Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

No news yet !

Καλημέρα Κατια μου !! Ωραία δίνεις θάρρος να κάνω κ εγώ την επόμενη στον γιατρό μας χωρίς ! Καλη επιτυχία κορίτσι μου !

Καλα αποτελέσματα Μαρία μου!! Αναμένουμε τα νέα σήμερα!
      Ευχαριστώ πολύ❤️

πραγματικά είναι ελαφροχερης 😂

και ένιωσα και λιγότερο ασθενής. Πας με θα ρούχα σου στο χειρουργείο, αλλάζεις από τη μέση και κάτω, 1’ υπόθεση και φεύγεις. 
      στην αιμοληψία πονάω περισσότερο.

Μου είπε η μαία ότι παίζει ρόλο και η θέση που είναι το ωοθυλάκιο. Μάλλον ήταν σε καλή θέση κιόλας. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάρες μου...

Μορφάκι πολύ λυπάμαι που προέκυψε αυτό το χειρουργείο και θα συμφωνήσω με την Ειρήνη....μήπως να πάρεις και δεύτερη γνώμη...βέβαια αν χρειαστεί να το κάνεις να το κάνεις....στον γιατρό είπες ότι θες να κάνεις εξωσωματική μετά? Μετά από πόσο καιρό σου είπε να κάνεις προσπάθεια?Το ξέρω ότι είναι και το οικονομικό στη μέση....αλλά ρε μπέμπα και εσύ δεν είσαι καθόλου προσεκτική...νομίζω ότι θα πρέπει να επαναπροσδιορίσεις λίγο το θέμα της δουλειάς και να είσαι και πιο χαλαρή στο σπίτι....

Οσο για τον καναπέ....χ#στικ@ς.....εσύ να είσαι καλά και όλα τα άλλα φτιάχνονται...

Ειρηνάκι....αγαπούλα μου....μαζί λοιπόν για την τυχερή μας προσπάθεια.....αν θέλει η Παναγία ας μας αξιώσει να ζήσουμε και εμείς το θαύμα της μητρότητας...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Geia sas koritsakia mou,

to ksero xathika alla sigxoresteme me ta didima i zoi einai poli apaititiki k den mporo na sas po poso kourazomai dioti exoun k kolikous....

tespa, iparxoun k oi omorfes stigmes opos otan m xamoglase o enas mou gios k mou edikse auto to ksidontiko megalo xaroumeno xamogelo! itan ola ta lefta! vevaia pses de me afise na kleiso mati alla ti na kano....

giauto to xamogelo ola aksizoun k oi epemvaseis p prepei na ginoun opos gia to morfaki k oles oi analseis k eksoso pou kanete oles koritsia. kouragio k ipomoni. tha erthei to paidaki. k an den einai me eksoso an iothtisete tha to deite pos tha to agapate eksisou. 2 zeugaria filoi mou to exoun kanei kai eini ipereutixmenoi.

signomi p den anaferomai se kathe mia ksexorista alla na kserete pos sas skeftomai k proseuxomai na ta kataferete oles.

Filouthkia

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου,τι μου κάνετε σήμερα????

Μορφάκι μου γλυκό μην μου στεναχωριέσαι.Αν θες πάρε και μια δεύτερη γνώμη,αλλά μάλλον ο γιατρός έχεις δίκιο αφού και εσένα σε ενοχλεί.Και με την εγκυμοσύνη δεν είναι να το ρισκάρεις.Απλά ρώτα τον πότε θα είσαι έτοιμη για την έξω μετά.Μην στεναχωριέσαι για το σαλόνι.Ξέρω πόσο το ήθελες,αλλά εσύ να είσαι καλά και θα το πάρετε αργότερα.Δεν έχει τόσο μεγάλη αξία όσο η υγεία σου και το μωράκι σου που είναι και αυτό στο δρόμο.

Ειρηνάκι μου να ξεκινήσεις κοριτσάκι μου και θα δεις πως όλα θα είναι αλλιώς αυτή τη φορά και θα έρθει το θαυματάκι σου και τότε θα τα ξεχάσεις όλα και θα είσαι ακόμα πιο χαρούμενη και ευτυχισμένη.

