Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.Πριν λίγο μπήκα σπίτι.Περάσαμε πολύ ωραία.Φάγαμε,ήπιαμε,γελάσαμε.Δεν έχω πολύ χρόνο με τον αδερφό μου και όταν έχουμε κάποιες μέρες τις περνάμε συνέχεια μαζί.

Λινάκι συμφωνώ απόλυτα με την Δημητρούλα όσον αφορά στις πλύσεις.Εμένα μου το είχε πει και γιατρός ότι εκεί πλένουμε μόνο με νερό.Βέβαια αν παραστεί ανάγκη όπως σε εσένα π.χ. τώρα ακολουθείς τις οδηγίες του γιατρού.Εμένα δεν έχει τύχει να μου πουν ποτέ να κάνω πλύσεις,οπότε σ'αυτό το θέμα δεν ξέρω να σου πω κάτι.Πάρε για καλό και για κακό τηλέφωνο τον γιατρό σου και ρώτα ό,τι απορία προκύπτει.Έχεις ανασφάλειες μετά απ'όσα σου έχουν συμβεί και το καταλαβαίνω,αλλά ο καλός γιατρός είναι ο απόλυτος σύμμαχός μας!!!

Αναστασία μου όλες έχουμε νιώσει έτσι.Εγώ το τελευταίο διάστημα είχα ενθουσιαστεί πολύ με την εξωσωματική και δεν το ένιωθα πια.Αφού έχασα το σποράκι μου άμα βλέπω έγκυες ή με πολύ μωρά παιδάκια σκέφτομαι ότι και εγώ θα ήμουν στη θέση τους αν δεν μου είχε συμβεί αυτό και φυσικά όπως και εσύ κάνω ένα κάρο ευχές από μέσα μου να πάνε όλα καλά για τις γυναίκες αυτές μέχρι το τέλος.Είναι πολύ ανθρώπινο αυτό.Όπως λέει το Ζεττάκι καημός.Θα έρθουν και για εμάς κοριτσάρα μου τα ευχάριστα να είσαι σίγουρη και νομίζω θα έρθουν και σύντομα.

Δημητρούλα μου δεν ξέρω τι έγινε με την μαμά σου και δεν θα ήθελα να σχολιάσω μια τόσο ευαίσθητη σχέση,αλλά οι μαμάδες πολλές φορές υπερβαίνουν τα εσκαμμένα.Εσύ ξέρεις καλύτερα,αλλά πιστεύω πως δεν θα ήθελε να πληγώσει το παιδί της σε αυτήν την κατάσταση.Κάνε όπως νιώθεις και όπως είναι καλύτερο για τον μπεμπάκο σου και όλα θα στρώσουν σιγά σιγά.

Καληνύχτα κοριτσάρες μου.Τα λέμε αύριο!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!

Εχω χαθει αλλα οποτε προλαβαινω διαβαζω τα νεα σας!

Επεστρεψα στις 19 στη δουλεια (ΚΑΛΑ ΘΥΜΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΝΕΛΟΠΑΚΙ! ;)) αλλα γινεται πανικος και στο γραφειο και στο μαγαζι....

Στο γραφειο ηρθαν και νεα ατομα απο τις διαθεσιμοτητες και δειχνουμε τη δουλεια, στο μαγαζι ειχε μαζευτει δουλεια....εχθες πηγαμε θεσσαλονικη να κανει το μωρο σπερμοδιαγραμμα και να παω τη μαμα μου σε εναν καθηγητη γιατι ειχε καποια προβληματα που μας ειχαν ανησυχησει....:?...ευτυχως ολα καλα!!!

Μιλησα με την Αθανασια εχθες....Τι γλυκια φωνουλα!!!!

Σας φιλω ολες!! Θα ξαναμπω!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Εφάκι καλημέρα!!!!

Μην απελπίζεσαι βρε κοριτσάκι, κάνε την αίτησή σου σήμερα και εγώ πιστεύω ότι κάτι θα γίνει. Μετάταξη, απόσπαση κάτι θα κάτσει που θα πάει.

Η ειδικότητά σου είναι πολύ χρήσιμη και στο διοικητικό κομμάτι, να ξέρεις.

Ολα καλά με τη μανούλα και τον αντρούλη εύχομαι!! Θα τα πούμε πάλι;)

Αναστασούλι μου γλυκό σε νιώθω..παλιότερα βέβαια ζήλευα περισσότερο.

Τώρα άμα δώ στο δρόμο μου έγκυο ή μαμά με καρότσι , δεν αισθάνομαι τίποτα.

Κακό αυτο??/

Χθές έβλεπα στον ύπνο μου πως η αδελφή μου έλεγε πως έμεινα έγκυος φυσιολογικά αλλά δεν την πίστευα. Δεν το έχαψα ούτε και στον ύπνο μου..:-D:-D

Τελοσπάντων, είσαι κοντά στην εξωσ και μάλλον γιαυτό αισθάνεσαι έτσι. Δεν σε έχω γνωρίσει από κοντά αλλά νομίζω πως γενικά είσαι άνθρωπος που δεν το βάζει εύκολα κάτω.

