Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , dimi.tra είπε:

Αυτά υποτίθεται έχουν μια ειδική κάλυψη για να δρουν στο γυναικείο σύστημα κ όχι στο στομάχι. Είναι λίγο ακριβά αλλά είναι πολύ καλά. 

Και όχι στο έντερο ήθελα να γράψω. Σορρυ. 
      Επισης @kate82 έκανες εξετάσεις αίματος για βιταμίνη D; Γιατί κι εμένα μου έδωσε βιταμίνη D αλλά με βαλε να κάνω εξετάσεις την θέλει ψιλή. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα Δημητρουλι μου!! σε ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα... εσυ καλα ε??? αν και διαβασα πριν λιγο για καποια συσπαση που προκληθηκε απο στεναχωρια.... πες μου ποιος σε πειραξε να καθαρισω(κυριολεκτικα) με τα νευρα που εχω.... τρωω λαχανο οποιον να ναι:twisted::twisted:

οταν η μανα Δημητρουλα μου ξεχωριζει τα παιδια της... και το κανει παντα εις βαρος του αντρα μου.... γινομαι Τουρκος.... οπως καταλαβαινεις γιναμε κωλος.... ασε τί να σου λεω τώρα..

οι γατουλες καλα ειναι... η μανουλα τους δεν ειναι.... τρομαξανε βεβαια και αυτες απο τις τσιριδες μου... μας ακουσε ολη η Ευβοια:twisted:

φωτο με εβγαλε ο αντρας μου μονο μία.... φυσαγε πολυ και μας εσπασε τα νευρα... αν βρω το καλωδιο θα την ανεβασω....

φιλουρες πολλες:P

Να ξέρεις ότι στο θέμα πεθερά. .. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ!

Οι πιο πολλές εδώ μέσα νομίζω τα έχουν τα πραπονάκια τους!

Το να σε ξεχωρίζει η μάνα είναι πολύ κακό.

Δε το εχω νιώσει αλλά ...

X8R8p2.png

uHpXp2.png

κορίτσια που είναι η Εφη; Λογικά επέστρεφε στις 19 στη δουλεια...Φανταζομαι οτι θα πνιγεται μετά απο την απουσία της αλλά δεν εδωσε κανενα σημείο ζωής...Εχει καμια τηλεφωνο να την πάρει;

kOZcp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ομορφια μου!!

το ξεμαλλιασμα εγινε τηλεφωνικα.... σιγα μην την επαιρνα μαζι... για τρελη με εχεις???

Τότε την επόμενη φορά που θα φύγεις για 2-3 μέρες να ξεκουραστείς μη ξαναμιλήσεις με την πεθερά στο τηλ.

Εγώ όταν φεύγω δεν την παίρνω ποτέ.....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Δημητρούλα μου και Πηνελοπάκι μου......

Καλημέρα όμορφες φουσκίτσες μου....

Καλημέρα Αναστασώ...! Τη Δημητρούλα μη τη λες φουσκιτσα είναι ακόμα μια γλυκια εγκυούλα...εγω πάλι διεκδικώ τον τιλτο φουσκας,μπαλας και συντομα αερόστατου!

kOZcp3.png

οχι μη κοιτάς στο νετ γιατι καθε σελιδα λεει άλλα. Νομίζω οτι εισαι στο Μ.Ο όπως κι εγω..εμενα και ο γιος μου και τα δυο αυτα ζουζουνια στην β-επιπεδου (21η εβδομαδα την εκανα και στις δυο εγκυμοσύνες) ηταν περιπου 500 γρ. Εσυ εισαι στην 19η τωρα, αρα με το γενικό ρυθμό 100γρ/εβδομάδα εκει φτάνεις κι εσυ...Ειναι σουπερ

Α ωραία! Ξέρεις, με αυτά που διάβασα στο νετ, λεω "πάει σούμο θα βγει ο γιος μου"!

Χεχεχεχε!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Δημητρουλι ποτε εχεις β'επιπεδου? πλησιαζει?

Τη Δευτέρα έχω ραντεβού με το γιατρό και θα κλείσουμε και τη β επιπεδου τη Δευτέρα.