Το σημαντικό κορίτσια είναι ότι είμαστε γερές και έχουμε συντρόφους με κατανόηση,υπομονή,σεβασμό και αγάπη.Σας μιλάω ειλικρινά είδα μια φίλη μου στις διακοπές και έζησα από κοντά τα προβλήματα με τον άντρα της.Στεναχωρήθηκα πολύ γιατί σε κανέναν δεν αξίζει να του συμπεριφέρονται όπως είδα.Γι'αυτό σας λέω έχουμε την ατυχία της υπογονιμότητας,αλλά ευτυχώς είμαστε ευτυχισμένες με τους συντρόφους μας.

Αρτεμάκι μου έχουν κολικούς τα πιτσιρίκια σου και σας ταλαιπωρούν το βράδυ ε???Τι να κάνεις κοριτσάκι μου,λίγο υπομονή να μεγαλώσουν.Τα δίδυμα δεν είναι εύκολη υπόθεση.Μπορεί να είναι διπλή χαρά,αλλά είναι και διπλή κούραση.Να μου φιλήσεις τα αγόρια σου αγαπούλα.

Δημητρούλα πως είσαι σήμερα???

Νελάκι πως πάει η εξέταση???

Αναστασία μου είσαι στη δουλειά σήμερα???Πώς πάνε τα κέφια σου???Καλύτερα λίγο???Όλα θα πάνε καλά κορμάρα μου,μην μασάς!!!

Ουφφφφφφφφ........

Κοριτσάκια καλησπερα..

Μόλις βγήκε η επανεξέταση της γενικής ούρων (έδωσα νεα ουρα το πρωί).

ΒΓΗΚΕ ΑΨΟΓΗ!!!!!

ΟΥΤΕ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΟΥΤΕ ΛΕΥΚΩΜΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Μάλλον χθες δεν ειχα πλυθεί σωστά. ..

Προχθές δεν είχα πιει και νερά. .. και γι αυτό βγήκε άλλα αντι άλλων.

Χθες ομως ήπια τουλάχιστον 4 λίτρα οπότε βγήκε πεντακάθαρη σήμερα η εξέταση.

Ωστόσο έχω πει να γίνει ΚΑΙ καλλιέργεια just in case.

Δευτέρα θα είναι έτοιμη. .

Αει στο καλό τι άγχος πέρασα παλι με τη μ@λακία...

Σας ευχαριστώ όλες που ασχοληθήκατε με το θέμα μου.

♡Λαβ γιου ολ ♡

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου,τι μου κάνετε σήμερα????

Μορφάκι μου γλυκό μην μου στεναχωριέσαι.Αν θες πάρε και μια δεύτερη γνώμη,αλλά μάλλον ο γιατρός έχεις δίκιο αφού και εσένα σε ενοχλεί.Και με την εγκυμοσύνη δεν είναι να το

Το σημαντικό κορίτσια είναι ότι είμαστε γερές και έχουμε συντρόφους με κατανόηση,υπομονή,σεβασμό και αγάπη.Σας μιλάω ειλικρινά είδα μια φίλη μου στις διακοπές και έζησα από κοντά τα προβλήματα με τον άντρα της.Στεναχωρήθηκα πολύ γιατί σε κανέναν δεν αξίζει να του συμπεριφέρονται όπως είδα.Γι'αυτό σας λέω έχουμε την ατυχία της υπογονιμότητας,αλλά ευτυχώς είμαστε ευτυχισμένες με τους συντρόφους μας.

Αναστασία μου είσαι στη δουλειά σήμερα???Πώς πάνε τα κέφια σου???Καλύτερα λίγο???Όλα θα πάνε καλά κορμάρα μου,μην μασάς!!!

Ναντιούλα μου έτσι όπως τα λες είναι.

Προτιμώ να ειμαι με τον άντρα μου παρα με κάποιον άλλον άντρα και να είχα τώρα δεκα παιδιά!

Ασε....

