Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπερα,εχω ξεκινησει την προετοιμασια για εμβρυομεταφορα,παιρνω 3 cyclacur την ημερα,ξερει καποια κοπελα αν χρειαστει παρω και κατι αλλο πριν την ετ?

Καλησπέρα Αννα!Και εγω σε λίγες μέρες θα κάνω ετ.Αυριο θα δω τον γιατρό μου να μου δώσει το προτοκωλλο.Παρ όλα αυτά μου έδωσε να έχω cyclacur,prolutex orgalutran cyclogest και ενέσεις υπαρινης.Δεν ξέρω αν αυτά θα τα χρησιμοποιήσω τώρα ή μετά την ετ.Μου είπε να παίρνω φολικο και βιταμίνη d.Ποτε θα κάνεις ετ; Βλαστοκύστες;Πόσα θα βάλεις; 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

κορίτσια που είναι η Εφη; Λογικά επέστρεφε στις 19 στη δουλεια...Φανταζομαι οτι θα πνιγεται μετά απο την απουσία της αλλά δεν εδωσε κανενα σημείο ζωής...Εχει καμια τηλεφωνο να την πάρει;

Χεχεχεχε! Τώρα το διάβασα αυτό, σήμερα αναζήτησα κι εγώ την Έφη μας αλλά και την Αρτεμις.

Και η νταντα δε γράφει τόσο πια..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Χεχεχεχε! Τώρα το διάβασα αυτό, σήμερα αναζήτησα κι εγώ την Έφη μας αλλά και την Αρτεμις.

Και η νταντα δε γράφει τόσο πια..

το Νταντακι το βλεπω ον λαιν στο fb. ανεβασε μια φωτο με κουτες.... μαλλον ξεπακεταρουνε

Ναι στο Ιασω με έναν συγκεκριμένο γιατρό.

Ο γιατρός μου έχει δυο τρια άτομα που εμπιστεύεται και σου κλείνει ραντεβού μόνο με τους συγκεκριμενους.

Αφού χθες που του ειπα πηγα στο Μητέρα για υπέρηχο, μου λέει " και που ξέρω εγώ ποιος τυχαίος σου έκανε υπέρηχο, άλλη φορά θα παίρνεις εμένα, εγώ είμαι ο γιατρός σου τ ακούς? ":(

Εγώ ... "ναι γιατρέ μου οτι πείτε εγώ για να μη σας ενοχλήσω. ....":rolleyes:

εχει δικιο. Κι εγω την εκανα μια φορά τη μακακια και η γιατρος μου εβαλε τις φωνές.! Γενικά για το ποιος κανει τους υπερηχους πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη. Η δικια μου δεν αφηνει κανενα απο τους παρατρεχαμενους της να μου μετρησει τραχηλο ή να δωσει βάρος μωρού γιατι μου ειπε οτι χρειαζεται εξειδικευση. Μάλιστα γι'αυτο το λόγο με στέλνει και σε εξειδεικεθμενη υπερηχογραφο καθε τόσο για να εχουμε αξιόπιστη μετρηση...πχ ο τραχηλος για να μετρηθεί σωστά απο την κοιλία ειναι ολοκληρη επιστήμη...

kOZcp3.png

ουτε εμεις την πηραμε.... φροντισε να παρει για να μας διωξει ο γιοκας ο αγαπημενος... ειχε πει η πεθερα στον αντρα μου οτι θα επαιρνε εκεινη τον γιοκα της να τον ενημερωσει για την καθυστερηση 3 ημερων που προεκυψε(απο μακακια του πεθερου μου, καθομασταν και βαφαμε) και να μην ανησυχουμε να καθησουμε οσο θελουμε...

εκεινη για να μην χαλασει την ζαχαρενια του αγαπημενου της δεν τον πηρε ποτε.... και ετσι τηλ. εκεινος στον αντρα μου με πολυ ασχημο υφος(τσιριζε ως συνηθως σαν γυναικουλα) για να φυγουμε.... οπως καταλαβαινεις τους τα χωσαμε με τον αντρα μου... τα πεθερικα μου πηρανε το μερος του(υπαρχει και ενας εγγονος στην μεση) που εμεις δεν εχουμε.... καταλαβαινεις...... βριστηκαμε και ησυχασαμε....

ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ ΠΟΤΕ.... ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ.....

Δεν κατάλαβα τίποτα. .

Δηλαδή αυτοί περίμεναν να φύγετε απο το εξοχικο για να πάνε αυτοί αλλα εσεις αργησατε τρεις μέρες να πατε επειδή βαφατε.

Βαφατε εξαιτιας του πεθερου κι ο αδερφός στράβωσε μαζι σας?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλημέρα Αναστασώ...! Τη Δημητρούλα μη τη λες φουσκιτσα είναι ακόμα μια γλυκια εγκυούλα...εγω πάλι διεκδικώ τον τιλτο φουσκας,μπαλας και συντομα αερόστατου!

Ναι μαρή χοντρή εσύ.....τρέχουν τα ξίγκια σου...

