Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Koula - mares

kale

Recommended Posts

(Σςςςςςς... μη μας ακούσουν, ναι εσένα θα παρω πρώτα)

ήρεμα γιατί θα σας ρουφιανέψω και στις άλλες λέμε! :tongue:

αμάν! σαν το ανιτάκι κάνω! είναι που έρχεται και με κόλλησε η αύρα της!!!!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Ελα ρε Ανίτα! !

Αφησε μας να βρεθούμε :-(

ΟΧΙ ΕΙΠΑ..!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΟΣ..!!!!!!!!!!!

Ναι συμφωνώ!!!!!Τι λέτε και για Κυριακή 14/4.Νομίζω τότε μπορεί η πρόεδρος,έτσι δεν είναι?

ΟΧΙ ΕΙΠΑ...!!!!!!!!!!!!!!

Α ρε πρόεδρε είσαι αστέρι εσύ!!!!Τα πιάνεις με τη μια!!!!!

Εγώ είμαι μέσα και για Κυριακή 14/4.Βλέπω το τρελοανιτάκι να μας καθαρίζει!!!!!Pleaseeeeee Ανιτάκι δώσε μας την άδειά σου.Εξάλλου η πρόεδρος έχει ήδη συναντηθεί με την Αναστασία,άρα πάνε οι δύο πρώτες ξεπαρθενεύτηκαν!!!!!!!Σκέψου είναι η πρόεδρος,πως μπορούμε να πούμε όχι στην πρόεδρο???????

ΟΧΙ ΕΙΠΑ...!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΟΣ....!!!!!!!!!!!!!!

χχαχαχχαχαχαχαχα είσαι απίστευτη!!!

ναι βρε ανιτακι!

δώσε μας άδειααααα

ΕΙΠΑ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....!!!!!!!!!

Κοριτσάκια το αργότερο τέσσερις η ώρα θα σας γράψω τα νεα.

Αγωνία. ...:shock:

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ...!!!!!!!!!!!

Ερωτα αστες να λένε, εμένα θα πάρεις πρώτα...Εντάξει????

Δεν μου έχεις αδυναμία????

ΕΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ...???????????????????

(Σςςςςςς... μη μας ακούσουν, ναι εσένα θα παρω πρώτα)

ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΡΑ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

ήρεμα γιατί θα σας ρουφιανέψω και στις άλλες λέμε! :tongue:

αμάν! σαν το ανιτάκι κάνω! είναι που έρχεται και με κόλλησε η αύρα της!!!!

ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΚΙ ΕΣΕΝΑ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΕ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΤΑΣΤΙΧΑ ΚΙ ΕΣΕΝΑ...!!!!!!!!!!!

ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΚΙ ΕΣΕΝΑ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΕ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΤΑΣΤΙΧΑ ΚΙ ΕΣΕΝΑ...!!!!!!!!!!!

ανιτάκι μου ομορφιά μου εσύ! όχι! όχι μη.... "τσόπα τσόπα"..... εμένα βρε? εμένα? που προσπαθώ να γίνει συνάντηση αξημέρωτη την Κυριακή για να σε δω? :tongue:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Αμαν ρε κορίτσια...λυσσάξατε...εχω τον πανικό εδώ εχω και σας να μην σας προλαβαίνω....

ΖΕΤΤΑΚΙ οι εγγραφές στο συνέδριο ξεκινάνε στις 13:00, αρα πρέπει στη χειρότερη να ειμαι 13:30 εκεί...

Υπάρχει 1 περίπτωση να ρθω με τον αδερφό μου απο νωρίς, 9 να ειμαστε εκει για ψωνισει που θέλει και υπάρχει η άλλη περίπτωση να ρθω μόνη μου με το λεωφορειο...

Αρα..ΖΕΤΤΑ, ΗΑRRY και ΕΥΜΟΡΦΙΑ τι κανουμε? ΕΥΜΟΡΦΙΑ δε θα σε ενοχλούμε αν ερθουμε εκει το πρωι? Η δουλειά ειναι δουλειά...Αλλιώς αν δεν μπορει η ΕΥΜΟΡΦΙΑ να παμε εκεί να βρεθούμε εμείς κέντρο?

Θα μιλήσω με τον αδερφό μου να δω τι αθα κάνουμε και θα σας πω..

