Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μορφάκι εχεις αδικο. Τα δημόσια νοσοκομεια δεν συγκρινονται με οποιδηποτε ιδωτικό. Στο δημόσιο εχουν τόση πειρα που κανενα ιδιωτικο δεν θα αποκτήσει ποτέ...! εγω χρωσταω τη ζωη του αντρα μου και του γιου μου στο δημοσιο νοσοκομειο και το δημοσιο συστημα υγείας...Μην το λες ετσι απερίσκεπτα αυτο...

δεν μιλάω για τους γιατρούς....μιλάω για την καθαριότητα....

ειμαι σιγουρη οτι δεν με ξεχασες...;) μην μπεις όμως και σε κόπο για μένα...αν τυχει οκ αλλιως δεν πειραζει...θα τη βρω την ακρη.

Καθόλου κόπος αγαπούλα,μην ανησυχείς!!!Μακάρι να βρούμε τη λύση και να πάρει πόδι η μουλάρα!!!!

Να σου πω.Μετά την απόξεση για ένα διάστημα δεν είχα όρεξη,όμως μετά σκέφτηκα ότι αυτό το 6μηνο που μου είπε ο γιατρός να προσπαθούμε πρέπει να το μετατρέψω σε έρωτα μεταξύ του άντρα μου και εμένα και όχι σε προσπάθεια για μπεμπέ.Ούτε γόνιμες ούτε τίποτα.Θα κάνω όποτε έχω κέφι.Και αν τύχει να γίνει και 2 μέρες απανωτά δεν θα σκάσω κιόλας που δεν θα είναι μέρα παρά μέρα.Τέρμα οι προσπάθειες για μπεμπέ,μόνο ζουζουνιές επειδή γουστάρω.Κάπως έτσι μου ήρθε η όρεξη και έχω και αρκετή και τώρα που είμαι αδιάθετη φρικάρω που δεν ζουζουνεύω και περιμένω ανυπόμονα να τελειώσει.Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να το συνεχίσω αυτό για τους επόμενους μήνες,αλλά έχω κάνει μια καλή αρχή και βλέπουμε.Το σποράκι μου δεν ήταν για να γεννηθεί,αυτό πια το πήρα απόφαση,απλά παρακαλώ την Παναγία να μου το προσέχει και να του λέει ότι η μαμά του το αγαπά πολύ και της λείπει,απλά στην αγκαλιά της Παναγίας θα είναι καλύτερα.Με αυτές τις σκέψεις προσπαθώ να συνεχίσω Ζεττάκι γιατί πρέπει να συνεχίσω!!!!

πόσο σε αγαπάω.....

Διαφημίσεις

ελα κοριτσάρα εδώ είμαι.....δεν αγχώνομαι....απλά νευριάζω με τους παπάρες τους γιατρούς.........

Έχεις δίκιο ρε Μορφάκι,δεν έχεις κάνει και λίγα χειρουργία.Τι να κάνεις όμως.Τώρα έγινε.Αφού αυτός ο γιατρός είναι καλός θα τελειώνεις με αυτό μια καλή και μετά βουρ για το μωράκι μας!!!!

Και τώρα που λέτε για δημόσια νοσοκομεία....Μόρφω και Ζεττα στο δημόσιο δεν πληρώνεις τον τοκετό...

Ετσι δεν είναι Πηνελόπη???

μονο ότι ειναι επιπλεον των παροχων ΙΚΑ, πχ δωματιο ζωνης Α ή Β. Οτιδήποτε άλλο παει στον τομεα φακελακι..

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

δεν μιλάω για τους γιατρούς....μιλάω για την καθαριότητα....

ναι στα ιδιωτικα καθαρίζουν με νεα πατεντα απολυμαντικών που δεν γνωριζει κανενας αλλος.... Μπορεις παντως αν θελεις να πας σε πρωτη θεση σε δημοσιο νοσοκομειο που και μονη θα εισαι και θα σου καθαρίζουν 2 φορές τη μερα...

kOZcp3.png

Έχεις δίκιο ρε Μορφάκι,δεν έχεις κάνει και λίγα χειρουργία.Τι να κάνεις όμως.Τώρα έγινε.Αφού αυτός ο γιατρός είναι καλός θα τελειώνεις με αυτό μια καλή και μετά βουρ για το μωράκι μας!!!!

αυτόν τον γιατρό...τον ήξερα....αλλά λέω δεν θα ασχολείται με μεγάλους...και μου λέει η φίλη μου πάμε να σε δεί....την δευτέρα θα μου πει και πόσο θα μου κοστίσει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...