Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

9 ώρες πρίν, Nels είπε:

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλώς τη.....μια χαρά είμαστε...

Εσύ πως τα περασες?

Ωραια περασαμε.Ηρθαν 2 θειτσες καποια στιγμη και περιμεναν να τους πουμε νεα(δεν ξερω τι περιμεναν να τους πουμε...) αλλα καναμε τις παπιες χαχαχα.Δεν μας χ3ζουν κι αυτες.Γενικα μπορω να πω οτι αυτη τη φορα χαλαρωσα γιατι επεσε και το σακχαροcat 29.gif

ή ισως και να επεσε επειδη χαλαρωσα (μαλλον).Γυρισα καπως καλυτερα.Εκανα και διαφορες σκεψεις για το τι θα κανω απο σεπτεμβριο:mrgreen:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Οριστε, παρακαλώ? Πως είπατε?

Προσπαθώ βρε μωρό μου. .. κάνω τα συζυγικα μου καθήκοντα μέρα παρά μέρα. .. τι άλλο να κάνω ???:P

Περα της πλάκας τώρα. .. περιμένω την ακατανομαστη αυτό το μήνα και θα κάνω τώρα το μακρύ πρωτόκολλο. ... όποτε μάλλον τέλος Σεπτεμβρίου. ...

Αλλά δεν είμαι τελικά έτοιμη. ....

καλωσήρθες Ζεττουλίνι!!! Από ότι καταλαβαίνω πέρασες καλα...αντε τωρα με χαρα να ξεκινησεις γιατι τον Οκτωβριο θα εισαι και εγκυος δεσποινίς μου

ρε παιδιά μην φρικαρετε με το μακρυ πρωτόκολλο. 20 με 22 μέρες ειναι δεν ειναι και τόσο τραγικο. Εγω και στις δυο διεγέρσεις μακρύ έκανα συν ενα μηνα πριν με αντισυλληψη..ασε που η ποσότητα των φαρμάκων δεν εξαρταται απο την διαρκεια αλλά απο την ανταπόκριση...

Αρα από περίπου μεσα Οκτωβρη, θα εχουμε τα γεννητουρια της Λαμπρινής, την επιτροπη της Αθανασίας και τις εγκυμοσυνες της Αναστασίας, της Ειρήνης και της Ζέττας...! Α ναι και τα δικα μου γεννητουρια αλλα αυτα μπορεί να γινουν και νωρίτερα και δεν τα υπολογίζω..Αδημονω κοριτσάκια μου, ο Οκτωβρης θα ειναι γουρλής για όλες

kOZcp3.png

καλωσήρθες Ζεττουλίνι!!! Από ότι καταλαβαίνω πέρασες καλα...αντε τωρα με χαρα να ξεκινησεις γιατι τον Οκτωβριο θα εισαι και εγκυος δεσποινίς μου

ρε παιδιά μην φρικαρετε με το μακρυ πρωτόκολλο. 20 με 22 μέρες ειναι δεν ειναι και τόσο τραγικο. Εγω και στις δυο διεγέρσεις μακρύ έκανα συν ενα μηνα πριν με αντισυλληψη..ασε που η ποσότητα των φαρμάκων δεν εξαρταται απο την διαρκεια αλλά απο την ανταπόκριση...

Αρα από περίπου μεσα Οκτωβρη, θα εχουμε τα γεννητουρια της Λαμπρινής, την επιτροπη της Αθανασίας και τις εγκυμοσυνες της Αναστασίας, της Ειρήνης και της Ζέττας...! Α ναι και τα δικα μου γεννητουρια αλλα αυτα μπορεί να γινουν και νωρίτερα και δεν τα υπολογίζω..Αδημονω κοριτσάκια μου, ο Οκτωβρης θα ειναι γουρλής για όλες

γεια σου μπουμπούκι μου, τι κάνεις ??? κάτι έχω χάσει απο επεισόδια ... παίρνεις τηλ τη νταντά και δεν απαντάει ??? καλά κατάλαβα ??? αν είναι αυτό είναι πολύ μεγάλη φοράδα ... για να μην πω τπτ άλλο αν κια οι καημένες οι φοράδες δεν φταίνε σε κάτι ...

Όσο για τα δικά σου γεννητούρια είπαμε .. έχεις ακόμα άλλες 8-10 εβδομάδες στανταράκι.

Δεν αγχώνομαι βρε μωρό μου για το μακρύ ... έχω ξανακάνει άλλωστε άλλες 2 φορές σε 2 σπερματεγχύσεις με αποτέλεσμα 0, ξέρω πως πάει το πρόγραμμα, η διαδικασία όλη με ρίχνει είτε μακρύ είτε κοντό το ίδιο μου είναι ... απλά δε νιώθω οτι θέλω να το κάνω ... θέλω να πατήσω ένα κουμπί και να μείνω μόνιμα σε διακοπές ....

url]

Διαφημίσεις

γεια σου μπουμπούκι μου, τι κάνεις ??? κάτι έχω χάσει απο επεισόδια ... παίρνεις τηλ τη νταντά και δεν απαντάει ??? καλά κατάλαβα ??? αν είναι αυτό είναι πολύ μεγάλη φοράδα ... για να μην πω τπτ άλλο αν κια οι καημένες οι φοράδες δεν φταίνε σε κάτι ...

