Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δεν είχα μπει όλη μέρα και είχα μια αγωνία για εσένα!μπράβο βρε κορίτσι μου συγχαρητήρια!!μιλαμε φανταστικό νούμερο...καλούς διπλασιασμους και μια υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσύνη!🥰

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!❤️ Να σε ρωτήσω.. εσύ τι χοριακή είχες 9η μέρα.. και ποια εβδομαδα-μερα είδες δευτερο-τριτο σάκο? (Στην πρώτη εγκυμοσύνη εγώ είχα 481 την 9η μέρα, 1523 την 11η, και δεύτερο σάκο είδα 6 εβδομάδων) Αλλά ήξερα εξαρχής ότι δεν θα προχωρήσει το ένα μωρό.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Roubaki μου δεν εισαι τρελλη που σου λειπει το σπιτακι σου σε ολες λειπει αλλα οι διακοπες ειναι αλλιως ...

Μορφακι μου κι εγω νομίζω πρεπει να ξανασυζητήσετε με τον ανδρα σου συμφωνω με τα κοριτσια το παιδι δεν ειναι υποθεση του ενος οπως κι ο γαμος κι οταν ερθει ολα ειναι πιο δυσκολα εχουν αλλο χρωμα αλλα ειναι δύσκολα.

φιλια πολλα

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

και εγω ανάμεσα σε αυτά τα δύο είμαι/....

Μορφάκι μου θα σου ότι είπα και στη φίλη μου.Αυτές οι καταστάσεις χρειάζονται δραστικά μέτρα αντιμετώπισης.Όταν ο άλλος νιώθει ότι υποχωρείς συνέχεια και κάνεις τα πάντα,τότε και εκείνος θα παίρνει το χώρο που του αφήνεις.Σταμάτα να του δίνεις την επιλογή ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι.Εσύ γιατί μπορείς???Ξέρω είναι εύκολο στα λόγια,αλλά νομίζω δεν γίνεται αλλιώς.Ξέρω ίσως είμαι στη απ'έξω και δεν καταλαβαίνω απόλυτα,ξέρω χρειάζεται γερά νεύρα που ίσως δεν διαθέτουμε όλοι μας,αλλά δεν γίνεται αλλιώς.Όταν φτάνεις σ'αυτό το σημείο πρέπει να λαμβάνεις και δραστικά μέτρα.Η κάθε δράση μας προκαλέι και την ανάλογη αντίδραση από τον άλλον.Άλλαξε λοιπόν την δράση σου για να αλλάξει και η αντίδραση του άντρα σου.Δεν τον ξέρω για να σου πω τι πρέπει να κάνεις,εσύ ξέρεις καλύτερα,αλλά δεν είναι λύση το να τρελαθείς και να πληρώνεις με την υγεία σου!!!

και δεν θέλει...αφού εγω τα κάνω όλα....και δεν θέλει να ζορίζεται.....

Αυτό λοιπόν είναι το θέμα.Αφού τα κάνεις όλα εσύ γιατί εκείνος να ζορίζεται???Δεν είναι κακός ο άντρας σου,αλλά αν όλοι μας είχαμε κάποιον να κάνει τα πάντα για εμάς δεν θα ζοριζόμασταν έτσι δεν είναι???Άρα λοιπόν πρέπει να σταματήσεις να κάνεις τα πάντα,ώστε να ελθεί και εκείνος προ των ευθυνών του.Δεν γίνεται να αναλαμβάνεις όλες τις ευθύνες εσύ.Τότε γιατί παντρεύτηκες???Θα ήσουν μόνη σου ελεύθερη και ωραία!!!

Roubaki μου δεν εισαι τρελλη που σου λειπει το σπιτακι σου σε ολες λειπει αλλα οι διακοπες ειναι αλλιως ...

Μορφακι μου κι εγω νομίζω πρεπει να ξανασυζητήσετε με τον ανδρα σου συμφωνω με τα κοριτσια το παιδι δεν ειναι υποθεση του ενος οπως κι ο γαμος κι οταν ερθει ολα ειναι πιο δυσκολα εχουν αλλο χρωμα αλλα ειναι δύσκολα.

φιλια πολλα

Εσύ να προσέχεις και να μην κάνεις και πολλές δουλειές τώρα.Άσε τα σφουγγαρίσματα.Φαντάζομαι θα έχεις βαρύνει κι άλλο,οπότε πρέπει να ξεκουράζεσαι!!!Έχουμε έναν μπέμπαρο που έρχεται!!!

Διαφημίσεις

Koritsia signomi pou xathika ... Milaga me tin koliti mou apo ta Xania.

Efh tha sou stilo to thl tou giatrou stin Kriti pou sou elega. I fili mou ekane 8 eksosomatikes k petixe se auton.

Nellaki poli kali i idea sou. Tha psakso ligo se auta ta deals k tha kliso kapou ena SK.

Morfaki den dialeksa egw na paw me tous goneis tou. Piga sto eksoxiko ala htan kai autoi ekei. To ekana gia ton Zaxaria ti na kanw.

Yv7Sp2.png

Koritsia signomi pou xathika ... Milaga me tin koliti mou apo ta Xania.

Efh tha sou stilo to thl tou giatrou stin Kriti pou sou elega. I fili mou ekane 8 eksosomatikes k petixe se auton.

Nellaki poli kali i idea sou. Tha psakso ligo se auta ta deals k tha kliso kapou ena SK.

Morfaki den dialeksa egw na paw me tous goneis tou. Piga sto eksoxiko ala htan kai autoi ekei. To ekana gia ton Zaxaria ti na kanw.

Κοριτσάκι καλώς ήρθες...

Δεν ακουσα το τηλ. την ώρα που με πήρες και δεν εχω καρτα να σε πάρω πίσω...όλα καλά??Μη μου στεναχωριέσαι ρε μωρό...σε παρακαλώ...δεν μπορώ να σε ακούω έτσι...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Κοριτσάκι καλώς ήρθες...

Δεν ακουσα το τηλ. την ώρα που με πήρες και δεν εχω καρτα να σε πάρω πίσω...όλα καλά??Μη μου στεναχωριέσαι ρε μωρό...σε παρακαλώ...δεν μπορώ να σε ακούω έτσι...

Na se parw tora sto stathero?

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Μόρφω.....δεν ξέρω τι να σου πω....η αλήθεια σε κάποια πράγματα είναι κάπου στη μέση....και η ευθύνη βαραίνει και σένα και τον άντρα σου....εσένα γιατί τον έμαθες έτσι και τον άντρα σου επειδή βολεύτηκε έτσι....

Μεγάλοι άνθρωποι είστε όμως και νομίζω ότι θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας και τους κανόνες της σχέσης σας...μήπως λοιπόν να κάτσετε να κάνετε μια πολύ ώριμη συζήτηση?ΑΥΤΑ...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...