Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , little miracle είπε:

υπαρχουν και της bio kult τα pregnea που ειναι απο το στομα και ασφαλη και για εγκυμοσυνη.

Αυτά είναι σαν multi vitamins έχουν κι άλλα μέσα πχ φιλικό, βιταμίνη D κλπ αν τα επιλέξεις σταματάς τα υπόλοιπα ή πρέπει να συμβουλευτείς τον γιατρό σου για την σωστή δοσολογία στα υπόλοιπα. Και δεν λένε τι στελέχη έχουν μέσα γράφουν γενικά 6 στελέχη. Ενώ τα intimeo υποτίθεται έχουν τα απαραιτητα στελέχη της μικροχλωρίδας της μήτρας γι αυτό τα δίνουν οι γυναικολόγοι. Εμένα μου τα σύστησε έξτρα αυτά μετά το τέλος της αντιβίωσης. Δλδ έκανα έναν κύκλο αντιβίωσης μετά την υστεροσκοπηση που έπαιρνα τα lactotune και μετά την αντιβίωση ξεκίνησα τα was intimeo για την μικροχλωριδα της μήτρας. 
      @kate82 έχεις κάνει και υστεροσκοπηση για το λεπτό ενδομήτριο; 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μακάρι να ήμασταν χαλαρές και άνετες ρε γμτ αλλά με αυτά που έχουμε περάσει. . Αστα.

Εγώ αποφάσισα να μη διαβάζω πια ίντερνετ.

Αγχώνεσαι πολύ διαβάζοντας το τι έχει πάθει η κάθε κοπέλα.

Και το παίρνεις οτι τάχα θα το πάθεις κι εσύ.

Κάτι που είναι λαθος.

Symfwnw apolyta gia to internet.

Egw sta mona pou xairomai eiani se kati koufa alla meta lew wraia se mena tha symvei kana thavma oeo kai me pairnei pali apo katw.

XAXAXAXA

Opote ki egw stamathsa.

Διαφημίσεις

Κορίτσια μόλις μίλησα με την Έφη.

ΠΗΖΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!!!!

Θα προσπαθήσει να μπει αύριο πρωί.

Προσευχηθείτε όλες να πάρει μετάταξη ή απόσπαση το κοριτσάκι ,

να μείνει κοντά στο σπιτάκι του για να πιάσει και το μωράκι του!!!!:-D:-D:-D

GEIS SAS KORITSIA!!!

KALA EISTE???

EXW MIA APOREIA SE SXESH ME THS PLISHS ME XAMOMILH POU MOU EIPAI O GIATROS NA VRAZO XAMOMILH??? H' EINAI TO IDIO ME TO AGNO SAPOUNI XAMOMILH POU POULANE STA FARMAKIA???

KAI KATI ALLO NA RWTISO MHPWS EPIDH XREISIMOPOIOUSA PRIN KANW TH EKSETASH SAPOUNI XAMOMILH MHPWS APO AUTO NA DIATARAXTIKE H FISIOLOGIKI XLORIDA OPWS GRAFEI STHN KALIERGIA

APO OTI VLEPW STO XARTI GRAFI

ARNHTIKO GIA MIKOPLASMA,UREOPLASMA,STREPTOKOKOUS,XLAMIDIA K CANDIDA OUTE TRIXOMONADES.

TO MONO POU IPARXI EINAI SPANIA PIOSFERIA,POLLA CLUE CELLS SIN DIATARAXI THS FISIOLOGIKHS XLORIDAS.

PEITE MOU TH GNWMI SAS SE OTI GNORIZETE

EIMAI LIGO ANASTATOMENH KAI MPERDEMENH DEN KSERW TI NA KANW..................................................................................

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

GEIS SAS KORITSIA!!!

KALA EISTE???

EXW MIA APOREIA SE SXESH ME THS PLISHS ME XAMOMILH POU MOU EIPAI O GIATROS NA VRAZO XAMOMILH??? H' EINAI TO IDIO ME TO AGNO SAPOUNI XAMOMILH POU POULANE STA FARMAKIA???

