Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 39 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έχεις επωμιστεί το βάρος από μόνη σου. Αν το επικοινωνήσεις με τον σύζυγο σου θα δεις πως δεν είναι μόνο δικό σου για να το κρατάς. Τα ίδια βιώνουν με εμάς. Αν ήταν μόνο ο ένας το "πρόβλημα" τότε θα είχαμε σταματήσει να αναπαραγόμαστε σαν ανθρώπινο είδος εδώ και χρόνια. Έχω στην οικογένεια μου άπειρα παραδείγματα με γυναίκες άνω των 40 να έχουν κάνει παιδιά φυσιολογικότατα όπως επίσης και γυναίκες που έχουν χαμηλή ΑΜΗ και έμειναν έγκυες έτσι για πλάκα. Η ουσία είναι μία και πρέπει να το καταλάβουμε εμείς οι γυναίκες. Στην υπογονιμότητα είναι δύο οι παράγοντες και λέγονται άντρας και γυναίκα. Ο ένας συμπληρώνει και διορθώνει τον άλλο. 

Οι άντρες μέσα τους έχουν μάθει να κρύβουν όλα τους τα συναισθήματα αλλά η αλήθεια είναι πως όσα βιώνουμε και σκεφτόμαστε τα βιώνουν και αυτοί. Αντιδρούν πολλές φορές εντελώς παιδιάστικα (για μπουνιές) αλλά δεν σημαίνει δεν ενδιαφέρονται ή δεν αισθάνονται! 

Έδωσες 5 ωάρια από 3 διεγέρσεις, μήπως εννοείς 5 βλαστοκύστες; Έγραψες έκανες 3 προσπάθειες, τι εννοείς; Έκανες 3 ωοληψίες ή έκανες και εμβρυομεταφορά; Πάντως αν μιλάμε για 5 βλαστοκύστες οκ μπορεί απλά να μην έχετε βρει ακόμα την μία που να είναι υγιής. Μην σε απογοητεύει αυτό. Η ποιότητα των εμβρύων μειώνεται με τα χρόνια των γονέων και γι αυτό από μία ηλικία και μετά δεν κάνουν πλέον προεμφυτευτικό, δεν έχει νόημα. Άλλωστε κάποιες μεταλλάξεις (όχι όλες και κυρίως όχι αυτές που κληρονομούνται) διορθώνονται και σε επόμενα στάδια ανάπτυξης.

Expand  

Αχ μπερδεύω και τα ονόματα 

15 ωάρια έχω δώσει συνολικά… 5 βλαστοκύστες πήγαν για προεμφυτευτικό κ μας είπαν ότι οι ανωμαλίες είναι τέτοιες που θα είχαμε σίγουρα αποβολή 

εμβρυομεταφορά δεν έχω κάνει γιατι δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε από τον προεμφυτευτικό 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

roubies είπε:
Κοριτσάκια σας αφήνω προς το παρόν.Πάω να κάνω καμία δουλίτσα γιατί η κουζίνα μου είναι χάλια.Θα τα πούμε αργότερα!!!

Α ωραια.Τωρα που ηρθα φυγατε ολες:confused:

Για πειτε καμια ιδεα τι να μαγειρεψω αυριο;Θα πηγαιναμε για μπανιο αλλα τελικα αλλαξα γνωμη.Και δεν εχει και ωραιο καιρο δεν με προδιαθετει για θαλασσα.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Cacao είπε:
Α ωραια.Τωρα που ηρθα φυγατε ολες:confused:

Για πητε καμια ιδεα τι να μαγειρεψω αυριο;Θα πηγαιναμε για μπανιο αλλα τελικα αλλαξα γνωμη.Και δεν εχει και ωραιο καιρο δεν με προδιαθετει για θαλασσα.

τίποτα....:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

morfakiax είπε:
τίποτα....:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

χαχαχα τιποτα εφτιαξα σημερα που ειχα στη καταψυξη απο αλλη φορα.Και χθες γιατι πηραμε πιτσα.Κατι πρεπει να φτιαξω η γαιδουρα αυριο.:mrgreen:

3231580x15ta1yz3w.gif

Cacao είπε:
χαχαχα τιποτα εφτιαξα σημερα που ειχα στη καταψυξη απο αλλη φορα.Και χθες γιατι πηραμε πιτσα.Κατι πρεπει να φτιαξω η γαιδουρα αυριο.:mrgreen:

μην κάνεις τίποτα ρε....φάτε απο το χθεσινό....δεν έμεινε τίποτα;

morfakiax είπε:
το ξέρω μαρή....γιαυτό σου είπα το χθεσινό.........

με μπερδεψες.Το χθεσινο η πιτσα δλδ σιγα μην εμενε.Πιο πριν δεν ειμασταν εδω.Λειπαμε.Αντε πες κανενα φαι ευκολο γτ εχω κολλησει και δεν θελω ρυζια μακαρονια και πατατες

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Cacao είπε:
με μπερδεψες.Το χθεσινο η πιτσα δλδ σιγα μην εμενε.Πιο πριν δεν ειμασταν εδω.Λειπαμε.Αντε πες κανενα φαι ευκολο γτ εχω κολλησει και δεν θελω ρυζια μακαρονια και πατατες

εγω θα κάνω στραπατσάδα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...