Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Cristina93 είπε:

Σε καταλαβαίνω.. είναι πάρα πολύ χρονοβόρο! εγώ ξεκίνησα τη διέγερση μετά από 3 τρίμηνα που παίρνει ο άντρας μου διαφορετικές ορμόνες και μόνο χειρότερα γίνεται. Προχθες κάναμε σπερμοδιάγραμμα στο κέντρο εξωσωματικης και βγήκε πάλι μηδέν παρότι το έψαξαν πολύ καλά έστω και για ένα.. οπότε θα κάνουμε και βιοψία αλλά πάμε για να πούμε ότι μετά από σχεδόν χρόνο τουλάχιστον το δοκιμάσαμε, να μας φύγει και να πάμε μετά ή με δότη ή δότες (κι εγώ έχω 5 ωάρια λόγω χαμηλής ΑΜΗ) ή όπως κρίνουμε. Είχατε κάνει κάποια βιοψία που να έδωσε αποτέλεσμα ενώ το σπερμοδιάγραμμα ήταν μηδέν και χωρίς να υπάρχει απόφραξη; Επίσης υπάρχει κάποια κοπέλα που να της απαγορεύουν την εμβρυομεταφορά λόγω του ότι το ενδομήτριο είναι παχύ; Εμένα είναι από 17 και πάνω και δεν τους αρέσει καθόλου αλλά δεν προτείνουν κάτι προς το παρόν. Φαντάζομαι θα το δούμε αν γίνει κάποιο θαύμα και έχουμε κάτι προς μεταφορά χαχαχ 

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται μ αυτήν την αμη,δεν έχω ακούσει ένα καλό νούμερο και το κακό είναι ότι είναι χαμηλή σε μικρές ηλικιες

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ενα ενα μας τα πετάς Μορφάκι

Αυτό θα πεί Θεσσαλονικιά!!!

Χαλαράααααααα.. ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩ!!.

Mpravo kala tha kaneis.

Se ponaei??

έτσι...έτσι...για να έχω να λέω....χαχα...χειρουργείθηκα πέρσι τον ιούλιο...και ξανα έβγαλα....και θα πάω σε άλλον τώρα ..να δω τι θα με πεί....δεν με πονάει απλά με ενοχλεί....και σε περίπτωση εγκυμοσύνης...θα ανοίξει και άλλο....

Πάλι πρόβλημα με την κήλη?

Υπάρχει περίπτωση να μπεις πάλι χειρουργείο?

ε ναι πάλι....αν δεν κάθεται φρόνιμα ο άνθρωπος.....φοβάμαι για την εγκυμοσύνη....μην έχω πρόβλημα...

Ki egw eixa parei 3 mhnes cyclacour.

Alla den goustarw na pairnw synexeia ormones kai ta stamathsa.

Kala emena meta apo aytes tis diadikasies mamithike toso poly o kyklos mou.

Prin 2 xornia htan ntan!!

δεν θα χρειάζεται να παίρνεις συνέχεια.....μόνο για την προσπάθεια...

Διαφημίσεις

Αννούλα μην αγχώνεσαι.. η αδελφή μου με 40 και κάτι μέρες κύκλο τα έπιασε στο άψε σβήσε τα μικρά.

Και εγώ με τον εκνευριστικά σταθερό κύκλο τί καταφερα??

Koukla den agxwnomai.

Kai h mama mou eixe tetoio kyklo kai h giagia mou. Kai ma xara ta kataferane xaxaxaxa

Den me apasxolei. Apla eiani ligo ssastiko otan perimeneis na adiathethseis gia na arxiseis kati.

Εσύ που παθαίνεις υπερδιέγερση μάλλον θα κάνεις μακρύ πρωτόκολλο άρα θα σου τον στρώσουν το κύκλο...

Makry de nomizw oti xreiazetai. Giati den thelw na parw polla farmaka.

Kanan tropoihmeno fysiko me vlepw diladi me liga farmaka gia na mhn vgalw kai polla waria.

Καλημερα κοριτσαρες!! γυρισαμε χθες το βραδυ..... ειμαι χαλια και περασαμε χαλια.... δεν θα πω περισσοτερα γιατι εχω αρρωστησει 2 ημερες... ας οψεται το γ....μενο κο.... σογο του αντρα μου...τουλαχιστον εγω με το αντρακι ειμαστε παντα αγαπημενοι.....

Δημητρουλα μου τί καλα που ο Δημητρακης αρχισε και κλωτσαει... τωρα θα δεις θα εισαι πιο ηρεμη..... καθε κλωτσια και χαλαραααα... που λενε και οι Θεσσαλονικες...

Μορφακι και Αναστασακι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ομορφιες μου!!! ολα να πανε καλα και με ενα/δυο/τρια οσα θελει ο Θεος μωρακια....!!!!