Μου το έχει ήδη πει.

Φαντάζομαι σε δύο βδομάδες από τη Δευτέρα θα με βάλει.

Ή σε τρεις το πολύ.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Τότε την επόμενη φορά που θα φύγεις για 2-3 μέρες να ξεκουραστείς μη ξαναμιλήσεις με την πεθερά στο τηλ.

Εγώ όταν φεύγω δεν την παίρνω ποτέ.....

ουτε εμεις την πηραμε.... φροντισε να παρει για να μας διωξει ο γιοκας ο αγαπημενος... ειχε πει η πεθερα στον αντρα μου οτι θα επαιρνε εκεινη τον γιοκα της να τον ενημερωσει για την καθυστερηση 3 ημερων που προεκυψε(απο μακακια του πεθερου μου, καθομασταν και βαφαμε) και να μην ανησυχουμε να καθησουμε οσο θελουμε...

εκεινη για να μην χαλασει την ζαχαρενια του αγαπημενου της δεν τον πηρε ποτε.... και ετσι τηλ. εκεινος στον αντρα μου με πολυ ασχημο υφος(τσιριζε ως συνηθως σαν γυναικουλα) για να φυγουμε.... οπως καταλαβαινεις τους τα χωσαμε με τον αντρα μου... τα πεθερικα μου πηρανε το μερος του(υπαρχει και ενας εγγονος στην μεση) που εμεις δεν εχουμε.... καταλαβαινεις...... βριστηκαμε και ησυχασαμε....

ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ ΠΟΤΕ.... ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ.....

Τη Δευτέρα έχω ραντεβού με το γιατρό και θα κλείσουμε και τη β επιπεδου τη Δευτέρα.

Μου το έχει ήδη πει.

Ή σε τρεις το πολύ.

εκεί που εκανες και την αυχενική θα την κάνεις;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Δημητρούλα μου και Πηνελοπάκι μου......

Καλημέρα όμορφες φουσκίτσες μου....

Γεια σου μπεμπαρα μου!

Καλά είσαι?

Στρατηγέ, έχει χαθεί η Εφη μας...

Και η Αρτεμις. ....

Ξέρεις αν λιποτακτησαν?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μου το έχει ήδη πει.

Ή σε τρεις το πολύ.

αντε ωραια..... Ιασω παλι?

εκεί που εκανες και την αυχενική θα την κάνεις;

Ναι στο Ιασω με έναν συγκεκριμένο γιατρό.

Ο γιατρός μου έχει δυο τρια άτομα που εμπιστεύεται και σου κλείνει ραντεβού μόνο με τους συγκεκριμενους.

Αφού χθες που του ειπα πηγα στο Μητέρα για υπέρηχο, μου λέει " και που ξέρω εγώ ποιος τυχαίος σου έκανε υπέρηχο, άλλη φορά θα παίρνεις εμένα, εγώ είμαι ο γιατρός σου τ ακούς? ":(

Εγώ ... "ναι γιατρέ μου οτι πείτε εγώ για να μη σας ενοχλήσω. ....":rolleyes:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ναι στο Ιασω με έναν συγκεκριμένο γιατρό.

Ο γιατρός μου έχει δυο τρια άτομα που εμπιστεύεται και σου κλείνει ραντεβού μόνο με τους συγκεκριμενους.

Αφού χθες που του ειπα πηγα στο Μητέρα για υπέρηχο, μου λέει " και που ξέρω εγώ ποιος τυχαίος σου έκανε υπέρηχο, άλλη φορά θα παίρνεις εμένα, εγώ είμαι ο γιατρός σου τ ακούς? ":(

Εγώ ... "ναι γιατρέ μου οτι πείτε εγώ για να μη σας ενοχλήσω. ....":rolleyes:

καλυτερα ομορφια μου να πηγαινεις Ιασω, αφου εκει ειναι ο γιατρος... και να σε στελνει σε συγκεκριμενους!! δεν πειραζει να τον ενοχλεις... θα τον πληρωσεις, μην ρισκαρεις... και εκεινος την δουλεια του κανει... και εσυ το καλυτερο για τον Δημητρακη:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...