Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , linaa είπε:

Μα είναι Κ οι πιο φθηνές Κ απλές εξετάσεις 

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ μου τι καλα που καταλαβες τον Δημητρακη να κινειται! Τι τελειο συναισθημα! Οσο για την ουρολοιμωξη να κανεις αυριο την επαναληπτικη να παρεις τον γιατρο σου και ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΑ ποσο σας καταλαβαινω...τα ιδια νιωθω και γω.....δε θελω να περασω ολη μου τη ζωη μεσα στη θλιψη...αν δε γινει ποτε...μακαρι να το ηξερα απο τωρα και με το μωρο να γυρνουσαμε ολο τον κοσμο!! Το μωρο ειναι αρνητικο στην υιοθεσια αρα μας βλεπω σε κρουαζιερες και αεροπλανα...Με κουραζουν ολες αυτες οι εξετασεις..τα συνεχη προβληματα...τα φαρμακα...Ωρες ωρες σκεφτομαι μηπως χρεαζομαι ψυχολογο...

ΔΙΔΥΜΗ ΨΥΧΗ μου ελειψες! Λογικο που βλεπεις εγκυουλες και θλίβεσαι....απλα να ξερεις οτι ο Θεος σου χρωσταει ενα μωρακι και ο Θεος δεν ξεχναει!!! ;)

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ που εισαι?

ΖΕΤΤΑΚι μου ελπιζω να περνας καλα και να γεμισεις μπαταριες...Το χρειαζεσαι!

ΝΑΣΤΑΖΙΑ μου γραψτους στις ωοθηκες σου οσους σας χαλανε! Εσυ με το μωρο σου να ειστε καλα και αστους να κανουν διακοπες στο εξοχικο οι μικροψυχοι!!! Πολυ τσατιστηκα με οσα διαβασα!!!!!!:twisted::twisted::twisted:

ΑΡΤΕΜΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?????????????????????

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ τα μωρακια σου θα κερδισουν τον χρονο με τις εβδομαδες...να το δεις! Θελω παρα πολυ να σε γνωρισω!!! Ολες δηλαδη! Μακαρι να βολεψει!!!!

ΡΙΚΑΚΙ ΜΟΥ τι κανεις ο ομορφος? Ελπιζω και συ να βαλεις γρηγορα μπρος...

ΑΘΑΝΑΣΙΑ μου ευχαριστω κοριτσι μου για το τηλ και ολο το ενδιαφέρον!!! Σε φιλω!!!

ΜΟΡΦΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΗ? ΟΛο το βραδυ κανεις αμαρτιεςμε τον αντρα?:):):):) Εσυ καθε βραδυ ησουν εδω...ποιος ξερει τι κανεις...

ΛΙΝΑΚΙ μου τι εγινε τελικα? Τι σου ειπε ο γιατρος? Τον πήρες?

ΑΝΝΙΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μας παρατησες τελειως! :(:(:(:(

CACAO??? Διακοπουλες εισαι?

ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΜΟΥ ελπιζω ολα καλα...δεν μπαινεις ουτε εσυ συχνα...

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΞΕΧΑΣΑ :rolleyes: ...ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ...ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΕΧΩ ΜΠΟΥΝΤΑΛΙΑΣΕΙ!

ΟΠΟΙΑ ΞΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΦΙΛΩ ΤΡΙΠΛΑ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΞΕΧΑΣΑ ΤΗΝ KALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΘΑ ΑΥΤΟΤΙΜΩΡΗΘΩ! ΘΑ ΚΟΨΩ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΩ ΠΑΤΑΤΕΣ, ΠΑΓΩΤΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ!!! πΟΥ ΕΙΣΑΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙΣ?

Παρε και αλλο δωρακι που σε ξεχασα!

xristougenniatika-glyka-decoration-00009.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

AMAN αυτο το JUMBO...καποιες διαφημισεις ειναι πολυ σπαστικες!! 100 ωρες κρατανε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Που είσαι εσύ ρε μπέμπα. ....?

Missed you...

Και μενα μου λειψατε ομορφια μου! Στο εξοχικο το ιντερνετ ηταν για κλωτσιες και με το που γυρισα παω σαν Βεγγος!

Εσυ ηρεμια και υπομονη..να δουμε τι θα πουνε και οι αυριανες εξετασεις! Καλα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Και μενα μου λειψατε ομορφια μου! Στο εξοχικο το ιντερνετ ηταν για κλωτσιες και με το που γυρισα παω σαν Βεγγος!

Εσυ ηρεμια και υπομονη..να δουμε τι θα πουνε και οι αυριανες εξετασεις! Καλα?

Πριν λίγο ήρθε ο άντρας με την εξέταση ούρων στο χέρι. ..

Με περίμενε κι άλλη έκπληξη.

Ίχνη από λεύκωμα!

Και τα τρωω και όλα αναλατα σχεδόν!

Άχρηστη εντελώς είμαι. .

Όλα σκατ@ πάνε. ..

Τέλος πάντων πες μου τα δικά σου.

Θα πας Κρήτη τελικά?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ίχνη από λεύκωμα!

Άχρηστη εντελώς είμαι. .

Όλα σκατ@ πάνε. ..

Θα πας Κρήτη τελικά?

To λευκωμα τι σημαινει??