KAI KATI ALLO NA RWTISO MHPWS EPIDH XREISIMOPOIOUSA PRIN KANW TH EKSETASH SAPOUNI XAMOMILH MHPWS APO AUTO NA DIATARAXTIKE H FISIOLOGIKI XLORIDA OPWS GRAFEI STHN KALIERGIA

APO OTI VLEPW STO XARTI GRAFI

ARNHTIKO GIA MIKOPLASMA,UREOPLASMA,STREPTOKOKOUS,XLAMIDIA K CANDIDA OUTE TRIXOMONADES.

TO MONO POU IPARXI EINAI SPANIA PIOSFERIA,POLLA CLUE CELLS SIN DIATARAXI THS FISIOLOGIKHS XLORIDAS.

PEITE MOU TH GNWMI SAS SE OTI GNORIZETE

EIMAI LIGO ANASTATOMENH KAI MPERDEMENH DEN KSERW TI NA KANW..................................................................................

Λινάκι αν εχεις τόσες πολλές αμφιβολίες γι´αυτά που σου λεει ο γιατρός σου θα σου πρότεινα να παρεις και μια άλλη γνωμη απο γιατρό και οχι απο το ιντερνετ.! Ειναι λιγο επικινδυνο να μην εχεις καμια εμπιστοσύνη στο γιατρό σου... δεν μπορεις να προχωρήσεις ετσι. Απο το παρεάκι εδω καμια δεν ειναι γιατρός και εσυ χρειαζεσαι καποιον να σου εξηγησει πεντε πραγματα και να σε καθοδηγησει...

Για το χαμομήλι, ι επειδη ειναι αντισηπτικό ειναι πιθανο να εχει επηρεασει τη χλωρίδα το κόλπου. Το ίδιο κανει και στο εντερο οταν το καταναλωνεις σε μεγαλη ποσοστητα. Μεχρι εκει...περα από αυτό ΜΙΛΑ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ...!

kOZcp3.png

Λινάκι αν εχεις τόσες πολλές αμφιβολίες γι´αυτά που σου λεει ο γιατρός σου θα σου πρότεινα να παρεις και μια άλλη γνωμη απο γιατρό και οχι απο το ιντερνετ.! Ειναι λιγο επικινδυνο να μην εχεις καμια εμπιστοσύνη στο γιατρό σου... δεν μπορεις να προχωρήσεις ετσι. Απο το παρεάκι εδω καμια δεν ειναι γιατρός και εσυ χρειαζεσαι καποιον να σου εξηγησει πεντε πραγματα και να σε καθοδηγησει...

Για το χαμομήλι, ι επειδη ειναι αντισηπτικό ειναι πιθανο να εχει επηρεασει τη χλωρίδα το κόλπου. Το ίδιο κανει και στο εντερο οταν το καταναλωνεις σε μεγαλη ποσοστητα. Μεχρι εκει...περα από αυτό ΜΙΛΑ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ...!

PINK MOU DEN EINAI OTI DEN EMPISTEYOME TO SIGKEKRIMENO GIATRO APLA ME OSA EXW PERASH K DIAFORES KATASTASIS EXW GINI POLI KAXIPOPTI K DISKOLEUOME NA EMPISTEYTO OPIODIPOTE GIATRO.

TO GNORIZO OTI EDW STO PAREAKI DEN EINAI KAMIA GIATROS APLA HTHELA NA MIRASTW AUTA POU ME PROVLIMTIZOUN MAZI SAS OPWS KATHE KOPELA.

GIA TO XAMOMILH DEN TO GNORIZA OTI MPORI NA EPIREASI TI XLORIDA TOU KOLPOU.

SE EUXARISTW POU MOU APANTHSES.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Καλησπέρα κοριτσάκια μου,τι κάνετε???Σήμερα έχω μια γεμάτη μέρα.Πήγα για μάθημα και μετά ήρθε σπίτι ο αδερφός μου με την φίλη του που έχω να δω από το Πάσχα.Φύγαν πριν από καμία ώρα και σε λίγο θα ετοιμαστώ με το αντράκι μου και θα βγούμε για φαγητό όλοι μαζί οικογενειακώς.

