Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 29/1/2025 at 10:36 ΜΜ, Anastasia2005 είπε:

Ότι μπορώ να μείνω και φυσιολογικά έγκυος...Και ότι είναι υδροσαλπιγγα αλλά διαβατή..Ειλικρινά μη με ρωτάς γιατί ακόμα το ψάχνω .Μάλλον μπορεί να είναι διαβατή αλλά έχει πολλές πιθανότητες εξωμητριου..αν κάποια κοπέλα ξέρει ας μας πει...

Πάντως στη σκέψη ότι έχουμε επαφές 13 χρονιά και δεν έχω μεινει μάλλον με πηγαίνει προς την αφαίρεση...

Έχασα το μήνυμα σου και έψαχνα να το βρω. Αν είναι όντως υδροσάλπιγγα πως θα μείνεις έγκυος φυσικά αφού το υγρό αυτό επηρεάζει το περιβάλλον της μήτρας και είναι τοξικό; Και πως αιτιολογεί 13 χρόνια προσπαθειών χωρίς επιτυχία; Δεν φτάνει να είναι διαβατή η σάλπιγγα για να μείνεις έγκυος κι εμένα διαβατή είναι, εγκυμοσύνη πουθενά 🙄

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Υψηλού επιπέδου η συζήτηση στο παρεάκι....

Εγώ ένα θα πω...να είστε ο εαυτός σας και να μην στερήσετε ποτέ από τα παιδιά σας την αγκαλιά και την αγαπη...όλα τα άλλα θα έρθουν...ας μην τα υπεραναλυουμε...

Πενελοπε άλλαξε κοπέλα....

Στρατηγέ μου λες λίγα και καλά. ...

Το λακωνιζειν λέει εστι φιλοσοφειν!

Το σκότωσα αλλά δεν πειράζει δεν έχουμε καμία φιλόλογο εδώ!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Έχεις δίκιο ότι πρέπει να προετοιμάζουμε τα παιδιά μας.Απλά πολλές φορές οι γονείς κάνουν λάθη και αυτό είναι απόλυτα λογικό.Όλοι θα κάνουν.Το θέμα είναι να μπορούν να σε προετοιμάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τα παιδιά.Το τέλεια δεν υπάρχει.Και πιστεύω ότι όλοι έχουν παράπονα από τους γονείς τους και σίγουρα θα έχουν και τα παιδιά μας.

Αχ! τι ωραίο θέμα ανοιξατε...! Ολα αυτά κι εγω τα σκεφτόμουν συνεχώς, διαβασα βιβλια, θεωρίες, απόψεις για το να εισαι γονιός πριν κάνω το γιο μου. Ειχα αποψη πως ηθελαν να μεγαλώσει, να ειμαστε χαλαροι, να μη φωναζουμε κλπ κλπ κλπ...εκεί που κατέληξα μετα τη γέννηση του παιδιού μου είναι οτι δυστυχώς ή ευτυχώς το παιδί δεν αλλαζει και πολλά στην νοοτροπία ή το χαρακτηρα μας. Αλλάζει καταστασεις αλλα οχι τρόπους...απλως προσπαθείς για το καλυτερο και όπου σε βγαλει. Γιατί και το 'καλύτερο" ειναι σχετικό και το παιδί ερχεται με ενα χαρακτήρα στονοποίο πρέπει να προσαρμοστείς...εχω φωναξει εχω τσιτωσει με το μωρακι μου και το εχω μετανιώσει αλλά ξέρω οτι θα συμβεί πάλι δεν γινεται να το αποφύγω. Ειναι τορμερα πολύπλοκη η εξισωση αλληλεπιδρασης γονεων/παιδιών, σιγουρα δεν λυνεται και σιγουρα θα αφησει σημαδια στα παιδιά...αυτο που μετράει ειναι να τους δωσεις να καταλάβουν ότι εισαι εκει να τα στηριξεις..στην αρχη στην κυριολεξία και υστερα μεταφορικα...στηριζεις

kOZcp3.png

Δημητρούλα μου προσπάθησε να χαλαρώσεις...και δεν στο λέω για τώρα...στο λέω και για μετά όταν με το καλό γεννηθεί το παιδάκι σου και τα άγχη και οι αγωνίες θα είναι ακόμα περισσότερα...

