Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλά έκανες και το κοίταξες και άμα χρειαστεί θα το ξανακοιτάξεις και να δεις δεν θα είναι τίποτα.

Νομίζω ότι το βασικό για σένα τώρα είναι να φτιάξεις την ψυχολογία σου.Καμία γυναίκα που έχει περάσει τόσα δεν είναι εύκολο να νιώσει έτοιμη ξανά για να προσπαθήσει.Σιγά σιγά όμως θα τα καταφέρεις και εμείς θα είμαστε εδώ να σου κρατάμε το χέρι,να σου ανεβάζουμε το ηθικό και να κάνουμε πάρτυ όταν θα ακούσουμε τα ευχάριστα!!!!

Nantiaki sagapw!!!

Διαφημίσεις

Nantiaki mou!!!!!!!!!!

Nai h prwth periodos meta eiani ligo varia alla daxi tha perasei.

Ouf exeis dikio alla mou fenetai vouno pali. Thelw na mai hippis.

χιπάκι ε? τί ωραία που τα λες!!αχχχχχχχ.....αυτά ειναι:P

εγω θα σου ελεγα σιγα σιγα να κλεισεις 3 ραντεβου με γιατρους αφου εχεις και φαρμακα και να δεις που ολα αυτην την φορα θα πανε καλα... ειμαι αισιοδοξη και με σενα.... 1 βιοχημικη και 1 παλινδρομη.... η 3η θα ειναι η τυχερη.... σημαινει οτι δεν δυσκολευεσαι στην εμφυτευση.... ολα θα γινουνε κοριτσαρα μου... ναι?

ναι μωρε, εχετε δίκιο... απλα στεναχωριεμαι που τον αδικουν.... γενικα εχω ενα θεμα με την αδικια γενικοτερα.... απλα και εκεινοι θα πρεπει να καταλαβουνε οτι ηδη εχουμε πολλα προβληματα για να μας στεναχωρουν..

Και ο άντρας σου που το καταλαβαίνει σίγουρα θα στεναχωριέται και εκείνος και πιθανώς περισσότερο από σένα,οπότε καλό είναι να του σταθείς εσύ τώρα.Και σε εμάς τα ίδια.Εγώ πλέον δεν περιμένω από κανέναν να καταλάβει τι περνάμε.Στις δικές μας δυνάμεις θα στηριζόμαστε γιατί οι άνθρωποι είναι σκληροί και δεν το έχουν φαίνεται για καλό να στηρίζουν όποιον έχει πρόβλημα.

χιπάκι ε? τί ωραία που τα λες!!αχχχχχχχ.....αυτά ειναι:P

εγω θα σου ελεγα σιγα σιγα να κλεισεις 3 ραντεβου με γιατρους αφου εχεις και φαρμακα και να δεις που ολα αυτην την φορα θα πανε καλα... ειμαι αισιοδοξη και με σενα.... 1 βιοχημικη και 1 παλινδρομη.... η 3η θα ειναι η τυχερη.... σημαινει οτι δεν δυσκολευεσαι στην εμφυτευση.... ολα θα γινουνε κοριτσαρα μου... ναι?

Nai mwre tha kleisw apla thelw na dw ayta ta kafe ti paizei giati den mou aresoune.

Tha xanaparw to giatro mou simera na tou to pw!

Nantiaki sagapw!!!

Και εγώ σ'αγαπώ κοριτσάκι!!!!Θα δεις ότι αυτή η φορά θα είναι η τυχερή σου.Και είναι όπως τα λέει το Νατασάκι μας.Δεν έχεις πρόβλημα στην εμφύτευση,οπότε τώρα θα το τσακώσουμε για τα καλά το μπεμπεδίνι!!

Διαφημίσεις

Nai mwre tha kleisw apla thelw na dw ayta ta kafe ti paizei giati den mou aresoune.

Tha xanaparw to giatro mou simera na tou to pw!

Και καλά θα κάνεις.Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο σίγουρες γίνεται ότι όλα είναι καλά πριν ξεκινήσουμε για επόμενη προσπάθεια.

