Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μορφάκι εχεις αδικο. Τα δημόσια νοσοκομεια δεν συγκρινονται με οποιδηποτε ιδωτικό. Στο δημόσιο εχουν τόση πειρα που κανενα ιδιωτικο δεν θα αποκτήσει ποτέ...! εγω χρωσταω τη ζωη του αντρα μου και του γιου μου στο δημοσιο νοσοκομειο και το δημοσιο συστημα υγείας...Μην το λες ετσι απερίσκεπτα αυτο...

Συμφωνώ απόλυτα!!!

ααααααααααα ζέτα τον προηγούμενο που μου έκανε την κήλη....και δεν μου έκανε καλή δουλειά.....ξέρεις πιός μου τον σύστησε;ο ΤΑΣΟΣ

Αυτός ο Τάσος .... :evil::evil::evil: παντού έχει βάλει το "θαυματουργό" του χέρι ....

Ναντιακι πήγα για μπάνιο το πρωι....το απόγευμα θα πάω να μαζέψω τα αμυγδαλα...

Cacao όποτε θες στείλε....

Ζεττακι καλώς ήρθες....μας έλειψες...το Σεπτέμβρη θα είμαστε παρεϊτσα...ήρθε η αλέκα?

Μορφάκι που είσαι εσύ?Μην αγχώνεσαι με την κήλη...καν την να ξεμπερδεύεις...

Πενέλοπε ελπίζω να βρεις μια καλή κοπέλα για το αγοράκι σου...

γεια σου μπέμπα ... και εμένα μου λείψατε, αυτή η ακατανόμαστη που λες δεν μου ήρθε ακόμα ... πάλι με συγχύζει .... πάλι κύστη θα έχω στανταράκι ... :evil::evil::evil:

Τι κάνεις ??? Στη δουλειά είσαι ???

Μορφάκι εχεις αδικο. Τα δημόσια νοσοκομεια δεν συγκρινονται με οποιδηποτε ιδωτικό. Στο δημόσιο εχουν τόση πειρα που κανενα ιδιωτικο δεν θα αποκτήσει ποτέ...! εγω χρωσταω τη ζωη του αντρα μου και του γιου μου στο δημοσιο νοσοκομειο και το δημοσιο συστημα υγείας...Μην το λες ετσι απερίσκεπτα αυτο...

Το 1ο χειρουργείο το "έφαγα" απο λάθος γνωμάτευση γιατρού κρατικού νοσοκομείου ... ξύπνησα μέσα στο χειρουργείο, κατά τη διαρκεια της επέμβασης, απο λάθος εκτίμηση του αναισθησιολόγου ... τους γιατρούς αυτούς δεν τους είδα ποτέ ... δεν ήρθαν καν να δουν αν η ασθενής είναι εντάξει ... :evil::evil::evil:

Να σου πω.Μετά την απόξεση για ένα διάστημα δεν είχα όρεξη,όμως μετά σκέφτηκα ότι αυτό το 6μηνο που μου είπε ο γιατρός να προσπαθούμε πρέπει να το μετατρέψω σε έρωτα μεταξύ του άντρα μου και εμένα και όχι σε προσπάθεια για μπεμπέ.Ούτε γόνιμες ούτε τίποτα.Θα κάνω όποτε έχω κέφι.Και αν τύχει να γίνει και 2 μέρες απανωτά δεν θα σκάσω κιόλας που δεν θα είναι μέρα παρά μέρα.Τέρμα οι προσπάθειες για μπεμπέ,μόνο ζουζουνιές επειδή γουστάρω.Κάπως έτσι μου ήρθε η όρεξη και έχω και αρκετή και τώρα που είμαι αδιάθετη φρικάρω που δεν ζουζουνεύω και περιμένω ανυπόμονα να τελειώσει.Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να το συνεχίσω αυτό για τους επόμενους μήνες,αλλά έχω κάνει μια καλή αρχή και βλέπουμε.Το σποράκι μου δεν ήταν για να γεννηθεί,αυτό πια το πήρα απόφαση,απλά παρακαλώ την Παναγία να μου το προσέχει και να του λέει ότι η μαμά του το αγαπά πολύ και της λείπει,απλά στην αγκαλιά της Παναγίας θα είναι καλύτερα.Με αυτές τις σκέψεις προσπαθώ να συνεχίσω Ζεττάκι γιατί πρέπει να συνεχίσω!!!!

