Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ

Πω πω πω τι λογοδιάρροια είναι αυτή? 1 ώρα διαβάζω, μου βγήκαν τα μάτια, ούτε καφέ δεν πρόλαβα να κάνω, και όλες μα όλες κάνετε δίαιτα... Μόνο εγώ θα είμαι βουβάλο το καλοκαίρι....

Λαμπρινούλα, περαστικούλια σας.

Λοιπόν η Kale έχει δίκιο η έκφραση πανω / κάτω απο το αυλάκι χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά όταν έγινε η διάνοιξη της Διώρυγας της Κορίνθου (αν δεν κάνω λάθος γύρω στο 1886-7), όμως στα μετέπειτα χρόνια και λόγω ενός χωριού στη Στυλίδα το οποίο ονομάζεται "Αυλάκι" έχει δημιουργηθεί αυτή η σύγχυση με το ποιοι είναι οι Πανωαυλακιώτες και ποιοι οι Κατωαυλακιώτες..... γι αυτό και η Leuta μπερδεύτηκε και εδώ στη Β.Ε. οι περισσότεροι πιστεύουν το ίδιο με τη Leuta.

Μάθημα ιστορίας τέλος.

Ανίτα εσείς εκεί έχετε τις Πανωτσιλιβιώτες και Κάτωτσιλιβιώτες ???? Πάντως κι αυτό ωραίο ακούγεται ε?

Leuta, εγώ μπορώ, οτι ώρα θέλεις, η Ευμορφία μου έστειλε τη δ/νση της, είναι μακριά απο το ΠΑΜΑΚ, εσύ θα είσαι κέντρο και αυτό είναι άκρη Δυτικά, με ταξί υπολόγισε κάνα μισάωρο με λεωφορείο θέλεις 2. Αποφασίστε τι σας βολεύει και εγώ είμαι μέσα. Τι ώρα ξεκινάει το συνέδριο και τι ώρα υπολογίζεις να είσαι Θεσ/νικη?

Φιλάκια σε όλες... ;)

url]

Όπως ακριβώς το περιγράφεις!!!!!Αλήθεια τι σπουδάζεις?????Μπράβο σου πάντως.Ξέρω πως το ΕΑΠ θέλει αρκετό διάβασμα!!!!!

μα δεν μπορείς να φανταστείς πόοοοσο διάβασμα! και με το γήρας από κοντά τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα...hehe

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Λοιπόν η Kale έχει δίκιο η έκφραση πανω / κάτω απο το αυλάκι χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά όταν έγινε η διάνοιξη της Διώρυγας της Κορίνθου (αν δεν κάνω λάθος γύρω στο 1886-7), όμως στα μετέπειτα χρόνια και λόγω ενός χωριού στη Στυλίδα το οποίο ονομάζεται "Αυλάκι" έχει δημιουργηθεί αυτή η σύγχυση με το ποιοι είναι οι Πανωαυλακιώτες και ποιοι οι Κατωαυλακιώτες..... γι αυτό και η Leuta μπερδεύτηκε και εδώ στη Β.Ε. οι περισσότεροι πιστεύουν το ίδιο με τη Leuta.

Μάθημα ιστορίας τέλος.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: exm.... egw kyria ena "5" den to dikaioumai????? :D:D:D

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

εσυ roubies γιατί έχεις μάθημα και σκ; φροντιστήρια;

μπράβο μιμιτρούλι παλιο-φυτο!!!! κι εγώ το πρώτο έτος είχα ξεκινήσει ορεξάτη... τώρα στο τρίτο.... "όταν παίρνω φόρααααα φόρα κατηφόρααααααααα"...... :)

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελα να εξηγήσεις στο Ανιτάκι και σε μένα?

Με τον καφέ τι γίνεται....με τα γλυκά???????????

ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΔΕΣ ΛΕΤΑ ΜΟΥ...????????? ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ......ΣΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ....!!!!!!!!!!!!

ανιτάκι να πας λυμπερόπουλο για το σπερμοδιάγραμμα. όσον αφορά στο ραντεβού σου με μαντ..... οι εξετάσεις που σου λείπουν δε λένε και πολλά. το σημαντικότερο θέμα το εντοπίζω στο dvd και στις φωτο των εμβρύων.... το ραντεβού που σου βρίσκουν είναι πρίν την υστεροσκόπηση?

ΛΙΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ΛΕΣ Ε....???????????

ΣΤΟΝ ΜΑ....ΔΗ, ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙ,

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΛΙ, ΤΟΝ ΜΑΝΤΟΥΔΗ ΚΑΙ ΜΕ 1-2 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ...!!!!!!!!

