Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Koula - mares

kale

Recommended Posts

βρε μήπως να "ζεστάνουμε" το κλίμα και να βρεθούμε μία πριν έρθει το Ανιτάκι? ε? ε? ε?

Ναι συμφωνώ!!!!!Τι λέτε και για Κυριακή 14/4.Νομίζω τότε μπορεί η πρόεδρος,έτσι δεν είναι?

Σάββατο έχω συνήθως φροντιστήριο,αλλά με άστατο ωράριο.Γιατί κάποιες φορές κάνω μόνο το κανονικό μάθημα,αλλά άλλες φορές φέρνω και παιδάκια που ίσως λείπανε ή δεν έχουν καταλάβει κάτι να διαβάσουμε μαζί και να τους τα εξηγήσω πάλι.Αυτό το Σάββατο δίνουμε ελέγχους,οπότε θα με πάρει μέχρι αργά.Εντωμεταξύ πλησιάζουν οι εξετάσεις,οπότε προβλέπω τρελή δουλειά από εδώ και τώρα,ώστε να πάνε τα καμάρια μου καλά.Αφήστε γιατί αν τύχει και κάποιος αποτύχει στεναχωριέμαι πολύ!!!!!Μια φορά ένας μαθητής είχε μια ατυχία και κόπηκε και έκλαιγα σαν να είχα κοπεί εγώ.Ήταν πολύ καλός μαθητής και στεναχωρήθηκα πολύ με την ατυχία του!!!!Αααααα,να διευκρινίσω ότι διδάσκω ξένη γλώσσα και μιλάω για εξετάσεις διπλωμάτων!!!!Έχω πολλή αγωνία μέχρι να βγουν τα αποτελέσματά τους!!!!!!

Διαφημίσεις

Ναι συμφωνώ!!!!!Τι λέτε και για Κυριακή 14/4.Νομίζω τότε μπορεί η πρόεδρος,έτσι δεν είναι?

Σάββατο έχω συνήθως φροντιστήριο,αλλά με άστατο ωράριο.Γιατί κάποιες φορές κάνω μόνο το κανονικό μάθημα,αλλά άλλες φορές φέρνω και παιδάκια που ίσως λείπανε ή δεν έχουν καταλάβει κάτι να διαβάσουμε μαζί και να τους τα εξηγήσω πάλι.Αυτό το Σάββατο δίνουμε ελέγχους,οπότε θα με πάρει μέχρι αργά.Εντωμεταξύ πλησιάζουν οι εξετάσεις,οπότε προβλέπω τρελή δουλειά από εδώ και τώρα,ώστε να πάνε τα καμάρια μου καλά.Αφήστε γιατί αν τύχει και κάποιος αποτύχει στεναχωριέμαι πολύ!!!!!Μια φορά ένας μαθητής είχε μια ατυχία και κόπηκε και έκλαιγα σαν να είχα κοπεί εγώ.Ήταν πολύ καλός μαθητής και στεναχωρήθηκα πολύ με την ατυχία του!!!!Αααααα,να διευκρινίσω ότι διδάσκω ξένη γλώσσα και μιλάω για εξετάσεις διπλωμάτων!!!!Έχω πολλή αγωνία μέχρι να βγουν τα αποτελέσματά τους!!!!!!

Ναι Ναι ναι ναι!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Συμφωνω κι εγω εχω πήξει!

πότε πήζεις αλήθεια πρόεδρε??? μία στη δουλειά, μία γούτσου γούτσου, μία σειρές με το μανάρι σου καναπεδάτη και μία νυχτερίδιασμα με τις υπόλοιπες ξενύχτισσες.... πότε διαβάζεις ε? "μιμιτρα ρεμπελιάζεις! και ψεύδεσαι και ρεμπελιάζεις!" :tongue:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Ναι συμφωνώ!!!!!Τι λέτε και για Κυριακή 14/4........Αααααα,να διευκρινίσω ότι διδάσκω ξένη γλώσσα και μιλάω για εξετάσεις διπλωμάτων!!!!Έχω πολλή αγωνία μέχρι να βγουν τα αποτελέσματά τους!!!!!!

yes my wonderful madame!!!!!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

πότε πήζεις αλήθεια πρόεδρε??? μία στη δουλειά, μία γούτσου γούτσου, μία σειρές με το μανάρι σου καναπεδάτη και μία νυχτερίδιασμα με τις υπόλοιπες ξενύχτισσες.... πότε διαβάζεις ε? "μιμιτρα ρεμπελιάζεις! και ψεύδεσαι και ρεμπελιάζεις!" :tongue:

Οταν λεω πήζω εννοώ δυο φορές τη βδομάδα που διαβάζω! Γιατί παραπάνω δεν την παλεύω!

