Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Cristina93 είπε:

Σε καταλαβαίνω.. είναι πάρα πολύ χρονοβόρο! εγώ ξεκίνησα τη διέγερση μετά από 3 τρίμηνα που παίρνει ο άντρας μου διαφορετικές ορμόνες και μόνο χειρότερα γίνεται. Προχθες κάναμε σπερμοδιάγραμμα στο κέντρο εξωσωματικης και βγήκε πάλι μηδέν παρότι το έψαξαν πολύ καλά έστω και για ένα.. οπότε θα κάνουμε και βιοψία αλλά πάμε για να πούμε ότι μετά από σχεδόν χρόνο τουλάχιστον το δοκιμάσαμε, να μας φύγει και να πάμε μετά ή με δότη ή δότες (κι εγώ έχω 5 ωοθυλακια λόγω χαμηλής ΑΜΗ) ή όπως κρίνουμε. Είχατε κάνει κάποια βιοψία που να έδωσε αποτέλεσμα ενώ το σπερμοδιάγραμμα ήταν μηδέν και χωρίς να υπάρχει απόφραξη; Επίσης υπάρχει κάποια κοπέλα που να της απαγορεύουν την εμβρυομεταφορά λόγω του ότι το ενδομήτριο είναι παχύ; Εμένα είναι από 17 και πάνω και δεν τους αρέσει καθόλου αλλά δεν προτείνουν κάτι προς το παρόν. Φαντάζομαι θα το δούμε αν γίνει κάποιο θαύμα και έχουμε κάτι προς μεταφορά χαχαχ 

Δεν τους άρεσε το 17; Τι μέρα του κύκλου ήσουν και δεν τους άρεσε; Φανταστικό είναι! Εμένα μου φτάνει στα μέσα του κύκλου και 22mm

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Αννούλα πάντως σε μενα που ημουν σοβαρη υποψήφια για υπερδιέγερση μου εκανε μακρύ πρωτόκολλο και μου ειπε οτι ειναι ασφαλέστερο ετσι. Και μιλαμε πηγα με πολύ μικρες δοσεις και εκανα 17 ωαρια...! Επίσης τον ασταθη μου κύκλο τον διορθωσε με αντισυλληπτικα που πηρα απλώς ενα μήνα πριν, οχι για μεγάλη διάρκεια....! Το μακρυ πρωτόκολλο μπορεί να σημαινει και μικροτερες δοσεις φαρμακων ...

Nai an eiani etsi tote kai ayto to senario paizei. Tha dw ti tha mou poune.

Genika den thelw polla farmaka diegershs gia na mhn xanapathw to idio.

Διαφημίσεις

ε ναι πάλι....αν δεν κάθεται φρόνιμα ο άνθρωπος.....φοβάμαι για την εγκυμοσύνη....μην έχω πρόβλημα...

Μορφάκι σουπερ η επιτροπή! Μπραβο αντε και με το καλό να ξεκινησεις.

Την κήλη πηγαινε να τη δεις απο τωρα γιατι εμενα η προηγουμενη εγκυμοσύνη μου δημιουργησε κήλη και μάλιστα απο τις σπανιότερες μορφές...! εκανα χειρουργείο οταν ο γιος μου ηταν 6 μηνων και τωρα που η κοιλιά μου εχει φτάσει στο απροχωρητο η τομή φαινεται κατακοκκινη ...!

kOZcp3.png

ελα ρε κορίτσι, τι εγινε; επιστροφή απο διακοπές και τόσο ασχημη γευση; δεν πειράζει, το χειμωνα θα εισαι εγκυος και θα φανταζουν ολα αυτα αστεία!!!!Εγώ και τα μωρά μου ειμαστε καλά. Φανταζομαι οτι μεγαλώνουν γιατι η κοιλιά μου μεγαλώνει...υπολογιζω οτι ειναι πανω κατω στο κιλό το καθένα...!

μπραβο βρε κοριτσαρα μου... τί καλα!! και στο βαρος καλα μου ακουγονται...ε??

τις 3 πρωτες ημερες περασαμε καλα.... αλλα την τελευταια... αστα....

