Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

δεν μπορώ να βασιστώ....ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ....οτι κάνω το κάνω ΜΌΝΗ μου....

ρε κοριτσάκι τον αντρα σου γιατι τον βγαζεις στην απεξω; δεν μπορεις να βασιστείς πάνω του;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Αυτή η γραφειοκρατία μας έχει φάει...

Ε δικαιολογημένα σε αφήσανε εκτός, ξέρανε ότι μόλις επιστρέψεις θα είσαι αφοσιωμένη εκεί και θα δώσεις ότι μπορείς...Η καινούργια συνάδελφός καλή???

Καλή φαίνεται.Ελπίζω να είναι κιόλας.Θα δείξει!!!Τι να πω ίσως να ζητάω πολλά,αλλά δουλεύω 9 χρόνια στο φροντιστήριο αυτό και έχω ρίξει απίστευτη δουλειά για να φτιαχτεί το τμήμα και να προοδεύσει,δεν σκοπεύω λοιπόν να αφήσω κανέναν να χαλάσει αυτό που με τόσο κόπο και τόσες ώρες δουλειάς έκανα.Νιώθω ότι το τμήμα αυτό είναι το παιδί μου.

Εντάξει Μορφάκι μου δεν επιμένω...όπως λες εσύ ξέρεις καλύτερα και δε καταλαβαίνω...

Απορώ όταν θα έρθει και το μωράκι σας τι θα κάνεις...

ιδίως τότε χρειαζονται δυο!!! αλλιώς φρικαρεις. Μερικές φορές αναρωτιέμαι πως τα καταφέρνουν οι γυναικες που επιλέγουν να μεγαλωσουν παιδια χωρίς πατέρα...τις θαυμαζω απεριόριστα. Βεβαια το Μορφάκι εχει το αντρακι της απλώς πρέπει να του δωσει λίγο χώρο...

kOZcp3.png

Εντάξει Μορφάκι μου δεν επιμένω...όπως λες εσύ ξέρεις καλύτερα και δε καταλαβαίνω...

Απορώ όταν θα έρθει και το μωράκι σας τι θα κάνεις...

Σ'αυτό δεν συμφωνώ Μορφάκι.Όταν παντρευόμαστε δεν το κάνουμε για να είμαστε μόνες μας,αλλά για να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον αλλιώς δεν υπάρχει λόγος.Αυτό άλλωστε σημαίνει και η λέξη σύζυγος,ότι δηλαδή τραβάμε μαζί τον ζυγό,εσύ γιατί να τον τραβάς μόνη σου????
ρε κοριτσάκι τον αντρα σου γιατι τον βγαζεις στην απεξω; δεν μπορεις να βασιστείς πάνω του;

ρε κορίτσια όχι δεν μπορώ να βασιστώ....μου λέει αυτά βγάζω....δεν μπορώ παραπάνω....εσείς θα βασιζόσασταν....εχει χάρη που θέλω να κάνω μωρό...αλλιώς...

Καλησπερα!!! Γυρισα και απο τις 2 σφουγγαρίζω αλλαζω σεντονια εβαλα πλυντηρια και τωρα εκανα μπανακι και προσπαθω να χαλαρωσω μιας και η μικρη κατεβηκε στην γιαγια της. Περασαμε υπεροχα συνηθισα την εξοχη και τωρα μου φαινεται καπως. Δεν προλαβα να διαβασω νεα σας να με συγχωρεσετε σιγα σιγα θα μπαινω στο κλιμα. Ποιες ξεκιναμε δυναμικα τον Σεπτεμβρη? Αναστασια, Αννιτακι και...

Δημητρουλα ολα οκ ε?

Ναντια περασατε καλα?

Πηνελοπη σε ευχαριστω για τις πληροφοριες σχετικα με την κορτιζονη κι εγω πιστευω οτι δεν θα χρειαστει.

Christine διδυμομανουλα πως παμε τα μωρακια μεγαλώνουν ε δεν ειναι ενα ονειρο?

Λινακι μου με το καλο να ξαναπροσπαθησετε οσο για την αντιβιωση μην παρεις μονη σου συμβουλεψου γυναικολογο.

Ντανιελα σας εκοψαν το ρευμα ε? ελπίζω να επανήλθατε σιγα σιγα.

