Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αννούλα όταν θα πας σε γιατρό να τα ρωτήσεις για τα καφέ...

Πηνελόπη σκέφτομαι να έρθω Αθήνα τέλος του μηνός ή αρχές Σεπτέμβρη....μόνο για βολτίτσα για να σας δω...μετά θα ξεκινήσω προσπάθεια και δεν θα μπορώ...θα έρχομαι μετά συζύγου...θα σας ενημερώσω για το πότε...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Exw farmaka egw.

Mou xe pei o giatros mou na ta parw ton Aprilio giati mou xe pei oti tha alazane ta pragmata me tis epitropes opote ta xw.

Eytyxws giati h salpigografia mou kleinei 2 xornia to Noemvrio kai den tha adexa na thn xanakanw.

καλέ εσύ είσαι έτοιμη...! γιατρό μένει να βρεις.

αυτη η σαλπιγγογραφία ηταν εφιάλτης. Κι εγώ δεν θα αντεχα να κανω και 2η!!!

kOZcp3.png

Exw farmaka egw.

Mou xe pei o giatros mou na ta parw ton Aprilio giati mou xe pei oti tha alazane ta pragmata me tis epitropes opote ta xw.

Eytyxws giati h salpigografia mou kleinei 2 xornia to Noemvrio kai den tha adexa na thn xanakanw.

Δεν θα την ξανακανες....σαλπιγγογραφία 5ετιας ζητούν...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Πηνελόπη σκέφτομαι να έρθω Αθήνα τέλος του μηνός ή αρχές Σεπτέμβρη....μόνο για βολτίτσα για να σας δω...μετά θα ξεκινήσω προσπάθεια και δεν θα μπορώ...θα έρχομαι μετά συζύγου...θα σας ενημερώσω για το πότε...

ωραία αρα να κανουμε μια κρούση εδω να δουμε πόσες κοπέλες μπορουν για να κανονισουμε καφεδάκι. Προσωπικά -εκτος και αν ο υπερηχος της αλλης εβδομάδας δείξει κάτι κακο- θα μπορώ να βγω μια βολτιτσα να δω τη φιλενάδα μου..

kOZcp3.png

Ton eixa rwthsei thn prwth fora kai mou eixe pei oti an eiani gia 2-3 meres den eiani kati anyshxhtiko alla egw gia na eimai sigourh thn epomeni fora an xanaginei tha paw na kanw enan yperhxo oso exw ta kafe.

Καλημέρα κοριτσάκι μου όμορφο...

Ηρέμησες????

Μπα.... δεν ηρεμω γενικα ευκολα.... περασα μεγαλη ταραχη... ποναει το στομαχι μου ακομα... τεσπα.... εσυ? κουκλα τί εχεις? πεσμενη σε βλεπω....

παντως μην στεναχωριεσαι ολες ετσι νιωθουμε... καημος ειναι καλα τα λεει το Ζετακι... και εγω φετος ειναι η πρωτη χρονια που εβλεπα μωρα στην παραλια και βουρκωνα.... ενας κομπος στο λαιμο.... τί να γινει .... θα τα καταφερουμε και εμεις.... εσυ θετικα τωρα.... ξεκινας αμεσα οποτε η ψυχολογια σου πρεπει να ειναι στα υψη..

καλέ εσύ είσαι έτοιμη...! γιατρό μένει να βρεις.

αυτη η σαλπιγγογραφία ηταν εφιάλτης. Κι εγώ δεν θα αντεχα να κανω και 2η!!!

E F I A L T H S!!

Nai tha dw kana dyo giatrous etsi gia na dw ti paizei alliws tha meinw me ton diko mou.

Διαφημίσεις

Variemai kai ponaei kai h koilia mou kai thelw na paw spiti mou na fytoukliasw mprosta sthn tileorash. Alla exw 7mish wres akoma!

πολλες ωρες βρε παιδι μου δουλευεις... αλλα κανε υπομονη.... για τον Τζεφερακο εχεις ακουσει? νομιζω οτι ειναι καλος... δεν τον ξερω.... αλλα ξερω επιτυχιες του.... για ψαξε και ρωτα..

ωραία αρα να κανουμε μια κρούση εδω να δουμε πόσες κοπέλες μπορουν για να κανονισουμε καφεδάκι. Προσωπικά -εκτος και αν ο υπερηχος της αλλης εβδομάδας δείξει κάτι κακο- θα μπορώ να βγω μια βολτιτσα να δω τη φιλενάδα μου..

Αγάπη μου εσύ...

Πάντως αν θέλετε το κανονίζουμε καμιά Κυριακή πρωι για να μπορούμε οι περισσότερες....

Εντάξει φιλενάδα μου???

Μπα.... δεν ηρεμω γενικα ευκολα.... περασα μεγαλη ταραχη... ποναει το στομαχι μου ακομα... τεσπα.... εσυ? κουκλα τί εχεις? πεσμενη σε βλεπω....

παντως μην στεναχωριεσαι ολες ετσι νιωθουμε... καημος ειναι καλα τα λεει το Ζετακι... και εγω φετος ειναι η πρωτη χρονια που εβλεπα μωρα στην παραλια και βουρκωνα.... ενας κομπος στο λαιμο.... τί να γινει .... θα τα καταφερουμε και εμεις.... εσυ θετικα τωρα.... ξεκινας αμεσα οποτε η ψυχολογια σου πρεπει να ειναι στα υψη..

Σήμερα είμαι καλύτερα....μια έτσι, μια γιουβέτσι και μια κοκορέτσι είμαι...

5 etias????? Oxi 2 etias???????

Ναι ρε 5ετιας....τα κλεισες τα ραντεβού?Αν όχι ξεκίνα από σήμερα....

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...