Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μη πανικοβάλεσαι....πάρε και τον γιατρό σου τηλ. αυτή είναι η δουλεία του...

Κάνε και μια καλλιέργεια καλού κακού...ότι και να δείξει η επανεξέταση...

Δε θα μου πει τίποτα ο γιατρός. ..

Ας δούμε την επανεξέταση θα μου πει..

Αυτό το λέω και μόνη μου.

Εγώ θα τους πω αύριο να με πάρουν όταν βγει η γενική ουρων πριν πετάξουν τα πιπί μου και θα τους πω να προχωρήσουν ή όχι σε καλλιέργεια.

Εξαλλου την άλλη βδομάδα έχω και την προγραμματισμενη γενικη ουρων, αυτή ήταν η έκτακτη.

Θα σου στείλω κι ενα πμ.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Γ@μώ το στανιό μου..

Μη βρίζεις παιδάκι μου...

το ξέρεις ότι κατά την περίοδι της εγκυμοσύνης είναι συχνο φαίνομενο οι ουρολοιμώξης...λόγο της συχνότητας που πας τουαλέτα...άρα δεν φταις εσύ...συμβαίνει και μαλιστα πολύ συχνα...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Μη βρίζεις παιδάκι μου...

το ξέρεις ότι κατά την περίοδι της εγκυμοσύνης είναι συχνο φαίνομενο οι ουρολοιμώξης...λόγο της συχνότητας που πας τουαλέτα...άρα δεν φταις εσύ...συμβαίνει και μαλιστα πολύ συχνα...

:evil:

Ασε με....:evil:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

:evil:

Ασε με....:evil:

μη φρικαρεις ετσι. Στο διπλανο φορουμ που μπαινω που και που για εγκυμοσύνες διδύμων μια κοπέλα ειχε συνεχεια, σχεδόν καθε μηνα....ε πηρε αντιβιωση και τωρα εχει δυο μωρα...Παρε όμως το γιατρό σου, μην κανεις δικά σου δεν ειναι σωστό. Δωστου την πλήρη εικόνα, μην του βαζεις εμποδια.

kOZcp3.png

Δεν σ'αφήνω.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Στις τουαλέτες έξω κανω τσισα σε .... σε ποτήρι ρε Αναστασία!

Αλήθεια. Τοσο πολύ προσέχω.

Έχω πάντα μαζί μου πλαστικά ποτήρια και οταν παω κανω τσισα λυγιζοντας τα πόδια μεσα σε ποτήρι. .

Και να παθω πάλι αυτό?

Τα έχω πάρει εντελώς.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

μη φρικαρεις ετσι. Στο διπλανο φορουμ που μπαινω που και που για εγκυμοσύνες διδύμων μια κοπέλα ειχε συνεχεια, σχεδόν καθε μηνα....ε πηρε αντιβιωση και τωρα εχει δυο μωρα...Παρε όμως το γιατρό σου, μην κανεις δικά σου δεν ειναι σωστό. Δωστου την πλήρη εικόνα, μην του βαζεις εμποδια.

Τη Δευτέρα το μεσημέρι έχω ραντεβού μαζί του.

Ωστόσο θα έχω κάνει και την αυριανή εξέταση (εφόσον πρωτα θα πλυθω με πράσινο σαπούνι και οχι με νταβ όπως σήμερα) και βλέπουμε.

Το καλό είναι ότι τα πυοσφαιρια που είναι τα πιο κακά, είναι οκ.

Εσύ ξέρεις κάτι για αυτά πινκ?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Νατάσα, ανεφερες ενα γιατρό ...για μενα ηταν ενας απο αυτους που απέρριψα οταν εψαχνα να βρω κέντρο..αν θέλεις να σου στείλεω πμ, μα καποια γεγονοτα να σου πω τη δική μου άποψη...

kOZcp3.png

Τη Δευτέρα το μεσημέρι έχω ραντεβού μαζί του.

Ωστόσο θα έχω κάνει και την αυριανή εξέταση (εφόσον πρωτα θα πλυθω με πράσινο σαπούνι και οχι με νταβ όπως σήμερα) και βλέπουμε.

Το καλό είναι ότι τα πυοσφαιρια που είναι τα πιο κακά, είναι οκ.

Εσύ ξέρεις κάτι για αυτά πινκ?