Μαλλον για κρητη με βλεπω...αρα ολα θα πανε πισω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ρε κοριτσια ειναι δυνατον να πονας απο τις 30 μερες του μηνα τις 25 χαμηλα?

Παλι εχω σουβλιες..:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ακούω γέλια να ανεβαίνουν τα σκαλιά

πάλι οι φίλοι μου χαράματα γυρνάνε

έχουν τις μπύρες τους ακόμα αγκαλιά

έξω απʼ την πόρτα μου περνούν και τραγουδάνε

Κι εγώ το γέλιο το δικό σου περιμένω

μʼ ένα ποτήρι απʼ την ανάσα μου θαμπό

ακούω την πόρτα να χτυπάει και σωπαίνω

γιατί απʼ όλους θέλω απόψε να κρυφτώ.

Γιατί δεν τους αντέχω, ζευγαρωμένους

κι εγώ να μην έχω τα χέρια σου να γείρω

Τι θέλω εγώ με τόση αγάπη γύρω

Γιατί θα τους ζηλεύω

και το δικό σου χάδι θα γυρεύω

Κορμί στους πέντε ανέμους

τι θέλω εγώ με τους ερωτευμένους

Δεν έχω άλλα παραμύθια να σκεφτώ

τους είπα τάχα πως ταξίδι έχεις πάει

κι ενώ στη ζάλη τους ποθώ να τυλιχτώ

αφήνω τον εγωισμό να με μεθάει

Γιατί το βήμα το δικό σου περιμένω

μʼ ένα ποτήρι απʼ την ανάσα μου θαμπό

ακούω την πόρτα να χτυπάει και σωπαίνω

γιατί απʼ όλους θέλω απόψε να κρυφτώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

To λευκωμα τι σημαινει??

Σε συνδυασμό με ηψηλη πίεση υπάρχει κίνδυνος προεκλαμψιας ή whatever. ..

Άχρηστη είμαι μου φαίνεται, όλο προβλήματα μου βγαίνουν. .

Ρε κοριτσια ειναι δυνατον να πονας απο τις 30 μερες του μηνα τις 25 χαμηλα?

Παλι εχω σουβλιες..:confused:

Μήπως κρυωσες από τα μπανακια ρε μικρή μου?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μήπως κρυωσες από τα μπανακια ρε μικρή μου?

Εδω και 3 μηνες γινεται αυτο....μπορει και παραπανω...ειχα παει στη γιατρο μου τον ιουνιο και της ειπα οτι εχω μαλλον καρκινο...:|..μου εκανε υπερηχο και δεν ειδε τιποτα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ίχνη από λεύκωμα!

Άχρηστη εντελώς είμαι. .

Όλα σκατ@ πάνε. ..

Θα πας Κρήτη τελικά?

Επέστρεψα και εγώ.Έβαλα λίγο θερμοσύφωνα να κάνω μπάνιο γιατί είμαι μέσα στην σκόνη και μέχρι να γίνει λίγο το νερό είπα να δω τα νέα σας.

Δημητρούλα μου τι είναι αυτό το λεύκωμα που λες???Πάντως εγώ δεν έχω ακούσει αποβολή από ουρολοίμωξη.Μου φαίνεται κάπως δύσκολο,αλλά έτσι κι αλλιώς αφού τα πυοσφαίριά σου είναι καλά θα κάνεις και την καλλιέργια και όλα καλά θα πάνε.Μην ανησυχείς τόσο πολύ.Και σταμάτα να βρίζεις τον εαυτό σου γιατί θυμώνω.Κοριτσάκι μου όσο κι αν προσέχεις δεν μπορείς να τα προβλέπεις όλα.Γι'αυτό είναι οι γιατροί για να μας βοηθάνε όταν κάτι προκύπτει,αλλιώς θα τα κάναμε όλα μόνες μας.Θα κάνεις την εξετασούλα σου πάλι αύριο και όλα θα πάνε καλά.Δείξε λίγη εμπιστοσύνη στο Δημητράκι σου.Σίγουρα είναι καλά και θέλει να σε γνωρίσει και να τον πάρεις αγκαλίτσα και να δεις ότι έτσι θα γίνει.Και να μας λες ό,τι νιώθεις.Δεν μας ζαλίζεις καθόλου!!!!

Σε συνδυασμό με ηψηλη πίεση υπάρχει κίνδυνος προεκλαμψιας ή whatever. ..

Άχρηστη είμαι μου φαίνεται, όλο προβλήματα μου βγαίνουν. .

Τι φταις εσυ βρε ψυχη μου...προσεχεις τοσο πολυ! Απλα ο καθε οργανισμος κανει το δικο του...Απλα να εχεις υπο ελεγχο και να τα παρακαλουθεις..Και να παρεις τον γιατρσου αυριο! Δε θα ντραπεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

To λευκωμα τι σημαινει??

Διδυμάκι μου κάτσε να δούμε πρώτα τι θα γίνει κι αν τυχόν πας Κρήτη θα βρούμε τη λύση.Να θυμάσε ότι και το Ρικάκι μας εκεί έπιασε το ταλιμπανάκι της,άρα όλα γίνονται.Φυσικά καλό είναι να μείνεις στο σπίτι σου,αλλά αν τυχόν δεν συμβεί θα βρούμε την άκρη μην μου στεναχωριέσαι προκαταβολικά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...