Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Koula - mares

kale

Recommended Posts

α εντάξει ... έχω βγει και σε ταινία ...

γμτ με πρόλαβαν άλλοι ... έπρεπε τόσα χρόνια να το είχα γράψει εγώ ....

έχω μαγνήτη ...

Θέλω μόνιμα να κάνω διακοπές, γίνεται ???

Εσύ μωρό μου, πως είσαι ???

ΜΟΡΦΩ θες να γράψουμε και εμείς σενάριο ... τόσες επεμβάσεις έχουμε κάνει ... ε όλο και κάτι θα έχουμε και εμείς να πούμε ...

Αντε ξεκινήστε, με τόσο greys που έχω δει θα σας κάνω κάτι διασκεύες σούπερ....:P:p:p:p:p

Καλά ρε Ζεττάκι μου, εγώ είμαι στη φάση άντε να χειμωνιάσει να ηρεμήσουμε...:tongue::tongue: Ακούγεται κάπως αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο εξαντλητικό το καλοκαίρι χώρια ότι δε μαζεύεται το ταλιμπανάκι....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

ε όχι αμέσως....μετά απο 1 μήνα....πρέπει να συμπληρώσω τα λεφτά....

Εσύ δεν παίζεσαι κοπελιά!!!Πες ότι μας κάνεις πλάκα,αλλιώς θα έρθω εκεί και θα σε αρχίσω στις γρήγορες.Ή μάλλον επειδή δεν προλαβαίνω να έρθω εγώ θα βάλω αντικαταστάτη.Ζέττα τι λες είσαι μέσα????

α εντάξει ... έχω βγει και σε ταινία ...

γμτ με πρόλαβαν άλλοι ... έπρεπε τόσα χρόνια να το είχα γράψει εγώ ....

έχω μαγνήτη ...

Θέλω μόνιμα να κάνω διακοπές, γίνεται ???

Εσύ μωρό μου, πως είσαι ???

ΜΟΡΦΩ θες να γράψουμε και εμείς σενάριο ... τόσες επεμβάσεις έχουμε κάνει ... ε όλο και κάτι θα έχουμε και εμείς να πούμε ...

αχάαααααα....θέλω.....έχουμε να γράψουμε ...πολλάαααααααα

Έτσι σε θέλω,μαχητική!!!Θα βρεις την άκρη είμαι σίγουρη!!!

Ετοιμάζομαι εντατικά.Έχω πολλή δουλειά να κάνω γιατί πάμε και στο νέο κτήριο και δεν μου πάει η καρδιά να τους αφήσω να τα κάνουν μόνοι τους.Παίζουμε στην κυριολεξία με τον χρόνο.Να είναι όλα έτοιμα μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάνε οι εγγραφές.Τουλάχιστον η ρεσεψιόν και ο πρώτος όροφος.Ελπίζω να προλάβουμε,αλλά άμα μπλέκεις με μαστόρους τι τα θες,όλο σε στήνουν και κάνουν και βλακείες που δεν μπορείς πάντα να προλάβεις.

παντως είναι ωραίο να εχεις να οργανωσεις ενα καινουριο χώρο, να το φτιαξεις να το ετοιμασεις και να ξεκινησεις δουλεια σαν απο το μηδεν!!! μπορει να εχει κουραση αλλα μου φαινεται και ωραια ανταμοιβη στο τέλος

kOZcp3.png

Εσύ δεν παίζεσαι κοπελιά!!!Πες ότι μας κάνεις πλάκα,αλλιώς θα έρθω εκεί και θα σε αρχίσω στις γρήγορες.Ή μάλλον επειδή δεν προλαβαίνω να έρθω εγώ θα βάλω αντικαταστάτη.Ζέττα τι λες είσαι μέσα????

δεν κάνω πλάκα....ρε συ κοπελιά....πως θα μαζέψω τα λεφτά για την εξωσω;

Διαφημίσεις

Αντε ξεκινήστε, με τόσο greys που έχω δει θα σας κάνω κάτι διασκεύες σούπερ....:P:p:p:p:p

Καλά ρε Ζεττάκι μου, εγώ είμαι στη φάση άντε να χειμωνιάσει να ηρεμήσουμε...:tongue::tongue: Ακούγεται κάπως αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο εξαντλητικό το καλοκαίρι χώρια ότι δε μαζεύεται το ταλιμπανάκι....

