Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Kalhspera omorfes !!!

Ti kanete?

Egw eimai kapos olo auto to kairo, den ksero ti exo. Eimai polu down.

Me tin doulia ginete xamos, den exoume reuma k mou zitane na ekteleso tis paraggelies k den tous niazei pos, na vro lisi lene! Den ksero ti tha gini telika ....

Ta prosopika mou einai xalia, stis diakopes perasame xalia. Den ksekourastika katholou, den eimaste monoi mas oute 10 lep. Tragic genika !!!

Auta ta nea mou .......

Anastasia se pira thl k sou esteila sms, to pires?

γιατι ρε κοριτσάκι μου περασατε χάλια; ειχα μεινει με την εντυπωση οτι παρόλο που δεν ησασταν μονοι στην τελική ηταν οκ. Δηλαδή εκτος απο αυτο το θέμα, εγινε και τιποτα άλλο που σε στραβωσε; Μαλωσατε;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Αυτός ο Τάσος .... :evil::evil::evil: παντού έχει βάλει το "θαυματουργό" του χέρι ....

γεια σου μπέμπα ... και εμένα μου λείψατε, αυτή η ακατανόμαστη που λες δεν μου ήρθε ακόμα ... πάλι με συγχύζει .... πάλι κύστη θα έχω στανταράκι ... :evil::evil::evil:

Τι κάνεις ??? Στη δουλειά είσαι ???

Το 1ο χειρουργείο το "έφαγα" απο λάθος γνωμάτευση γιατρού κρατικού νοσοκομείου ... ξύπνησα μέσα στο χειρουργείο, κατά τη διαρκεια της επέμβασης, απο λάθος εκτίμηση του αναισθησιολόγου ... τους γιατρούς αυτούς δεν τους είδα ποτέ ... δεν ήρθαν καν να δουν αν η ασθενής είναι εντάξει ... :evil::evil::evil:

Πολύ χαίρομαι κοριτσάκι μου, που σκέφτεσαι έτσι, ο Θεός σίγουρα θα σου στείλει σύντομα το αδερφάκι του, που θα το πάρεις στην αγκαλίτσα σου.

Πάντως Ζεττάκι και εμένα μου έχει τύχει να μου κάνουν λάθος διάγνωση σε ιδιωτικό και όταν έμεινα στο Λαικό 4 μέρες έπεσε όλο το τμήμα πάνω μου και βρήκαν ποιό ήταν το πρόβλημα τελικά.Δεν έχω παράπονο από τη γιατρό που μου έκανε λάθος διάγνωση γιατί πραγματικά ήταν πολύ δύσκολο να το βρούνε,αλλά μου το βρήκαν στο Λαικό με πείσμα,υπομονή και στενή παρακολούθηση.Μάλιστα η επικεφαλής του τμήματος είχε πεί τότε στον ειδικεύομενο(παρεπιπτόντως εξαιρετικός!!!) "Αυτή ίσως είναι η πιο δύσκολη διάγνωση της καριέρας σου".

Θέλω να πω ότι τα πάντα τα κάνουν οι άνθρωποι.Τα νοσοκομεία οι γιατροί,τα σχολεία οι δάσκαλοι κλπ.Και μπορεί κανείς να βρει εξαιρετικούς επιστήμονες και ανθρώπους και σε ιδιωτικά και σε δημόσια.Αυτό που εννοεί το Νελάκι είναι ότι στο δημόσιο έχουν εκ των πραγμάτων μεγαλύτερη εμπειρία γιατί απλά έχουν και περισσότερα περιστατικά.

ναι ρε κουκλάκι μου αλλά αυτο θα μπορουσε να συμβει και στο ιδιωτικο..δεν σε διασφαλίζει απολύτως τιποτα οτι στον ιδιωτη θα ειναι ολα μελι γάλα...! απλως λεω οτι λογω του μεγαλου αριθμου ασθενων που καλύπτουν τα δημοσια αναγκαστικά εχουν περισσότερη πειρα...πχ απο μαιευτηκα θεματα οτι παει στραβα στους τοκετους των ιδιωτικων σε Αθηνα και περιχωρα καταληγει στο Ελενα. Τα ιδιωτικα ειναι ειτε για πολύ φραγκατους ειτε για πολύ ελαφριες περιπτωσεις τυπου κήλη...

