Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, *Vasoula είπε:

Κρίμα κορίτσι μου!!!αλλά δεν πτοουμαστε!!ούτε σημαίνει πως επειδη δε προχώρησε αυτό δε θα προχωρήσουν τα επόμενα!!!το σκέφτεσαι για 3ης μερας εσύ??

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Λυπάμαι κορίτσι μου. Μην πτοεισαι όμως.. βήμα βήμα, προσηλωμενη στον στόχο σου εσύ..!

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

θα παρω το πρωί το κέντρο να δω μεχρι τι ώρα ειναι ανοιχτό το αιματολογικό. Λογικά θα παω σχετικά νωρίς (9 δηλαδη) για να μη λυσάξω και από την πείνα ..

Ε τότε σίγουρα θα σε πετύχω. Τρεις ώρες θα είσαι εκεί, του φούστη.

Ακου αφθονοι μικροοργανισμοι. ..

Ελα Παναγία μου...

Με τόση προσοχή. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Ε τότε σίγουρα θα σε πετύχω. Τρεις ώρες θα είσαι εκεί, του φούστη.

Ακου αφθονοι μικροοργανισμοι. ..

Ελα Παναγία μου...

Με τόση προσοχή. .

σου λέω μη φρικάρεις πριν παρεις αποτελέσματα...! και αν στη χειρότερη εχεις κατι θα παρεις αντιβίωση. Κι εγω οταν εκανα περίδεση πηρα 7 μερες... ε τι να γινει δηλαδη...θα παρεις αγωγη και ολα οκ.

θα κανω την μικρη καμπύλη αρα θα κάτσω 2 ωρες εκει απλώς ευχομαι να μην ειμαι οριακα ή εκτος και χρειαστεί μετά να κάνω και τη μεγάλη...αυτο θα με εκνευριζε

kOZcp3.png

σου λέω μη φρικάρεις πριν παρεις αποτελέσματα...! και αν στη χειρότερη εχεις κατι θα παρεις αντιβίωση. Κι εγω οταν εκανα περίδεση πηρα 7 μερες... ε τι να γινει δηλαδη...θα παρεις αγωγη και ολα οκ.

θα κανω την μικρη καμπύλη αρα θα κάτσω 2 ωρες εκει απλώς ευχομαι να μην ειμαι οριακα ή εκτος και χρειαστεί μετά να κάνω και τη μεγάλη...αυτο θα με εκνευριζε

Έχεις δίκιο.

ΟΜΩΣ... η ουρολοιμωξη δεν προκαλεί αποβολές?

Λάθος ξέρω? ? Αν ξέρω λάθος να μου το πείτε ρε παιδια.

Αν ξέρω λάθος, μπαρντον για την αναστάτωση και το σταματάω εδώ.

Αν δλδ το μωρό είναι ασφαλές μέχρι να πάρω την αντιβίωση, τότε οκ..

Αν όχι όμως. ..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ποιος υποτροπίασε πάλι????

Δημητρούλα με τα νεύρα και το άγχος δεν θα κάνεις τίποτα καλύτερο καρδιά μου...Και εγώ λέω πάρε το γιατρό σου και είναι σίγουρο ότι θα σε καθησυχάσει και παίρνεις και τα αποτελεσματα και αν χρειαστεί αντιβίωση και όλα θα πάνε καλάααααα....ναι??? ΝΑΙ....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Έχεις δίκιο.

ΟΜΩΣ... η ουρολοιμωξη δεν προκαλεί αποβολές?

Λάθος ξέρω? ? Αν ξέρω λάθος να μου το πείτε ρε παιδια.

Αν ξέρω λάθος, μπαρντον για την αναστάτωση και το σταματάω εδώ.

Αν δλδ το μωρό είναι ασφαλές μέχρι να πάρω την αντιβίωση, τότε οκ..

Αν όχι όμως. ..