Με αγάπη στο λέω...

Ξέρεις τι πιστεύω?

Είναι μέχρι να κάνω το πρώτο μωρό!

Μετά θα ανέβει η ψυχολογία μου και ουουουου!

Ποιος με πιάνει!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

κοριτσάκι μου αν εχεις υποψη σου κάποια μετά χαράς να τη δω...Εγω εκτός απο το παιδί το μόνο που θέλω ειναι αν σιδερώνει τα αλλα δεν με νοιαζουν. Αν μπορείς να μου δωσεις καποιο τηλέφωνο να τη βρω, θα χαιρομουν παρα πολύ...!

Πήρα τώρα τη φίλη μου τηλέφωνο και μου είπε πως η γυναίκα απ'ότι ξέρει θα είναι εδώ κατά τις 10 Σεπτεμβρίου.Μου είπε όμως ότι θα την πάρει τηλέφωνο να δει μήπως άλλαξε κάτι και αν είναι εδώ θα με πάρει να μου πει.Μου είπε ότι ήταν πολύ ευχαριστημένη και ότι άμα χρειαζόταν να λείψει πάντα προειδοποιούσε νωρίτερα και γενικά τη συστήνει ανεπιφύλακτα.Και να ξέρεις ότι το πιτσιρίκι της φίλης μου είναι πολύ ιδιότροπο και δεν κάθεται σχεδόν με κανέναν κι όμως με αυτήν καθόταν.Τώρα όμως αν λείπει δεν ξέρω τι θα γίνει και πως μπορείς να βολευτείς.

Αχ! τι ωραίο θέμα ανοιξατε...! Ολα αυτά κι εγω τα σκεφτόμουν συνεχώς, διαβασα βιβλια, θεωρίες, απόψεις για το να εισαι γονιός πριν κάνω το γιο μου. Ειχα αποψη πως ηθελαν να μεγαλώσει, να ειμαστε χαλαροι, να μη φωναζουμε κλπ κλπ κλπ...εκεί που κατέληξα μετα τη γέννηση του παιδιού μου είναι οτι δυστυχώς ή ευτυχώς το παιδί δεν αλλαζει και πολλά στην νοοτροπία ή το χαρακτηρα μας. Αλλάζει καταστασεις αλλα οχι τρόπους...απλως προσπαθείς για το καλυτερο και όπου σε βγαλει. Γιατί και το 'καλύτερο" ειναι σχετικό και το παιδί ερχεται με ενα χαρακτήρα στονοποίο πρέπει να προσαρμοστείς...εχω φωναξει εχω τσιτωσει με το μωρακι μου και το εχω μετανιώσει αλλά ξέρω οτι θα συμβεί πάλι δεν γινεται να το αποφύγω. Ειναι τορμερα πολύπλοκη η εξισωση αλληλεπιδρασης γονεων/παιδιών, σιγουρα δεν λυνεται και σιγουρα θα αφησει σημαδια στα παιδιά...αυτο που μετράει ειναι να τους δωσεις να καταλάβουν ότι εισαι εκει να τα στηριξεις..στην αρχη στην κυριολεξία και υστερα μεταφορικα...στηριζεις

Πολύ σωστά!!!Πόσο απέχει η θεωρία από την πράξη!!!

Διαφημίσεις

Πήρα τώρα τη φίλη μου τηλέφωνο και μου είπε πως η γυναίκα απ'ότι ξέρει θα είναι εδώ κατά τις 10 Σεπτεμβρίου.Μου είπε όμως ότι θα την πάρει τηλέφωνο να δει μήπως άλλαξε κάτι και αν είναι εδώ θα με πάρει να μου πει.Μου είπε ότι ήταν πολύ ευχαριστημένη και ότι άμα χρειαζόταν να λείψει πάντα προειδοποιούσε νωρίτερα και γενικά τη συστήνει ανεπιφύλακτα.Και να ξέρεις ότι το πιτσιρίκι της φίλης μου είναι πολύ ιδιότροπο και δεν κάθεται σχεδόν με κανέναν κι όμως με αυτήν καθόταν.Τώρα όμως αν λείπει δεν ξέρω τι θα γίνει και πως μπορείς να βολευτείς.