Ηαληθεια ειναι οτι στο μαγαζι δεν θα σας χορτασω τοσο πρωι ,πρεπει να σκεφτω ενα ψεμα να πω στον μπαμπουλα[αδερφος]για να λειψω μερικες ωρες.για δωστε καμια ιδεα

αχ κοριτσια ξεχασα να σας χαιρετισω,τι κανετε μπουμπουδες;Ο αντρας μου εχθες το βραδυ με ρωταει με ποιον μιλας τετοια ωρα;ειναι κιαλλη ξυπνια τετοια ωρα;μου λεει δεν πατε καλα.

αχ κοριτσια ξεχασα να σας χαιρετισω,τι κανετε μπουμπουδες;Ο αντρας μου εχθες το βραδυ με ρωταει με ποιον μιλας τετοια ωρα;ειναι κιαλλη ξυπνια τετοια ωρα;μου λεει δεν πατε καλα.

α βρε νυχτοπούλιαααααααααα

ξερεις τι θα πεις στον αδελφό σου? "μπράδερ θα είσαι μόνος σου το πρωί γιατί θα πεταχτώ κέντρο να δω κάτι κολλητές"! αααααααα!!!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

α βρε νυχτοπούλιαααααααααα

ξερεις τι θα πεις στον αδελφό σου? "μπράδερ θα είσαι μόνος σου το πρωί γιατί θα πεταχτώ κέντρο να δω κάτι κολλητές"! αααααααα!!!

Ναι και αυτος θα μου πει ενταξει αδερφουλα καλα να περασεις.Με εκανες και γελασα kale.

ανιτάκι μου ομορφιά μου εσύ! όχι! όχι μη.... "τσόπα τσόπα"..... εμένα βρε? εμένα? που προσπαθώ να γίνει συνάντηση αξημέρωτη την Κυριακή για να σε δω? :tongue:

ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ...!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΕ ΤΣΑΚΩΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕ ΜΕ ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΜΑΛΑΓΑΝΙΕΣ...!!!!!!!!!!!!!

Ηαληθεια ειναι οτι στο μαγαζι δεν θα σας χορτασω τοσο πρωι ,πρεπει να σκεφτω ενα ψεμα να πω στον μπαμπουλα[αδερφος]για να λειψω μερικες ωρες.για δωστε καμια ιδεα

ρε κουμπάρα, μήπως και εγώ τελικά Δευτέρα που είπα να έρθω, θα σε ενοχλώ?

Αν υπάρχει πρόβλημα μου λες και κανονίζουμε κάποια στιγμή που θα είσαι out of work, δεν έχω πρόβλημα, μου λες τι σε βολεύει και κανονίζουμε.

όσο για τον brother, απλά τα πράγματα, όπως είπε και η kale,

αδερφέ μου sory

μα έχω για σήμερα meeting story,

μην ανησυχείς

η τουλούμπα είναι έτοιμη από βραδύς

βάλε εσύ σιρόπι

γιατί θα έρθει η πελάτισσα μας

η γνωστή, ναι βρε η πόπη.

κι αμα δεν που πει μετά "α, αδερφούλα έχεις πυρετό, φύγε, να το κοιτάξεις" να μη με λένε Ζέττα .....

Τσουπ να η αδειούλα..... χιχιχι

:tongue::tongue::)

url]

ρε κουμπάρα, μήπως και εγώ τελικά Δευτέρα που είπα να έρθω, θα σε ενοχλώ?

Αν υπάρχει πρόβλημα μου λες και κανονίζουμε κάποια στιγμή που θα είσαι out of work, δεν έχω πρόβλημα, μου λες τι σε βολεύει και κανονίζουμε.

όσο για τον brother, απλά τα πράγματα, όπως είπε και η kale,

αδερφέ μου sory

μα έχω για σήμερα meeting story,

μην ανησυχείς

η τουλούμπα είναι έτοιμη από βραδύς

βάλε εσύ σιρόπι

γιατί θα έρθει η πελάτισσα μας

η γνωστή, ναι βρε η πόπη.

κι αμα δεν που πει μετά "α, αδερφούλα έχεις πυρετό, φύγε, να το κοιτάξεις" να μη με λένε Ζέττα .....

Τσουπ να η αδειούλα..... χιχιχι

:tongue::tongue::)

Τις δευτερες δεν δουλευει μετοπου ερχομαι φευγει,οχι οχι να ερθεις ,θα βρω κατι να πω,θα πω την νυφη μου να του κανει τα κεφια,για να ειναι κεφατος να με αφησει,χαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...