νομιζω οτι η κατασταση πρέπει να ειναι πολύ προχωρημενη για να αποβάλεις..δεν ειναι τόσο ευκολο να παρεισφρήσουν και στον κόλπο. Αν κρίνω απο τα κολπικα υγρα που εχω εγώ ενα τείχος βλέπω ..

kOZcp3.png

Πηνελοπάκι καλή επιτυχία αύριο με τις εξετάσεις...Και γιατί δεν σου έδωσε να κάνει κατευθείαν τη μεγάλη να τελειώνεις...Και σε μια φίλη μου με τη μικρή βγήκε οριακά αυξημένη αλλά έκανε την τρίωρη και όλα οκ...

cOiVp2.png

Ποιος υποτροπίασε πάλι????

Δημητρούλα με τα νεύρα και το άγχος δεν θα κάνεις τίποτα καλύτερο καρδιά μου...Και εγώ λέω πάρε το γιατρό σου και είναι σίγουρο ότι θα σε καθησυχάσει και παίρνεις και τα αποτελεσματα και αν χρειαστεί αντιβίωση και όλα θα πάνε καλάααααα....ναι??? ΝΑΙ....

Καλώς την...

Εσύ έχεις ακούσει για κάτι τέτοιο στην εγκυμοσύνη?

Βλάπτει το μωρό? Άμεσα?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

νομιζω οτι η κατασταση πρέπει να ειναι πολύ προχωρημενη για να αποβάλεις..δεν ειναι τόσο ευκολο να παρεισφρήσουν και στον κόλπο. Αν κρίνω απο τα κολπικα υγρα που εχω εγώ ενα τείχος βλέπω ..

..... κατάλαβα. ...

Τι να πω. ...

Μακάρι να σταθώ τυχερή. Και ο μπεμπούλης πιο τυχερός.

Σας αφήνω, αρκετά σας έπρηξα και μονοπώλησα το ενδιαφέρον.

*Φιλάκια*

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Καλώς την...

Εσύ έχεις ακούσει για κάτι τέτοιο στην εγκυμοσύνη?

Βλάπτει το μωρό? Άμεσα?

Δεν το έχω ακούσει αγαπούλα και μου ακούγεται και τραβηγμένο, οπότε υποθέτω αυτό που λέει και η pink, ότι πρέπει να είναι προχωρημένο και εσύ τουλάχιστον δεν έχεις πυοσφαίρια...Δεν μας κουράζεις, πες ότι θες, αρκει να αρχίσεις να ηρεμείς...

cOiVp2.png

Που πήγες μαρή Δήμητρα?Ποιός σου είπε ότι μας πρήζεις????

Καταρχήν γιατί δεν παίρνεις τον γιατρό σου τηλέφωνο???

Δώστο μου και θα τον πάρω εγώ....

Για σου Ρίκα...όλα καλά????Γιατί χάθηκες τόσες μέρες?????ΕΕΕΕΕ????

Μη νομίζεις τα έκανα και στη Μόρφω τα παράπονα...που παρεπιπτώντος σήμερα δεν έχει μπει ούτε για καλήμέρα...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Που πήγες μαρή Δήμητρα?Ποιός σου είπε ότι μας πρήζεις????

Καταρχήν γιατί δεν παίρνεις τον γιατρό σου τηλέφωνο???

Δώστο μου και θα τον πάρω εγώ....

Για σου Ρίκα...όλα καλά????Γιατί χάθηκες τόσες μέρες?????ΕΕΕΕΕ????

Μη νομίζεις τα έκανα και στη Μόρφω τα παράπονα...που παρεπιπτώντος σήμερα δεν έχει μπει ούτε για καλήμέρα...

Την έκανε η Δημητρούλα...Πάρτη ρε Αναστασάκι τηλέφωνο να την ηρεμήσεις και να πάρει το γιατρό της...

Μια χαρά εγώ κουκλάρα μου...Εεεε το δίνω το παρόν στρατηγέ μου...Θα χειμωνιάσει σιγά σιγά και θα μαζευτούμε να σου κάνουμε παρεούλα στην προσπαθειά σου και μέχρι του χρόνου που θα γεννάς!!!!

cOiVp2.png

Την έκανε η Δημητρούλα...Πάρτη ρε Αναστασάκι τηλέφωνο να την ηρεμήσεις και να πάρει το γιατρό της...