Η αλήθεια είναι οτι ειμαι καλη μαθήτρια!

Εργασιες : 8 , 9 και σήμερα άλλο ενα 9!!

:tongue:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Και εγώ αυτήν την απορία είχα πρόεδρε!!!!!Χαχαχαχα!!!!!!Πλάκα μας κάνεις!!!!!

Εγώ που έκανα την προηγούμενη χρονιά μια εκπαίδευση στον πανεπιστήμιο για μαθησιακές δυσκολίες,γύρναγα από τη δουλειά και διάβαζα μέχρι τις 3 και τις 4 τα ξημερώματα!!!!!Δεν ξενυχτούσα μαζί σου,όπως εσύ χτες με εμένα.Ευτυχώς δεν σας είχα γνωρίσει τότε γιατί δεν θα είχα παραδώσει καμία εργασία στην ώρα της!!!!Χαχαχαχαχα!!!!!!

Οταν λεω πήζω εννοώ δυο φορές τη βδομάδα που διαβάζω! Γιατί παραπάνω δεν την παλεύω!

:tongue::tongue::tongue: πλησιάζει όμως αμίλικτη η εξεταστική! πρέπει να στρωθούμε..... μία ενότητα πήρες?

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Και εγώ αυτήν την απορία είχα πρόεδρε!!!!!Χαχαχαχα!!!!!!Πλάκα μας κάνεις!!!!!

Εγώ που έκανα την προηγούμενη χρονιά μια εκπαίδευση στον πανεπιστήμιο για μαθησιακές δυσκολίες,γύρναγα από τη δουλειά και διάβαζα μέχρι τις 3 και τις 4 τα ξημερώματα!!!!!Δεν ξενυχτούσα μαζί σου,όπως εσύ χτες με εμένα.Ευτυχώς δεν σας είχα γνωρίσει τότε γιατί δεν θα είχα παραδώσει καμία εργασία στην ώρα της!!!!Χαχαχαχαχα!!!!!!

χχχαχαχχαχαχαχααα πες ταααααααααα!!!! αμ εγώ γιατί δεν μπαίνω το βράδυ καθόλου??? ξέρω ότι αν κάνω την αρχή...... κλάφτα χαράλαμπε!!!! σιγά μην ξαναπιάσω βιβλίο :D

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Α ρε πρόεδρε είσαι αστέρι εσύ!!!!Τα πιάνεις με τη μια!!!!!

Εγώ είμαι μέσα και για Κυριακή 14/4.Βλέπω το τρελοανιτάκι να μας καθαρίζει!!!!!Pleaseeeeee Ανιτάκι δώσε μας την άδειά σου.Εξάλλου η πρόεδρος έχει ήδη συναντηθεί με την Αναστασία,άρα πάνε οι δύο πρώτες ξεπαρθενεύτηκαν!!!!!!!Σκέψου είναι η πρόεδρος,πως μπορούμε να πούμε όχι στην πρόεδρο???????

Διαφημίσεις

Α ρε πρόεδρε είσαι αστέρι εσύ!!!!Τα πιάνεις με τη μια!!!!!

Εγώ είμαι μέσα και για Κυριακή 14/4.Βλέπω το τρελοανιτάκι να μας καθαρίζει!!!!!Pleaseeeeee Ανιτάκι δώσε μας την άδειά σου.Εξάλλου η πρόεδρος έχει ήδη συναντηθεί με την Αναστασία,άρα πάνε οι δύο πρώτες ξεπαρθενεύτηκαν!!!!!!!Σκέψου είναι η πρόεδρος,πως μπορούμε να πούμε όχι στην πρόεδρο???????

χχαχαχχαχαχαχαχα είσαι απίστευτη!!!

ναι βρε ανιτακι!

δώσε μας άδειααααα

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...