1000000 ευχαριστω....δεν με πειράζουν οι 10 μερες του Σεπτέμβρη...και 20 να ειναι που λέει ο λόγος γιατι αυτη τη στιγμή απλως θα ψαξουμε να δουμε τι άλλο υπάρχει και τι μπορουμε να κανουμε. Αν μπορείς να παρεις καποια στοιχεια επικοινωνίας ...και πάλι σε ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

kOZcp3.png

Ξέρεις τι πιστεύω?

Είναι μέχρι να κάνω το πρώτο μωρό!

Μετά θα ανέβει η ψυχολογία μου και ουουουου!

Ποιος με πιάνει!

Σ'αυτό που λέει η Αναστασία έχει δίκιο.Απαξ και έμεινες έγκυος αρχίζουν τα άγχη και μετά για όλα θα έχεις αγωνία,απλά τώρα έχεις για την εγκυμοσύνη.Γι'αυτό φιλενάδα χαράλωσε και απόλαυσε την ωραία αυτή περίοδο στη ζωή σου!!!

1000000 ευχαριστω....δεν με πειράζουν οι 10 μερες του Σεπτέμβρη...και 20 να ειναι που λέει ο λόγος γιατι αυτη τη στιγμή απλως θα ψαξουμε να δουμε τι άλλο υπάρχει και τι μπορουμε να κανουμε. Αν μπορείς να παρεις καποια στοιχεια επικοινωνίας ...και πάλι σε ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

Δεν έκανα και τίποτα,μόνο ένα τηλεφώνημα.Θα την πάρει και η φίλη μου και ελπίζουμε ότι δεν θα έχει βρει κάτι άλλο και βλέπουμε.Θα με πάρει και θα σου πω τα νεότερα.

Κοριτσάκια μου σας αφήνω γιατί θα βγω με μια φίλη για καφέ.Τα λέμε αργότερα!!!

Εγώ είμαι υπέρ του να δείχνεις το δρόμο στο παιδί σου, τι είναι το σωστό, ποιο είναι το λάθος, αλλά να το αφήνεις να επιλέγει εκείνο στην τελική το δρόμο που θα πάρει.

Σαφώς αρχικά με τη βοήθεια σου, μιας που η ανωριμη κρίση του μπορεί να το κάνει να κινδυνέψει, αλλά να μην το καταπιεσεις.

Να μη το κάνεις κλωνο δικο σου!

Να μη βγάλεις τα δικά σου αποθημενα!

Εκεί είναι ο ένας δρόμος εκεί είναι κι ο άλλος.

Κάνε ότι σε κάνει ευτυχισμένο στη μια και πολύτιμη ζωή που έχεις.

Εγώ αυτό θέλω να του μάθω.

Να είναι ελεύθερο να επιλέξει το δρόμο του.

Εγώ οποιο δρόμο και να πάρει θα είμαι δίπλα του.

Αλλά δε θα πάρει αυτό το δρόμο που θα το επιβάλω εγώ. Never. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Εδώ είμαι και σας διαβάζω...κάνω break από τη δουλειά....

Ενα έχω να σας πω ότι εγώ είμαι σίγουρη ότι όλες μας θα γίνουμε υπέροχες μανούλες....

Πηνελοπάκι πότε θα πάρεις την απάντηση της εξέτασης?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Δεν έκανα και τίποτα,μόνο ένα τηλεφώνημα.Θα την πάρει και η φίλη μου και ελπίζουμε ότι δεν θα έχει βρει κάτι άλλο και βλέπουμε.Θα με πάρει και θα σου πω τα νεότερα.

Κοριτσάκια μου σας αφήνω γιατί θα βγω με μια φίλη για καφέ.Τα λέμε αργότερα!!!

Γεια σου Dr. Roubies και ευχαριστώ για την ψυχανάλυση!

Μάκια!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Σ'αυτό που λέει η Αναστασία έχει δίκιο.Απαξ και έμεινες έγκυος αρχίζουν τα άγχη και μετά για όλα θα έχεις αγωνία,απλά τώρα έχεις για την εγκυμοσύνη.Γι'αυτό φιλενάδα χαράλωσε και απόλαυσε την ωραία αυτή περίοδο στη ζωή σου!!!

