Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μακάρι να σας ταιριάξει μια κοπέλα και να την αλλάξεις ... αν είναι δυνατόν .. πολύ ανεύθυνη φαίνεται με όλα αυτά... πολύ καλά θα κάνεις να την αλλάξεις, το εύχομαι, αν και δεν μου αρέσει να χάνει κάποιος τη δουλειά του, αυτή πάει γυρεύοντας...

Δεν θέλω βρε Νελάκι, δεν ξέρω τελικά ... αν θα γίνει και κάτι ... νιώθω πως πάλι 0 θα πάρω .... τέλος πάντων δεν θέλω να σε "συγχύζω" και εγώ με τα δικά μου ...

Εσύ κοίτα να είσαι καλά πάντως και αν βρεις κοπέλα άλλη μη το σκεφτείς καθόλου.

βρε κοριτσάκι μου, τι ήταν πάλι αυτό που σου έτυχε... αμάν πια, με όλες τις επεμβάσεις που σε κυνηγάνε ... εύχομαι να είναι η τελευταία και μετά μόνο για γέννα να ξαναμπεις σε χειρουργείο .... καλή επιτυχία βρε μωρό μου.

Έλα βρε Ζεττάκι μου,μην μου πέφτεις.Ξέρω δεν είναι ευχάριστο και επειδή υπάρχουν και οι προηγούμενες αποτυχίες είσαι ακόμα πιο αρνητική,αλλά σκέψου ότι και στατιστικά να το δεις ήρθε η ώρα σου κοριτσάκι και μετά θα τα έχεις ξεχάσει όλα!!!Λίγη θετική σκέψη και ενέργεια παρακαλώ!!!!

Διαφημίσεις

οκ αντε να ξεμπερδευεις. Που θα την κάνεις; γιατί θα πας σε παιδοχειρουργό; πάντως ειναι πολύ λεπτολόγοι αυτοι. Ο γιος μου εκανε εγχειρηση βουβωνοκήλη οταν ηταν 3,5 κιλα μωράκι...εκανε τόσο καλη δουλειά ο γιατρός που όχι μονο δεν ξαναβγήκε αλλά μιλάμε τωρα δεν φαινεται ουτε η τομη

στην γενική κλινηκή θα την κάνω....είναι ο καλύτερος παιδοχειρούργος της θεσσαλονίκης.....και είναι γνωστός μιας φίλης μου....και είπε οτι μπορεί να μου την κάνει...

Μακάρι να σας ταιριάξει μια κοπέλα και να την αλλάξεις ... αν είναι δυνατόν .. πολύ ανεύθυνη φαίνεται με όλα αυτά... πολύ καλά θα κάνεις να την αλλάξεις, το εύχομαι, αν και δεν μου αρέσει να χάνει κάποιος τη δουλειά του, αυτή πάει γυρεύοντας...

Δεν θέλω βρε Νελάκι, δεν ξέρω τελικά ... αν θα γίνει και κάτι ... νιώθω πως πάλι 0 θα πάρω .... τέλος πάντων δεν θέλω να σε "συγχύζω" και εγώ με τα δικά μου ...

Εσύ κοίτα να είσαι καλά πάντως και αν βρεις κοπέλα άλλη μη το σκεφτείς καθόλου.

Δεν με συγχύζεις, αντιθέτως χαιρομαι που τα μοιραζόμαστε... τι νοημα εχει αλλωστε αυτο το φορουμ...παντως αλλο οι σπερματεγχύσεις και άλλο ωοληψια/εμβρυομεταφορα... θα δεις αυτη τη φορά θα το πετύχεις με διπλο σκορ....! απλως θέλει μια διαδικασία, τι να γινει, θα την υποστουμε κι αυτη.

