Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Oxi den malosame apla den kaname tipota idietero. Oti kanoume kathe xrono k varethika. Eixame k tous goneis pou einai poli piestiki k sto telos otan feygame i mama tou eixe parapono pou den mas eide k poli k oti sinexia feygame apo to spiti !!!

Mpori na eimai periergi k egw ala epeidi fetos einai to teleyteo mas kalokeri xoris paidi, hthela kati alo !!!

κοιτα δεν χαθηκε κατι, και ο Σεπτέμβρης ειναι ο τελευταίος σας χωρίς παιδί..μπορεις να τον μετατρέψεις σε κατι διαφορετικο...μετα τη δουλεια να κανετε πραγματα, να πατε μια εκδρομούλα ΣΚ, ή ακομα και αυθημερόν για μπανακι, να φατε καπου όμορφα οι δυο σας χωρίς απαραίτητα να ειναι Σαββατο, κλπ κλπ κλπ..θα σου ερθουν πολλά να κανεις είμαι σιγουρη...καμια φορά περιμενουμε πολλά απο μια κατασταση και αν δεν ερθει μας απογοητευει αλλα μπορουμε να δημιουργησουμε κατι αλλο...δες το ετσι, πριν ξεκινησεις την προσπαθειά σου δες τον Σεπτέμβρη σαν ενα μηνα γεματο ερωτα..!

kOZcp3.png

Ας όψεται που ήμουν μικρή (17) και οι γονείς μου δεν κατέχουν απο ιατρικά και γενικά δεν είναι των εντάσεων, αν μου το έκαναν τώρα θα τους είχα βγάλει στα κανάλια ...

Ακριβώς απαράδεκτα ... όσες φορές ξαναμπήκα χειρουργείο μιλάω πρώτα με τον αναισθησιολόγο, του λέω αυτήν την ιστορία και μετά μπαίνω ... όλοι μου λένε αυτό είναι απαράδεκτο ... Εγώ το λέω για να έχουν το νου τους ... πως έτσι και παίξει μακακία ... σας πήρε και σας σήκωσε ... χιχιχι έχω γίνει κακιούλα ε ???

Και πολύ καλά κάνεις και την λες.Δεν είσαι κακιούλα,είσαι παθούσα και δεν θα ήθελες να ξανασυμβεί τέτοιο πράγμα.Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ξανακούσει να ξυπνάει κανείς στη μέση της επέμβασης.Απαράδεκτος ο χειρουργός,αλλά ο αναισθησιολόγος ακόμα πιο απαράδεκτος.

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάρες μου...

Ναντιάκι σε πέτυχα επιτέλους???

Μορφάκι μου μακάρι να είναι το τελευταίο χειρουργείο ρε αγαπούλα, αλλά αυτό πια είναι και στο χέρι το δικό σου...Αφου βλέπεις όσο σκοτώνεσαι στη δουλειά για να μαζέψεις λεφτά όλο κάτι σου συμβαίνει και τα δίνεις αλλού...

Dadaki μου αυτή η δουλειά είναι που σε έχει τσακίσει...Μακάρι να βρεθεί λύση συντομα... Οσο για τις διακοπές σκέψου ότι μπόρεσες να κάνεις έστω και αυτές και να χαλαρώσεις από την πίεση της δουλειάς...Τα πεθερικά αγνόησε τα...

Πηνελοπάκι μου άντε να περνάει ο Αυγουστος να πάρεις μεγάλη ανάσα...Αν βρεις κοπέλα άλλαξε την άμεσα...

cOiVp2.png

κοιτα δεν χαθηκε κατι, και ο Σεπτέμβρης ειναι ο τελευταίος σας χωρίς παιδί..μπορεις να τον μετατρέψεις σε κατι διαφορετικο...μετα τη δουλεια να κανετε πραγματα, να πατε μια εκδρομούλα ΣΚ, ή ακομα και αυθημερόν για μπανακι, να φατε καπου όμορφα οι δυο σας χωρίς απαραίτητα να ειναι Σαββατο, κλπ κλπ κλπ..θα σου ερθουν πολλά να κανεις είμαι σιγουρη...καμια φορά περιμενουμε πολλά απο μια κατασταση και αν δεν ερθει μας απογοητευει αλλα μπορουμε να δημιουργησουμε κατι αλλο...δες το ετσι, πριν ξεκινησεις την προσπαθειά σου δες τον Σεπτέμβρη σαν ενα μηνα γεματο ερωτα..!

Μπράβο Νελάκι.Συμφωνώ!!

Νταντάκι ακούς???Είναι πολύ ωραία ιδέα,τι λες???