Αντε γιατι εχουμε πολλα μωρα να κάνουμε αυτο το χειμωνα εγκυμοσύνες γεννητουρια χαμος. εγω πάλι ειδα μερικα αυτοκολλητα που κολλησε ο ανδρας μου στο δωματιο του μικρου και μου φανηκε πολυ περιεργο στο τελος θα γεννησω και δεν θα το πιστευω ακόμα. Αντε να παω την Τριτη να τον δω.

Φιλια σε ολες ! Μου λειψατε.

Μορφακι μου τι διαβαζω ταλαιπωρείσαι? πανω απο ολα η υγεια μας κι ολα θα ερθουν ! Σας φιλω γλυκα .:cool:

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

κάτι θα κάνω...θα τα καταφέρω....κάρτα δεν έχω....

Σίγουρα θα τα καταφέρεις και στο κέντρο θα σε βοηθήσουν οικονομικά είμαι σίγουρη γι'αυτό που σου λέω.Και αν δεν έχεις κάρτα μπορείς να βγάλεις ή αν δεν θες να βγάλεις μπορείς να συζητήσεις μαζί τους άλλους τρόπους που θα σε διευκολύνουν.Το βασικό είναι να είσαι υγιής!!!

ιδίως τότε χρειαζονται δυο!!! αλλιώς φρικαρεις. Μερικές φορές αναρωτιέμαι πως τα καταφέρνουν οι γυναικες που επιλέγουν να μεγαλωσουν παιδια χωρίς πατέρα...τις θαυμαζω απεριόριστα. Βεβαια το Μορφάκι εχει το αντρακι της απλώς πρέπει να του δωσει λίγο χώρο...

τον χώρο του τον έχει...αλλά δεν κάνει τίποτε παραπάνω.....

Καλησπερα!!! Γυρισα και απο τις 2 σφουγγαρίζω αλλαζω σεντονια εβαλα πλυντηρια και τωρα εκανα μπανακι και προσπαθω να χαλαρωσω μιας και η μικρη κατεβηκε στην γιαγια της. Περασαμε υπεροχα συνηθισα την εξοχη και τωρα μου φαινεται καπως. Δεν προλαβα να διαβασω νεα σας να με συγχωρεσετε σιγα σιγα θα μπαινω στο κλιμα. Ποιες ξεκιναμε δυναμικα τον Σεπτεμβρη? Αναστασια, Αννιτακι και...

Δημητρουλα ολα οκ ε?

Ναντια περασατε καλα?

Πηνελοπη σε ευχαριστω για τις πληροφοριες σχετικα με την κορτιζονη κι εγω πιστευω οτι δεν θα χρειαστει.

Christine διδυμομανουλα πως παμε τα μωρακια μεγαλώνουν ε δεν ειναι ενα ονειρο?

Λινακι μου με το καλο να ξαναπροσπαθησετε οσο για την αντιβιωση μην παρεις μονη σου συμβουλεψου γυναικολογο.

Ντανιελα σας εκοψαν το ρευμα ε? ελπίζω να επανήλθατε σιγα σιγα.

Αντε γιατι εχουμε πολλα μωρα να κάνουμε αυτο το χειμωνα εγκυμοσύνες γεννητουρια χαμος. εγω πάλι ειδα μερικα αυτοκολλητα που κολλησε ο ανδρας μου στο δωματιο του μικρου και μου φανηκε πολυ περιεργο στο τελος θα γεννησω και δεν θα το πιστευω ακόμα. Αντε να παω την Τριτη να τον δω.

Φιλια σε ολες ! Μου λειψατε.

Μορφακι μου τι διαβαζω ταλαιπωρείσαι? πανω απο ολα η υγεια μας κι ολα θα ερθουν ! Σας φιλω γλυκα .:cool:

Καλώς ήρθες κούκλα μου.Πέρασες όμαρφα ε???Δύσκολη η προσαρμογή.Το κοριτσάκι σου είναι καλά???Το θαυματάκι σου στην κοιλίτσα σου???Άντε με το καλό να το δεις την Τρίτη.Μας έρχεται σιγά σιγά ο αγόραρος!!!Τι ωραία!!!

