Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Koula - mares

kale

Recommended Posts

pink hat είπε:
α! οκ εχεις καιρό να μαζέψεις τη χαρτούρα και να ολοκληρώσετε και τις εξετάσεις σας...Νομιζω οτι κάπου εκει στις 10 ειναι και η τελική ημερομηνια της Λαμπρινής για να γεννήσει..! Θα εχουμε λοιπόν πολλά ευχάριστα

ΤΕΛΕΙΑ!!! Έρχονται τα μωράκια σιγά-σιγά.

Εσύ Νελλάκι πότε γεννάς??

Το ξέρω ότι μετράς με αγωνία εβδομάδα-εβδομάδα

αλλά σύμφωνα με το καλύτερο σενάριο, πότε έρχονται τα διδυμα?

Διαφημίσεις

marathn είπε:
Να σου πώ δεν ξέρω αν θα προλάβουμε να έχουμε επαφές. Σήμερα τελευταία μέρα αντιβίωσης αλλά πρεπει να μας πει το ΟΚ! ο γιατρός. Νομίζω όμως πως θα μας πει να κάνουμε επανέλεγχο-καλλιέργια και ανάλυση.

πάντως μεχρι τον Οκτωβριο που περνας επιτροπη εχετε περιθωριο προσπαθειων. Θα προλάβεις προσπάθεια εντός Οκτωβρίου ή όχι; Μακαρι να εισαι Οκτωβριο γιατι μεχρι το τέλος της χρονιάς θέλω πολλές πολλές εγκυούλες εδώ μεσα...και πιστέψτε με κανατε την καλύτερη δουλειά...εγκυμοσύνη και καλοκαίρι δεν ειναι πολύ ωραίος συνδυασμός..;)

kOZcp3.png

pink hat είπε:
πάντως μεχρι τον Οκτωβριο που περνας επιτροπη εχετε περιθωριο προσπαθειων. Θα προλάβεις προσπάθεια εντός Οκτωβρίου ή όχι; Μακαρι να εισαι Οκτωβριο γιατι μεχρι το τέλος της χρονιάς θέλω πολλές πολλές εγκυούλες εδώ μεσα...και πιστέψτε με κανατε την καλύτερη δουλειά...εγκυμοσύνη και καλοκαίρι δεν ειναι πολύ ωραίος συνδυασμός..;)

Οριακά.Δεν με πειράζει όμως. Ας περάσω τη ρημάδα την επιτροπή -που με έχει ψιλοαγχώσει -και ξεκινάω τον Νοεμβρη.

Διαφημίσεις

marathn είπε:
ΤΕΛΕΙΑ!!! Έρχονται τα μωράκια σιγά-σιγά.

Εσύ Νελλάκι πότε γεννάς??

Το ξέρω ότι μετράς με αγωνία εβδομάδα-εβδομάδα

αλλά σύμφωνα με το καλύτερο σενάριο, πότε έρχονται τα διδυμα?

Ο τελικός στόχος ειναιν 36 εβδ.+1 ημερα. Αν φτασω εκει και δεν εχω γεννησει θα μου τα παρει. Κάποιο γιατροί αν όλα ειναι καλά τα αφηνουν και μεχρι 37 ή 38 αλλά δεν νομίζω να φτάσω εκει. Με λιγα λογια αν καταφερω να φτασω στο στοχο θα γενναω μετά τις 20 Οκτωβρίου. Δεν νομίζω όμως να τα καταφέρω, προς το παρόν παμε ανα 15θημερο. Πρωτα 28 εβδομάδες, μετα 30 και μετά βλεπουμε...

kOZcp3.png

Aθανασία μακάρι να προλάβεις να έχεις και μερικές επαφές....

Για τη επιτροπή μην αγχώνεσαι καθόλου....δεν είναι τίποτα.

Αννα τι έγινε με τα καφέ σταμάτα-ξεκίνα?Συνεχίζονται ακόμα?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

pink hat είπε:
Ο τελικός στόχος ειναιν 36 εβδ.+1 ημερα. Αν φτασω εκει και δεν εχω γεννησει θα μου τα παρει. Κάποιο γιατροί αν όλα ειναι καλά τα αφηνουν και μεχρι 37 ή 38 αλλά δεν νομίζω να φτάσω εκει. Με λιγα λογια αν καταφερω να φτασω στο στοχο θα γενναω μετά τις 20 Οκτωβρίου. Δεν νομίζω όμως να τα καταφέρω, προς το παρόν παμε ανα 15θημερο. Πρωτα 28 εβδομάδες, μετα 30 και μετά βλεπουμε...

Θα τον πιάσουμε το στόχο....θα το δεις...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ANASTASIA1976 είπε:

Ναι ρε συ Αθανασία, τι αγχώνεσαι. Ειδες πως περασε η Μορφω η Ναντια και η Αναστασία...αέρα...δεν θα υπάρχει θέμα σ'αυτο...

Αννα εσυ μήπως να εκλεινες ραντεβου με καμια επιτροπή έτσι για να εχεις καβαντζα μια ημερομηνια αφου αργούν που αργούν;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

ANASTASIA1976 είπε:

Kalimera.

Oxi simera mou rthe kanonikh roh. Alla dne mou aresoun ayta ta kafe prin thn periodo. Tous teleytaious 4 mhnes ta xw.

Αυτό που δεν εχουνε κουβεντιάσει καθόλου ειναι το πότε θα ξαναβρεθούμε για καφέ ή φαγητό. Να το κανονίσουμε εντός Σεπτεμβρίου κάποια στιγμή που θα πετύχουμε και την Αναστασία εδω...! Τι λες κι εσυ Αναστασώ; πότε υπολογίζεις να ξεκινήσεις ενεσεις κλπ;

kOZcp3.png

pink hat είπε:
Ναι ρε συ Αθανασία, τι αγχώνεσαι. Ειδες πως περασε η Μορφω η Ναντια και η Αναστασία...αέρα...δεν θα υπάρχει θέμα σ'αυτο...

Αννα εσυ μήπως να εκλεινες ραντεβου με καμια επιτροπή έτσι για να εχεις καβαντζα μια ημερομηνια αφου αργούν που αργούν;

Exw farmaka egw.

Mou xe pei o giatros mou na ta parw ton Aprilio giati mou xe pei oti tha alazane ta pragmata me tis epitropes opote ta xw.

Eytyxws giati h salpigografia mou kleinei 2 xornia to Noemvrio kai den tha adexa na thn xanakanw.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...