και εγω για να πω την αληθεια θελω λιγο αλλαγη, οχι απαραιτητα χειμωνα αλλα λιγο φθινοπωρο το θέλω..αν και ρε κορίτσι τι ελπιζουμε να αλλαξει με τους υιους μας....οσο παει θα αγριευει η κατασταση μεχρι να τους ξερανουν οι ορμονες της εφηβείας...! ασε κι ο δικός μου δεν μαζευεται...

kOZcp3.png

εμείς λέμε άντε να έρθει καλοκαίρι και εσείς εκεί το ανάποδο ... τι να κάνουμε, έτσι πάνε αυτά ... δεν πειράζει όμως που δε μαζεύεται το ταλιμπανάκι, άστο να χαρεί κι αυτό λίγο ... πολύ δλδ ... :wink:

ναι ναι ... θα πάω εγώ ... :wink:

αχάαααααα....θέλω.....έχουμε να γράψουμε ...πολλάαααααααα

οκ θα το γραψουμε το σενάριο ... ασε που θα έρθω να ξεπληρώσω κι αυτό το χρέος που μου ανάθεσε το Ναντιάκι ... :tongue::tongue:

url]

Έτσι σε θέλω,μαχητική!!!Θα βρεις την άκρη είμαι σίγουρη!!!

Ετοιμάζομαι εντατικά.Έχω πολλή δουλειά να κάνω γιατί πάμε και στο νέο κτήριο και δεν μου πάει η καρδιά να τους αφήσω να τα κάνουν μόνοι τους.Παίζουμε στην κυριολεξία με τον χρόνο.Να είναι όλα έτοιμα μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάνε οι εγγραφές.Τουλάχιστον η ρεσεψιόν και ο πρώτος όροφος.Ελπίζω να προλάβουμε,αλλά άμα μπλέκεις με μαστόρους τι τα θες,όλο σε στήνουν και κάνουν και βλακείες που δεν μπορείς πάντα να προλάβεις.

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο...Ελπίζω να τα προλάβετε όλα με τα λιγότερα παρατράγουδα...Λίγο αργά βέβαια το ξεκινήσανε αλλά με λίγο παραπάνω τρέξιμο όλα θα είναι οκ...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ βέβαια προτιμώ το καλοκαίρι,αλλά αφού αυτό φτάνει στο τέλος του,τώρα θέλω να έρθει γρήγορα ο Οκτώβρης.Σιχαίνομαι τον Σεπτέμβρη.Δεν έχω πρόγραμμα στη δουλειά,δουλεύω διαφορετικές ώρες κάθε μέρα και εγώ χωρίς πρόγραμμα στη δουλειά δεν την παλεύω καθόλου.Τον Οκτώβρη έχουν όλα τακτοποιηθεί και είμαι μια χαρά.Τα τελευταία χρόνια έχω μάθει να απολαμβάνω και τον χειμώνα και μ'αρέσει αυτό.

και εγω για να πω την αληθεια θελω λιγο αλλαγη, οχι απαραιτητα χειμωνα αλλα λιγο φθινοπωρο το θέλω..αν και ρε κορίτσι τι ελπιζουμε να αλλαξει με τους υιους μας....οσο παει θα αγριευει η κατασταση μεχρι να τους ξερανουν οι ορμονες της εφηβείας...! ασε κι ο δικός μου δεν μαζευεται...

I know, απλά λέμε για να παρηγοριόμαστε. :tongue::tongue::tongue:Κοίτα όταν πηγαίνουμε σε σπίτια τον κάνουμε πιο εύκολά καλά, από ότι έξω που θέλει μόνο κυνήγημα...Ευελπιστώ στον παιδικό όταν πάει, έχουμε ακόμα, να τα δίνει όλα εκεί μπάς και ηρεμήσει λίγο....

cOiVp2.png

δεν θα ξανακάνω...θα μου βάλει πλέγμα..:wink::wink:

όλα αψήφιστα τα παίρνεις Μορφάκι...Πρόσεχε, αφού βλέπεις ότι ο οργανισμός σου σου χτυπάει καμπανάκια...Ακουσέ τα κάποια στιγμή...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...