Και ο άντρας σου που το καταλαβαίνει σίγουρα θα στεναχωριέται και εκείνος και πιθανώς περισσότερο από σένα,οπότε καλό είναι να του σταθείς εσύ τώρα.Και σε εμάς τα ίδια.Εγώ πλέον δεν περιμένω από κανέναν να καταλάβει τι περνάμε.Στις δικές μας δυνάμεις θα στηριζόμαστε γιατί οι άνθρωποι είναι σκληροί και δεν το έχουν φαίνεται για καλό να στηρίζουν όποιον έχει πρόβλημα.

στεναχωριεται πολυ.... αλλα το κακο ειναι οτι δεν το εξωτερικευει... τα κραταει μεσα του... και αυτο ειναι κακο για εκενον....

συμφωνω απολυτα μαζι σου, ας ειμαστε εμεις καλα και στα δικα μας ποδια πρεπει να στηριζομαστε γιατι δεν καταλαβαινουνε το προβλημα, μονο τον εαυτό τους κοιτανε

Καλησπέρα Ναντιούλα...τι κάνεις?Χαλαρώνεις σήμερα?

Αννούλα ακου να σου πω...εγώ όταν εκλεισα τα ραντεβού στον Αρκουλή και στον Μαντούδη...μετά από μια μεγάλη περίοδο άρνησης, ήμουν μια ολόκληρη μέρα στο σπίτι και έκλαιγα, να φανταστείς ότι δεν το είπα την ιδια μέρα στα κορίτσια....η ψυχολογία μου ήταν στα πατώματα....ο άντρας μου είχε φρικάρει...

Ακόμα και τώρα δεν είμαι πολύ στα καλά μου...αλλά δυστυχώς για να αποκτήσω παιδάκι πρέπει να περάσω όλη αυτή τη διαδικασία...

Ευχομαι μπέμπα μου να βρεις τη δύναμη και το κουράγιο που χρειάζεται να κάνεις το βήμα...

Νατασούλα ξέχνα την πεθερά και τον κουνιάδο...και που τους σκέφτεσαι χάρη τους κάνεις....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Αννούλα ακου να σου πω...εγώ όταν εκλεισα τα ραντεβού στον Αρκουλή και στον Μαντούδη...μετά από μια μεγάλη περίοδο άρνησης, ήμουν μια ολόκληρη μέρα στο σπίτι και έκλαιγα, να φανταστείς ότι δεν το είπα την ιδια μέρα στα κορίτσια....η ψυχολογία μου ήταν στα πατώματα....ο άντρας μου είχε φρικάρει...

Ακόμα και τώρα δεν είμαι πολύ στα καλά μου...αλλά δυστυχώς για να αποκτήσω παιδάκι πρέπει να περάσω όλη αυτή τη διαδικασία...

Ευχομαι μπέμπα μου να βρεις τη δύναμη και το κουράγιο που χρειάζεται να κάνεις το βήμα...

Νατασούλα ξέχνα την πεθερά και τον κουνιάδο...και που τους σκέφτεσαι χάρη τους κάνεις....

Προς το παρόν χαλαρώνω.Αργότερα θα πάω στο φροντιστήριο να βοηθήσω να τακτοποιήσουμε τα πράγματα από την μετακόμιση.

Όσο για τα υπόλοιπα που λες έχεις δίκιο.Θα πάρεις και εσύ τα πάνω σου σιγά σιγά.Μπαίνεις στην τελική ευθεία και όταν θα έχεις το μωράκι σου με το καλό αγκαλιά θα τα έχεις ξεχάσει όλα!!!

Διαφημίσεις

Re sy to xerw oti pote den tha mai 100% etoimh alla twra den eimai katholou. Diladi de mporw pws to lene de mporw na mou lene monimws oti kati exw, oti kati prepei na koitaxw oti oti oti. to xerw oti eiani h diadikasia gia na apoktisw ena paidi alla den mporw na thn pernaw synexomena.

De mporw na eimai synexeia sta patwmata gia ayton ton logo kai oute mporw na kathorizw th zwh mou synexws gyrw apo ayto.

Sthn telikh an pistepsw oti ayto eiani to mono pragma pou tha me kanei eytyxismenh to opoio den pistevw kai telika ginw mana kai frikarw opws frikaroun OLEs oi manes sthn arxi kai eiani kai fysiologikotato ti tha kanw meta? Tha aytoktonhsw?

