Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δεν είχα μπει όλη μέρα και είχα μια αγωνία για εσένα!μπράβο βρε κορίτσι μου συγχαρητήρια!!μιλαμε φανταστικό νούμερο...καλούς διπλασιασμους και μια υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσύνη!🥰

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!❤️ Να σε ρωτήσω.. εσύ τι χοριακή είχες 9η μέρα.. και ποια εβδομαδα-μερα είδες δευτερο-τριτο σάκο? (Στην πρώτη εγκυμοσύνη εγώ είχα 481 την 9η μέρα, 1523 την 11η, και δεύτερο σάκο είδα 6 εβδομάδων) Αλλά ήξερα εξαρχής ότι δεν θα προχωρήσει το ένα μωρό.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μα έχεις λυσσάξει πια με αυτά τα παιχνίδια!!!Άσε μαρή τα παιχνίδια να πούμε καμία κουβέντα και παίζεις μετά!!!
και μετά μου λες πως είσαι εδώ ...

τι παίζεις πάλι ???

έπαιζα με την βαφτισιμιά μου....

Διαφημίσεις

ναι ε ??? εγώ τρελαίνομαι ... μιαμ μιαμ ...

κάτσε να σκεφτώ κάτι άλλο ...

κάνε γεμιστά ...

κάνε χυλοπίτες με κοτοπουλάκι ... ή κάντο με λαχανικά ...

Ναι αυτό με τα λαχανικά είναι ωραία ιδέα.Ίσως όμως να το κάνω με σολωμό ή κάποιο άλλο ψαροειδές.Φάγαμε αρκετό κρέας τελευταία.Ας φάμε και κανένα ψαρικό.

μου φέρανε ντομάτες απο το χωριό....και αρχίζουν να χαλάνε...οπότε θα κάνω στραπατσάδα...

χιχιχι και εγώ στραπατσάδα έλεγα να κάνω ... γτ θα μου χαλάσουν τα αυγά εμένα ....

url]

έπαιζα με την βαφτισιμιά μου....

α καλά τότε ...

Ναι αυτό με τα λαχανικά είναι ωραία ιδέα.Ίσως όμως να το κάνω με σολωμό ή κάποιο άλλο ψαροειδές.Φάγαμε αρκετό κρέας τελευταία.Ας φάμε και κανένα ψαρικό.

επίσης μπορείς να κάνεις καλαμάρια γεμιστά στο φούρνο ... μιαμ μιαμ ...

αν κάνεις στείλε μου ένα ... καλά ???

url]

Διαφημίσεις

χιχιχι και εγώ στραπατσάδα έλεγα να κάνω ... γτ θα μου χαλάσουν τα αυγά εμένα ....

Και εμένα θα μου χαλάσουν σε λίγο τα αυγά.Λέτε να κάνω και εγώ και να αφήσω το ψαρικό για μεθαύριο???Έχει βέβαια τις θερμίδες του,αλλά από την άλλη αυτό που ουσιαστικά θέλω είναι να υπάρχει μια σωστή διατροφή στο σπίτι και όχι απόλυτα δίαιτα.Αυγά έχουμε να φάμε πααααααααρα πολύ καιρό και πήρε ο άντρας μου τις προάλλες.Συνήθως τα αποφεύγω γι'αυτό σχεδόν πάντα μου χαλάνε!!!!

Το καλαμάρι είναι τέλεια ιδέα,αλλά δεν έχω τώρα.Οπότε θα πάω να αγοράσω και το φτιάχνω για την Τρίτη.Μπράβο κορίτσια μου.Problem solved!!!!

κοριτσάκια μου, γύρισε η κολόνα μου, είχε πάει να δει μπάλα, και θα βγούμε βολτίτσα τώρα.

Σας φιλώ... αν γυρίσω νωρίς θα τα πούμε αργότερα.

μάκια μάκια

Καλή βολτούλα να περάσετε όμορφα!!!!

Φιλάκια!!!

πως την κάνετε την στραπατσάδα;

Ντοματούλα,αυγουλάκια,κρεμμυδάκι,πιπερίτσα πράσινη και στο τέλος τρίβω και λίγη φέτα από πάνω.Εσύ μήπως κάνεις κάτι καλύτερο γιατί εγώ δεν φημίζομαι και για την νοικοκυροσύνη μου!

Διαφημίσεις

Ντοματούλα,αυγουλάκια,κρεμμυδάκι,πιπερίτσα πράσινη και στο τέλος τρίβω και λίγη φέτα από πάνω.Εσύ μήπως κάνεις κάτι καλύτερο γιατί εγώ δεν φημίζομαι και για την νοικοκυροσύνη μου!

εγω δεν βάζω κρεμμυδι....

εγω δεν βάζω κρεμμυδι....

Εγώ λατρεύω το κρεμμύδι και όπου μπορώ το χώνω.Μερικές φορές αν έχω μπορεί να βάλω και άλλα χρώματα πιπεριών ή και άλλα υλικά,όπως λουκάνικο ή γαλοπούλα ή ο,τιδήποτε μου κατέβει στο κεφάλι και νομίζω ότι ταιριάζει.Βασικά σχεδόν ποτέ δεν ακολουθώ συνταγές κατά γράμμα.Τώρα όμως θα την φτιάξω μόνο με λαχανικά.

Εγώ λατρεύω το κρεμμύδι και όπου μπορώ το χώνω.Μερικές φορές αν έχω μπορεί να βάλω και άλλα χρώματα πιπεριών ή και άλλα υλικά,όπως λουκάνικο ή γαλοπούλα ή ο,τιδήποτε μου κατέβει στο κεφάλι και νομίζω ότι ταιριάζει.Βασικά σχεδόν ποτέ δεν ακολουθώ συνταγές κατά γράμμα.Τώρα όμως θα την φτιάξω μόνο με λαχανικά.

εγω η σκέτη ή με τυρί....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...