Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ιδιες σκέψεις και ίδιες ανησυχίες....σε καταλαβαίνω 100% και εγώ μαζί σου είμαι....για μένα είναι η τελευταία προσπάθεια....το έχω αποφασίσει...αν κάτσει έχει καλώς αν όχι θα γυρίσω όλο τον κόσμο με το αντράκι μου και όλα καλά...

Ετσι και αλλιώς ακόμα και τώρα ευτυχισμένη είμαι....

Μόνο ένα πράγμα με φοβίζει...μήπως μετά από 10 χρόνια πω στον εαυτό μου "γιατί δεν το κυνήγησες παραπάνω?"

Ουφ-ουφ....

Symfwnw apolyta kai emena ayto eiani to mono pou me fovizei mhn pw "eprepe na xa kanei kati parapanw" alla kathisa kai to filsosfhsa kai pragmatika kanw oti mporw kai den sou lew oti ok terma - tha kanw ki alla apla den mporw na mou ginei aytoskopos.

Padws na xerete oti OLOI pernane ton golgotha tous ki as prospathoune na ta krypsoune. Ki an akoma kapoianou tou xei erthei kati eykola h ola eykola mexri twra egw exw apofasisei oti den tha zhlevw giati pote den xereis ti tha sou rthei ki apo pou!

O teleytaios logos einai Allounou!!

Διαφημίσεις

Ναντιάκι δεν ξέρω αν θα πάρω τα πάνω μου...όμως σκέφτομαι ότι θα παλέψω αυτή τη φορά με τον εαυτό μου στο να είμαι αισιόδοξη...

Φέτος θα μείνω έγκυος.-

Agapi esy kaneis oti mporeis kai kala kaneis kai skeftesai etsi kai etsi PREPEI na skeftesai gia mena se ayth th diadikasia!!

Ki an to pisteveis tha meineis kai tha to deis!!

Ki egw tha xorepsw thn karagouna pou oute xerw na th xorevw oute xerw kala kala ti xoros einai alla tha to mathw gia parth sou!!

Agapi esy kaneis oti mporeis kai kala kaneis kai skeftesai etsi kai etsi PREPEI na skeftesai gia mena se ayth th diadikasia!!

Ki an to pisteveis tha meineis kai tha to deis!!

Ki egw tha xorepsw thn karagouna pou oute xerw na th xorevw oute xerw kala kala ti xoros einai alla tha to mathw gia parth sou!!

Ξεκίνα από τώρα.....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Symfwnw apolyta kai emena ayto eiani to mono pou me fovizei mhn pw "eprepe na xa kanei kati parapanw" alla kathisa kai to filsosfhsa kai pragmatika kanw oti mporw kai den sou lew oti ok terma - tha kanw ki alla apla den mporw na mou ginei aytoskopos.

Padws na xerete oti OLOI pernane ton golgotha tous ki as prospathoune na ta krypsoune. Ki an akoma kapoianou tou xei erthei kati eykola h ola eykola mexri twra egw exw apofasisei oti den tha zhlevw giati pote den xereis ti tha sou rthei ki apo pou!

O teleytaios logos einai Allounou!!

Σωστότατη...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

XAXAXAXAXAXAXA. Daxi tha arxisw tis proves spiti apo shmera kiolas!!

Αντε βρε μωρό...πάρε τα πάνω μου έλειψε το έξυπνο γελαστό μουτράκι σου...είσαι τόσο εκφραστική που πάντα έχω την εικόνα σου όταν γράφεις....

Φιλάκια μπέμπα...θα μπω μετά από τη δουλειά...

I81rp3.png

Αντε βρε μωρό...πάρε τα πάνω μου έλειψε το έξυπνο γελαστό μουτράκι σου...είσαι τόσο εκφραστική που πάντα έχω την εικόνα σου όταν γράφεις....

Φιλάκια μπέμπα...θα μπω μετά από τη δουλειά...

Fillakia agapiiiiiiiiiiiiiiiiii. Kalh douleia!!!!!!!!

Ωραία. .. μάλλον ουρολοιμοξη.

ΕΛΕΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΠΟΤΕ? ????????

Μου είπαν αύριο να τους πάω νεο δείγμα ούρων αφού πρώτα πλυθω με πράσινο σαπούνι.

Βρέθηκαν χαμηλά πυοσφαιρια (καλό αυτό), αλλά αφθονοι μικροοργανισμοι (κακό αυτό).

Κοίταξα τη γενική ουρων που ειχα πριν μείνω έγκυος όταν ειχα κολλήσει το ecoli και ήταν ακριβώς το ίδιο.

Μειωμένα πυοσφαιρια αυξημένοι μικροοργανισμοι.

Θέλω να ρίξω του κόσμου τα καντήλια τώρα γαμ* την πουτ@ν* μου!

Και πρέπει να περιμένω ως τη Δευτέρα να βγει η καλλιέργεια και μετά άαααλλες 24 ώρες να βρεθεί η αντιβίωση!

