Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ναι να τα συμπληρώσεις γιατί σε λίγο θα ξανακάνεις κήλη μη τυχόν και δεν έχεις....:tongue::tongue::tongue:

σωστη!!!

να ρωτησω ρε Μορφάκι: λογικα μετά την επέμβασηι σως χρειαστεις και καμια εβδομαδα αναρρωσης και ισως δεν θα πρέπει να σηκώνεις βάρη για λιγο καιρό...αυτα τα εχεις σκεφτεί για το πως θα δουλευεις στο μαγαζι;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκια σας αφήνω προς το παρόν ...

πάω να βάλω καμιά μπουγάδα ...

Φιλάκια σε όλες ...

Πού χάρηκα που τα είπαμε πάλι ...

Φιλάκια Ζετουλίνι μου...Τι κάλά που σε πέτυχα και εσένα...

cOiVp2.png

παντως είναι ωραίο να εχεις να οργανωσεις ενα καινουριο χώρο, να το φτιαξεις να το ετοιμασεις και να ξεκινησεις δουλεια σαν απο το μηδεν!!! μπορει να εχει κουραση αλλα μου φαινεται και ωραια ανταμοιβη στο τέλος

Είναι τέλεια και ο νέος χώρος μου αρέσει πάρα πολύ.Ακόμα δεν έχω κάνει μάθημα εκεί,αλλά ήδη νιώθω πως θα είμαι και πιο αποδοτική.Οι τάξεις είναι πιο μεγάλες και θα βάλω στα παιδιά την κίνηση μέσα στο μάθημα,πράγμα που ήθελα χρόνια.Έχω σκεφτεί τι θα βάλω στην αίθουσα μέσα,ώστε να βλέπουν τα παιδιά πολιτισμικά και ιστορικά στοιχεία της χώρας της οποίας την γλώσσα μαθαίνουν,να δημιουργήσουν οι εικόνες αυτές στα παιδιά τη θέληση να επισκεφτούν τη χώρα.Καλή η γραμματική και το λεξιλόγιο,αλλά δεν φτάνουν,δεν δίνουν το κίνητρο!!!

όλα αψήφιστα τα παίρνεις Μορφάκι...Πρόσεχε, αφού βλέπεις ότι ο οργανισμός σου σου χτυπάει καμπανάκια...Ακουσέ τα κάποια στιγμή...

τα έχουμε ξανα συζητήσει....δεν υπάρχει άλλος τρόπος να μαζέψω χρήματα...δεν με καταλαβαίνεις....

Εγώ βέβαια προτιμώ το καλοκαίρι,αλλά αφού αυτό φτάνει στο τέλος του,τώρα θέλω να έρθει γρήγορα ο Οκτώβρης.Σιχαίνομαι τον Σεπτέμβρη.Δεν έχω πρόγραμμα στη δουλειά,δουλεύω διαφορετικές ώρες κάθε μέρα και εγώ χωρίς πρόγραμμα στη δουλειά δεν την παλεύω καθόλου.Τον Οκτώβρη έχουν όλα τακτοποιηθεί και είμαι μια χαρά.Τα τελευταία χρόνια έχω μάθει να απολαμβάνω και τον χειμώνα και μ'αρέσει αυτό.

Ωχ και αν δεν έχεις πρόγραμμα αλίμονό μας...:D:D:D

Ολες οι εποχές έχουν τις απολάυσεις τους γι' αυτό χρειάζονται και οι αλλαγές...Το παν είναι να τις καταλαβαίνεις και να τις χαίρεσαι...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

σωστη!!!

να ρωτησω ρε Μορφάκι: λογικα μετά την επέμβασηι σως χρειαστεις και καμια εβδομαδα αναρρωσης και ισως δεν θα πρέπει να σηκώνεις βάρη για λιγο καιρό...αυτα τα εχεις σκεφτεί για το πως θα δουλευεις στο μαγαζι;

θα είναι η νύφη μου στο μαγαζί όσο θα λείπω....και όταν θα γυρίσω θα έρχεται η μάνα μου να με βοηθάει...

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο...Ελπίζω να τα προλάβετε όλα με τα λιγότερα παρατράγουδα...Λίγο αργά βέβαια το ξεκινήσανε αλλά με λίγο παραπάνω τρέξιμο όλα θα είναι οκ...

Δεν το ξεκινήσαν αργά.Όλο το καλοκαίρι δουλεύανε.Με το που τελείωσαν τα μαθήματα ξεκίνησε,αλλά χρειαζόταν και πολλή γραφειοκρατία,δεν ήταν εύκολο.Δεν πήγαν διακοπές πουθενά,απλά εμένα το προηγούμενο διάστημα μου είχαν απαγορεύσει να πάω να βοηθάω επειδή ήμουν έγκυος και μετά πήγα διακοπές,οπότε τώρα ό,τι βοηθήσω!!!!

τα έχουμε ξανα συζητήσει....δεν υπάρχει άλλος τρόπος να μαζέψω χρήματα...δεν με καταλαβαίνεις....