Νελάκι επέτρεψε μου να διαφωνώ ... επειδή είδα συμπεριφορά γιατρού και σε ιδιωτικό και σε κρατικό (που μάλιστα πήρε και φακελάκι) διαφωνώ ...

Σαφώς έχουν καλύτερη κατάρτιση ... σαφώς έχουν καλύτερη τεχνογνωσία ... αλλά απλά οι περισσότεροι είναι γαϊδούρια ... όχι οτι στον ιδιωτικό δεν έχει γαϊδούρια ... απλά είναι άλλη αναλογία ...

url]

ανακατευονται κι αυτοι οι γιατροι σε ολα.Οταν ειχα παει ναπαρω τα επιδοματα μου απο το ΙΚΑ μου ειχε πει ο γιατρος εκει ότι δεν θα παρω τιποτα λογω κρισης και οτι δεν δινουν πια λεφτα γιατι δεν εχουν. Τα λεφτα τα ειχα σε 15 μερες...αν δεν ειναι διοικητικός δεν ξερει, ας μην ανακατευεται..

είσαι λίγο φορτωμένη....ή μου φαίνεται;

Διαφημίσεις

Kalhspera omorfes !!!

Ti kanete?

Egw eimai kapos olo auto to kairo, den ksero ti exo. Eimai polu down.

Me tin doulia ginete xamos, den exoume reuma k mou zitane na ekteleso tis paraggelies k den tous niazei pos, na vro lisi lene! Den ksero ti tha gini telika ....

Ta prosopika mou einai xalia, stis diakopes perasame xalia. Den ksekourastika katholou, den eimaste monoi mas oute 10 lep. Tragic genika !!!

Auta ta nea mou .......

Anastasia se pira thl k sou esteila sms, to pires?

Νταντάκι μου επιτέλους σε ακούω!!!Μου έλειψες κοριτσάκι μου!!!!

Στη δουλειά καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολα,αλλά στις διακοπές τι έγινε???Γιατί αγαπούλα δεν πέρασες όμορφα???Εντάξει μπορεί να μην μείνατε μόνοι,αλλά και την παρέα την χρειαζόμαστε μερικές φορές.Τι σε χάλασε αγαπούλα???Ποιός σε πείραξε και τον έφαγα!!!

και εγώ γιαυτό πάω σε κλινηκή...:P:p:p:p:p:p:p:p:p

οκ απλως ελεγα οτι αν πηγαινες σε δημοσιο ισως θα μπορουσες να παρεις και τον καναπε σου!;)

Η δικη μου κήλη που την εκανα ιδιωτικα γιατι εχω μια προσωπικη ιδιωτικη ασφαλιση, κοστισε περίπου 3000 ευρω για μια νυχτα στην κλινικη (ολα: γιατρός, επεμεβαση, διανυκτερευση κλπ). Επελεξα να την κανω εκει γιατι τα εδωσε όλα η ασφάλειά μου. Αλλιως δεν θα πλησιαζα. Η τομη που εχω απο την καισαρικη ακομα και τωρα ουτε που φαινεται..η τομή που εχω απο την κήλη ειναι σαν να με μαχαιρωσαν στην Τρουμπα.. και ο ιδιωτης χειρουργός ηταν υποτιθεται καλος!!

kOZcp3.png

Πάντως Ζεττάκι και εμένα μου έχει τύχει να μου κάνουν λάθος διάγνωση σε ιδιωτικό και όταν έμεινα στο Λαικό 4 μέρες έπεσε όλο το τμήμα πάνω μου και βρήκαν ποιό ήταν το πρόβλημα τελικά.Δεν έχω παράπονο από τη γιατρό που μου έκανε λάθος διάγνωση γιατί πραγματικά ήταν πολύ δύσκολο να το βρούνε,αλλά μου το βρήκαν στο Λαικό με πείσμα,υπομονή και στενή παρακολούθηση.Μάλιστα η επικεφαλής του τμήματος είχε πεί τότε στον ειδικεύομενο(παρεπιπτόντως εξαιρετικός!!!) "Αυτή ίσως είναι η πιο δύσκολη διάγνωση της καριέρας σου".