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι???Μόνο εγώ είμαι η ανώμαλη που όταν λείπω πολλές μέρες από το σπίτι μου,μου λείπει???

ρε κορίτσια όχι δεν μπορώ να βασιστώ....μου λέει αυτά βγάζω....δεν μπορώ παραπάνω....εσείς θα βασιζόσασταν....εχει χάρη που θέλω να κάνω μωρό...αλλιώς...

ναι βρε κουκλα μου αλλα το μωρό δεν ειναι μόνο δική σου υπόθεση. Χρειαζονται δυο για να γινει...αλλιώς δεν. Ο ιδιος δηλαδη δεν εχει κατανοήσει οτι θα σας χρειαστουν χρήματα γι'αυτο ; δεν τα εχετε βαλει κατω να τα υπόλογίσετε να πειτε εχουμε τοσα και μεχρι τοτε θα μαζεψουμε τα απαραίτητα...μονη σου δηλαδη τραβας το γαιδαρο;

kOZcp3.png

τον χώρο του τον έχει...αλλά δεν κάνει τίποτε παραπάνω.....

Ρε αγάπη γιατί δεν του λες να σε βοηθήσει στο μαγαζί???Στο είχα ξαναπεί και μου είπες ότι δεν τα καταφέρνει καλά.Αν επιμείνεις θα μάθει όμως.Δεν λέω να φτιάχνει γλυκά,αλλά να κουβαλάει π.χ. αυτά τα τεράστια ταψιά,να καθαρίζει,να εξυπηρετεί ή τελοσπάντων κάτι που δεν χρειάζεται την τέχνη του ζαχαροπλάστη.Τι λες???

Διαφημίσεις

Και εγώ τις θαυμάζω αυτές τις γυναίκες.Δεν ξέρω πως τα καταφέρνουν.Μπορεί να μην έχω παιδί,αλλά φαντάζομαι ότι σίγουρα χρειάζεται πολύς κόπος και πολύς χρόνος για να ανταπεξέλθει κανείς!!!

ναι βρε κουκλα μου αλλα το μωρό δεν ειναι μόνο δική σου υπόθεση. Χρειαζονται δυο για να γινει...αλλιώς δεν. Ο ιδιος δηλαδη δεν εχει κατανοήσει οτι θα σας χρειαστουν χρήματα γι'αυτο ; δεν τα εχετε βαλει κατω να τα υπόλογίσετε να πειτε εχουμε τοσα και μεχρι τοτε θα μαζεψουμε τα απαραίτητα...μονη σου δηλαδη τραβας το γαιδαρο;

Συμφωνώ απόλυτα.Το παιδί είναι υπόθεση και των δύο γονιών.Αν Μορφάκι μου δεν του το δώσεις να το καταλάβει αυτό τώρα που είναι νωρίς,μετά θα αναλάβεις πάλι μόνο εσύ το παιδί γιατί αυτός "δεν θα τα καταφέρνει" και τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ.Βλέπω από μια φίλη μου που έκανε αυτό το λάθος και τώρα είναι είτε στα πρόθυρα του διαζυγίου είτε στα πρόθυρα της τρέλας!!!Πρόσεξέ το αυτό σε παρακαλώ!!!

ναι το καταλαβαίνει....αλλά μέχρι εκεί....μου λέει δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο...

ναι το καταλαβαίνει....αλλά μέχρι εκεί....μου λέει δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο...

Εσένα ποιά είναι η γνώμη σου ότι δεν μπορεί ή ότι δεν θέλει να κάνει κάτι περισσότερο?

Συμφωνώ απόλυτα.Το παιδί είναι υπόθεση και των δύο γονιών.Αν Μορφάκι μου δεν του το δώσεις να το καταλάβει αυτό τώρα που είναι νωρίς,μετά θα αναλάβεις πάλι μόνο εσύ το παιδί γιατί αυτός "δεν θα τα καταφέρνει" και τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ.Βλέπω από μια φίλη μου που έκανε αυτό το λάθος και τώρα είναι είτε στα πρόθυρα του διαζυγίου είτε στα πρόθυρα της τρέλας!!!Πρόσεξέ το αυτό σε παρακαλώ!!!

και εγω ανάμεσα σε αυτά τα δύο είμαι/....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...