Kai akrivws epeidh den mou kathetai isws to xw theopoiisei ki olas oti ok tha oloklhrwsei thn eytyxia tha tha tha.

Edaxei eiani meros ths zwhs alla den eiani to A kai to Wmega. Toulaxiston gia mena. Oute tha perasw ola ta 30 mou se varia katathlipsi h se ena nosokomeio h me giatrous. Prospathw na zw thn kathe mera kai kanw oti kalytero mporw kai peranw oso kalytera mporw me ayta pou exw kai eyxaristw ton theo kathimerina gia ayta pou exw.

Ouf

Re sy to xerw oti pote den tha mai 100% etoimh alla twra den eimai katholou. Diladi de mporw pws to lene de mporw na mou lene monimws oti kati exw, oti kati prepei na koitaxw oti oti oti. to xerw oti eiani h diadikasia gia na apoktisw ena paidi alla den mporw na thn pernaw synexomena.

De mporw na eimai synexeia sta patwmata gia ayton ton logo kai oute mporw na kathorizw th zwh mou synexws gyrw apo ayto.

Sthn telikh an pistepsw oti ayto eiani to mono pragma pou tha me kanei eytyxismenh to opoio den pistevw kai telika ginw mana kai frikarw opws frikaroun OLEs oi manes sthn arxi kai eiani kai fysiologikotato ti tha kanw meta? Tha aytoktonhsw?

Kai akrivws epeidh den mou kathetai isws to xw theopoiisei ki olas oti ok tha oloklhrwsei thn eytyxia tha tha tha.

Edaxei eiani meros ths zwhs alla den eiani to A kai to Wmega. Toulaxiston gia mena. Oute tha perasw ola ta 30 mou se varia katathlipsi h se ena nosokomeio h me giatrous. Prospathw na zw thn kathe mera kai kanw oti kalytero mporw kai peranw oso kalytera mporw me ayta pou exw kai eyxaristw ton theo kathimerina gia ayta pou exw.

Ouf

Αννούλα μου είναι σίγουρο ότι όταν έρθουν τα παιδάκια μας και θα φρικάρουμε και θα κουραστούμε και θα αλλάξει εντελώς η ζωή μας.Και σίγουρα δεν είναι αυτοσκοπός,αλλά είναι κάτι που αξίζει να προσπαθήσουμε,όποτε και όταν νιώθουμε έτοιμες!!!!

Ouf

Ιδιες σκέψεις και ίδιες ανησυχίες....σε καταλαβαίνω 100% και εγώ μαζί σου είμαι....για μένα είναι η τελευταία προσπάθεια....το έχω αποφασίσει...αν κάτσει έχει καλώς αν όχι θα γυρίσω όλο τον κόσμο με το αντράκι μου και όλα καλά...

Ετσι και αλλιώς ακόμα και τώρα ευτυχισμένη είμαι....

Μόνο ένα πράγμα με φοβίζει...μήπως μετά από 10 χρόνια πω στον εαυτό μου "γιατί δεν το κυνήγησες παραπάνω?"

Ουφ-ουφ....

I81rp3.png

Αννούλα μου είναι σίγουρο ότι όταν έρθουν τα παιδάκια μας και θα φρικάρουμε και θα κουραστούμε και θα αλλάξει εντελώς η ζωή μας.Και σίγουρα δεν είναι αυτοσκοπός,αλλά είναι κάτι που αξίζει να προσπαθήσουμε,όποτε και όταν νιώθουμε έτοιμες!!!!

Akrivws!!

Προς το παρόν χαλαρώνω.Αργότερα θα πάω στο φροντιστήριο να βοηθήσω να τακτοποιήσουμε τα πράγματα από την μετακόμιση.

Όσο για τα υπόλοιπα που λες έχεις δίκιο.Θα πάρεις και εσύ τα πάνω σου σιγά σιγά.Μπαίνεις στην τελική ευθεία και όταν θα έχεις το μωράκι σου με το καλό αγκαλιά θα τα έχεις ξεχάσει όλα!!!

Ναντιάκι δεν ξέρω αν θα πάρω τα πάνω μου...όμως σκέφτομαι ότι θα παλέψω αυτή τη φορά με τον εαυτό μου στο να είμαι αισιόδοξη...

Φέτος θα μείνω έγκυος.-

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...