Μορφάκι μου μακάρι να είναι το τελευταίο χειρουργείο ρε αγαπούλα, αλλά αυτό πια είναι και στο χέρι το δικό σου...Αφου βλέπεις όσο σκοτώνεσαι στη δουλειά για να μαζέψεις λεφτά όλο κάτι σου συμβαίνει και τα δίνεις αλλού...

Dadaki μου αυτή η δουλειά είναι που σε έχει τσακίσει...Μακάρι να βρεθεί λύση συντομα... Οσο για τις διακοπές σκέψου ότι μπόρεσες να κάνεις έστω και αυτές και να χαλαρώσεις από την πίεση της δουλειάς...Τα πεθερικά αγνόησε τα...

Πηνελοπάκι μου άντε να περνάει ο Αυγουστος να πάρεις μεγάλη ανάσα...Αν βρεις κοπέλα άλλαξε την άμεσα...

Ρικάκι επιτέλους!!!

Πότε θα τα πούμε από κοντά???Διάβασα ότι έχεις κάποια θέματα.Κάτι βγήκε.Τι λες το κακτοποίησες ή όχι ακόμα???

Διαφημίσεις

που είσαι μαρήηηηηηηη;

Και πολύ καλά κάνεις και την λες.Δεν είσαι κακιούλα,είσαι παθούσα και δεν θα ήθελες να ξανασυμβεί τέτοιο πράγμα.Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ξανακούσει να ξυπνάει κανείς στη μέση της επέμβασης.Απαράδεκτος ο χειρουργός,αλλά ο αναισθησιολόγος ακόμα πιο απαράδεκτος.

η αλήθεια είναι πως και εγώ δεν έχω ακούσει άλλον ...

Τι να πω ... της μοίρας μου ήταν να πέσω σε ... μπιμπ μπιμπ ....

url]

Ας όψεται που ήμουν μικρή (17) και οι γονείς μου δεν κατέχουν απο ιατρικά και γενικά δεν είναι των εντάσεων, αν μου το έκαναν τώρα θα τους είχα βγάλει στα κανάλια ...

Ακριβώς απαράδεκτα ... όσες φορές ξαναμπήκα χειρουργείο μιλάω πρώτα με τον αναισθησιολόγο, του λέω αυτήν την ιστορία και μετά μπαίνω ... όλοι μου λένε αυτό είναι απαράδεκτο ... Εγώ το λέω για να έχουν το νου τους ... πως έτσι και παίξει μακακία ... σας πήρε και σας σήκωσε ... χιχιχι έχω γίνει κακιούλα ε ???

ναι και μενα οι δικοι μου δεν ειναι των εντασεων και τελικα εχουν αδικο. Η αδερφη μου στην β-επιπεδου της κορης της, πηγε σε ενα μεγαλογιατρό της Θεσ/νικης. Της ειπε οτι το παιδι εχει αναπηρια (ιπποποδία, δεν αναπτυσσεται η κλειδωση στο ποδι)! μαλιστα αφου εκανε τη διαγνωση θεωρησε σωστο να ανοιξει διαφορα βιβλια με τερατογεννέσεις για να της πει οτι οφείλονται στο τσερνομπιλ! Μετά απο μια γυρα σε διαφορα νοσοκομεια, σκεφτομενη αν θα σταματησει την κύηση ή όχι, ο πατερας μου την επεισε να παρει και 2η γνωμη γιατι ποτε στην καρριέρα του (παιδιατρος να σημειωσω) δεν ειχε δει ιπποποδια μονο στο ενα ποδι.! Με τα πολλά και αφου εκανε και αμνιοπαρακεντηση πηγε σε άλλο κεντρο οπου η γιατρός τα βρηκε ολα οκ!!! Φυσικα απο τη μερα εκεινη η αδερφη μου δεν βρηκε ηρεμια, της πηραν τη μικρη με προκληση στον 8ο γιατι απο το αγχος και την αγωνια το μωρό πλεον δεν τρεφόταν σωστα!! Σημερα η ανηψια μου ειναι 4,5 χρονων ειναι απο τα ομορφότερα κοριτσακια που κυκλοφορουν και φυσικα αρτιμελής!!! Ο γιατρος αυτος, οχι μονο δεν ζητησε συγγνωμη αλλα εστειλε και τα κορακια του στο νοσοκομειο οταν γεννουσε η αδερφη μου για να αναλαβουν την εγχειρηση της μικρης!! Ο πατερας μου θεωρησε οτι εγινε ιατρικο λαθος και δεν ειπαμε τιποτα...θα μπορουσε όμως η αδερφη μου να το ειχε ριξει το παιδι...μονο που το σκεφτομαι ανατριχιαζω

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...