Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Δεν τους άρεσε το 17; Τι μέρα του κύκλου ήσουν και δεν τους άρεσε; Φανταστικό είναι! Εμένα μου φτάνει στα μέσα του κύκλου και 22mm

Πάνω από κάποια mm φοβούνται για υπερπλασια ενδομητριου δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό αλλά σίγουρα κάποια κοπέλα το γνωρίζει, το συζητούσαν Παλιότερα εδώ μέσα κάτι κορίτσια 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

είπε ο στρατηγός....:D:D

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kalimera Anastaswwww.

Nai malon tha paw se ayton kai se enan allo pou lene Tsirigwth. Aytos ths Pinelopis den me volevei re gmt eiani poly makria! Ki exw akousei poly kala logia!

Esy pote perimenes na adiathethseis?

Εγώ περιμένω τέλος Αυγούστου....στο περίπου...

Αλλά θα πάω με την περίοδο του Σεπτέμβρη...θέλω να κάνω και κάνα μπανακι ακόμα και μια καλλιέργεια γύρω στις 10 Σεπτέμβρη...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Λοιπόν..δεν θυμάμαι πολύ καλά την περίππτωση σου....θυμάμαι μόνο το θέμα του άντρα σου....

Εγώ έχω χαμηλή ΑΜΗ αλλά και μικρό κύκλο...άρα αποκλείουμε τους φυσικούς...στη συζήτηση που είχαμε κάνει μου είχε πει ότι η ΑΜΗ με αδικεί δεδομένου ότι στον υπέρηχο που μου έκανε υπήρχαν καταβολές στις ωοθήκες μου.Μου πρότεινε Elonva για να κάνω λίγα άλλα ομοιόμορφα ωάρια...

Τι άλλο θα ήθελες να μάθεις?

Αναστασάκι εγώ έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ(εξέταση Ιουνίου 0,7) αλλά οι ορμονικές μου (εξετάσεις περασμένου Νοέμβρη) ήταν φυσιολογικές.

Ο Τσίλι μου είχε πεί πως είναι κακό αυτό, σημαίνει λίγα και κακά ωάρια.

Και ότι πρέπει τη 2η μέρα του κύκλου να πάω για υπέρηχο να δούμε τί απόθεμα έχω. Αλλά δεν έκανα τίποτα γιατί μας βγήκανε χάλια οι εξετάσεις του άντρα.

Καλά πρέπει να πάω γιατρό........

Αναστασάκι εγώ έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ(εξέταση Ιουνίου 0,7) αλλά οι ορμονικές μου (εξετάσεις περασμένου Νοέμβρη) ήταν φυσιολογικές.

Ο Τσίλι μου είχε πεί πως είναι κακό αυτό, σημαίνει λίγα και κακά ωάρια.

Και ότι πρέπει τη 2η μέρα του κύκλου να πάω για υπέρηχο να δούμε τί απόθεμα έχω. Αλλά δεν έκανα τίποτα γιατί μας βγήκανε χάλια οι εξετάσεις του άντρα.

Καλά πρέπει να πάω γιατρό........

Αυτός ο Τσίλι ότι να ναι ώρες ώρες.....

Εγώ είχα ΑΜΗ 0,4 και δεν μου είχε πει τίποτα τέτοιο.....μάλιστα μου είχε πει να προσπαθώ για φυσιολογική σύλληψη...

Μάλλον πρέπει να πας σε ένα γιατρό για να δει τις καταβολές σου και να έχουμε πλήρη εικόνα.

I81rp3.png

Διαφημίσεις

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εγώ περιμένω τέλος Αυγούστου....στο περίπου...

Αλλά θα πάω με την περίοδο του Σεπτέμβρη...θέλω να κάνω και κάνα μπανακι ακόμα και μια καλλιέργεια γύρω στις 10 Σεπτέμβρη...

Edaxei afou exeis kai mikro kyklo volevesai.

Egw me ta 40hmera nyxtwsame xaxaxaxa

Κορίτσια ευχαριστώ για τη διευκρίνηση με τη ληξιαρχική πράξη.

Θα περάσω από το ΚΕΠ να ζητήσω καινούργια.

Οι δικές μου είναι από το 2008!!

αη μαρή...πέταξέ τες...δεν ερίναι τίποτα δυο λεπτά έκανα εγώ....δεν είχε και κόσμο....

ααααααααα δεν σας είπα...αύριο θα πάω σε έναν χειρούργο....για να με δει για την κήλη που έχω....:twisted::twisted:

Ενα ενα μας τα πετάς Μορφάκι

Αυτό θα πεί Θεσσαλονικιά!!!

Χαλαράααααααα.. ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩ!!.

Διαφημίσεις

αη μαρή...πέταξέ τες...δεν ερίναι τίποτα δυο λεπτά έκανα εγώ....δεν είχε και κόσμο....

Θα πάω κοριτσάρα γιατί εμείς το έγκλημα το κάναμε εκτός του άστεος και μάλλον θα αργήσει .

ααααααααα δεν σας είπα...αύριο θα πάω σε έναν χειρούργο....για να με δει για την κήλη που έχω....:twisted::twisted:

Πάλι πρόβλημα με την κήλη?

Υπάρχει περίπτωση να μπεις πάλι χειρουργείο?

I81rp3.png

Edaxei afou exeis kai mikro kyklo volevesai.

Egw me ta 40hmera nyxtwsame xaxaxaxa

Αννούλα μην αγχώνεσαι.. η αδελφή μου με 40 και κάτι μέρες κύκλο τα έπιασε στο άψε σβήσε τα μικρά.

Και εγώ με τον εκνευριστικά σταθερό κύκλο τί καταφερα??

και εγώ δεν έχω σταθερό κύκλο.....και με είπε θα με δώσει σικλακούρ να στρώσει....όλα διορθώνονται...:wink::wink:

Ki egw eixa parei 3 mhnes cyclacour.

Alla den goustarw na pairnw synexeia ormones kai ta stamathsa.

Kala emena meta apo aytes tis diadikasies mamithike toso poly o kyklos mou.

Prin 2 xornia htan ntan!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...