Αννουλα μου τί κανεις γλυκεια μου αμαζονα?? Εφαγα προχτες μια φλασια.... νομιζω οτι ειχες γενεθλια στις 26/7 αν θυμαμαι καλα.... σορρυ αλλα το ξεχασα...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ...

Αθανασία μου τί κανεις κουκλα μου?? ετοιμαζεσαι και εσυ σιγά -σιγα??

Πενελοπε τί κανεις ομορφια μου?? μεγαλωνουνε και εσυ τα διδυμακια σου??

Φιλια σε ολες και να περνατε καλά!!!

Καλημερα κοριτσαρες!! γυρισαμε χθες το βραδυ..... ειμαι χαλια και περασαμε χαλια.... δεν θα πω περισσοτερα γιατι εχω αρρωστησει 2 ημερες... ας οψεται το γ....μενο κο.... σογο του αντρα μου...τουλαχιστον εγω με το αντρακι ειμαστε παντα αγαπημενοι.....

Δημητρουλα μου τί καλα που ο Δημητρακης αρχισε και κλωτσαει... τωρα θα δεις θα εισαι πιο ηρεμη..... καθε κλωτσια και χαλαραααα... που λενε και οι Θεσσαλονικες...

Μορφακι και Αναστασακι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ομορφιες μου!!! ολα να πανε καλα και με ενα/δυο/τρια οσα θελει ο Θεος μωρακια....!!!!

Αννουλα μου τί κανεις γλυκεια μου αμαζονα?? Εφαγα προχτες μια φλασια.... νομιζω οτι ειχες γενεθλια στις 26/7 αν θυμαμαι καλα.... σορρυ αλλα το ξεχασα...

OOOOOOOOOOOOOOOOO kalws irthes nastasaki mou!!!

Se eyxaristw para poly pou me thymithikes nai 26/7 htane. xixixixixi

Anteyxomai oti kalytero!!

Διαφημίσεις

OOOOOOOOOOOOOOOOO kalws irthes nastasaki mou!!!

Se eyxaristw para poly pou me thymithikes nai 26/7 htane. xixixixixi

Anteyxomai oti kalytero!!

να σαι καλα κουκλα μου!!! και παλι πολυχρονη και ευτυχισμενη!!!

Ψαχνεις για γιατρο διαβασα?? αντε βλεπω το πηρες ζεστα το θεμα... ωραια με το καλο και εσυ να βρεις το γιατρο που θα σε κανει μανουλα:P:p

να σαι καλα κουκλα μου!!! και παλι πολυχρονη και ευτυχισμενη!!!

Ψαχνεις για γιατρο διαβασα?? αντε βλεπω το πηρες ζεστα το θεμα... ωραια με το καλο και εσυ να βρεις το γιατρο που θα σε κανει μανουλα:P:p

Kala akoma oute radevou den exw kleisei. Alla lew nai na kanw to prwto vima na dw an tha meinw me ayton pou eimai h an tha allaxw.

Eidwmen.

Esena pws eiani ta kefia sou??

Makry de nomizw oti xreiazetai. Giati den thelw na parw polla farmaka.

Kanan tropoihmeno fysiko me vlepw diladi me liga farmaka gia na mhn vgalw kai polla waria.

Αννούλα πάντως σε μενα που ημουν σοβαρη υποψήφια για υπερδιέγερση μου εκανε μακρύ πρωτόκολλο και μου ειπε οτι ειναι ασφαλέστερο ετσι. Και μιλαμε πηγα με πολύ μικρες δοσεις και εκανα 17 ωαρια...! Επίσης τον ασταθη μου κύκλο τον διορθωσε με αντισυλληπτικα που πηρα απλώς ενα μήνα πριν, οχι για μεγάλη διάρκεια....! Το μακρυ πρωτόκολλο μπορεί να σημαινει και μικροτερες δοσεις φαρμακων ...

kOZcp3.png

Kala akoma oute radevou den exw kleisei. Alla lew nai na kanw to prwto vima na dw an tha meinw me ayton pou eimai h an tha allaxw.

Eidwmen.

Esena pws eiani ta kefia sou??

α... ωραια θα κανεις δηλ. μια με αυτον που εισαι ήδη... εχεις κατεψυγμενα νομιζω??

κεφια... χαλια... φροντισαν αλλοι γι αυτό....:twisted::twisted::twisted:

ελα ρε κορίτσι, τι εγινε; επιστροφή απο διακοπές και τόσο ασχημη γευση; δεν πειράζει, το χειμωνα θα εισαι εγκυος και θα φανταζουν ολα αυτα αστεία!!!!Εγώ και τα μωρά μου ειμαστε καλά. Φανταζομαι οτι μεγαλώνουν γιατι η κοιλιά μου μεγαλώνει...υπολογιζω οτι ειναι πανω κατω στο κιλό το καθένα...!

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...