Είδαμε και τους άλλους. .. που πάνε τα κέρατα σύννεφο!

Ευτυχώς είμαστε ευτυχισμένες.

Κι όταν έρθουν και τα μωρά, θα είμαστε ακόμα πιο πολύ.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

ομορφουλίτσες μου καλημέρα!

έχετε δίκιο να πάω Σεπτέμβρη... έλεγα να κάνω δίαιτα ένα μήνα παραπάνω αλλά δε νομίζω να συμφωνεί και ο γιατρός σ'αυτό μια και μου είχε πει το συντομότερο δυνατό μετά

δημητρούλι μου λογικό είναι να αγχώνεσαι... πράγματι υπάρχουν περιπτώσεις αποβολών λόγω ουρολοίμωξης...εσύ όμως που τα παρακολουθείς όλα στενά θα τα προλαμβάνεις και όλα!!! πόσο χαίρομαι που αισθάνθηκες το αγοράκι σου! προφανώς σου λέει "να κάνω καμιά τσαχπινιά γιατί με έχει τρελάνει η μανούλα στους υπερήχους!"! εγώ απαλλάχτηκα από τις ουρολοιμώξεις εδώ και μια 15ετία κάνοντας κάθε φορά πλύση και χρησιμοποιώντας και μωρομάντηλα...επίσης πολύ καλό κάνουν το κράνμπερρυ (κυρίως) και τα μπλούμπερρυ. τα είχε συστήσει παθολογοανατόμος σε μια φίλη και βρήκαμε την υγειά μας και οι δύο!

Ειρηνάκι μου σε ευχαριστώ για τη συμβουλή με τα κρανμπερι.

Ειχα πάρει οταν έμεινα έγκυος σε μορφή κανονική οχι χυμό.

Είναι σα σταφίδες στην όψη αλλά κόκκινα.

Ηταν αρκετά πικρά στη γεύση και προχθές τα πέταξα.

Εσύ παίρνεις χυμό?

Απο που?

Έχω την αίσθηση ότι μόνο στο φαρμακείο υπάρχει. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

γειά σας κοριτσάκια μου....τα νέα μου δεν είναι ευχάριστα....πρέπει να χειρουργειθώ...η κήλη μου άνοιξε πιο πολύ....μου είπε ο γιατρός οτι αν μείνω έγκυος θα χειροτερέψει....τον σεπτέμβριο θα μπω στο χειρουργείο........ο γιατρός που μου την είχε χειρουργήσει δεν έκανε καλή δουλειά...γιαυτό ξαναβγήκε.....πάει το σαλόνι....

Ελα Μόρφω μου... το σαλόνι είναι το λιγότερο.

Χεστ@ που λέει κι η Αναστασία.

Δεν μπορώ να καταλάβω βέβαια γιατί δε στο είπαν νωρίτερα αυτό.

Δε φαινόταν καθόλου δηλαδή?

Ξαφνικά εμφανίστηκε?

Δεν ξέρω κιόλας απο αυτά.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ουφφφφφφφφ........

Κοριτσάκια καλησπερα..

Μόλις βγήκε η επανεξέταση της γενικής ούρων (έδωσα νεα ουρα το πρωί).

ΒΓΗΚΕ ΑΨΟΓΗ!!!!!

ΟΥΤΕ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΟΥΤΕ ΛΕΥΚΩΜΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Μάλλον χθες δεν ειχα πλυθεί σωστά. ..

Προχθές δεν είχα πιει και νερά. .. και γι αυτό βγήκε άλλα αντι άλλων.

Χθες ομως ήπια τουλάχιστον 4 λίτρα οπότε βγήκε πεντακάθαρη σήμερα η εξέταση.

Ωστόσο έχω πει να γίνει ΚΑΙ καλλιέργεια just in case.

Δευτέρα θα είναι έτοιμη. .

Αει στο καλό τι άγχος πέρασα παλι με τη μ@λακία...

Σας ευχαριστώ όλες που ασχοληθήκατε με το θέμα μου.