Πολύ χαίρομαι κοριτσάκι μου, που σκέφτεσαι έτσι, ο Θεός σίγουρα θα σου στείλει σύντομα το αδερφάκι του, που θα το πάρεις στην αγκαλίτσα σου.

url]

Καλά ρε Μόρφω εσύ και η Ζέττα δεν μου λέγατε ότι στη Θεσσαλονίκη πληρώνεις 1500? στο νοσοκομείο για τοκετό????Με άλλον μιλούσα???

το αλλάξανε μαρή....γιαυτό και κόψανε τα 900?

Διαφημίσεις

αυτόν τον γιατρό...τον ήξερα....αλλά λέω δεν θα ασχολείται με μεγάλους...και μου λέει η φίλη μου πάμε να σε δεί....την δευτέρα θα μου πει και πόσο θα μου κοστίσει.....

Πάντως αφού ασχολείται με παιδιά σίγουρα θα είναι λεπτολόγος.Μακάρι να σου πει και ένα ποσό κάπως ανεκτό.Το βασικό πάντως είναι να απαλαγείς από αυτό το πράγμα και μετά να προσέχεις πολύ,ακούς????

το αλλάξανε μαρή....γιαυτό και κόψανε τα 900?

καμια σχεση το ενα με το αλλο. Στο γιο μου και τα 900 πηρα και δεν πληρωσα τιποτα περα απο τα επιπλεον για το δωματιό μου που ηθελα να ειμαι μονη μου..

kOZcp3.png

Πάω καμιά ωρίτσα για νάνι....το απόγευμα έχω εργασία....
Καλά ρε Μόρφω εσύ και η Ζέττα δεν μου λέγατε ότι στη Θεσσαλονίκη πληρώνεις 1500? στο νοσοκομείο για τοκετό????Με άλλον μιλούσα???

φιλάκια μωρό μου, ναι αυτό λέγαμε, θα ρωτήσω την κουνιάδα μου γτ πήγε τελικά σε ιδιωτικό τι της είπαν στο δημόσιο ... πάντως εγώ θυμάμαι πως της είπαν να πληρώσει ... θα ρωτήσω ...

url]

Kalhspera omorfes !!!

Ti kanete?

Egw eimai kapos olo auto to kairo, den ksero ti exo. Eimai polu down.

Me tin doulia ginete xamos, den exoume reuma k mou zitane na ekteleso tis paraggelies k den tous niazei pos, na vro lisi lene! Den ksero ti tha gini telika ....

Ta prosopika mou einai xalia, stis diakopes perasame xalia. Den ksekourastika katholou, den eimaste monoi mas oute 10 lep. Tragic genika !!!

Auta ta nea mou .......

Anastasia se pira thl k sou esteila sms, to pires?

Yv7Sp2.png

Πάντως αφού ασχολείται με παιδιά σίγουρα θα είναι λεπτολόγος.Μακάρι να σου πει και ένα ποσό κάπως ανεκτό.Το βασικό πάντως είναι να απαλαγείς από αυτό το πράγμα και μετά να προσέχεις πολύ,ακούς????

υποσχέθηκα στον εαυτό μου ...οτι αυτήν την φορά θα προσέχω...

Διαφημίσεις

καμια σχεση το ενα με το αλλο. Στο γιο μου και τα 900 πηρα και δεν πληρωσα τιποτα περα απο τα επιπλεον για το δωματιό μου που ηθελα να ειμαι μονη μου..

μια φίλη μου που γέννησε στο νοσοκομείο....αυτό τις είπε ο γιατρός της....