Εγω Μορφάκι μου δε σε καταλαβαίνω...Νομίζω ότι καταλαβαίνω περισσότερο τον εαυτό από ότι εσύ...Εσυ τον οργανισμό σου τον έχεις γραμμένο, και στο τέλος καταλήγεις τα λεφτά που μαζεύεις να τα δίνεις αλλού...Πες τουλάχιστον στον Μαργαρίτη να βρεί κάτι άλλο για λίγο καιρό, να ξεκουραστεις πρώτα...

cOiVp2.png

Εγω Μορφάκι μου δε σε καταλαβαίνω...Νομίζω ότι καταλαβαίνω περισσότερο τον εαυτό από ότι εσύ...Εσυ τον οργανισμό σου τον έχεις γραμμένο, και στο τέλος καταλήγεις τα λεφτά που μαζεύεις να τα δίνεις αλλού...Πες τουλάχιστον στον Μαργαρίτη να βρεί κάτι άλλο για λίγο καιρό, να ξεκουραστεις πρώτα...

δεν μπορώ να βασιστώ....ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ....οτι κάνω το κάνω ΜΌΝΗ μου....

Μορφάκι μου όλες σε καταλαβαίνουμε,αλλά η υγεία σου είναι πάνω απ'όλα.Αν έχεις βρεί τους ανθρώπους που θα σε βοηθάνε όλα καλά,αλλά μην το παρατραβάς γιατί έχουμε και ένα μωρό να πιάσουμε.Και δεν θα το πιάσουμε αν δεν είσαι υγιής.Με το οικονομικό,αφού θα την κάνεις τον Φλεβάρη θα έχεις κάποιο χρόνο να μαζέψεις χρήματα,βάλε και ένα ποσό σε κάρτα στην ανάγκη να την πληρώνεις σε δόσεις.Υπάρχουν λύσεις και θα σε βοηθήσουν και στο κέντρο σε αυτό το θέμα.Το βασικό είναι να είσαι καλά.

Διαφημίσεις

Ωχ και αν δεν έχεις πρόγραμμα αλίμονό μας...:D:D:D

Ολες οι εποχές έχουν τις απολάυσεις τους γι' αυτό χρειάζονται και οι αλλαγές...Το παν είναι να τις καταλαβαίνεις και να τις χαίρεσαι...

Έτσι φιλενάδα όπως τα λες.Αλίμονό σας!!!!Χιχιχιχιχιχιχιχχι!!!!:tongue::tongue::tongue:

Δεν το ξεκινήσαν αργά.Όλο το καλοκαίρι δουλεύανε.Με το που τελείωσαν τα μαθήματα ξεκίνησε,αλλά χρειαζόταν και πολλή γραφειοκρατία,δεν ήταν εύκολο.Δεν πήγαν διακοπές πουθενά,απλά εμένα το προηγούμενο διάστημα μου είχαν απαγορεύσει να πάω να βοηθάω επειδή ήμουν έγκυος και μετά πήγα διακοπές,οπότε τώρα ό,τι βοηθήσω!!!!

Αυτή η γραφειοκρατία μας έχει φάει...

Ε δικαιολογημένα σε αφήσανε εκτός, ξέρανε ότι μόλις επιστρέψεις θα είσαι αφοσιωμένη εκεί και θα δώσεις ότι μπορείς...Η καινούργια συνάδελφός καλή???

cOiVp2.png

Μορφάκι μου όλες σε καταλαβαίνουμε,αλλά η υγεία σου είναι πάνω απ'όλα.Αν έχεις βρεί τους ανθρώπους που θα σε βοηθάνε όλα καλά,αλλά μην το παρατραβάς γιατί έχουμε και ένα μωρό να πιάσουμε.Και δεν θα το πιάσουμε αν δεν είσαι υγιής.Με το οικονομικό,αφού θα την κάνεις τον Φλεβάρη θα έχεις κάποιο χρόνο να μαζέψεις χρήματα,βάλε και ένα ποσό σε κάρτα στην ανάγκη να την πληρώνεις σε δόσεις.Υπάρχουν λύσεις και θα σε βοηθήσουν και στο κέντρο σε αυτό το θέμα.Το βασικό είναι να είσαι καλά.

κάτι θα κάνω...θα τα καταφέρω....κάρτα δεν έχω....

Εντάξει Μορφάκι μου δεν επιμένω...όπως λες εσύ ξέρεις καλύτερα και δε καταλαβαίνω...

Απορώ όταν θα έρθει και το μωράκι σας τι θα κάνεις...

cOiVp2.png

Σ'αυτό δεν συμφωνώ Μορφάκι.Όταν παντρευόμαστε δεν το κάνουμε για να είμαστε μόνες μας,αλλά για να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον αλλιώς δεν υπάρχει λόγος.Αυτό άλλωστε σημαίνει και η λέξη σύζυγος,ότι δηλαδή τραβάμε μαζί τον ζυγό,εσύ γιατί να τον τραβάς μόνη σου????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...