Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Όπως λέει και το Ζεττάκι μου είμαι μόνη εγώ και ο κούκος και σε λίγο θα φύγει και αυτός.

Μπορεί να μπω αργότερα μήπως πετύχω καμία νυχτεριδούλα!!!

Προς το παρόν καλό σας βράδυ!!!

Όπως λέει και το Ζεττάκι μου είμαι μόνη εγώ και ο κούκος και σε λίγο θα φύγει και αυτός.

εδω είμαι....αλλά παίζω παιχνίδια...

χαχαχ δεν το πιστευω οτι εισαι μεσα ακομα:tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

χαχαχ δεν το πιστευω οτι εισαι μεσα ακομα:tongue:

Εε ειπα κι εγω εισαι ακομα μεσα.Καποια την πηρε ο υπνος με το pc ανοιχτο:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγω σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω τι κωδικο εχω βαλει σε ενα απο τα email μου...Δεν μπορω να κανω ανακτηση νεου κωδικου και δεν εχω ιδεα τι ειχα βαλει.Σβηστηκε μαζι με τα cookies πριν φυγω για διακοπες...Το εχω ξαναπαθει αυτο με αλλο mail και τελικα ανοιξα καινουργιο.Γκρρρ:evil::evil::evil:Ξανθια βλεπετε....:?

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΤΣΟΥΔΙΑ!!!!!

Θα διαβασω τα νεα σας (σεντόνια) και θα επανέλθω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλησπέρα ομορφιές....

Νατασούλα μου καλά να περάσετε το τριημεράκι....ωραίος ο σύζυγος....

Δημητρούλα και εγώ τα σιχαίνομαι τα ζωύφια.....

Εφη είσαι εξοχικό????Τελικά τι αποφάσισες?Πόσες μέρες θα έρθεις Αθήνα?

63η ημέρα κύκλου σήμερα!!!! Κλαψ κλαψ!

Διμετρο κορμι μου δεν ξερω καθολου για Αθηνα....το θεμα ειναι να ερχομουν απο Σαββατο ωστε να βρισκομασταν κυριακη πρωι.... γιατι δουλευετε κιολας καθημερινες...

Το πιο πιθανο να ειμαστε εκει κυριακη αργα το βραδυ.....:?

Ραντεβου εχω 1 στις 09/09 και 2 στις 10/09...Το μωρο θελει να φυγουμε αμεσως μολις τελειωσουμε τα ραντεβου.....:roll:

Και επειδη δεν ξερω αν θα μαι σερρες ή ηρακλειο....πραγμα που επηρεαζει και τη δουλεια στο μαγαζι και τα εξοδα μας :twisted: δε θελω να τον ζορισω...Μακαρι να ειμαι σερρες...να μη ξοδεψω χρηματα για ηρακλειο...να τελειωσουμε και τη δουλεια στο μαγαζι και να ειμαστε χαλαροι να μεινουμε και 1 μερα παραπανω....

Συνεχεια το σκεφτομαι γιατι θελω να σας δω....αλλα και σεις εχετε δουλειες...δε γινεται αυτο τελευταια στιγμη..:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ο Οκτωβρης θα ειναι γουρλής για όλες

Οχι για μενα!!!! :(:(:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Εσυ δεσποινίς δεν χρειαζεται να εισαι και πολύ έτοιμη, δες το σαν σαν προθάλαμο εγκυμοσύνης..αυτό είναι, θα κανεις καποια ενεσακια και μετα τσουπ, φουσκοκοιλίτσα...ελα μην το καθυστερείς για να παρουν σειρα και οι άλλες.... Τ'ακους ΕΦΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...