Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Koριτσια ειχα διαβασει πριν λιγο καιρο για μια κοπελα στο καφε εξωσωματικής που επιτελους τα καταφερε μετα απο πολλες ταλαιπωριες!!

Μολις διαβασα οτι ολα πανε καλα και περιμενει διδυμακια!!

Εγραφε οτι ειναι πολυ ευχαριστημενη απο το κεντρο και ετσι πηρα το θαρρος και την ρωτησα...

Το κεντρο λεγεται Ακεσω και ο γιατρος Τσιριγωτης...

Αννουλα μηπως να κλεισεις ενα ραντεβου και εκει?

Αν εχεις κουραγιο και χρηματα βεβαια κλεισε σε 2-3....

και εγω εχω στο μυαλο μου καποια ονοματα σε περιπτωση 3ης αποτυχιας στον Μ.Μ.

Αν θελεις σου λεω

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου,τι κάνετε???

Μου ήρθε η ακατανόμαστη χθες και πονάω αρκετά,ενώ σήμερα έχω και πολύ αίμα.

Αννούλα μου ξεκίνα με τους γιατρούς και θα δεις πως όταν βρεις αυτόν που θα σου κάνει το κλικ θα νιώσεις πιο έτοιμη.Έλα κοριτσάκι να ανέβουμε ψυχολογικά.Όλα θα γίνουν,θα δεις.

Διδυμάκι μου καλώς ήρθες!!!Πολλή δουλειά ε???Καλά αποτελέσματα στην εξέταση του άντρα σου και περαστικά στη μαμά σου.

Νατασούλα και στην δική μου περίπτωση ο άντρας μου είναι ο ριγμένος.Μην δίνεις σημασία και μην χαλάς την ζαχαρένια σου αφού είσαι καλά με το αντράκι σου!!!

Τι κάνουν οι εγκυούλες μου???Ξεκουράζονται???

Αναστασία μου πότε λες να έρθεις???

Μου λείψατε ρε κούκλες να κανονίσουμε καφεδάκι!!

De nomizw oti prepei aparaithta na eiani kati. Symvainei se ekatommyria gynaikes ston kosmo.

Μαζί σου, δεν είπα ότι είναι κάτι, σώνει και καλά.

Αλλά μπορεί να είναι κάτι που να επηρεάζει την προσπάθεια σου για μωρό.

Μια γυναίκα που δεν προσπαθεί μπορεί μη χρειάζεται να το δει.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μαζί σου, δεν είπα ότι είναι κάτι, σώνει και καλά.

Αλλά μπορεί να είναι κάτι που να επηρεάζει την προσπάθεια σου για μωρό.

Μια γυναίκα που δεν προσπαθεί μπορεί μη χρειάζεται να το δει.

Πάντως και εγώ ξέρω από κάποιες φίλες μου ότι αρχίζουν περίοδο πάντα με καφέ και μια χαρά παιδάκια κάνανε και σε χρόνο σύντομο.Μάλιστα έχω μια φίλη που όταν ήμασταν φοιτήτριες ανησυχούσε επειδή είχε πολύ λίγες μέρες περίοδο και με πολύ λίγο αίμα ότι κάτι συμβαίνει και δεν θα μπορούσε εύκολα να κάνει παιδάκι.Μέσα σε 8 μήνες προσπαθειών έμεινε έγκυος και έχει μια υπέροχη κορούλα τώρα.

Βέβαια καλό είναι να το ψάχνουμε όταν υπάρχει αλλαγή για να είμαστε σίγουρες.

Koριτσια ειχα διαβασει πριν λιγο καιρο για μια κοπελα στο καφε εξωσωματικής που επιτελους τα καταφερε μετα απο πολλες ταλαιπωριες!!

Μολις διαβασα οτι ολα πανε καλα και περιμενει διδυμακια!!

Εγραφε οτι ειναι πολυ ευχαριστημενη απο το κεντρο και ετσι πηρα το θαρρος και την ρωτησα...

Το κεντρο λεγεται Ακεσω και ο γιατρος Τσιριγωτης...

Αννουλα μηπως να κλεισεις ενα ραντεβου και εκει?

Αν εχεις κουραγιο και χρηματα βεβαια κλεισε σε 2-3....

και εγω εχω στο μυαλο μου καποια ονοματα σε περιπτωση 3ης αποτυχιας στον Μ.Μ.

Αν θελεις σου λεω

Nai thn idia rwthsame!!

Kai exoun meinei ki alles 2 me ayton apo to idio kafe ki oloes me thn prwth.

Se ayton tha kleisw radevou sigoura!!

