Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μαρη... συγκεντρωσου... έχουμε μπεμπέ να τσακωσουμε... αν έρθω. ..θα σε μαλώσω. . Οπότε δεν σε συμφέρει να έρθω. .

Έλα πες μου πως είσαι έστω και λίγο πιο αισιόδοξη... σε παλακαλωωωωω :wink:

Στείλε μου ένα χαμόγελο

Σου στέλνω.....:-D:grin::-D

Αλλά θέλω να ρθεις....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Σου στέλνω.....:-D:grin::-D

Αλλά θέλω να ρθεις....

Τώρα που μου γέλασες ηρέμησα, πες μου οτι έκοψες και το κάπνισμα! !!!

Θα μιλήσουμε τη Δευτέρα, θέλω πρώτα να σε ρωτήσω κάτι. ...

Μωρό μου κλείνω γτ σέρνεται το νετ και μου έχει σπάσει τα νεύρα. ...:evil::evil:

Όσο για το θέμα που λέγαμε επειδή ξέρω πως το έχεις στο νου σου, ακόμα δεν είχα νεα.

url]

Τώρα που μου γέλασες ηρέμησα, πες μου οτι έκοψες και το κάπνισμα! !!!

Θα μιλήσουμε τη Δευτέρα, θέλω πρώτα να σε ρωτήσω κάτι. ...

Μωρό μου κλείνω γτ σέρνεται το νετ και μου έχει σπάσει τα νεύρα. ...:evil::evil:

Όσο για το θέμα που λέγαμε επειδή ξέρω πως το έχεις στο νου σου, ακόμα δεν είχα νεα.

Εντάξει μωρό μου...θα μιλήσουμε τη Δευτερα...

Φιλάκια...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

κοριτσάκια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον....την κήλη την πιάνω και εγώ....η κοιλιά μου απο την δεξιά μεριά είναι πιο μεγάλη.....φουσκώνει...τον γιατρό τον είπα οτι φλεβάρη θέλω να κάνω εξωσω...και μου είπε οτι θα είμαι οκ....

κοριτσάκια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον....την κήλη την πιάνω και εγώ....η κοιλιά μου απο την δεξιά μεριά είναι πιο μεγάλη.....φουσκώνει...τον γιατρό τον είπα οτι φλεβάρη θέλω να κάνω εξωσω...και μου είπε οτι θα είμαι οκ....

Μόρφω μου έχεις στεναχωρηθει απ ότι καταλαβαίνω.

Ή έχεις αγχωθει? Από τα λίγα που ξέρω, είναι επέμβαση ρουτίνας με μηδαμινό κίνδυνο.

Μη φοβάσαι κοριτσάρα μου..

Είμαστε μαχητριες εμείς!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου καλησπερα!! πως ειστε? βλεπω επανήλθαμε και διαβαζω σεντόνια... τί ωραία!!!

Δημητρουλα μου τζαμπα αγχωθηκες, ολα καλά λοιπόν οποτε μονο φροντισε να πινεις πολυ νεράκι και καλυτερα μην πλενεσαι με σαπουνι dove, μονο νεράκι ψυχή μου!!

οσο για την ντουλαπα που με ρωτησες, δεν μπορει να βγαλει στο περιπου προσφορά αλλα αν βρηκατε στο ικεα με συρομενα πορτακια οπως την θελετε καλυτερα παρτε την απο εκει γιατι οι μηχανισμοι για τις συρομενες κοστιζουνε αρκετα και σιγουρα θα σας κοστισει πολυ πιο ακριβά..

Μορφακι μου γλυκο παρε και μια αλλη γνωμη, μην κανεις ετσι χειρουργειο.... οσο για τον καναπε... γ.... σέ τον.... αυτα θα κοιταμε τώρα...

Ειρηνακι μου ασε την διαιτα και ξεκινα με το Αναστασακι παρειτσα την εξω.... χερι χερι και θα εχουμε τον Σεπτεμβρη 2 εγκυουλες!!!