kOZcp3.png

Ναι ασε όσο το σκεφτομαι φουντώνω. Το χειρότερο ειναι οτι οταν τελικα καταφερα να τη βρω σφυριζε αδιαφορα...της ειπα οτι πηρα 100 φορές και μου απαντησε οτι το κινητο δεν το ανοιξε γενικα...δεν ειχε καν την περιέργεια να ανοιξει το κινητο της να δεις ποσες γμμνς κλησεις της εκανα. Το ανοιξε μετα απο 12 ωρες, το καταλαβα απο την αναφορά παράδοσης. Τελοσπάντων, αυριο και μεθαυριο θα δουμε αλλες δυο κοπέλες και ισως και μια τριτη μεσω της Νάντιας μας. Αν οποιαδήποτε απο τις δυο μας κανει την αλλαζουμε. Ειναι δυνατο εργαζόμενος ανθρωπος να ρωτας τον εργοδότη "εσυ πότε θέλεις να ερθω;"δηλαδη που απευθυνεσαι μαρη; και σε εχω και στα όπα όπα...

Εσυ δεσποινίς δεν χρειαζεται να εισαι και πολύ έτοιμη, δες το σαν σαν προθάλαμο εγκυμοσύνης..αυτό είναι, θα κανεις καποια ενεσακια και μετα τσουπ, φουσκοκοιλίτσα...ελα μην το καθυστερείς για να παρουν σειρα και οι άλλες.... Τ'ακους ΕΦΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αγαπούλα δεν σε έχω ξεχάσει,αλλά ακόμα δεν με πήρε η φίλη μου να μου πει νέα.Αν δεν με πάρει μέχρι αύριο θα ξαναπάρω εγώ!!!

Διαφημίσεις

στην γενική κλινηκή θα την κάνω....είναι ο καλύτερος παιδοχειρούργος της θεσσαλονίκης.....και είναι γνωστός μιας φίλης μου....και είπε οτι μπορεί να μου την κάνει...

Μορφάκι μου εχεις αποκλείσει εντελώς δημοσιο νοσοκομείο; θα σου βγει και φθηνότερα

kOZcp3.png

Ναντιακι πήγα για μπάνιο το πρωι....το απόγευμα θα πάω να μαζέψω τα αμυγδαλα...

Cacao όποτε θες στείλε....

Ζεττακι καλώς ήρθες....μας έλειψες...το Σεπτέμβρη θα είμαστε παρεϊτσα...ήρθε η αλέκα?

Μορφάκι που είσαι εσύ?Μην αγχώνεσαι με την κήλη...καν την να ξεμπερδεύεις...

Πενέλοπε ελπίζω να βρεις μια καλή κοπέλα για το αγοράκι σου...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Αγαπούλα δεν σε έχω ξεχάσει,αλλά ακόμα δεν με πήρε η φίλη μου να μου πει νέα.Αν δεν με πάρει μέχρι αύριο θα ξαναπάρω εγώ!!!

ειμαι σιγουρη οτι δεν με ξεχασες...;) μην μπεις όμως και σε κόπο για μένα...αν τυχει οκ αλλιως δεν πειραζει...θα τη βρω την ακρη.

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Ναντιακι πήγα για μπάνιο το πρωι....το απόγευμα θα πάω να μαζέψω τα αμυγδαλα...

Cacao όποτε θες στείλε....

Ζεττακι καλώς ήρθες....μας έλειψες...το Σεπτέμβρη θα είμαστε παρεϊτσα...ήρθε η αλέκα?

Μορφάκι που είσαι εσύ?Μην αγχώνεσαι με την κήλη...καν την να ξεμπερδεύεις...

Πενέλοπε ελπίζω να βρεις μια καλή κοπέλα για το αγοράκι σου...

ελα κοριτσάρα εδώ είμαι.....δεν αγχώνομαι....απλά νευριάζω με τους παπάρες τους γιατρούς.........

δεν πειράσει ρε κοριτσάρα...αφού μου έτυχε θα το αντιμετωπίσω....δεν μπορώ να κάνω αλλιώς....θα περάσει και αυτόοοοοοο........

ναι βρε Μορφάκι μου, θα περάσει, σίγουρα θα περάσει και εύχομαι να είναι όσο πιο ανώδυνο γίνεται και αν χρειαστείς κάτι, οτιδήποτε, να μου το πεις, εντάξει ?