♡Λαβ γιου ολ ♡

Αχ Δημητρούλα μου πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά σήμερα.Είδες βρε που τζάμπα ανησυχούσες???

Θέλω να σου πω κάτι παρ'όλα αυτά.Μέχρι πρώτα ο Θεός να έρθει ο Δημητράκης μας στην αγκαλίτσα σου μπορεί να προκύψει και κάτι άλλο(όχι απαραίτητα κακό μην αγχώνεσαι προκαταβολικά),να ξέρεις ότι με τόσους ελέγχους που κάνεις και τόσο προσεκτική που είσαι ό,τι και να προκύψει -αν προκύψει- θα είσαι σε θέση να το αντιμετωπίζεις.Γι'αυτό άλλωστε υπάρχουν και οι γιατροί για να μας βοηθάνε.Εσύ να είσαι ψύχραιμη και ήρεμη γιατί αυτό είναι καλό για το αγοράκι σου,αλλά και για σένα.Εγώ είμαι σίγουρη πια ότι όλα θα πάνε καλά.Και αυτά στα λέω γιατί σου αξίζει να χαρείς αυτήν την περίοδο και να μην την περνάς με τόσο άγχος.Ακούς σου ΑΞΙΖΕΙ!!!!!

Ξέρω ότι στα λόγια όλα είναι τόσο εύκολα,αλλά στην πράξη τα πράγματα δυσκολεύουν ειδικά για έναν άνθρωπο σαν και εσένα που δεν έχεις περάσει και λίγα.Αλλά στάσου και σκέψου την επόμενη φορά που θα αρχίσεις να αγχώνεσαι "Τι κατάφερα την προηγούμενη φορά που αγχώθηκα???Τίποτα απολύτως.Είμαι προσεκτική,έχω καλό γιατρό,έχω δυνατό μωρό και όλα θα πάνε καλά.".Όλα θα πάνε καλά.Να ξέρεις τα μωρά του Γενάρη είναι δυνατά και πεισματάρικα.Τα έχουμε ξαναπεί αυτά και εγώ μωρό του Γενάρη είμαι!!!

Σου στέλνω δύο γλυκά φιλιά.Ένα για σένα και ένα για τον Δημητράκι μας!!!

Ναντιούλα μου έτσι όπως τα λες είναι.

Προτιμώ να ειμαι με τον άντρα μου παρα με κάποιον άλλον άντρα και να είχα τώρα δεκα παιδιά!

Ασε....

Είδαμε και τους άλλους. .. που πάνε τα κέρατα σύννεφο!

Ευτυχώς είμαστε ευτυχισμένες.

Κι όταν έρθουν και τα μωρά, θα είμαστε ακόμα πιο πολύ.

Άσε σου λέω.Έχουν ένα παιδάκι που προφανώς εξαιτίας της αδιαφορίας του μπαμπά δεν τον θέλει καθόλου και αυτό είναι τόσο άσχημο να το βλέπεις.Και άλλα πολλά ακόμα.

Αχ Δημητρούλα μου πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά σήμερα.Είδες βρε που τζάμπα ανησυχούσες???

Θέλω να σου πω κάτι παρ'όλα αυτά.Μέχρι πρώτα ο Θεός να έρθει ο Δημητράκης μας στην αγκαλίτσα σου μπορεί να προκύψει και κάτι άλλο(όχι απαραίτητα κακό μην αγχώνεσαι προκαταβολικά),να ξέρεις ότι με τόσους ελέγχους που κάνεις και τόσο προσεκτική που είσαι ό,τι και να προκύψει -αν προκύψει- θα είσαι σε θέση να το αντιμετωπίζεις.Γι'αυτό άλλωστε υπάρχουν και οι γιατροί για να μας βοηθάνε.Εσύ να είσαι ψύχραιμη και ήρεμη γιατί αυτό είναι καλό για το αγοράκι σου,αλλά και για σένα.Εγώ είμαι σίγουρη πια ότι όλα θα πάνε καλά.Και αυτά στα λέω γιατί σου αξίζει να χαρείς αυτήν την περίοδο και να μην την περνάς με τόσο άγχος.Ακούς σου ΑΞΙΖΕΙ!!!!!

