Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ρικάκι επιτέλους!!!

Πότε θα τα πούμε από κοντά???Διάβασα ότι έχεις κάποια θέματα.Κάτι βγήκε.Τι λες το κακτοποίησες ή όχι ακόμα???

όχι ακόμα ρε γ@#$το αλλά το παλεύω...Πολύ ζόρι όταν δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με τα εργασιακά και τα οικονομικά....Αλλα δε θα με ρίξουνε αυτά εγώ θα τα ρίξω:P:p:p:p:p:p:p

Εσυ κοπελάρα μου τι κάνεις??? Ετοιμάζεται πυρετωδως το φροντιστήριο???

cOiVp2.png

ναι και μενα οι δικοι μου δεν ειναι των εντασεων και τελικα εχουν αδικο. Η αδερφη μου στην β-επιπεδου της κορης της, πηγε σε ενα μεγαλογιατρό της Θεσ/νικης. Της ειπε οτι το παιδι εχει αναπηρια (ιπποποδία, δεν αναπτυσσεται η κλειδωση στο ποδι)! μαλιστα αφου εκανε τη διαγνωση θεωρησε σωστο να ανοιξει διαφορα βιβλια με τερατογεννέσεις για να της πει οτι οφείλονται στο τσερνομπιλ! Μετά απο μια γυρα σε διαφορα νοσοκομεια, σκεφτομενη αν θα σταματησει την κύηση ή όχι, ο πατερας μου την επεισε να παρει και 2η γνωμη γιατι ποτε στην καρριέρα του (παιδιατρος να σημειωσω) δεν ειχε δει ιπποποδια μονο στο ενα ποδι.! Με τα πολλά και αφου εκανε και αμνιοπαρακεντηση πηγε σε άλλο κεντρο οπου η γιατρός τα βρηκε ολα οκ!!! Φυσικα απο τη μερα εκεινη η αδερφη μου δεν βρηκε ηρεμια, της πηραν τη μικρη με προκληση στον 8ο γιατι απο το αγχος και την αγωνια το μωρό πλεον δεν τρεφόταν σωστα!! Σημερα η ανηψια μου ειναι 4,5 χρονων ειναι απο τα ομορφότερα κοριτσακια που κυκλοφορουν και φυσικα αρτιμελής!!! Ο γιατρος αυτος, οχι μονο δεν ζητησε συγγνωμη αλλα εστειλε και τα κορακια του στο νοσοκομειο οταν γεννουσε η αδερφη μου για να αναλαβουν την εγχειρηση της μικρης!! Ο πατερας μου θεωρησε οτι εγινε ιατρικο λαθος και δεν ειπαμε τιποτα...θα μπορουσε όμως η αδερφη μου να το ειχε ριξει το παιδι...μονο που το σκεφτομαι ανατριχιαζω

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟ ................ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ...

πρέπει να τους καταγγέλλουμε νομίζω και φυσικά να χάνουν την άδεια τους κάτι τέτοιοι...

στείλε μου πμ το όνομα του γιατρού αν το θυμάσαι, έτσι για να ξέρουμε τι γίνεται.

url]

Διαφημίσεις

η αλήθεια είναι πως και εγώ δεν έχω ακούσει άλλον ...

Τι να πω ... της μοίρας μου ήταν να πέσω σε ... μπιμπ μπιμπ ....

Alter ego μου θύμισες ένα επεισόδιο από το greys anatomy (λατρεία) που ξύπνησε μία κατά τη διάρκεια του χειρουργείου...Σε κυνηγάνε και εσένα οι μ@#$%%ες ρε αγαπούλα μου....Τουλάχιστον πέρασες σούπερ στις διακοπούλες...Αλλα δε πρόλαβες να γυρίσεις και ξαναέπεσες ρε ομορφιά μου...

cOiVp2.png

ναι και μενα οι δικοι μου δεν ειναι των εντασεων και τελικα εχουν αδικο. Η αδερφη μου στην β-επιπεδου της κορης της, πηγε σε ενα μεγαλογιατρό της Θεσ/νικης. Της ειπε οτι το παιδι εχει αναπηρια (ιπποποδία, δεν αναπτυσσεται η κλειδωση στο ποδι)! μαλιστα αφου εκανε τη διαγνωση θεωρησε σωστο να ανοιξει διαφορα βιβλια με τερατογεννέσεις για να της πει οτι οφείλονται στο τσερνομπιλ! Μετά απο μια γυρα σε διαφορα νοσοκομεια, σκεφτομενη αν θα σταματησει την κύηση ή όχι, ο πατερας μου την επεισε να παρει και 2η γνωμη γιατι ποτε στην καρριέρα του (παιδιατρος να σημειωσω) δεν ειχε δει ιπποποδια μονο στο ενα ποδι.! Με τα πολλά και αφου εκανε και αμνιοπαρακεντηση πηγε σε άλλο κεντρο οπου η γιατρός τα βρηκε ολα οκ!!! Φυσικα απο τη μερα εκεινη η αδερφη μου δεν βρηκε ηρεμια, της πηραν τη μικρη με προκληση στον 8ο γιατι απο το αγχος και την αγωνια το μωρό πλεον δεν τρεφόταν σωστα!! Σημερα η ανηψια μου ειναι 4,5 χρονων ειναι απο τα ομορφότερα κοριτσακια που κυκλοφορουν και φυσικα αρτιμελής!!! Ο γιατρος αυτος, οχι μονο δεν ζητησε συγγνωμη αλλα εστειλε και τα κορακια του στο νοσοκομειο οταν γεννουσε η αδερφη μου για να αναλαβουν την εγχειρηση της μικρης!! Ο πατερας μου θεωρησε οτι εγινε ιατρικο λαθος και δεν ειπαμε τιποτα...θα μπορουσε όμως η αδερφη μου να το ειχε ριξει το παιδι...μονο που το σκεφτομαι ανατριχιαζω