η πεθερα μου εβαλε το χερακι της:twisted::twisted::twisted:

Καλημερα κοριτσαρες!! γυρισαμε χθες το βραδυ..... ειμαι χαλια και περασαμε χαλια.... δεν θα πω περισσοτερα γιατι εχω αρρωστησει 2 ημερες... ας οψεται το γ....μενο κο.... σογο του αντρα μου...τουλαχιστον εγω με το αντρακι ειμαστε παντα αγαπημενοι.....

Δημητρουλα μου τί καλα που ο Δημητρακης αρχισε και κλωτσαει... τωρα θα δεις θα εισαι πιο ηρεμη..... καθε κλωτσια και χαλαραααα... που λενε και οι Θεσσαλονικες...

Μορφακι και Αναστασακι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ομορφιες μου!!! ολα να πανε καλα και με ενα/δυο/τρια οσα θελει ο Θεος μωρακια....!!!!

Αννουλα μου τί κανεις γλυκεια μου αμαζονα?? Εφαγα προχτες μια φλασια.... νομιζω οτι ειχες γενεθλια στις 26/7 αν θυμαμαι καλα.... σορρυ αλλα το ξεχασα...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ...

Αθανασία μου τί κανεις κουκλα μου?? ετοιμαζεσαι και εσυ σιγά -σιγα??

Πενελοπε τί κανεις ομορφια μου?? μεγαλωνουνε και εσυ τα διδυμακια σου??

Φιλια σε ολες και να περνατε καλά!!!

Καλημέρα κοριτσάρα μου!

Καλώς ήρθες πίσω!

Τι έγινε καλέ τι σου κάνανε?

Ελπίζω οχι κάτι σοβαρό.

Έκανες μπανακια?

Οι γατούλες σου είναι καλά?

Έβγαλες φωτογραφίες?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

α... ωραια θα κανεις δηλ. μια με αυτον που εισαι ήδη... εχεις κατεψυγμενα νομιζω??

κεφια... χαλια... φροντισαν αλλοι γι αυτό....:twisted::twisted::twisted:

Oxi den exw katepsygmena.

Thn epomenh fora tha dw pou tha thn kanw. Ayto thelw na psaxw.

Po gia ta kefia. Ti egine vre kopelia. Thes na mas peis estw kamia perilipsi?

Pink, να σε ρωτήσω κάτι?

Έχεις κανέναν υπέρηχο από τη βδομάδα που είμαι εγώ περίπου να μου πεις βάρος?

Ρωτάω γιατί μου φαίνεται λίγο βαρύς ο μπεμπούλης.

350 γραμμάρια περίπου ενώ στο νετ για τη βδομάδα μου λέει 150-200..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλημέρα κοριτσάρα μου!

Καλώς ήρθες πίσω!

Τι έγινε καλέ τι σου κάνανε?

Ελπίζω οχι κάτι σοβαρό.

Έκανες μπανακια?

Οι γατούλες σου είναι καλά?

Έβγαλες φωτογραφίες?

καλημερα Δημητρουλι μου!! σε ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα... εσυ καλα ε??? αν και διαβασα πριν λιγο για καποια συσπαση που προκληθηκε απο στεναχωρια.... πες μου ποιος σε πειραξε να καθαρισω(κυριολεκτικα) με τα νευρα που εχω.... τρωω λαχανο οποιον να ναι:twisted::twisted:

οταν η μανα Δημητρουλα μου ξεχωριζει τα παιδια της... και το κανει παντα εις βαρος του αντρα μου.... γινομαι Τουρκος.... οπως καταλαβαινεις γιναμε κωλος.... ασε τί να σου λεω τώρα..

οι γατουλες καλα ειναι... η μανουλα τους δεν ειναι.... τρομαξανε βεβαια και αυτες απο τις τσιριδες μου... μας ακουσε ολη η Ευβοια:twisted:

φωτο με εβγαλε ο αντρας μου μονο μία.... φυσαγε πολυ και μας εσπασε τα νευρα... αν βρω το καλωδιο θα την ανεβασω....

φιλουρες πολλες:P

μπραβο βρε κοριτσαρα μου... τί καλα!! και στο βαρος καλα μου ακουγονται...ε??

