Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Επέστρεψα και εγώ.Έβαλα λίγο θερμοσύφωνα να κάνω μπάνιο γιατί είμαι μέσα στην σκόνη και μέχρι να γίνει λίγο το νερό είπα να δω τα νέα σας.

Δημητρούλα μου τι είναι αυτό το λεύκωμα που λες???Πάντως εγώ δεν έχω ακούσει αποβολή από ουρολοίμωξη.Μου φαίνεται κάπως δύσκολο,αλλά έτσι κι αλλιώς αφού τα πυοσφαίριά σου είναι καλά θα κάνεις και την καλλιέργια και όλα καλά θα πάνε.Μην ανησυχείς τόσο πολύ.Και σταμάτα να βρίζεις τον εαυτό σου γιατί θυμώνω.Κοριτσάκι μου όσο κι αν προσέχεις δεν μπορείς να τα προβλέπεις όλα.Γι'αυτό είναι οι γιατροί για να μας βοηθάνε όταν κάτι προκύπτει,αλλιώς θα τα κάναμε όλα μόνες μας.Θα κάνεις την εξετασούλα σου πάλι αύριο και όλα θα πάνε καλά.Δείξε λίγη εμπιστοσύνη στο Δημητράκι σου.Σίγουρα είναι καλά και θέλει να σε γνωρίσει και να τον πάρεις αγκαλίτσα και να δεις ότι έτσι θα γίνει.Και να μας λες ό,τι νιώθεις.Δεν μας ζαλίζεις καθόλου!!!!

Αν έχει κάποιος λευκωμα και ηψηλη πίεση μπορεί να γεννήσει πρόωρα και το μωρακι να μην παίρνει βάρος. ..

Είναι σοβαρό εννοώ.

Εγώ ευτυχώς δεν έχω ψηλή πίεση.

Πρέπει όμως να κόψω το αλάτι, αυτό δε με πειράζει εξάλλου αναλατα τα τρωω σχεδόν όλα.

Ο μπεμπούλης μου είναι οκ... εχω πίστη σε εκείνον.

Με τον εαυτό μου όμως τα έχω βάλει.

Και ουρολοιμωξη και λευκωμα σήμερα ρε γμτ?

Και δεν τρωω τόσο πολύ ρε γμτ ...

Ασε που προσέχω τόσο στην τουαλέτα. .

Δηλαδή αν δεν πρόσεχα τι θα γινόταν? ??

Είμαι πολύ στεναχωρημενη.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εδω και 3 μηνες γινεται αυτο....μπορει και παραπανω...ειχα παει στη γιατρο μου τον ιουνιο και της ειπα οτι εχω μαλλον καρκινο...:|..μου εκανε υπερηχο και δεν ειδε τιποτα...

Διδυμάκι μου γιατί βάζεις πάντα τόσο άσχημα σενάρια με το μυαλό σου???Καταλαβαίνω ότι ίσως είσαι επηρεασμένη από τη φίλη σου,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμβεί και σε σένα.Άλλωστε έχεις κάνει τόσες εξετάσεις λες να μην φαινόταν κάπου???Σταμάτα να σκέφτεσαι τόσο αρνητικά!!!

Διδυμάκι μου γιατί βάζεις πάντα τόσο άσχημα σενάρια με το μυαλό σου???Καταλαβαίνω ότι ίσως είσαι επηρεασμένη από τη φίλη σου,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμβεί και σε σένα.Άλλωστε έχεις κάνει τόσες εξετάσεις λες να μην φαινόταν κάπου???Σταμάτα να σκέφτεσαι τόσο αρνητικά!!!

Βρε Ναντιακι μου εχω ΣΥΝΕΧΕΙΑ ενοχληση χαμηλα...ειναι λογικο??? :confused: Εδω και μηνες...πονους και σουβλιες....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Είμαι μια άχρηστη που δε της αξίζει τίποτα. :-(

Παω να δω τηλεόραση. Μπας και ξεχάσω.

Φιλάκια καλες μου.

Καλό βράδυ.

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

τι ειναι αυτα που λες? :(:(:(

πρεπει να ξαναπαω στη γιατρο αλλα τσιγγουνευομαι τα 50 ευρω ρε μαμωτο...βαρεθηκα να δινω χρηματα και εχουμε και την Αθηνα μπροστα μας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Αν έχει κάποιος λευκωμα και ηψηλη πίεση μπορεί να γεννήσει πρόωρα και το μωρακι να μην παίρνει βάρος. ..