Θέλω να πω ότι τα πάντα τα κάνουν οι άνθρωποι.Τα νοσοκομεία οι γιατροί,τα σχολεία οι δάσκαλοι κλπ.Και μπορεί κανείς να βρει εξαιρετικούς επιστήμονες και ανθρώπους και σε ιδιωτικά και σε δημόσια.Αυτό που εννοεί το Νελάκι είναι ότι στο δημόσιο έχουν εκ των πραγμάτων μεγαλύτερη εμπειρία γιατί απλά έχουν και περισσότερα περιστατικά.

Ξέρεις Ναντιάκι, δεν ήταν απλώς λάθος διάγνωση, είναι οτι έκανα χειρουργείο κανονικό χωρίς να χρειάζεται, είναι οτι με σακάτεψαν αυτοί που με άνοιξαν, συμφύσεις κλπ ... και επίσης οτι κατα τη διάρκεια της επέμβασης, επειδή ξύπνησα λόγω του οτι η νάρκωση δεν ήταν επαρκής καταλάβαινα, άκουγα και ένιωθα τα πάντα. Να μην τύχει σε κανένα αυτό το πράγμα, μόνο η μάνα μου ξέρει πως ήμουν όταν βγήκα συν οτι έπαθα και μόλυνση απο τι εκει μέσα δεν ξέρω, 5 μέρες ακατέβατος πυρετός και τα γαϊδούρια ούτε φάνηκαν, μόνο ένας μαθητευόμενος, ο οποίος ήταν ο μόνος που ερχόταν.

Αν τους έβρισκα αυτούς τους "γιατρούς" πραγματικά δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα ...

url]

Νελάκι επέτρεψε μου να διαφωνώ ... επειδή είδα συμπεριφορά γιατρού και σε ιδιωτικό και σε κρατικό (που μάλιστα πήρε και φακελάκι) διαφωνώ ...

Σαφώς έχουν καλύτερη κατάρτιση ... σαφώς έχουν καλύτερη τεχνογνωσία ... αλλά απλά οι περισσότεροι είναι γαϊδούρια ... όχι οτι στον ιδιωτικό δεν έχει γαϊδούρια ... απλά είναι άλλη αναλογία ...

Σίγουρα ο φόβος της απόλυσης μπορεί μέχρι ένα σημείο να κρύψει τη γαιδουριά ενός ανθρώπου,αλλά και στο δημόσιο οι γιατροί δουλέυουν μερικές φορές σε άθλιες συνθήκες.Δεν δικαιολογώ όμως σε καμία περίπτωση τη γαιδουριά απέναντι σε ασθενή.

οκ απλως ελεγα οτι αν πηγαινες σε δημοσιο ισως θα μπορουσες να παρεις και τον καναπε σου!;)

Η δικη μου κήλη που την εκανα ιδιωτικα γιατι εχω μια προσωπικη ιδιωτικη ασφαλιση, κοστισε περίπου 3000 ευρω για μια νυχτα στην κλινικη (ολα: γιατρός, επεμεβαση, διανυκτερευση κλπ). Επελεξα να την κανω εκει γιατι τα εδωσε όλα η ασφάλειά μου. Αλλιως δεν θα πλησιαζα. Η τομη που εχω απο την καισαρικη ακομα και τωρα ουτε που φαινεται..η τομή που εχω απο την κήλη ειναι σαν να με μαχαιρωσαν στην Τρουμπα.. και ο ιδιωτης χειρουργός ηταν υποτιθεται καλος!!

οχι ρε δεν θα πληρώσω τόσα....πολλά έδωσες......