Ναντιάκι μου εχεις δικιο για ολα-αχ βρε δασκαλα παντα τα διατυπωνεις τοσο ωραια... γυρω μας υπαρχει πολυ δυστυχια ας χαιρομαστε τουλαχιστον τα αντρακια μας...

Αναστασακι μου γλυκο.... κοντευει η ωρα αλλα θελω απο εσενα θελω ηθικον ακμαιοτατον.... ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ!!

Πενελοπακι μου καλη επιτυχια με τα αποτελεσματα και πες στην κοπελα να μεινει στην πεθερα με τον χαμηλο αιματοκριτη.... αι σιχτιρ....

Ζετάκι μου γλυκο ξεκουραζεσαι?? κανε βουτιτσες τωρα που μπορεις γιατι του χρονου θα εισαι με την κοιλια τουρλα και εσυ!!

Εφη μου μην αγχωνεσαι ψυχη μου, θα δουμε τί θα γινει μπορει και να μην πας Κρητη... ξερω μια κουβεντα ειναι αυτο που λεω..... θα βρεθει λυση...

Αρτεμακι μου κουραγιο με τα διδυμακια σου, ξερουμε ειναι δυσκολο και τωρα που εχουνε και κολικους ... μονο υπομονη μπορεις να κανεις... θα περασει ο καιρος ψυχη μου....

Ρικακι να μου φιλησεις τον αγοραρό σου και να μπαινεις πιο συχνα γιατι μας λειπεις!!!

Αννουλα ξερω οτι εχεις περασει δυσκολα, αλλα δεν τα παραταμε... θα κανουμε οτι περναει απο το χερι μας και θα τα καταφερουμε.... ναι???? ναι..

Αθανασακι καλη επιτυχια με την επανεξεταση και σου ευχομαι να μην χρειαστεις εξω.... και τα χρηματα σας να τα δωσετε στην γεννα του μωρου σας!!

Λαμπρινη, Νταντα, Ανιτα, Λιν πού χαθηκατε????

Ο αντρας μου χθες το βραδυ τα πηρε με ολο αυτο που εγινε και εκλεισε να φυγουμε 4 ημερες στην Πελοπονησσο μιας και μας βγηκε ξινο.... οποτε φευγουμε αυριο και επιστρεφουμε Τεταρτη με το καλό...

Θα σας σκεφτομαι οπως πάντα..... ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ

ΥΓ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΜΙΑ.... ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ

Κοριτσαρες μου καλησπερα!! πως ειστε? βλεπω επανήλθαμε και διαβαζω σεντόνια... τί ωραία!!!

Δημητρουλα μου τζαμπα αγχωθηκες, ολα καλά λοιπόν οποτε μονο φροντισε να πινεις πολυ νεράκι και καλυτερα μην πλενεσαι με σαπουνι dove, μονο νεράκι ψυχή μου!!σο για την ντουλαπα που με ρωτησες, δεν μπορει να βγαλει στο περιπου προσφορά αλλα αν βρηκατε στο ικεα με συρομενα πορτακια οπως την θελετε καλυτερα παρτε την απο εκει γιατι οι μηχανισμοι για τις συρομενες κοστιζουνε αρκετα και σιγουρα θα σας κοστισει

Θα σας σκεφτομαι οπως πάντα..... ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ

ΥΓ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΜΙΑ.... ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ

Βρε μαϊμού? Φεύγεις πάλι?

Άντε βρε μανάρι μου καλά να περάσεις αυτή τη φορά!

Μια χαρά ξηγήθηκε ο άντρας!

Δρόμο λέμε και μη δίνετε λογαριασμό σε κανέναν!

Αει στο καλο πια!

Ευχαριστώ που ρώτησες για την ντουλάπα κοριτσάκι μου!

Μάλλον το ικεα είναι η πιο φθηνή λύση.