Και ως τότε το παιδί μου στο έλεος του Θεού! !!!!!!!

Δεν αντέχω άλλο. ...

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Εντωμεταξύ το πόσο προσέχω απο τότε που έμεινα έγκυος δε λέγεται!

Και σκουπίζομαι σωστά και πλενομαι μετά από καθε φορά που "πάω τουαλέτα" και πάντα με σωστό τρόπο και ΟΛΑ!!

ΠΩΣ ΚΟΛΛΗΣΑ ΤΟ Γ@ΜΗΜΕΝΟ?????????

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Η ασυμπτωματικη ουρολοιμοξη (χωρίς τσούξιμο), προκαλεί αποβολές δεύτερου τριμήνου. ..

Ωραία. ..

Θα πεθάνω όλο το Σκ..

Επεξεργάστηκαν by mimitra
Διόρθωση

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Η ασυμπτωματικη ουρολοιμοξη (χωρίς τσούξιμο), οφείλεται σε αποβολές δεύτερου τριμήνου. ..

Ωραία. ..

Θα πεθάνω όλο το Σκ..

Κοριτσάκι μου ηρέμησε.Δεν είναι απαραίτητα κάτι τέτοιο.Και το Μορφάκι είχε ασυμπτωματική ουρολοίμοξη και δεν ήταν καν έγκυος,άρα σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για ασυμπτωματική ουρολοίμοξη.Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά ή ακόμα καλύτερα να σκέφτεσαι όσο το δυνατόν λιγότερο και θα δεις που όλα θα πάνε καλά.Μην βάζεις το κακό με τον νου σου και ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!Σε παρακαλώ ηρέμησε και θα το αντιμετωπίσεις και αυτό μια χαρά.

Προκαλεί ήθελα να γράψω Ρουμπίδι μου, λάθος έκφραση το οφείλεται.

Ευτυχώς τα πυοσφαιρια που κάνουν το χειρότερο κακό είναι χαμηλά.

Οι μικροοργανισμοι μονο ειναι πολλοί.

Μα πως την πάτησα έτσι πάλι. ... :-(

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Προκαλεί ήθελα να γράψω Ρουμπίδι μου, λάθος έκφραση το οφείλεται.

Ευτυχώς τα πυοσφαιρια που κάνουν το χειρότερο κακό είναι χαμηλά.

Οι μικροοργανισμοι μονο ειναι πολλοί.

Μα πως την πάτησα έτσι πάλι. ... :-(

Ίσως δεν φταις εσύ βρε αγάπη μου γι'αυτό,αφού προσέχεις πολύ!!!

Θα το αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία και θα δεις που όλα θα πάνε καλά.Με τον γιατρό σου μίλησες???

Σε φιλώ τώρα,πρέπει να φύγω,πάω στο φροντιστήριο.Θα τα πούμε αργότερα!!!Όλα καλά θα πάνε!!!

Ίσως δεν φταις εσύ βρε αγάπη μου γι'αυτό,αφού προσέχεις πολύ!!!

Θα το αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία και θα δεις που όλα θα πάνε καλά.Με τον γιατρό σου μίλησες???

Σε φιλώ τώρα,πρέπει να φύγω,πάω στο φροντιστήριο.Θα τα πούμε αργότερα!!!Όλα καλά θα πάνε!!!

Δε θέλω να του ζαλίζω συνέχεια τ' @ρχιδι@ του χριστιανού, συνεπώς οχι δεν τον πήρα.

Ας δω πως θα βγει και η αυριανή εξέταση ούρων και βλέπουμε.

Εύχομαι να ήταν απλά λάθος συλλογή ούρων και να τη γλιτώσω την αγωνία της καλλιέργειας.

Διάβασα κιόλας για πολλές κοπέλες με ουρολοιμοξη στην εγκυμοσύνη που δε το ειχαν πάρει και τοοοοοσο βαρέως και όλα καλά πηγαν.

Για να δούμε. ..

Προς το παρόν πίνω νερά συνέχεια.

Σε ευχαριστώ Ρουμπίδι μου.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Δε θέλω να του ζαλίζω συνέχεια τ' @ρχιδι@ του χριστιανού, συνεπώς οχι δεν τον πήρα.

Ας δω πως θα βγει και η αυριανή εξέταση ούρων και βλέπουμε.

Εύχομαι να ήταν απλά λάθος συλλογή ούρων και να τη γλιτώσω την αγωνία της καλλιέργειας.

Διάβασα κιόλας για πολλές κοπέλες με ουρολοιμοξη στην εγκυμοσύνη που δε το ειχαν πάρει και τοοοοοσο βαρέως και όλα καλά πηγαν.

Για να δούμε. ..

Προς το παρόν πίνω νερά συνέχεια.

Σε ευχαριστώ Ρουμπίδι μου.

Μη πανικοβάλεσαι....πάρε και τον γιατρό σου τηλ. αυτή είναι η δουλεία του...

Κάνε και μια καλλιέργεια καλού κακού...ότι και να δείξει η επανεξέταση...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...