Ναι ρε συ Δημητρα, χαλάρωσε και απόλαυσέ το ..αντε να συμβει 2-3 φορές στη ζωή μας αυτο..μην το στερεις απο τον εαυτό σου. Προσωπικά σε καταλαβαίνω παρα πολύ αλλά απο την αλλη αναρωτίεμαι γιατί έχεις ακομα ανησυχίες αφου ξεπέρασες πλεον και τις εβδομάδες που σου ειχε συμβει άλλοτε το κακό αλλά και γενικά είσαι πλεόν σε ασφαλή νερά εκγυμοσύνης...γιατί επιμένεις να βαζεις κακό με το νου σου;

Να σου πω εγω την επόμενη Παρασκευή που κλείνω τις 28 εβδομάδες ειπα στον άντρα μου ότι θα το γιορτάσουμε...! ακομα βαζω με το νου μου το κακό αλλά μετά την Παρασκευή ό,τι και να γινει θα εχει το πλεονέκτημα της μιας επιπλεον μερας και καθε μερα θα προσθέτω αλλη μια στο σακούλι μου...ευχομαι να μη χρειαστεί να ξαναζησω τη θερμοκοιτίδα σε τέτοιο βαθμό αλλά τουλάχιστον θα εχω προχωρησει εστω και μια μερα,,,,,,

kOZcp3.png

Ναι ρε συ Δημητρα, χαλάρωσε και απόλαυσέ το ..αντε να συμβει 2-3 φορές στη ζωή μας αυτο..μην το στερεις απο τον εαυτό σου. Προσωπικά σε καταλαβαίνω παρα πολύ αλλά απο την αλλη αναρωτίεμαι γιατί έχεις ακομα ανησυχίες αφου ξεπέρασες πλεον και τις εβδομάδες που σου ειχε συμβει άλλοτε το κακό αλλά και γενικά είσαι πλεόν σε ασφαλή νερά εκγυμοσύνης...γιατί επιμένεις να βαζεις κακό με το νου σου;

Να σου πω εγω την επόμενη Παρασκευή που κλείνω τις 28 εβδομάδες ειπα στον άντρα μου ότι θα το γιορτάσουμε...! ακομα βαζω με το νου μου το κακό αλλά μετά την Παρασκευή ό,τι και να γινει θα εχει το πλεονέκτημα της μιας επιπλεον μερας και καθε μερα θα προσθέτω αλλη μια στο σακούλι μου...ευχομαι να μη χρειαστεί να ξαναζησω τη θερμοκοιτίδα σε τέτοιο βαθμό αλλά τουλάχιστον θα εχω προχωρησει εστω και μια μερα,,,,,,

Εξήγησα παραπάνω στο Ρουμπίδι απο το που πιστεύω ότι πηγάζει αυτός ο φόβος και η ανασφάλεια...

Εσύ μετά τις 28 βδομάδες θα είσαι στον 7ο μήνα?

Οπότε ότι και να γίνει τα μωρά είναι βιωσιμα σωστά?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ενα έχω να σας πω ότι εγώ είμαι σίγουρη ότι όλες μας θα γίνουμε υπέροχες μανούλες....

τη Δευτερα λογικα θα ειναι ολα ετοιμα. Επειδη δεν ειχε κόσμο εβαλε αμέσως τις αναλυσεις και καθε φορά που πηγαινα για να παρει αιμα μου ελεγε και κάποια αποτελέσματα. Χονδρικά ειμαι οκ, μου ειπε όμως οτι το ζαχαρο ειναι λιγάκι ανεβασμένο αλλά επειδή νηστική ειμαι οκ θα πρέπει να το δει και ο γιατρος για να το αξιολογήσει. Η εγκυμοσύνη διδύμων εχει γενικά τσιμπημένες τιμουλες οπότε θα δουμε τι θα πει η ντοκτορ την Τετάρτη

kOZcp3.png

Όλες! Ειδικά φέτος το χειμώνα θα ειμαστε τίγκα στις γκαστριτσες!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...