Διαφημίσεις

γιατι ρε κοριτσάκι μου περασατε χάλια; ειχα μεινει με την εντυπωση οτι παρόλο που δεν ησασταν μονοι στην τελική ηταν οκ. Δηλαδή εκτος απο αυτο το θέμα, εγινε και τιποτα άλλο που σε στραβωσε; Μαλωσατε;

Oxi den malosame apla den kaname tipota idietero. Oti kanoume kathe xrono k varethika. Eixame k tous goneis pou einai poli piestiki k sto telos otan feygame i mama tou eixe parapono pou den mas eide k poli k oti sinexia feygame apo to spiti !!!

Mpori na eimai periergi k egw ala epeidi fetos einai to teleyteo mas kalokeri xoris paidi, hthela kati alo !!!

Yv7Sp2.png

Ξέρεις Ναντιάκι, δεν ήταν απλώς λάθος διάγνωση, είναι οτι έκανα χειρουργείο κανονικό χωρίς να χρειάζεται, είναι οτι με σακάτεψαν αυτοί που με άνοιξαν, συμφύσεις κλπ ... και επίσης οτι κατα τη διάρκεια της επέμβασης, επειδή ξύπνησα λόγω του οτι η νάρκωση δεν ήταν επαρκής καταλάβαινα, άκουγα και ένιωθα τα πάντα. Να μην τύχει σε κανένα αυτό το πράγμα, μόνο η μάνα μου ξέρει πως ήμουν όταν βγήκα συν οτι έπαθα και μόλυνση απο τι εκει μέσα δεν ξέρω, 5 μέρες ακατέβατος πυρετός και τα γαϊδούρια ούτε φάνηκαν, μόνο ένας μαθητευόμενος, ο οποίος ήταν ο μόνος που ερχόταν.

Αν τους έβρισκα αυτούς τους "γιατρούς" πραγματικά δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα ...

Κοίτα αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα δεν το συζητώ και σίγουρα η γνώμη μας διαμορφώνεται με τις εμπειρίες μας,πράγμα απόλυτα λογικό.Έζησες κάτι φρικτό που σίγουρα σήκωνε και μηνύσεις!!!

οχι ρε δεν θα πληρώσω τόσα....πολλά έδωσες......

καλα ναι ηταν παρα πολλά, αν δεν ειχα την ασφαλιση αυτη δεν υπηρχε περιπτωση να παω εκει...απλως εκανα μια ωραιότατη αποσβεση. Οτι ειχα δωσει μεχρι τότε υπερκαλυφθηκε απο την επεμβαση...

kOZcp3.png

Κοίτα αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα δεν το συζητώ και σίγουρα η γνώμη μας διαμορφώνεται με τις εμπειρίες μας,πράγμα απόλυτα λογικό.Έζησες κάτι φρικτό που σίγουρα σήκωνε και μηνύσεις!!!

Ας όψεται που ήμουν μικρή (17) και οι γονείς μου δεν κατέχουν απο ιατρικά και γενικά δεν είναι των εντάσεων, αν μου το έκαναν τώρα θα τους είχα βγάλει στα κανάλια ...

Ακριβώς απαράδεκτα ... όσες φορές ξαναμπήκα χειρουργείο μιλάω πρώτα με τον αναισθησιολόγο, του λέω αυτήν την ιστορία και μετά μπαίνω ... όλοι μου λένε αυτό είναι απαράδεκτο ... Εγώ το λέω για να έχουν το νου τους ... πως έτσι και παίξει μακακία ... σας πήρε και σας σήκωσε ... χιχιχι έχω γίνει κακιούλα ε ???

url]

καλα ναι ηταν παρα πολλά, αν δεν ειχα την ασφαλιση αυτη δεν υπηρχε περιπτωση να παω εκει...απλως εκανα μια ωραιότατη αποσβεση. Οτι ειχα δωσει μεχρι τότε υπερκαλυφθηκε απο την επεμβαση...

εμένα το ξέρεις οτι δεν με ασφαλίζει καμία ιδιωτική ασφάλεια;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...