Ξέρω ότι στα λόγια όλα είναι τόσο εύκολα,αλλά στην πράξη τα πράγματα δυσκολεύουν ειδικά για έναν άνθρωπο σαν και εσένα που δεν έχεις περάσει και λίγα.Αλλά στάσου και σκέψου την επόμενη φορά που θα αρχίσεις να αγχώνεσαι "Τι κατάφερα την προηγούμενη φορά που αγχώθηκα???Τίποτα απολύτως.Είμαι προσεκτική,έχω καλό γιατρό,έχω δυνατό μωρό και όλα θα πάνε καλά.".Όλα θα πάνε καλά.Να ξέρεις τα μωρά του Γενάρη είναι δυνατά και πεισματάρικα.Τα έχουμε ξαναπεί αυτά και εγώ μωρό του Γενάρη είμαι!!!

Σου στέλνω δύο γλυκά φιλιά.Ένα για σένα και ένα για τον Δημητράκι μας!!!

Ρουμπίδι μου....

Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα οσα λες.

Το μωρό με τη βοήθεια του Θεού και του Αγίου Εφραίμ είναι καλά και το ίδιο είμαι κι εγώ.

Όλα καλά και ανθηρά είναι.

ΌΜΩΣ... ακου τι παθαίνω.

Δεν μπορώ με τίποτα να πιστέψω ότι μου συνέβη αυτό το πράγμα, ότι μου ήρθε ο μπεμπούλης μου τόσο ξαφνικά και σε στιγμή που η ψυχή μου και του άντρα βεβαίως, ήταν μαύρη. .. και αυτό το παιδί μας γέμισε φως..

Μετά τις τόσες δυσκολίες και κατραπακιες ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ. .

Και φοβάμαι μη χαλάσει. .. καταλαβαίνεις τι παθαίνω?

Γι αυτό με πιάνει η απελπισία όταν έστω και κάτι μικρό πάει στραβά.

Το ίδιο είχα πάθει όταν γνώρισα και τον άντρα.

Έλεγα εμένα να μου τύχει τέτοια τύχη? Αποκλείεται!

Και με το παραμικρό που γινόταν μεταξύ μας, ενα μικρό καβγαδακι.... γινόταν καταστροφή.

Ειχα περάσει πολλά πριν τον γνωρίσω. Ειχα πληγώσει και ειχα πληγωθει πολύ και δε μπορούσα να αποδεχθω την ευτυχία. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Άσε σου λέω.Έχουν ένα παιδάκι που προφανώς εξαιτίας της αδιαφορίας του μπαμπά δεν τον θέλει καθόλου και αυτό είναι τόσο άσχημο να το βλέπεις.Και άλλα πολλά ακόμα.

Έβλεπα τις προάλλες ενα ζευγάρι γνωστών στην περιοχή που μένω.

Αυτός 6 χρόνια μικρότερος μου και αυτή 8....

Και το παιδάκι τους 2-3 ετών. ..

Το τι μπινελίκι έριχναν στο παιδί, το τι τσακωμούς το ζευγάρι μεταξύ τους... μεσα στο δρόμο. .. σαν τα παρατράγουδα που έκανε αυτή η τρελή στην τηλεόραση ήταν.

Δε τους ζήλεψα ρε Ρουμπίδι. . Αλήθεια.

Σαν μια τρελή οικογένεια ήταν.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ρουμπίδι μου....

Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα οσα λες.

Το μωρό με τη βοήθεια του Θεού και του Αγίου Εφραίμ είναι καλά και το ίδιο είμαι κι εγώ.

Όλα καλά και ανθηρά είναι.

ΌΜΩΣ... ακου τι παθαίνω.

Δεν μπορώ με τίποτα να πιστέψω ότι μου συνέβη αυτό το πράγμα, ότι μου ήρθε ο μπεμπούλης μου τόσο ξαφνικά και σε στιγμή που η ψυχή μου και του άντρα βεβαίως, ήταν μαύρη. .. και αυτό το παιδί να γέμισε φως..