Διαφημίσεις

Αννούλα μου ξεκίνα με τους γιατρούς και θα δεις πως όταν βρεις αυτόν που θα σου κάνει το κλικ θα νιώσεις πιο έτοιμη.Έλα κοριτσάκι να ανέβουμε ψυχολογικά.Όλα θα γίνουν,θα δεις.

Διδυμάκι μου καλώς ήρθες!!!Πολλή δουλειά ε???Καλά αποτελέσματα στην εξέταση του άντρα σου και περαστικά στη μαμά σου.

Νατασούλα και στην δική μου περίπτωση ο άντρας μου είναι ο ριγμένος.Μην δίνεις σημασία και μην χαλάς την ζαχαρένια σου αφού είσαι καλά με το αντράκι σου!!!

Καλώς το κορίτσι μου!

Αντε να κανονίσουμε συνάντηση!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Nantiaki mou!!!!!!!!!!

Nai h prwth periodos meta eiani ligo varia alla daxi tha perasei.

Ouf exeis dikio alla mou fenetai vouno pali. Thelw na mai hippis.

Τί κανεις κουκλα μου? καλημερα!!

Πάντως και εγώ ξέρω από κάποιες φίλες μου ότι αρχίζουν περίοδο πάντα με καφέ και μια χαρά παιδάκια κάνανε και σε χρόνο σύντομο.Μάλιστα έχω μια φίλη που όταν ήμασταν φοιτήτριες ανησυχούσε επειδή είχε πολύ λίγες μέρες περίοδο και με πολύ λίγο αίμα ότι κάτι συμβαίνει και δεν θα μπορούσε εύκολα να κάνει παιδάκι.Μέσα σε 8 μήνες προσπαθειών έμεινε έγκυος και έχει μια υπέροχη κορούλα τώρα.

Βέβαια καλό είναι να το ψάχνουμε όταν υπάρχει αλλαγή για να είμαστε σίγουρες.

Ma ki egw logw ths allaghs to psaxa. An mou synevaine apo mikrh den tha dina shmasia.

Alla den mou aresei pou synexizetai kai 2o kai 3o mina. Opote an ton epomeno xanaginei to idio tha to xanakoitaxw.

Διαφημίσεις

Nantiaki mou!!!!!!!!!!

Nai h prwth periodos meta eiani ligo varia alla daxi tha perasei.

Ouf exeis dikio alla mou fenetai vouno pali. Thelw na mai hippis.

Ναι ρε αγαπούλα δεν είναι εύκολο και έχεις δίκιο.Αλλά μάζεψε όλες σου τις δυνάμεις και προχώρα.Να σκέφτεσαι μόνο ότι μετά από αυτό θα έχεις το μωράκι ή τα μωράκια σου.Το θαύμα που περιμένουμε όλες!!!

Τί κανεις κουκλα μου? καλημερα!!

Καλά είμαι ομορφιά μου.Και εσύ μην στεναχωριέσαι για καταστάσεις που δεν αξίζουν.Έχουμε μεγάλο στόχο μπροστά μας,να αποκτήσουμε μωράκι,και σ'αυτό θα συγκεντρωθούμε τώρα,ναι???

Ma ki egw logw ths allaghs to psaxa. An mou synevaine apo mikrh den tha dina shmasia.

Alla den mou aresei pou synexizetai kai 2o kai 3o mina. Opote an ton epomeno xanaginei to idio tha to xanakoitaxw.

Καλά έκανες και το κοίταξες και άμα χρειαστεί θα το ξανακοιτάξεις και να δεις δεν θα είναι τίποτα.

Νομίζω ότι το βασικό για σένα τώρα είναι να φτιάξεις την ψυχολογία σου.Καμία γυναίκα που έχει περάσει τόσα δεν είναι εύκολο να νιώσει έτοιμη ξανά για να προσπαθήσει.Σιγά σιγά όμως θα τα καταφέρεις και εμείς θα είμαστε εδώ να σου κρατάμε το χέρι,να σου ανεβάζουμε το ηθικό και να κάνουμε πάρτυ όταν θα ακούσουμε τα ευχάριστα!!!!

Καλά είμαι ομορφιά μου.Και εσύ μην στεναχωριέσαι για καταστάσεις που δεν αξίζουν.Έχουμε μεγάλο στόχο μπροστά μας,να αποκτήσουμε μωράκι,και σ'αυτό θα συγκεντρωθούμε τώρα,ναι???

ναι μωρε, εχετε δίκιο... απλα στεναχωριεμαι που τον αδικουν.... γενικα εχω ενα θεμα με την αδικια γενικοτερα.... απλα και εκεινοι θα πρεπει να καταλαβουνε οτι ηδη εχουμε πολλα προβληματα για να μας στεναχωρουν..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...