Είναι σοβαρό εννοώ.

Εγώ ευτυχώς δεν έχω ψηλή πίεση.

Πρέπει όμως να κόψω το αλάτι, αυτό δε με πειράζει εξάλλου αναλατα τα τρωω σχεδόν όλα.

Ο μπεμπούλης μου είναι οκ... εχω πίστη σε εκείνον.

Με τον εαυτό μου όμως τα έχω βάλει.

Και ουρολοιμωξη και λευκωμα σήμερα ρε γμτ?

Και δεν τρωω τόσο πολύ ρε γμτ ...

Ασε που προσέχω τόσο στην τουαλέτα. .

Δηλαδή αν δεν πρόσεχα τι θα γινόταν? ??

Είμαι πολύ στεναχωρημενη.

Μην τα βάζεις με τον εαυτό σου!!!Δεν φταις εσύ για όσα γίνονται.Υπάρχουν γυναίκες που δεν προσέχουν καθόλου και όλα πηγαίνουν καλά.Άρα δεν φταίς εσύ σε κάτι.Και θα δεις ότι σε σένα όλα καλά θα πάνε.Αν καταλαβαίνω καλά αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν γι'αυτό μας βάζουν να κάνουμε τις εξετάσεις,ώστε να τα βλέπουν οι γιατροί και να τα αντιμετωπίζουν κατάλληλα.Μην σε παίρνει από κάτω,όλα θα τα αντιμετωπίσουμε εδώ μαζί σου αγαπούλα μου,με ηρεμία και ψυχραιμία.

Φευγω και γω...

Με ποναει φαρμακερα το χερι απο τον υπολογιστη...εχω και σουβλιες παλι χαμηλα..ΤΑ ΝΕΥΡΑ μου!

Κια ακομα δε τελειωσαμε για να φυγουμε εξοχικο!

ΚΑΛΟ ΣΚ!!

Δημητρουλα μου καλα αποτελεσματα αυριο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Είμαι μια άχρηστη που δε της αξίζει τίποτα. :-(

Παω να δω τηλεόραση. Μπας και ξεχάσω.

Φιλάκια καλες μου.

Καλό βράδυ.

Δεν θα σε βρίσω γιατί είσαι εγκυούλα!!!!

Άντε να ξεχαστείς λίγο και εμείς εδώ είμαστε ό,τι θελήσεις.Αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα και ελπίζω να νιώθεις καλύτερα!!!

Δεν ξέρω τι λες εσύ,εγώ ξέρω ότι στο Δημητράκι αξίζει να είναι η υπέροχη μανούλα του ήρεμη,ψύχραιμη και καλά συναισθηματικά.Από αύριο καλύτερα ναι???

Καλό σου βράδυ και όνειρα γλυκά!!!

Φευγω και γω...

Με ποναει φαρμακερα το χερι απο τον υπολογιστη...εχω και σουβλιες παλι χαμηλα..ΤΑ ΝΕΥΡΑ μου!

Κια ακομα δε τελειωσαμε για να φυγουμε εξοχικο!

ΚΑΛΟ ΣΚ!!

Δημητρουλα μου καλα αποτελεσματα αυριο!

Καλά να περάσεις διδυμάκι μου και να αφήσεις τις άσχημες σκέψεις πίσω σου.Δεν ξέρω τι είναι λογικό και τι όχι,ξέρω όμως ότι η γιατρός σου δεν σου βρήκε τίποτα και άμα είναι να αγχώνεσαι τόσο πολύ να πας ξανά και ας δώσεις 50 ευρώ.Τουλάχιστον θα σου φύγει η υποψία,αρκεί να μην σου ξαναέρθει σε 3 μήνες πάλι!!!

Καλησπέρα κορίτσια...γύρισα από την δουλειά και σε λίγο θα κάνω το μπανάκι μου...μπήκα για ένα γειά...

Εφάκι μην αγχώνεσαι...κάτσε πρώτα να δούμε τι θα γίνει και μετά βλέπουμε τι θα κάνεις....για τον καρκίνο...απλά δεν το σχολιάζω...

Δημητρα έτσι για την ιστορία θα σου πω ότι η μαμά μου στην αδερφή είχε αναιμία,λέυκωμα και πίεση...το αποτέλεσμα....η αδερφή μου γεννήθηκε(με καισαρική βέβαια) 40 εβδομάδων και 9 ημερών...ναι καλά ακουσες και 9 ημερών....4200 κιλά, με το δάχτυλο στο στόμα και τα μάτια ορθάνοιχτα....