Ναστάζια μου καλωσόρισες.Τι να πω είναι άσχημο να σου χαλάνε τις λίγες διακοπές που έχεις.Πάντως συμβαίνει σε πολλές οικογένειες να ξεχωρίζονται τα παιδιά.

Σας φιλώ όλες γλυκά και θα μπω μόλις γυρίσω αν βρω κάποια νυχτεριδούλα!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου,τι κάνετε???Σήμερα έχω μια γεμάτη μέρα.Πήγα για μάθημα και μετά ήρθε σπίτι ο αδερφός μου με την φίλη του που έχω να δω από το Πάσχα.Φύγαν πριν από καμία ώρα και σε λίγο θα ετοιμαστώ με το αντράκι μου και θα βγούμε για φαγητό όλοι μαζί οικογενειακώς.

Ναστάζια μου καλωσόρισες.Τι να πω είναι άσχημο να σου χαλάνε τις λίγες διακοπές που έχεις.Πάντως συμβαίνει σε πολλές οικογένειες να ξεχωρίζονται τα παιδιά.

Σας φιλώ όλες γλυκά και θα μπω μόλις γυρίσω αν βρω κάποια νυχτεριδούλα!!!

Tί κανεις Ναντιάκι μου γλυκο, καλωσόρισες και εσυ!! περασατε ομορφα διαβασα... ελπιζω λιγο να ηρεμησετε και να δεις που συντομα θα ερθει και το μωρακι σας...

καλα να περασετε.... φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

PINK MOU DEN EINAI OTI DEN EMPISTEYOME TO SIGKEKRIMENO GIATRO APLA ME OSA EXW PERASH K DIAFORES KATASTASIS EXW GINI POLI KAXIPOPTI K DISKOLEUOME NA EMPISTEYTO OPIODIPOTE GIATRO.

TO GNORIZO OTI EDW STO PAREAKI DEN EINAI KAMIA GIATROS APLA HTHELA NA MIRASTW AUTA POU ME PROVLIMTIZOUN MAZI SAS OPWS KATHE KOPELA.

GIA TO XAMOMILH DEN TO GNORIZA OTI MPORI NA EPIREASI TI XLORIDA TOU KOLPOU.

SE EUXARISTW POU MOU APANTHSES.

Λινάκι αυτό που θέλει να σου πει η Πηνελόπη είναι ότι στον γιατρό μας θα πρέπει να μπορούμε να κάνουμε ανα πάσα στιγμή ότι ερώτηση μας κατέβει στο κεφάλι χωρίς να το σκεφτόμαστε και ότι θα πρέπει να απαντάει σε οποιαδήποτε απορία σου όσο "χαζή" και να είναι.Και εμένα μου φαίνεται παράξενο που δεν σε διαφωτίζει έστω στα πιο απλά πράγματα....συμβουλή μου και αν θες την ακούς...πάρε και μια δεύτερη γνώμη...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου...που είστε?

Τι βλέπω?

Νεο τικεράκι?

Με γεια !!

Εγώ άρχισα το βιβλίο που πήραμε.

Ωραίο και ανάλαφρο. Στις πρώτες δεκα σελίδες αυτοκτονεί μια τυπα!

Τόϊνγκ!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Λινάκι για εμένα το καλύτερο προϊόν για πλύσεις στο "σημείο" είναι το.... νερό!

Ναι οκ, βάζω μερα πάρα μέρα και σαπούνι dove, κακώς βέβαια, αλλά κυρίως αγνό νεράκι. Και βέβαια το ξεπλένω πολύ πολύ καλά.

Ούτε χαμομήλια ούτε τίποτα.

Μόνο αν έχω κανένα πρόβλημα βάζω χαμομήλι.

Οχι σε καθημερινή χρήση.

Το νερό είναι το καλύτερο.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Τι βλέπω?

Νεο τικεράκι?

Με γεια !!

Εγώ άρχισα το βιβλίο που πήραμε.

Ωραίο και ανάλαφρο. Στις πρώτες δεκα σελίδες αυτοκτονεί μια τυπα!

Τόϊνγκ!

Τι κάνεις μπουμπού?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...