οχι κοριτσάκι μου δεν ξέρω. Πάντως γενικά πρέπει να ξέρεις ότι και η υπερβολή μερικές φορές προκαλεί αυτό το πραγμα γιατι ο οργανισμός δεν έχει άμυνες...Εχω κι εγώ αυριο εξετάσεις...να δουμε:twisted:

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Δε θα μου πει τίποτα ο γιατρός. ..

Ας δούμε την επανεξέταση θα μου πει..

Αυτό το λέω και μόνη μου.

Εγώ θα τους πω αύριο να με πάρουν όταν βγει η γενική ουρων πριν πετάξουν τα πιπί μου και θα τους πω να προχωρήσουν ή όχι σε καλλιέργεια.

Εξαλλου την άλλη βδομάδα έχω και την προγραμματισμενη γενικη ουρων, αυτή ήταν η έκτακτη.

Θα σου στείλω κι ενα πμ.

ρε συ Δημητρα, πού ξέρεις τι θα σου πει; Αυτο το κάνω κι εγώ και με ξέχεσε μια μερα...αν δεν τον αφήνεις να κάνει σωστά τη δουλειά του πωις περιμένεις να σε περιθάλψει; επισης υπάρχουν και αντιβιωσεις ευρεως φασματος μπορει να σου δωσει αυτές...

kOZcp3.png

οχι κοριτσάκι μου δεν ξέρω. Πάντως γενικά πρέπει να ξέρεις ότι και η υπερβολή μερικές φορές προκαλεί αυτό το πραγμα γιατι ο οργανισμός δεν έχει άμυνες...Εχω κι εγώ αυριο εξετάσεις...να δουμε:twisted:

Εγώ αυτή σήμερα την έκανα επειδή αυτός στο Μητέρα μου είπε "κανε μια γενική ουρων και αν βρεις αυξημένα πυοσφαιρια κανε καλλιέργεια"..

Εμένα ήταν οκ, αλλά εφόσον υπάρχουν μικροοργανισμοι αφθονοι. ... χρειάζεται καλλιέργεια.

Έτσι ήταν και την άλλη φορά που είχα ουρολοιμοξη.

ΕΛΕΟΣ ΛΕΜΕ!

Εσύ αύριο τι έχεις να κάνεις?

Αίμα ουρα κλπ?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Εγώ αυτή σήμερα την έκανα επειδή αυτός στο Μητέρα μου είπε "κανε μια γενική ουρων και αν βρεις αυξημένα πυοσφαιρια κανε καλλιέργεια"..

Εμένα ήταν οκ, αλλά εφόσον υπάρχουν μικροοργανισμοι αφθονοι. ... χρειάζεται καλλιέργεια.

Έτσι ήταν και την άλλη φορά που είχα ουρολοιμοξη.

ΕΛΕΟΣ ΛΕΜΕ!

Εσύ αύριο τι έχεις να κάνεις?

Αίμα ουρα κλπ?

Αιμα, ούρα και το τοπ...καμπύλη ζαχαρου...Θα παρω μαζί μου και το λαπτοπ να αντέξω την αναμονή...θα ειναι καμια μεσα να μου κανει παρέα;

kOZcp3.png

ρε συ Δημητρα, πού ξέρεις τι θα σου πει; Αυτο το κάνω κι εγώ και με ξέχεσε μια μερα...αν δεν τον αφήνεις να κάνει σωστά τη δουλειά του πωις περιμένεις να σε περιθάλψει; επισης υπάρχουν και αντιβιωσεις ευρεως φασματος μπορει να σου δωσει αυτές...

Έχεις δίκιο, το ξέρω, αλλά προτιμώ να περιμένω τουλάχιστον ως αύριο.

Και βλέπουμε. .

Αιμα, ούρα και το τοπ...καμπύλη ζαχαρου...Θα παρω μαζί μου και το λαπτοπ να αντέξω την αναμονή...θα ειναι καμια μεσα να μου κανει παρέα;

Θα μπω εγώ, τι ώρα θα πας?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Έχεις δίκιο, το ξέρω, αλλά προτιμώ να περιμένω τουλάχιστον ως αύριο.

Και βλέπουμε. .

Θα μπω εγώ, τι ώρα θα πας?

θα παρω το πρωί το κέντρο να δω μεχρι τι ώρα ειναι ανοιχτό το αιματολογικό. Λογικά θα παω σχετικά νωρίς (9 δηλαδη) για να μη λυσάξω και από την πείνα ..

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...