Μετά τις τόσες δυσκολίες και κατραπακιες ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ. .

Και φοβάμαι μη χαλάσει. .. καταλαβαίνεις τι παθαίνω?

Γι αυτό με πιάνει η απελπισία όταν έστω και κάτι μικρό πάει στραβά.

Το ίδιο είχα πάθει όταν γνώρισα και τον άντρα.

Έλεγα εμένα να μου τύχει τέτοια τύχη? Αποκλείεται!

Και με το παραμικρό που γινόταν μεταξύ μας, ενα μικρό καβγαδακι.... γινόταν καταστροφή.

Ειχα περάσει πολλ πριν τον γνωρίσω. Ειχα πληγώσει και ειχα πληγωθει πολύ και δε μπορούσα να αποδεχθω την ευτυχία. .

Κοριτσάκι μου το καταλαβαίνω αυτό που λες,όμως σκέψου ότι έτσι "χαλάς" για τον εαυτό σου κάποιες όμορφες στιγμές που αξίζει να τις ζήσεις.Ακριβώς εξαιτίας του χρόνου που ήρθε το μωράκι αυτό σημαίνει ότι ήρθε για να μείνει.

Νομίζω ότι υποτιμάς τον εαυτό σου.Γιατί να μην σου αξίζει και εσένα ένα κομμάτι ευτυχίας δηλαδή???Και αυτό το λέω και για τον άντρα σου και για το μωράκι σου.Πληγώθηκες στο παρελθόν και είχες άσχημες εμπειρίες,να ξέρεις όμως ότι ίσως αυτές οι εμπειρίες σε οδήγησαν στην σωστή επιλογή συντρόφου αυτή τη φορά,άρα γιατί να μην σου αξίζει?Και να στο πω και αλλιώς.Είσαι τόσο καλός και αγνός άνθρωπος που θα σου άξιζαν και χίλια παραπάνω καλά.Μην υποτιμάς τον εαυτό σου γιατί τόσο ο άντρας σου όσο και το παιδάκι σου είναι πολύ τυχεροί που έχουν εσένα για σύζυγο και μάνα αντίστοιχα.Το έχεις σκεφτεί ποτέ αυτό???

Κοριτσάκι μου το καταλαβαίνω αυτό που λες,όμως σκέψου ότι έτσι "χαλάς" για τον εαυτό σου κάποιες όμορφες στιγμές που αξίζει να τις ζήσεις.Ακριβώς εξαιτίας του χρόνου που ήρθε το μωράκι αυτό σημαίνει ότι ήρθε για να μείνει.

Νομίζω ότι υποτιμάς τον εαυτό σου.Γιατί να μην σου αξίζει και εσένα ένα κομμάτι ευτυχίας δηλαδή???Και αυτό το λέω και για τον άντρα σου και για το μωράκι σου.Πληγώθηκες στο παρελθόν και είχες άσχημες εμπειρίες,να ξέρεις όμως ότι ίσως αυτές οι εμπειρίες σε οδήγησαν στην σωστή επιλογή συντρόφου αυτή τη φορά,άρα γιατί να μην σου αξίζει?Και να στο πω και αλλιώς.Είσαι τόσο καλός και αγνός άνθρωπος που θα σου άξιζαν και χίλια παραπάνω καλά.Μην υποτιμάς τον εαυτό σου γιατί τόσο ο άντρας σου όσο και το παιδάκι σου είναι πολύ τυχεροί που έχουν εσένα για σύζυγο και μάνα αντίστοιχα.Το έχεις σκεφτεί ποτέ αυτό???

Χμ... καλά τα λες. Πρέπει να μην υποτιμώ τον εαυτό μου. Από εκεί ξεκινούν όλα.

Αλλά το θέμα έχει πιο βαθιές ρίζες.

Απο μικρή η μαμά μου μου έλεγε "εσύ θα επιλέξεις τον καλύτερο άντρα, εσυ θα τους εχεις όλους στα πόδια σου, εσυ που είσαι όμορφη, έξυπνη κλπ κλπ"....