Έλα βρε Ζεττάκι μου,μην μου πέφτεις.Ξέρω δεν είναι ευχάριστο και επειδή υπάρχουν και οι προηγούμενες αποτυχίες είσαι ακόμα πιο αρνητική,αλλά σκέψου ότι και στατιστικά να το δεις ήρθε η ώρα σου κοριτσάκι και μετά θα τα έχεις ξεχάσει όλα!!!Λίγη θετική σκέψη και ενέργεια παρακαλώ!!!!

Μακάρι βρε Ναντιάκι, μακάρι να είναι έτσι ... που θα πάει ...

ΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

Δεν με συγχύζεις, αντιθέτως χαιρομαι που τα μοιραζόμαστε... τι νοημα εχει αλλωστε αυτο το φορουμ...παντως αλλο οι σπερματεγχύσεις και άλλο ωοληψια/εμβρυομεταφορα... θα δεις αυτη τη φορά θα το πετύχεις με διπλο σκορ....! απλως θέλει μια διαδικασία, τι να γινει, θα την υποστουμε κι αυτη.

Μακάρι να είναι έτσι ... η διαδικασία δεν με πειράζει ... μπορώ να την κάνω. Ας είχα θετικό αποτέλεσμα κι ας τρυπιόμουν μια ζωή ... το αποτέλεσμα φοβάμαι ... νομίζω πως κάτι έχω και δεν μου το έχουν βρει ...

url]

ΑΠΑΠΑΠΑ....δεν πάω σε νοσοκομεία εγώ.....μπλιάΧ....

Μορφάκι εχεις αδικο. Τα δημόσια νοσοκομεια δεν συγκρινονται με οποιδηποτε ιδωτικό. Στο δημόσιο εχουν τόση πειρα που κανενα ιδιωτικο δεν θα αποκτήσει ποτέ...! εγω χρωσταω τη ζωη του αντρα μου και του γιου μου στο δημοσιο νοσοκομειο και το δημοσιο συστημα υγείας...Μην το λες ετσι απερίσκεπτα αυτο...

kOZcp3.png

οτι πρέπει οπότε για σένα .... !!!!

ναι ... καλά θα ήταν ... αλλά δεν υπάρχει περίπτωση ούτε κατα λάθος με τα συζυγικά καθήκοντα .... δεν ξέρω βρε κορίτσια αλλά έχω ... δεν ξέρω βασικά πως να το πω ... κάτι με τραβάει προς τα πίσω ...

Εσύ πως νιώθεις βρε κοριτσάκι μου ??? έχεις διάθεση για "συζυγικά καθήκοντα" ???

Να σου πω.Μετά την απόξεση για ένα διάστημα δεν είχα όρεξη,όμως μετά σκέφτηκα ότι αυτό το 6μηνο που μου είπε ο γιατρός να προσπαθούμε πρέπει να το μετατρέψω σε έρωτα μεταξύ του άντρα μου και εμένα και όχι σε προσπάθεια για μπεμπέ.Ούτε γόνιμες ούτε τίποτα.Θα κάνω όποτε έχω κέφι.Και αν τύχει να γίνει και 2 μέρες απανωτά δεν θα σκάσω κιόλας που δεν θα είναι μέρα παρά μέρα.Τέρμα οι προσπάθειες για μπεμπέ,μόνο ζουζουνιές επειδή γουστάρω.Κάπως έτσι μου ήρθε η όρεξη και έχω και αρκετή και τώρα που είμαι αδιάθετη φρικάρω που δεν ζουζουνεύω και περιμένω ανυπόμονα να τελειώσει.Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να το συνεχίσω αυτό για τους επόμενους μήνες,αλλά έχω κάνει μια καλή αρχή και βλέπουμε.Το σποράκι μου δεν ήταν για να γεννηθεί,αυτό πια το πήρα απόφαση,απλά παρακαλώ την Παναγία να μου το προσέχει και να του λέει ότι η μαμά του το αγαπά πολύ και της λείπει,απλά στην αγκαλιά της Παναγίας θα είναι καλύτερα.Με αυτές τις σκέψεις προσπαθώ να συνεχίσω Ζεττάκι γιατί πρέπει να συνεχίσω!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...