Όσο για τα δικά σου γεννητούρια είπαμε .. έχεις ακόμα άλλες 8-10 εβδομάδες στανταράκι.

Δεν αγχώνομαι βρε μωρό μου για το μακρύ ... έχω ξανακάνει άλλωστε άλλες 2 φορές σε 2 σπερματεγχύσεις με αποτέλεσμα 0, ξέρω πως πάει το πρόγραμμα, η διαδικασία όλη με ρίχνει είτε μακρύ είτε κοντό το ίδιο μου είναι ... απλά δε νιώθω οτι θέλω να το κάνω ... θέλω να πατήσω ένα κουμπί και να μείνω μόνιμα σε διακοπές ....

Ναι ασε όσο το σκεφτομαι φουντώνω. Το χειρότερο ειναι οτι οταν τελικα καταφερα να τη βρω σφυριζε αδιαφορα...της ειπα οτι πηρα 100 φορές και μου απαντησε οτι το κινητο δεν το ανοιξε γενικα...δεν ειχε καν την περιέργεια να ανοιξει το κινητο της να δεις ποσες γμμνς κλησεις της εκανα. Το ανοιξε μετα απο 12 ωρες, το καταλαβα απο την αναφορά παράδοσης. Τελοσπάντων, αυριο και μεθαυριο θα δουμε αλλες δυο κοπέλες και ισως και μια τριτη μεσω της Νάντιας μας. Αν οποιαδήποτε απο τις δυο μας κανει την αλλαζουμε. Ειναι δυνατο εργαζόμενος ανθρωπος να ρωτας τον εργοδότη "εσυ πότε θέλεις να ερθω;"δηλαδη που απευθυνεσαι μαρη; και σε εχω και στα όπα όπα...

Εσυ δεσποινίς δεν χρειαζεται να εισαι και πολύ έτοιμη, δες το σαν σαν προθάλαμο εγκυμοσύνης..αυτό είναι, θα κανεις καποια ενεσακια και μετα τσουπ, φουσκοκοιλίτσα...ελα μην το καθυστερείς για να παρουν σειρα και οι άλλες.... Τ'ακους ΕΦΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;

kOZcp3.png

ελα μαρη που είσαι πια; Λεγε πότε κανεις κήλη...λεγε

υπολογίζω κατά τις 16 σεπτέμβρη....την δευτέρα θα μιλήσω με τον γιατρό....αααα ο γιατρός ειναι χειρούργος για παιδιά.....:P:p:p

Οριστε, παρακαλώ? Πως είπατε?

Προσπαθώ βρε μωρό μου. .. κάνω τα συζυγικα μου καθήκοντα μέρα παρά μέρα. .. τι άλλο να κάνω ???:P

Περα της πλάκας τώρα. .. περιμένω την ακατανομαστη αυτό το μήνα και θα κάνω τώρα το μακρύ πρωτόκολλο. ... όποτε μάλλον τέλος Σεπτεμβρίου. ...

Αλλά δεν είμαι τελικά έτοιμη. ....

Μακάρι να μην χρειαστεί η έξω και να πιάσεις μόνο από τα συζυγικά σου καθήκοντα,όμως ακόμα κι αν χρειαστεί θα προσπαθήσεις και αυτή η φορά σου θα είναι και η τυχερή.Μπορεί να μην νιώθεις έτοιμη,αλλά νομίζω ποτέ δεν θα ένιωθες απόλυτα έτοιμη,οπότε βουρ...και καλή επιτυχία!!!

Διαφημίσεις

Ναι ασε όσο το σκεφτομαι φουντώνω. Το χειρότερο ειναι οτι οταν τελικα καταφερα να τη βρω σφυριζε αδιαφορα...της ειπα οτι πηρα 100 φορές και μου απαντησε οτι το κινητο δεν το ανοιξε γενικα...δεν ειχε καν την περιέργεια να ανοιξει το κινητο της να δεις ποσες γμμνς κλησεις της εκανα. Το ανοιξε μετα απο 12 ωρες, το καταλαβα απο την αναφορά παράδοσης. Τελοσπάντων, αυριο και μεθαυριο θα δουμε αλλες δυο κοπέλες και ισως και μια τριτη μεσω της Νάντιας μας. Αν οποιαδήποτε απο τις δυο μας κανει την αλλαζουμε. Ειναι δυνατο εργαζόμενος ανθρωπος να ρωτας τον εργοδότη "εσυ πότε θέλεις να ερθω;"δηλαδη που απευθυνεσαι μαρη; και σε εχω και στα όπα όπα...