Ναντιάκι μου καλή ξεκούραση μωρό μου..όλη μέρα μετακόμιση έκανες?

Φιλάκια πολλά σε όλες...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια...γύρισα από την δουλειά και σε λίγο θα κάνω το μπανάκι μου...μπήκα για ένα γειά...

Εφάκι μην αγχώνεσαι...κάτσε πρώτα να δούμε τι θα γίνει και μετά βλέπουμε τι θα κάνεις....για τον καρκίνο...απλά δεν το σχολιάζω...

Δημητρα έτσι για την ιστορία θα σου πω ότι η μαμά μου στην αδερφή είχε αναιμία,λέυκωμα και πίεση...το αποτέλεσμα....η αδερφή μου γεννήθηκε(με καισαρική βέβαια) 40 εβδομάδων και 9 ημερών...ναι καλά ακουσες και 9 ημερών....4200 κιλά, με το δάχτυλο στο στόμα και τα μάτια ορθάνοιχτα....

Ναντιάκι μου καλή ξεκούραση μωρό μου..όλη μέρα μετακόμιση έκανες?

Φιλάκια πολλά σε όλες...

Αναστασούλα μου δεν έκανα όλη μέρα μετακόμιση,αλλά από το μεσημέρι και μετά.Τακτοποίησα την τάξη μου και τώρα θέλω να βρω διάφορα να την στολίσω.Έχουμε αρκετή δουλειά ακόμα μέχρι να τελειώσουμε,αλλά ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε.Είμαστε άλλωστε αρκετοί που βοηθάμε!!!

Καλή ξεκούραση κούκλα μου!!!

γειά σας κοριτσάκια μου....τα νέα μου δεν είναι ευχάριστα....πρέπει να χειρουργειθώ...η κήλη μου άνοιξε πιο πολύ....μου είπε ο γιατρός οτι αν μείνω έγκυος θα χειροτερέψει....τον σεπτέμβριο θα μπω στο χειρουργείο........ο γιατρός που μου την είχε χειρουργήσει δεν έκανε καλή δουλειά...γιαυτό ξαναβγήκε.....πάει το σαλόνι....

ομορφουλίτσες μου καλημέρα!

έχετε δίκιο να πάω Σεπτέμβρη... έλεγα να κάνω δίαιτα ένα μήνα παραπάνω αλλά δε νομίζω να συμφωνεί και ο γιατρός σ'αυτό μια και μου είχε πει το συντομότερο δυνατό μετά την υστερο του Ιουλίου...απλώς κλ@νw μέντες ότι πάλι δε θα έχω θετικό αποτέλεσμα....

βέβαια.... αφού το εφάκι μου το όμορφο μου έστειλε φανταστικές φράουλες με σαντιγύ (αγαπώ).... θα κάνω την εξαίρεση και τις χλαπακιάζω πάραυτα! μιαμ! μιαμ!:roll::roll: εφουλινάκο χαίρομαι που τα πέρασες σούπερ στις διακοπές αλλά μην εξανεμίσεις την ξεκούραση κι από την πρώτη εβδομάδα! μπάστα βρε φιλενάδα! όσο για τον καρκίνο..... πιστεύω έχεις επηρεαστεί από το περιστατικό με τη φίλη σου.... μη το χαλαλίζεις το 50ευρω αφού έχεις τις σουβλιες πόσο καιρό... κάνε λίγο υπομονή και να δούμε τι θα σου πουν εδώ οι ντοκ στην αθήνα... ελπίζω τελευταία στιγμή να αλλάξουν τα πράγματα και το ηράκλειο να είναι μακρινή φοβία....

μορφάκι μου αν πρέπει να γίνει θα την κάνεις ... είναι μια επιπλοκή επώδυνη και σωματικά και οικονομικά αλλά θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα και όσον αφορά τον τελικό σου στόχο... να πάρεις τηλ το μαντούδη να τον ρωτήσεις μετά από πόσο καιρό πρέπει να κάνεις προσπάθεια και φυσικά μετά το χειρουργείο ξέχνα τις βαριές δουλειές σε σπίτι και μαγαζί! στη θέση σου βέβαια θα έπαιρνα μια γνώμη ακόμα για τον αν όντως χρειάζεται να το κανεις.... όσο για το σαλόνι... το ξέρω πόσο πολύ το ήθελες αλλά όλα τα υλικά αγαθά μια ιδέα είναι... ελάχιστα είναι πραγματικά απαραίτητα και πρέπει να τους δίνουμε ως ανάγκες τη θέση που τους πρέπει....