Μια χαρά εγώ κουκλάρα μου...Εεεε το δίνω το παρόν στρατηγέ μου...Θα χειμωνιάσει σιγά σιγά και θα μαζευτούμε να σου κάνουμε παρεούλα στην προσπαθειά σου και μέχρι του χρόνου που θα γεννάς!!!!

Την πήρα την τρελοΔημητρούλα...τι να την κάνω????Μες το αγχος αυτό το κορίτσι.....τστστσ...

Ωραία να μπαίνεις να τα λέμε...έχεις και εσύ γιατρότον Οκτώβρη...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου!

Μολις διαβασα τα νεα σας...τα διαβαζα τοσες μερες αλλα με διακοπές... σταματουσα....ξεκινουσα γιατι τρεχω...

Τα νεα μου εχουν ως εξης:

ΔΙΑΚΟΠΕΣ: Περασα παρα πολύ καλα και ξεκουραστηκα!!!!!!!...μονο που εβαλα 2 κιλα :twisted::twisted::twisted: τωρα προσπαθω να τα χασω...Καλα να παθω με ατα αναψυκτικα και τις πατατες και τα ψωμια...:roll:

ΥΓΕΙΑ: Εχω κλεισει 60 μερες χωρις περιοδο...απο τις 50 μερες...πηγαμε στις 60...ΣΚΑΤΑ!!!!Εκανα τεστ την Τριτη ηταν αρνητικο...Μου εχει ερθει και δυσκοιλιοτητα απο τη δουλεια και το αγχος για ολα και η κοιλια μου ειναι τουμπανο :?:???::(:( Τωρα ...ειναι απο την δυσκοιλιοτητα...ειναι απο την περιοδο που δεν ερχεται...σκεφτομαι μηπως εχω και τιποτα κακο στις ωοθηκες...σε ολο τον κυκλο ειχα πονακια στις ωοθηκες..σε καθε κυκλο πλεον εχω συνεχεια πονακια στις ωοθηκες...και τωρα η κοιλια τουμπανο..φοβαμαι γιατι ολα αυτα ειναι ενδειξη καρκινου...δεν ξερω.....Βεβαια το ειχα πει στην γιατρο τον Ιουνιο με ειχε δει...δεν ειχα τιποτα ..

Το μωρο εκανε σπερμοδιαγραμμα εχθες....αντε να δουμε...

ΓΙΑΤΡΟΙ: Εχουμε ραντεβου Δευτέρα 9 και Τρίτη 10 Σεπτεμβρη...ισως ερθουμε Δευτερα και φυγουμε Τριτη αμεσως μολις τελειωσουμε γι αυτο δε σας οργανωσα ακομα για καφε...:roll: Μπορει να μη ρθουμε και καθολου αν ειμαι Ηρακλειο και δε μπορεσω να παρω αναρρωτικη....:(ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ!!!

ΔΟΥΛΕΙΑ: Σημερα χτύπησα 10 ωρες στο γραφειο :? και καπακι τωρα φαρμακειο...ΤΡΕΧΩ ΓΕΝΙΚΩΣ και ΕΙΔΙΚΩΣ! Το χερι το δεξι απο τον Υπολογιστη με ποναει τοσο που δε μπορω να το κουνησω...

Σημερα περασαν 100 ατομα απο το γραφειο μου για τις μεταταξεις...Αποτελεσμα? Εκανα βιαστικα τη δικη μου αιτηση αναμεσα στον κοσμο που επαιρνα.... και δεν εβαλα σωστα τα μορια που δικαιουμαι :( Και αλλαγες δε γινονται...Εστειλα email στο Υπουργειο, με πηρε ευτυχως μια κοπελα τηλεφωνο πισω και μου ειπε να στειλω μια Υπεύθυνη Δήλωση ...ελπιζω να το διορθωσουν...

Αποσπασεις δε βγηκαν...οι μεταταξεις που ήταν εως σήμερα οι αιτησεις ..εκανα...αλλα απο ειδα με περνανε αλλοι....Αρα 01/09 παω ηρακλειο....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...