ΑΝΙΤΑΚΙ μη στεναχωριέσαι... Κάνε αυτό που λες και κλείσε ραντεβού και στον τσιλι μόλις μπορείτε και οι 2. Σε πεθυμήσαμε χθες που ξαφανίστηκες!

ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ, ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΚΥΠΡΙΑ.....ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΠΕΜΠΕΔΙΑ ΣΟΥ..!!!!!!!!

κι αν το κανονίζαμε κυριακή πολύ πρωί???? ε φανταστικές μου φίλες???? εγώ 11 έχω μάθημα.... :)

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΑ ΜΟΥ....!!!!!!!!

Ναι ναι,Κυριακή πρωί μπορώ και εγώ!!!!!

ΑΧ, ΤΙ ΩΡΑΙΑ...!!!!!!!!!

Το ψάξαμε..μας είπαν μονο με εξωσωματική..παιρνουμε και κατι βιταμίνες τώρα μόνοι μας...

Αλλά ποτε δεν ξέρεις ;););)

Βεβαια με το λιγο σπέρμα + τη στενωση τραχήλου μου λίγο δύσκολο να μπει σπέρμα μέσα να κανει δουλεια αλλα εγω ξέρω οτι ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...ολα τα αλλα γίνονται! ;););)

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ....

ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ....ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΧΕΔΟΝ....

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.....ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ.....ΑΤΙΜΗ ΖΩΗ....ΠΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ...ΚΙ ΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ....ΚΛΑΨ....ΚΛΑΨ..:(:cry::cry:

Ανιτάκι μονο ζελέ και μαύρη σοκολάτα!

ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ...!!!!!!!!!!

Η ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ...????????

ΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ..!!!!!!!!

πες τα λετάκι! έτσι σε θέλω! :tongue: τι παίρνετε? εμάς ο ουρολόγος μας έδωσε Ε, Q10 και L-καρνιτίνη. Κι ο καλός μου παίρνει από μόνος του και βασιλικό πολτό και του φτιάχνω πορτοκαλαδίτσες και χυμο-ροδάκια

ΕΣΥ ΤΟΥΡΜΠΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ....!!!!!!!!!!!!!

ε είναι να μη γίνει η αρχή!!!! αφού έχουμε την ξανθιά από το εξωτερικό (βλ. ζάκυνθο) να μην την προϋπαντήσουν κάποιες?

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΞΑΝΘΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ....???????????

Egw mporo kai paraskevi apogevma kai savato kai kiriaki oti ora thelis !!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ DADAKI, ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ..!!!!!!!

Καλημέρα κουκλίτσες μου γλυκες! Εγω μπορω Κυριακή πρωι καλήτερα γιατι Σαββατο βραδυ εχω κανονίσει αντε να βρεθουμε επιτελους.

Η μικρή βήχει παρα πολύ και περασα δυσκολη νύχτα παμε παλι παιδιατρο και ειδα και μια καφε κηλίδα στο εσωρουχο μου ελπίζω να μην ειναι κατι αν συνεχίσει θα ανησυχήσω αλλα προς το παρον το ειδα μονο μια φορα. Μακαρι παναγιτσα μου να μην ειναι κατι, μαλλον κουραστηκα με τη μικρή.

Φιλια σε ολες!!!!:)

Δεν γραφω ξεχωριστα γιατι ειμαι πολύ κουρασμενη.

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ...!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ...??????? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΚΑΦΕ, ΑΛΛΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΕΤΣΙ..???????

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ...!!!!!!!!

Είσαι παλαβιάρα και μ'αρέσεις!!!!!Χαίρομαι πολύ που θα τα πούμε και από κοντά.Άντε να οργανωθούμε!!!!!!Τι ωραία!!!!!!

ΚΙ ΕΓΩ ΧΑΙΡΟΜΑΙ:

1) ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ......

2) ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΩ.....

3) ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΑΒΙΑΡΑ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑ...!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Εγώ θα αφαιρούσα απο ενα γράμμα....:P:p:p:p:p

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΡΘΩ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΝΩΛΑΜΙΩΤΙΣΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 12/04? ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ? ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΣ EYMORFIAS? Που ειναι το ζαχαροπλαστειο? Μακρια απο το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας?

ΠΟΙΟ ΓΡΑΜΜΑ...???????????????

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ...!!!!!!!!!!

βρε μήπως να "ζεστάνουμε" το κλίμα και να βρεθούμε μία πριν έρθει το Ανιτάκι? ε? ε? ε?

ΟΧΙ, ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΑΥΤΟ...!!!!!!!!!!!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...