δημητρούλι μου λογικό είναι να αγχώνεσαι... πράγματι υπάρχουν περιπτώσεις αποβολών λόγω ουρολοίμωξης...εσύ όμως που τα παρακολουθείς όλα στενά θα τα προλαμβάνεις και όλα!!! πόσο χαίρομαι που αισθάνθηκες το αγοράκι σου! προφανώς σου λέει "να κάνω καμιά τσαχπινιά γιατί με έχει τρελάνει η μανούλα στους υπερήχους!"! εγώ απαλλάχτηκα από τις ουρολοιμώξεις εδώ και μια 15ετία κάνοντας κάθε φορά πλύση και χρησιμοποιώντας και μωρομάντηλα...επίσης πολύ καλό κάνουν το κράνμπερρυ (κυρίως) και τα μπλούμπερρυ. τα είχε συστήσει παθολογοανατόμος σε μια φίλη και βρήκαμε την υγειά μας και οι δύο!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Νελάκι καλά κουράγια σήμερα με την καμπύλη! Καλά έκανες που σκέφτηκες το λαπιτόπι!

Ναντιούλι μου το σκηνικό με την πελάτισσα απλά απαράδεκτο! Δεν είναι μόνο θέμα κακίας αλλά και βλακείας! Εδώ εμένα οι αδελφές μου που ξέρουν ότι θέλω παιδάκι μου λένε τι το θες? με την κρίση πώς θα τα βγάζετε πέρα και μ'ένα παιδί? κι εγώ να κλαίω που δεν.... βέβαια σκηνικά δεν ξέρουν και τα σκηνικά με εξώ κλπ... ο θεούλης να σας έχει καλά και θα το ξαναστείλει το μωράκι...για να μείνει και να δώσει χαρά και στους δυο σας αυτή τη φορά...

Ναστάζια μου τι να πω... είπατε κι εσείς με τα χίλια βάσανα να ξεφύγετε λίγο και να σας το βγάλουν από τη μύτη????:evil::evil::evil: αν έχεις τέτοια αντιμετώπιση από τους δικούς σου τι να περιμένεις από τους ξένους? όσο μπορείτε κάντε τους πέρα, να είστε ήρεμοι! εκνευρίζομαι με τέτοιες ιστορίες... αν είναι δυνατόν!!!

Αννιτάκι πού χάθηκες πάλι? κάνεις διακοσμήσεις στη βίλλα αννίτα? κι εγώ όσο προλαβαίνω θέλω να κάνω γενική στο σπίτι μέχρι τα μέσα σεπτέμβρη γιατί μετά με τις ενέσεις θέλω να είμαι χαλαρή και ξεκούραστη...

Ρικάκι μου είσαι λιγάκι πεσμένο ή μου φαίνεται? γιατί βρε καρδούλα?

Λινάκι πότε ξεκινάς? δε θα κάνεις διέγερση, από τα φρόστις θα βάλετε σωστά?

Αθανασία μου πότε θα σε δω βρε κορίτσι? είσαι για κανά κανόνισμα από βδομάδα?και με όποια φουλίτσα μπορεί βεβαίως βεβαίως!

Ζεττάκι δεν είχε αγώνες ποδοσφαίρου και το ρίξατε στις βόλτες? πολύ σε σκέφτομαι βρε ψυχούλα μου...

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Άννα μου κι εγώ στην κατηγορία "καθόλου έτοιμη" είμαι... πολλά βράδια που το μωρό κοιμαται ρίχνω το κλάμα τις αρκούδας ακριβώς γι αυτό το λόγο... νομίζω όμως ότι όταν φτάσεις στο σημείο της συνειδητοποίησης ότι το θέμα παιδί δεν είναι το Α και το Ω και πως η ζωή είναι ωραία, γιατί πολύ απλά τα πιο βασικά δλδ την αγάπη και τον έρωτα και τη φιλία και τη συντροφικότητα τα έχεις βρει.... τότε είσαι ΕΤΟΙΜΗ!

Τρελλό μου νταντάκι πού είσαι? τρέχεις με τη δουλειά βρε όμορφη?

Γλυκιά μου Αναστασία.... γλυκουλίτσα μου πανέμορφη...τυπάκι μου τρελλό παρείτσα θα είμαστε το Σεπτέμβρη χεράκι χεράκι....:mrgreen:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...