ουτε εμεις την πηραμε.... φροντισε να παρει για να μας διωξει ο γιοκας ο αγαπημενος... ειχε πει η πεθερα στον αντρα μου οτι θα επαιρνε εκεινη τον γιοκα της να τον ενημερωσει για την καθυστερηση 3 ημερων που προεκυψε(απο μακακια του πεθερου μου, καθομασταν και βαφαμε) και να μην ανησυχουμε να καθησουμε οσο θελουμε...

εκεινη για να μην χαλασει την ζαχαρενια του αγαπημενου της δεν τον πηρε ποτε.... και ετσι τηλ. εκεινος στον αντρα μου με πολυ ασχημο υφος(τσιριζε ως συνηθως σαν γυναικουλα) για να φυγουμε.... οπως καταλαβαινεις τους τα χωσαμε με τον αντρα μου... τα πεθερικα μου πηρανε το μερος του(υπαρχει και ενας εγγονος στην μεση) που εμεις δεν εχουμε.... καταλαβαινεις...... βριστηκαμε και ησυχασαμε....

ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ ΠΟΤΕ.... ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ.....

Καλά κατάλαβα...άλλα και ο κουνιάδος σου ρε παιδί μου τόσο μακάκας είναι???

Τι να πω??

Γεια σου μπεμπαρα μου!

Καλά είσαι?

Στρατηγέ, έχει χαθεί η Εφη μας...

Και η Αρτεμις. ....

Ξέρεις αν λιποτακτησαν?

Δε νομίζω...θα περιμένω και σήμερα την Εφη..αν δεν μπει θα της στείλω μνμ.

Η Αρτεμις λογικά ξενυχτά και τρέχει...

αντε ωραια..... Ιασω παλι?

Αν θέλει ας πάει αλλού....είναι ζηλιάρης ο γιατρός της...χιχιχι

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

εχει δικιο. Κι εγω την εκανα μια φορά τη μακακια και η γιατρος μου εβαλε τις φωνές.! Γενικά για το ποιος κανει τους υπερηχους πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη. Η δικια μου δεν αφηνει κανενα απο τους παρατρεχαμενους της να μου μετρησει τραχηλο ή να δωσει βάρος μωρού γιατι μου ειπε οτι χρειαζεται εξειδικευση. Μάλιστα γι'αυτο το λόγο με στέλνει και σε εξειδεικεθμενη υπερηχογραφο καθε τόσο για να εχουμε αξιόπιστη μετρηση...πχ ο τραχηλος για να μετρηθεί σωστά απο την κοιλία ειναι ολοκληρη επιστήμη...

Ναι μωρέ το ξέρω.

Αλλα εγώ επειδή έχω πολλές ανασφάλειες τις οποίες δε θέλω να περνάω στο γιατρό (μην τον τρελάνω κιόλας), λεω ας κάνω εγώ στη ζούλα τον υπέρηχο κι αν προκύψει κάτι τον παίρνω.

Όπως κι έκανα χθες.

Ασε που δε του έχω πει ποοοοσους υπερηχους εχω κανει χωρίς να το ξέρει.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Δεν κατάλαβα τίποτα. .

Δηλαδή αυτοί περίμεναν να φύγετε απο το εξοχικο για να πάνε αυτοί αλλα εσεις αργησατε τρεις μέρες να πατε επειδή βαφατε.

Βαφατε εξαιτιας του πεθερου κι ο αδερφός στράβωσε μαζι σας?

καλα τα καταλαβες..... ετσι που τα γραψα....

υποτιθεται οτι θα εβαφε ενα σπιτι του αντρα μου για ενοικιαση αλλα τα εκανε κωλος... ξερει να βαφει.... αυτος εχει αναλαβει τα σπιτια του αλλου του γιου... σε εμας τα σκατωσε... σαν να μην το εβαψε.... και δεν εστρωσε χαρτια..... νεροχυτες, ντουλαπια πατωματα μεσα στις μπογιες(το σπιτι οι προηγουμενοι το αφησανε καθαρο)... οποτε 3 ημερες βαφαμε και καθαριζαμε...

ο κουνιαδος μου ειχε βγαλει προγραμμα για το εξοχικο απο τις 3/7. μας ειχε αφησει 5 ημερες κοντα στον 15Αυγουστο.

αλλα εμεις καθυστερησαμε.... η πεθερα δεν ενημερωσε ποτε.-ειπε αυτολεξι πηγαινετε οποτε θελετε θα τον ενημερωσω εγω-και δεν ενημερωσε ποτε... και δεν μας αφησανε να καθησουμε εστω ουτε 1 ημερα παραπανω.... αυτος εχει παιδι... ετσι ειπε στον αντρα μου.... και πολλες βρισιες πριν ο αντρας μου προλαβει να αρθρωσει λεξη...:evil:

Ναι μωρέ το ξέρω.

Αλλα εγώ επειδή έχω πολλές ανασφάλειες τις οποίες δε θέλω να περνάω στο γιατρό (μην τον τρελάνω κιόλας), λεω ας κάνω εγώ στη ζούλα τον υπέρηχο κι αν προκύψει κάτι τον παίρνω.