Α

Το 1ο χειρουργείο το "έφαγα" απο λάθος γνωμάτευση γιατρού κρατικού νοσοκομείου ... ξύπνησα μέσα στο χειρουργείο, κατά τη διαρκεια της επέμβασης, απο λάθος εκτίμηση του αναισθησιολόγου ... τους γιατρούς αυτούς δεν τους είδα ποτέ ... δεν ήρθαν καν να δουν αν η ασθενής είναι εντάξει ... :evil::evil::evil:

.

ναι ρε κουκλάκι μου αλλά αυτο θα μπορουσε να συμβει και στο ιδιωτικο..δεν σε διασφαλίζει απολύτως τιποτα οτι στον ιδιωτη θα ειναι ολα μελι γάλα...! απλως λεω οτι λογω του μεγαλου αριθμου ασθενων που καλύπτουν τα δημοσια αναγκαστικά εχουν περισσότερη πειρα...πχ απο μαιευτηκα θεματα οτι παει στραβα στους τοκετους των ιδιωτικων σε Αθηνα και περιχωρα καταληγει στο Ελενα. Τα ιδιωτικα ειναι ειτε για πολύ φραγκατους ειτε για πολύ ελαφριες περιπτωσεις τυπου κήλη...

kOZcp3.png

Kalhspera omorfes !!!

Ti kanete?

Egw eimai kapos olo auto to kairo, den ksero ti exo. Eimai polu down.

Me tin doulia ginete xamos, den exoume reuma k mou zitane na ekteleso tis paraggelies k den tous niazei pos, na vro lisi lene! Den ksero ti tha gini telika ....

Ta prosopika mou einai xalia, stis diakopes perasame xalia. Den ksekourastika katholou, den eimaste monoi mas oute 10 lep. Tragic genika !!!

Auta ta nea mou .......

Anastasia se pira thl k sou esteila sms, to pires?

DADAKI μουυυυυυυυυυυυ, μου έλειψες βρε ....

Έλα εσύ είσαι παλικάρι ... σίγα μη σε πτοήσουν οι μπιμπ μπιμπ ... στη δουλειά .... για τις διακοπές .... τι να πω βρε μωρό μου ... ελπίζω τουλάχιστον τώρα έστω και με τόση δουλειά να βρείτε λίγο χρόνο για εσάς.

υποσχέθηκα στον εαυτό μου ...οτι αυτήν την φορά θα προσέχω...

Ελπίζω να το τηρήσεις, καλά ??

url]

ναι ρε κουκλάκι μου αλλά αυτο θα μπορουσε να συμβει και στο ιδιωτικο..δεν σε διασφαλίζει απολύτως τιποτα οτι στον ιδιωτη θα ειναι ολα μελι γάλα...! απλως λεω οτι λογω του μεγαλου αριθμου ασθενων που καλύπτουν τα δημοσια αναγκαστικά εχουν περισσότερη πειρα...πχ απο μαιευτηκα θεματα οτι παει στραβα στους τοκετους των ιδιωτικων σε Αθηνα και περιχωρα καταληγει στο Ελενα. Τα ιδιωτικα ειναι ειτε για πολύ φραγκατους ειτε για πολύ ελαφριες περιπτωσεις τυπου κήλη...

και εγώ γιαυτό πάω σε κλινηκή...:P:p:p:p:p:p:p:p:p

μια φίλη μου που γέννησε στο νοσοκομείο....αυτό τις είπε ο γιατρός της....

ανακατευονται κι αυτοι οι γιατροι σε ολα.Οταν ειχα παει ναπαρω τα επιδοματα μου απο το ΙΚΑ μου ειχε πει ο γιατρος εκει ότι δεν θα παρω τιποτα λογω κρισης και οτι δεν δινουν πια λεφτα γιατι δεν εχουν. Τα λεφτα τα ειχα σε 15 μερες...αν δεν ειναι διοικητικός δεν ξερει, ας μην ανακατευεται..

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...