Ο Χριστός και η Παναγία!!!Τι είναι αυτά τα πράγματα!!!Δηλαδή αν δεν έχεις συγγενή γιατρό να σε συμβουλέψει τι κάνεις???Θέλει μεγάλη προσοχή και να παίρνουμε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη.

Τέλος καλό όλα καλά,αλλά πρέπει να πέρασε γολγοθά η αδερφή σου!!!

αφού φαίνονται μαρή απο το βιβλιάριο...:wink:

α ναι ????

εγώ μάλλον επειδή ήμουν στο βιβλιάριο της μάνας μου ... θα είναι εκεί ...

το τελευταίο έχω νομίζω μόνο του Τάσου ... ίσως και κανένα ακόμα ...

url]

Διαφημίσεις

α ναι ????

εγώ μάλλον επειδή ήμουν στο βιβλιάριο της μάνας μου ... θα είναι εκεί ...

το τελευταίο έχω νομίζω μόνο του Τάσου ... ίσως και κανένα ακόμα ...

φαίνονται....φαίνονται...

Μη μου κάνεις έμένα το μ@#$κα και κανόνισε μόλις βγεις από το χειρουργείο να αρχίσεις τα 12ώρα....:tongue::tongue::tongue::tongue:

ε όχι αμέσως....μετά απο 1 μήνα....πρέπει να συμπληρώσω τα λεφτά....

Alter ego μου θύμισες ένα επεισόδιο από το greys anatomy (λατρεία) που ξύπνησε μία κατά τη διάρκεια του χειρουργείου...Σε κυνηγάνε και εσένα οι μ@#$%%ες ρε αγαπούλα μου....Τουλάχιστον πέρασες σούπερ στις διακοπούλες...Αλλα δε πρόλαβες να γυρίσεις και ξαναέπεσες ρε ομορφιά μου...

α εντάξει ... έχω βγει και σε ταινία ...

γμτ με πρόλαβαν άλλοι ... έπρεπε τόσα χρόνια να το είχα γράψει εγώ ....

έχω μαγνήτη ...

Θέλω μόνιμα να κάνω διακοπές, γίνεται ???

Εσύ μωρό μου, πως είσαι ???

ΜΟΡΦΩ θες να γράψουμε και εμείς σενάριο ... τόσες επεμβάσεις έχουμε κάνει ... ε όλο και κάτι θα έχουμε και εμείς να πούμε ...

url]

όχι ακόμα ρε γ@#$το αλλά το παλεύω...Πολύ ζόρι όταν δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με τα εργασιακά και τα οικονομικά....Αλλα δε θα με ρίξουνε αυτά εγώ θα τα ρίξω:P:p:p:p:p:p:p

Εσυ κοπελάρα μου τι κάνεις??? Ετοιμάζεται πυρετωδως το φροντιστήριο???

Έτσι σε θέλω,μαχητική!!!Θα βρεις την άκρη είμαι σίγουρη!!!

Ετοιμάζομαι εντατικά.Έχω πολλή δουλειά να κάνω γιατί πάμε και στο νέο κτήριο και δεν μου πάει η καρδιά να τους αφήσω να τα κάνουν μόνοι τους.Παίζουμε στην κυριολεξία με τον χρόνο.Να είναι όλα έτοιμα μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάνε οι εγγραφές.Τουλάχιστον η ρεσεψιόν και ο πρώτος όροφος.Ελπίζω να προλάβουμε,αλλά άμα μπλέκεις με μαστόρους τι τα θες,όλο σε στήνουν και κάνουν και βλακείες που δεν μπορείς πάντα να προλάβεις.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟ ................ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ...

πρέπει να τους καταγγέλλουμε νομίζω και φυσικά να χάνουν την άδεια τους κάτι τέτοιοι...

στείλε μου πμ το όνομα του γιατρού αν το θυμάσαι, έτσι για να ξέρουμε τι γίνεται.

θα ρωτήσω την sis και θα σου πω..

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...