Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Λοιπόν κοριτσάρες μου σας αφήνω τώρα.Πάω να φάω και να ετοιμαστώ να φύγω για δουλειά!!!!Θα τα πούμε το βράδυ,αν υπάρχουν κάποιες νυχτεριδούλες να κάνουμε παρέα!!!!!Φιλάκια πολλά προς το παρόν!!!!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν κοριτσάρες μου σας αφήνω τώρα.Πάω να φάω και να ετοιμαστώ να φύγω για δουλειά!!!!Θα τα πούμε το βράδυ,αν υπάρχουν κάποιες νυχτεριδούλες να κάνουμε παρέα!!!!!Φιλάκια πολλά προς το παρόν!!!!!

ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑΑΑΑΑ

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

ποποοοοο θα είναι και υπέροχα στη Σερβία τώρα την άνοιξη ε νταντάκο?

αν επικοινωνήσεις με rodo να μας τη φιλήσεις......

Nai to Beligradi einai teleia poli ... Mou elipse i Servia ...

Exo na pao sxedon 2 xronia kai tora eipa telos efiga !!!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Ουτε μια ώρα δεν μπορούμε να δουλέψουμε παλιολυσσάρες.Κανονίστε συναντήσεις αποτε θέλετα εγώ θα έρθω....

μιμιτρα η αγωνία κορυφώνεται...ακόμα?????Πάρε τηλ.

άστα αναστασία έπιασα τις πάρλες και με βλέπω να είμαι εδώ μέχρι το βράδυ......ενώ εσύ δουλευταρού μου, βράχος ηθικής!!!!!

εμ πώς θα πάρει τηλ? δικές της εξετάσεις είναι? αν ήμουν εγώ στη γραμματεία του λύμπε δε θα της έλεγα! χα!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Nai to Beligradi einai teleia poli ... Mou elipse i Servia ...

Exo na pao sxedon 2 xronia kai tora eipa telos efiga !!!!

έτσι μπράβο! ανανέωση τώρα! να βολτάρεις με φίλους και συγγενείς και να γυρίσεις με τις μπαταρίες φουλ!!! :tongue:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Αμαν ρε κορίτσια...λυσσάξατε...εχω τον πανικό εδώ εχω και σας να μην σας προλαβαίνω....

ΖΕΤΤΑΚΙ οι εγγραφές στο συνέδριο ξεκινάνε στις 13:00, αρα πρέπει στη χειρότερη να ειμαι 13:30 εκεί...

Υπάρχει 1 περίπτωση να ρθω με τον αδερφό μου απο νωρίς, 9 να ειμαστε εκει για ψωνισει που θέλει και υπάρχει η άλλη περίπτωση να ρθω μόνη μου με το λεωφορειο...

Αρα..ΖΕΤΤΑ, ΗΑRRY και ΕΥΜΟΡΦΙΑ τι κανουμε? ΕΥΜΟΡΦΙΑ δε θα σε ενοχλούμε αν ερθουμε εκει το πρωι? Η δουλειά ειναι δουλειά...Αλλιώς αν δεν μπορει η ΕΥΜΟΡΦΙΑ να παμε εκεί να βρεθούμε εμείς κέντρο?

Θα μιλήσω με τον αδερφό μου να δω τι αθα κάνουμε και θα σας πω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κοριτσάκια το αργότερο τέσσερις η ώρα θα σας γράψω τα νεα.

Αγωνία. ...:shock:

Δημητρούλα σε σκεφτομαι...δε σε ρωτώ μη σε αγχώνω...περιμένουμε όλες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Δημητρούλα σε σκεφτομαι...δε σε ρωτώ μη σε αγχώνω...περιμένουμε όλες...

Το ξέρω κοπέλα μου :-)

Και σε ευχαριστώ!

Ευτυχώς εχω ιντερνέτ στο κινητό μου οπότε οταν παω στο λυμπερόπουλο θα σας γράψω απο το αμάξι πριν ξεκινήσω για το σπίτι! :-)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...