τις 3 πρωτες ημερες περασαμε καλα.... αλλα την τελευταια... αστα....

η πεθερα μου εβαλε το χερακι της:twisted::twisted::twisted:

αχ αυτες οι πεθερες...! πρέπει να βρουμε ενα τρόπο να τις γραφουμε, δεν γινεται αλλιώς....το πως θα γίνει αυτό δεν ξέρω αλλά αν συγκενοτρωθούμε όλες μαζί εδω ίσως βρούμε μια ακρη...ή να καταληξουμε σε ομαδική ψυχοθεραπεία.!

Τα μωρά μου από βάρος ειναι μια χαρά. Περιμένω βεβαια και τον υπέρηχο της επόμενης εβδομάδας για να επιβεβαιωσω. Γενικά πάντως συμπεριφέρεται το καθενα σαν να ηταν μόνο και αναπτυσσονται πολύ καλά απλώς το βάρος δεν ειναι και λίγο. Κουβαλαω στην αρχή του 7ου το φορτίου που άλλες έχουν στον 8ο! Αυτο ειναι λίγο ζορικο, αρχισα να κουραζομαι αρκετα..

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

αχ αυτες οι πεθερες...! πρέπει να βρουμε ενα τρόπο να τις γραφουμε, δεν γινεται αλλιώς....το πως θα γίνει αυτό δεν ξέρω αλλά αν συγκενοτρωθούμε όλες μαζί εδω ίσως βρούμε μια ακρη...ή να καταληξουμε σε ομαδική ψυχοθεραπεία.!

Τα μωρά μου από βάρος ειναι μια χαρά. Περιμένω βεβαια και τον υπέρηχο της επόμενης εβδομάδας για να επιβεβαιωσω. Γενικά πάντως συμπεριφέρεται το καθενα σαν να ηταν μόνο και αναπτυσσονται πολύ καλά απλώς το βάρος δεν ειναι και λίγο. Κουβαλαω στην αρχή του 7ου το φορτίου που άλλες έχουν στον 8ο! Αυτο ειναι λίγο ζορικο, αρχισα να κουραζομαι αρκετα..

υπομονη κουκλα μου... πλησιαζει ο καιρος να παρεις στην αγκαλια σου τα μωρακια σου!! ο κουκλος σου τί κανει? τρωει καθολου??

Pink, να σε ρωτήσω κάτι?

οχι μη κοιτάς στο νετ γιατι καθε σελιδα λεει άλλα. Νομίζω οτι εισαι στο Μ.Ο όπως κι εγω..εμενα και ο γιος μου και τα δυο αυτα ζουζουνια στην β-επιπεδου (21η εβδομαδα την εκανα και στις δυο εγκυμοσύνες) ηταν περιπου 500 γρ. Εσυ εισαι στην 19η τωρα, αρα με το γενικό ρυθμό 100γρ/εβδομάδα εκει φτάνεις κι εσυ...Ειναι σουπερ

kOZcp3.png

Pink, να σε ρωτήσω κάτι?

Δημητρουλι ποτε εχεις β'επιπεδου? πλησιαζει?

Νατασούλα μουυυυυυυυυυυυυυυυυ

Καλώς ήρθες βρε μωρό τρελό.......

Τι έγινε ρε μπέμπα...πιαστήκατε μαλλί με μαλλί με την πεθερά....

Μεταξύ μας όμως ρε κούκλα....την παίρνουν την πεθερά μαζί στις διακοπές???

Ε δεν την παίρνουν....χιχιχιχι

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Νατασούλα μουυυυυυυυυυυυυυυυυ

Καλώς ήρθες βρε μωρό τρελό.......

Τι έγινε ρε μπέμπα...πιαστήκατε μαλλί με μαλλί με την πεθερά....

Μεταξύ μας όμως ρε κούκλα....την παίρνουν την πεθερά μαζί στις διακοπές???

Ε δεν την παίρνουν....χιχιχιχι

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ομορφια μου!!

το ξεμαλλιασμα εγινε τηλεφωνικα.... σιγα μην την επαιρνα μαζι... για τρελη με εχεις???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...