αει σηχτηρι πια! :twisted::twisted::twisted:

Σπερμοδιαγραμμα: 0,1 εκατομ/ml (δηλαδή100.000/ml !!!!!!!!!!!!!!!!!!)

To ειδα και δεν το πιστευα, πηρα στο κεντρο να ρωτησω αν το διαβαζα σωστα ή ξεχασα και τα μαθηματικα που ξερω...:twisted::twisted::twisted::twisted:

Τωρα τελευταια τον επιασε τροπαρι οτι φταιει που δε τρωμε μαγειρεμενο φαγητο καθε μερα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΣΚ@ΤΑ!

Εχω φαει τρελη ηττα...σα να μου εριξες καυτο νερο...ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ και το κωλιτσιγαρο..αει σηχτηρι πια! :twisted::twisted::twisted:

Σπερμοδιαγραμμα: 0,1 εκατομ/ml (δηλαδή100.000/ml !!!!!!!!!!!!!!!!!!)

To ειδα και δεν το πιστευα, πηρα στο κεντρο να ρωτησω αν το διαβαζα σωστα ή ξεχασα και τα μαθηματικα που ξερω...:twisted::twisted::twisted::twisted:

Τωρα τελευταια τον επιασε τροπαρι οτι φταιει που δε τρωμε μαγειρεμενο φαγητο καθε μερα....

Εφάκι αγαπούλα μου εισαι λιγο φορτισμενη...απο τη μια οι μεταταξεις και απο την άλλη το σπερμοδιαγραμμα εχεις παθει κοκομπλοκο....ρε κορίτσι, θα πατε που θα πατε για εξωσωματική μην δινεις και τόση σημασία...Υπάρχουν τεχνικές γι'αυτες τις περιπτώσεις...μην φορτώνεις το μυαλό σου συνεχεια με κάτι...Μεχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξερεις και θα ηρεμήσεις ...οταν ερθεις Αθηνα, εγω επειδή δεν εργαζομαι μπορώ να σε δω, αν τα καταφέρεις κι εσύ θα χαρώ.....Σου στέλνω ενα φιλι και μια μεγααααααααααααααλη αγκαλιά

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...