Βγήκα λοιπόν κι εγώ στην "πιάτσα" με φουσκωμένα τα μυαλά!

Κι όταν έφαγα ένα-δυο χαστούκια. .. ανετραπησαν όλα!

Η υπερβολική αυτοεκτίμηση που λανθασμένα μου είχε δημιουργήσει η μάνα μου... έγινε. .. το ακριβώς αντίθετο.

Τα έχω κάνει αυτοψυχανάλυση όλα μη νομίζεις! :tongue:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Έβλεπα τις προάλλες ενα ζευγάρι γνωστών στην περιοχή που μένω.

Αυτός 6 χρόνια μικρότερος μου και αυτή 8....

Και το παιδάκι τους 2-3 ετών. ..

Το τι μπινελίκι έριχναν στο παιδί, το τι τσακωμούς το ζευγάρι μεταξύ τους... μεσα στο δρόμο. .. σαν τα παρατράγουδα που έκανε αυτή η τρελή στην τηλεόραση ήταν.

Δε τους ζήλεψα ρε Ρουμπίδι. . Αλήθεια.

Σαν μια τρελή οικογένεια ήταν.

Και εγώ ένα τέτοιο σκηνικό έζησα μαζί τους.Σαν αυτό στα παρατράγουδα.Τσακωμοί και μούτρα και εγωισμοί και το παιδί στη μέση να κλαίει και να κάνει σαν τρελό.Πολύ στεναχωρήθηκα.Υπήρχαν προβλήματα,αλλά όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνουν.Πολύ κρίμα!

Απλά εύχομαι να μην γίνουμε έτσι.Δεν ξέρω ρε Δημητρούλα,τόσο πολύ πια αλλάζει η ζωή του ζευγαριού όταν έρχεται ένα παιδί???Δεν θέλω να το πιστεψω αυτό.Έχω και άλλους φίλους που ναι μεν άλλαξε η ζωή τους,αλλά όχι τόσο πολύ.Δεν ξέρω καμιά φορά φοβάμαι λίγο και αγχώνομαι όταν βλέπω τέτοια πράγματα.

Και εγώ ένα τέτοιο σκηνικό έζησα μαζί τους.Σαν αυτό στα παρατράγουδα.Τσακωμοί και μούτρα και εγωισμοί και το παιδί στη μέση να κλαίει και να κάνει σαν τρελό.Πολύ στεναχωρήθηκα.Υπήρχαν προβλήματα,αλλά όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνουν.Πολύ κρίμα!

Απλά εύχομαι να μην γίνουμε έτσι.Δεν ξέρω ρε Δημητρούλα,τόσο πολύ πια αλλάζει η ζωή του ζευγαριού όταν έρχεται ένα παιδί???Δεν θέλω να το πιστεψω αυτό.Έχω και άλλους φίλους που ναι μεν άλλαξε η ζωή τους,αλλά όχι τόσο πολύ.Δεν ξέρω καμιά φορά φοβάμαι λίγο και αγχώνομαι όταν βλέπω τέτοια πράγματα.

Ολα είναι στο χέρι ΜΑΣ! Ολα είναι στα χέρια των γονιών.

Πρέπει να μπαίνουν κανόνες.

Άντρα? Μπροστά στο παιδί δε θα μου κάνεις παρατηρήσεις, δε θα φωνάζεις, δε θα μαλώνεις μαζί μου.

Τέλος.

Κλεισου σε ενα δωμάτιο και φώναξε, δε λεω οχι. Θα συμβεί και αυτό.

Έχω φίλους που κάνουν σαν υστερικοι μπροστά στα παιδιά τους, τα μαλώνουν πάρα πολύ και τα ξεφτιλιζουν...

Εχω όμως και φίλους με ΠΙΟ πολλά παιδιά, που τους λένε ήρεμα κι ωραία "αυτο που έκανες ηταν λάθος και γι αυτό το λόγο θα μπεις τιμωρία. ..."

Χαλαρά, ήρεμα κι ωραία. ...

Χωρίς στρες. ..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...