Όπως κι έκανα χθες.

Na rwthsw kati epeidh eimai asxeti.

Oi yperhxoi paizei na epireazoun to mwro h kaneis osous goustareis?

Ναι μωρέ το ξέρω.

Όπως κι έκανα χθες.

να πω οτι δεν σε καταλαβαίνω, θα πω ψέμματα.! Κι εγώ τετοια εκανα αλλά επειδή πηγαινα στα επειγοντα του νοσοκομειου που δουλευει φυσικα δεν μπορουσα να της το κρύψω. Εμαθα τωρα και την παιρνω τηλεφωνο...μου ειπε και η ίδια βεβαια οτι θελει να την παίρνω για να με ακουει κίολας πως είμαι καθώς εχω και ψυχολογικά θεματα τα οποία μεχρι στιγμής επιβαρυναν και την κατασταση. Αυτες τις μερες που λείπει διακοπες δεν την εχω παρει ακομα κανενα τηλέφωνο..θα αναρωτιέται αν ζω..

kOZcp3.png

Ναι μαρή χοντρή εσύ.....τρέχουν τα ξίγκια σου...

Καλά κατάλαβα...άλλα και ο κουνιάδος σου ρε παιδί μου τόσο μακάκας είναι???

Τι να πω??

Δε νομίζω...θα περιμένω και σήμερα την Εφη..αν δεν μπει θα της στείλω μνμ.

Η Αρτεμις λογικά ξενυχτά και τρέχει...

Αν θέλει ας πάει αλλού....είναι ζηλιάρης ο γιατρός της...χιχιχι

ΠΙΟ ΜΑΚΑΚΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ... ΜΠΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΑ.....

Διαφημίσεις

να πω οτι δεν σε καταλαβαίνω, θα πω ψέμματα.! Κι εγώ τετοια εκανα αλλά επειδή πηγαινα στα επειγοντα του νοσοκομειου που δουλευει φυσικα δεν μπορουσα να της το κρύψω. Εμαθα τωρα και την παιρνω τηλεφωνο...μου ειπε και η ίδια βεβαια οτι θελει να την παίρνω για να με ακουει κίολας πως είμαι καθώς εχω και ψυχολογικά θεματα τα οποία μεχρι στιγμής επιβαρυναν και την κατασταση. Αυτες τις μερες που λείπει διακοπες δεν την εχω παρει ακομα κανενα τηλέφωνο..θα αναρωτιέται αν ζω..

Nellaki telika piges se psyhologo? Ki an nai se voithise?

Na rwthsw kati epeidh eimai asxeti.

Oi yperhxoi paizei na epireazoun to mwro h kaneis osous goustareis?

Σο ίντερνετ λέει διάφορα. ..

Οτι δεν κάνει κλπ κλπ κλπ...

Εγώ ρώτησα το γιατρό μου αλλά και καναδυο ακομα στο Μητέρα και μου είπαν κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με το εμβρυο.

Οπότε. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

καλα τα καταλαβες..... ετσι που τα γραψα....

υποτιθεται οτι θα εβαφε ενα σπιτι του αντρα μου για ενοικιαση αλλα τα εκανε κωλος... ξερει να βαφει.... αυτος εχει αναλαβει τα σπιτια του αλλου του γιου... σε εμας τα σκατωσε... σαν να μην το εβαψε.... και δεν εστρωσε χαρτια..... νεροχυτες, ντουλαπια πατωματα μεσα στις μπογιες(το σπιτι οι προηγουμενοι το αφησανε καθαρο)... οποτε 3 ημερες βαφαμε και καθαριζαμε...

ο κουνιαδος μου ειχε βγαλει προγραμμα για το εξοχικο απο τις 3/7. μας ειχε αφησει 5 ημερες κοντα στον 15Αυγουστο.

αλλα εμεις καθυστερησαμε.... η πεθερα δεν ενημερωσε ποτε.-ειπε αυτολεξι πηγαινετε οποτε θελετε θα τον ενημερωσω εγω-και δεν ενημερωσε ποτε... και δεν μας αφησανε να καθησουμε εστω ουτε 1 ημερα παραπανω.... αυτος εχει παιδι... ετσι ειπε στον αντρα μου.... και πολλες βρισιες πριν ο αντρας μου προλαβει να αρθρωσει λεξη...:evil:

Ειναι κριμα τα αδέρφια να μαλώνουν ειδικά εξαιτίας της μάνας.

Ελπίζω να τα βρούνε.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μακάρι να ήμασταν χαλαρές και άνετες ρε γμτ αλλά με αυτά που έχουμε περάσει. . Αστα.

Εγώ αποφάσισα να μη διαβάζω πια ίντερνετ.

Αγχώνεσαι πολύ διαβάζοντας το τι έχει πάθει η κάθε κοπέλα.

Και το παίρνεις οτι τάχα θα το πάθεις κι εσύ.

Κάτι που είναι λαθος.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...