Καλά να περάσετε καρδιά μου κι όταν επιστρέψεις να βρεθούμε.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ναι ρε παιδια έχει δίκιο η μαϊμού, που είναι η Λαμπρινούλα?

Της έστειλα μήνυμα χθες που ειχα άγχος για το λευκωμα και δεν μου απάντησε.

Ενώ συνήθως απαντάει.

Θα την παρω αύριο το απόγευμα αν δε γράψει.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου αφού γύρισα από τον καφέ πήγα με τον άντρα μου σε κάτι φίλους και γυρίσαμε πριν λίγο.

Νατασούλα μου μια χαρά τα κανόνισε το αντράκι σου.Να πάτε και να περάσετε υπέροχα!!!

Σας φιλώ και σας καληνυχτώ!!!Τα λέμε αύριο!!!

Κοριτσάκια μου αφού γύρισα από τον καφέ πήγα με τον άντρα μου σε κάτι φίλους και γυρίσαμε πριν λίγο.

Νατασούλα μου μια χαρά τα κανόνισε το αντράκι σου.Να πάτε και να περάσετε υπέροχα!!!

Σας φιλώ και σας καληνυχτώ!!!Τα λέμε αύριο!!!

νάντι σε πρόλαβα;

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ μου τελεια τα νεα σου! Σε ειχα στο νου μου....Αρα ηρεμια και προσοχη!!!Δεν πεφτουμε και δεν φρικαρουμε! Το μωρακι σου ειναι εκει δυνατο! Να μου προσεχεις! Σας ΦΙΛΩ και τους 2!

ΜΟΡΦΑΚΙ μου στεναχωρεθηκες...Λογικο...Παρε αλλη μια γνωμη ρε κοριτσι μου...χειρουργειο ειναι αυτο...Αν σου πει και ο 2ος το ιδιο βαλτο μπρος ωστε να τελειωνεις και να εισαι ετοιμη για την εξωσω...Οσο για το σαλονι...απο την αρχη θεωρουσα οτι ειναι λαθος να το παρεις τωρα...ασε να γινει το παιδακι/κια σου 5-6 χρονων και μετα...Χαλια θα στο εκαναν....

ΠΟΛΥ ΓΑΙΔΟΥΡΑ Πηνελοπάκι η κοπελα που ειχες! Μη ΧΕΣ@ που δε σηκωνει και τηλ...Ενω τρωει ψωμι απο σας και ξερει την κατασταση σου τοση αδιαφορια????? Αν βρεις αλλη κανε αλλαγ λεμεεεεεεεεεεεεεεεε

ΝΑΣΤΑΖΙΑ μου καλα να περασεις!!!! Το αντρακι σου ξηγήθηκε πολυ μαγκικα!!! Μπραβο του!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Έχετε δει έγκυο να πετάγεται απο το κρεβάτι και να διανύει απόσταση πέντε μέτρων σε 1 δευτερόλεπτο?

Το πολύ 1 δευτερόλεπτο. ...

Μπήκε χθες βράδυ στην κρεβατοκαμαρα μας μια ιπτάμενη κόκκινη κατσαρίδα, σε μέγεθος πουλιού!!!!!!

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΕ ΜΟΥ!

Ευτυχώς ήμουν ξύπνια κι ευτυχώς από το θόρυβο της προσγείωσης την είδα αμέσως! !

Πετάχτηκα σαν τρελή ουρλιαζοντας !

Και ήταν και 4 το πρωί!

Είχαμε σηκωθεί με τον άντρα για τουαλέτα όταν δεχθήκαμε την ανανδρη αυτή επίθεση!

Πω πω... Σκέψου να κοιμόμουν. ..

Μπλιαχ!

Αμέσως κλείσαμε την μπαλκονοπορτα και βάλαμε air condition..

Ήταν η πρώτη μου εμπειρία με κατσαρίδα σε αυτό το σπίτι.

.....

Μπλιαχ ..

Και Καλησπέρα. ..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...