Εσυ δεσποινίς δεν χρειαζεται να εισαι και πολύ έτοιμη, δες το σαν σαν προθάλαμο εγκυμοσύνης..αυτό είναι, θα κανεις καποια ενεσακια και μετα τσουπ, φουσκοκοιλίτσα...ελα μην το καθυστερείς για να παρουν σειρα και οι άλλες.... Τ'ακους ΕΦΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μακάρι να σας ταιριάξει μια κοπέλα και να την αλλάξεις ... αν είναι δυνατόν .. πολύ ανεύθυνη φαίνεται με όλα αυτά... πολύ καλά θα κάνεις να την αλλάξεις, το εύχομαι, αν και δεν μου αρέσει να χάνει κάποιος τη δουλειά του, αυτή πάει γυρεύοντας...

Δεν θέλω βρε Νελάκι, δεν ξέρω τελικά ... αν θα γίνει και κάτι ... νιώθω πως πάλι 0 θα πάρω .... τέλος πάντων δεν θέλω να σε "συγχύζω" και εγώ με τα δικά μου ...

Εσύ κοίτα να είσαι καλά πάντως και αν βρεις κοπέλα άλλη μη το σκεφτείς καθόλου.

κοριτσάκια μουυυυυυυυ....επιτέλους σας πετυχαίνω....

βρε κοριτσάκι μου, τι ήταν πάλι αυτό που σου έτυχε... αμάν πια, με όλες τις επεμβάσεις που σε κυνηγάνε ... εύχομαι να είναι η τελευταία και μετά μόνο για γέννα να ξαναμπεις σε χειρουργείο .... καλή επιτυχία βρε μωρό μου.

url]

υπολογίζω κατά τις 16 σεπτέμβρη....την δευτέρα θα μιλήσω με τον γιατρό....αααα ο γιατρός ειναι χειρούργος για παιδιά.....:P:p:p

οκ αντε να ξεμπερδευεις. Που θα την κάνεις; γιατί θα πας σε παιδοχειρουργό; πάντως ειναι πολύ λεπτολόγοι αυτοι. Ο γιος μου εκανε εγχειρηση βουβωνοκήλη οταν ηταν 3,5 κιλα μωράκι...εκανε τόσο καλη δουλειά ο γιατρός που όχι μονο δεν ξαναβγήκε αλλά μιλάμε τωρα δεν φαινεται ουτε η τομη

kOZcp3.png

Μορφάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!

οτι πρέπει οπότε για σένα .... !!!!

Μακάρι να μην χρειαστεί η έξω και να πιάσεις μόνο από τα συζυγικά σου καθήκοντα,όμως ακόμα κι αν χρειαστεί θα προσπαθήσεις και αυτή η φορά σου θα είναι και η τυχερή.Μπορεί να μην νιώθεις έτοιμη,αλλά νομίζω ποτέ δεν θα ένιωθες απόλυτα έτοιμη,οπότε βουρ...και καλή επιτυχία!!!

ναι ... καλά θα ήταν ... αλλά δεν υπάρχει περίπτωση ούτε κατα λάθος με τα συζυγικά καθήκοντα .... δεν ξέρω βρε κορίτσια αλλά έχω ... δεν ξέρω βασικά πως να το πω ... κάτι με τραβάει προς τα πίσω ...

Εσύ πως νιώθεις βρε κοριτσάκι μου ??? έχεις διάθεση για "συζυγικά καθήκοντα" ???

url]

Μακάρι να σας ταιριάξει μια κοπέλα και να την αλλάξεις ... αν είναι δυνατόν .. πολύ ανεύθυνη φαίνεται με όλα αυτά... πολύ καλά θα κάνεις να την αλλάξεις, το εύχομαι, αν και δεν μου αρέσει να χάνει κάποιος τη δουλειά του, αυτή πάει γυρεύοντας...

Δεν θέλω βρε Νελάκι, δεν ξέρω τελικά ... αν θα γίνει και κάτι ... νιώθω πως πάλι 0 θα πάρω .... τέλος πάντων δεν θέλω να σε "συγχύζω" και εγώ με τα δικά μου ...

Εσύ κοίτα να είσαι καλά πάντως και αν βρεις κοπέλα άλλη μη το σκεφτείς καθόλου.

βρε κοριτσάκι μου, τι ήταν πάλι αυτό που σου έτυχε... αμάν πια, με όλες τις επεμβάσεις που σε κυνηγάνε ... εύχομαι να είναι η τελευταία και μετά μόνο για γέννα να ξαναμπεις σε χειρουργείο .... καλή επιτυχία βρε μωρό μου.

δεν πειράσει ρε κοριτσάρα...αφού μου έτυχε θα το αντιμετωπίσω....δεν μπορώ να κάνω αλλιώς....θα περάσει και αυτόοοοοοο........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...