ΠΡΟΧΩΡΑ κουκλίτσα και η Παναγία μας θα το κάνει το θαύμα της.

Σου στέλνω φιλιά πολλά!!

Κοριτσάκια μου γλυκά σας στέλνω φιλάκια-εις διπλούν και τριπλούν στις εγκυούλες μας......

Ερώτηση για όσα κοριτσάκια περάσατε επιτροπή.

Τα 2 σπερμοδιαγράμματα πρέπει να έχουν διαφορά 75 μέρες ακριβώς??

Ηλίθια ερώτηση το ξέρω αλλά επειδή από την 1η εξέταση σπέρματος μέχρι την έναρξη της θεραπείας πέρασαν γύρω στις 15 μέρες- βγαίνει να γίνει η 2η εξέταση μέρες αργότερα .

Δηλαδή στις 20-6 κάναμε την 1η εξέταση, πρέπει η 2η να γίνει στις 2-9.

Θεραπεία όμως αρχίσαμε στις 5-7 και 75 μέρες μετά , βγαίνει να κάνει την 2η εξέταση στις 17-9. Τί κάνω??

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου...

Εφη τρέχεις?Καταρχήν καλό χειμώνα μπέμπα...άντε να μπεις και στη σειρά για την εξωσω...

Αθανασία εγώ σου ευχομαι το όνειρο της αδερφής σου να γίνει πραγματικότητα και να είσαι ήδη έγκυος.

Το σπερματοδιαγράμμα θα πρέπει να έχει δια φορά το ένα από το άλλο τουλάχιστον 75 μέρες...εμείς είχαμε κάνει το ένα Οκτώβρη του 12 και το άλλο Φλεβάρη του 13...αυτό με τη θεραπεία που ρωτάς όμως δεν το καταλαβαίνω...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου...

Εφη τρέχεις?Καταρχήν καλό χειμώνα μπέμπα...άντε να μπεις και στη σειρά για την εξωσω...

Αθανασία εγώ σου ευχομαι το όνειρο της αδερφής σου να γίνει πραγματικότητα και να είσαι ήδη έγκυος.

Το σπερματοδιαγράμμα θα πρέπει να έχει δια φορά το ένα από το άλλο τουλάχιστον 75 μέρες...εμείς είχαμε κάνει το ένα Οκτώβρη του 12 και το άλλο Φλεβάρη του 13...αυτό με τη θεραπεία που ρωτάς όμως δεν το καταλαβαίνω...

Αναστασία μου ευχαριστώ για την απάντηση. Άρα το λιγοτερο 75 ημέρες. Εσύ με αυτά τα σπερμοδιαγράμματα πέρασες επιτροπή?

Οσο για το όνειρο δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα γιατί όσο διαρκεί η θεραπεία του άντρα, ο ουρολόγος θέλει να έχουμε επαφες με προφυλακτικό.

Διαφημίσεις

Αναστασία μου ευχαριστώ για την απάντηση. Άρα το λιγοτερο 75 ημέρες. Εσύ με αυτά τα σπερμοδιαγράμματα πέρασες επιτροπή?

Οσο για το όνειρο δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα γιατί όσο διαρκεί η θεραπεία του άντρα, ο ουρολόγος θέλει να έχουμε επαφες με προφυλακτικό.

Ναι με αυτά πέρασα...

Πότε σταματάει θεραπεία ο άντρας σου?Θα έχετε λίγο χρονο για επαφές πριν την εξωσω?

Καλημέρα Αννα, καλημέρα Πηνελόπη...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Νέλλη μου καλημέρα!!!

Τον οκτώβρη περνάω στις 10 για την ακριβεία.

α! οκ εχεις καιρό να μαζέψεις τη χαρτούρα και να ολοκληρώσετε και τις εξετάσεις σας...Νομιζω οτι κάπου εκει στις 10 ειναι και η τελική ημερομηνια της Λαμπρινής για να γεννήσει..! Θα εχουμε λοιπόν πολλά ευχάριστα

kOZcp3.png

Ναι με αυτά πέρασα...

Πότε σταματάει θεραπεία ο άντρας σου?Θα έχετε λίγο χρονο για επαφές πριν την εξωσω?

Καλημέρα Αννα, καλημέρα Πηνελόπη...

Να σου πώ δεν ξέρω αν θα προλάβουμε να έχουμε επαφές. Σήμερα τελευταία μέρα αντιβίωσης αλλά πρεπει να μας πει το ΟΚ! ο γιατρός. Νομίζω όμως πως θα μας πει να κάνουμε επανέλεγχο-καλλιέργια και ανάλυση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...